Om Holmgaard Management & Partnere

Et rekrutteringsbureau med fokus på succes for både klient og kandidat. Vi kender menneskerne - vi kender markedet.

"Fokus på succes for både klient og kandidat"

Enhver virksomhed har et mantra. "Fokus på succes for både klient og kandidat" er vores mantra. Med udgangspunkt i det hjælper vi med at finde det helt rigtige match mellem virksomheder og kandidater - eller omvendt.

Hvad er Holmgaard Management?

Holmgaard Management er en Human Ressource Management virksomhed. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder samt kapitalfonde og porteføljevirksomheder i Danmark og Norden. Inden for de seneste år har vi også hjulpet flere europæiske virksomheder.

Vi bidrager til og ser gang på gang, at udviklingen af virksomheder kommer indefra gennem topkvalificerede kandidater. Vi ved, at de rigtige ledere og medarbejdere er den mest indflydelsesrige faktor til at udvikle og skabe vækst.

Historien bag Holmgaard Management starter primo 2007, hvor virksomheden etableres. I dag rådgiver og hjælper vi vores kandidater og kunder med alt fra Executive Search, rekruttering, Interim Management, lederudvikling og Outplacement til karriererådgivning. Vores kunder består af en bred vifte af landets små og mellemstore virksomheder.

"Ordentlighed og ærlighed"

Vi har ambitioner for os selv og for vores kunder. Store ambitioner. Vi tror ufravigeligt på, at vores værdier sætter ring om de vigtigste parametre som faglig stolthed, troværdighed, grundighed og mange års kendskab til branchen, når vores kunder skal vælge den helt rigtige samarbejdspartnere.

Vi siger hellere nej til et samarbejde, hvis vi ikke kan stå inde for det i overensstemmelse med vores værdigrundlag. For os er et ordentligt samarbejde centralt, da vi ellers ikke kan præsentere vores kunder for de rigtige kandidater. Derfor tager vi ud og taler med virksomhederne, bestyrelserne, lederne osv.

I dag kigger vi ikke kun på fagligheden, men også på personligheden. Et vigtigt fokus i rekruttering er, at et godt match og et længere samarbejde mellem en kandidat og en arbejdsgiver kræver de rette personligheder. Det er her, vi kan gøre en forskel.

Hvad siger kunderne?

Vi har spurgt en række af vores private og offentlige kunder, hvad de synes om samarbejdet mellem os og dem. Herunder kan du se et bredt udsnit af referencer og anbefalinger fra vores kunder:

Vi tilbyder executive search, interim ansættelse, outplacement og karriererådgivning til virksomheder, ledere og direktører i Danmark og norden med fokus på gensidig tilfredshed og succes for både kunder og kandidater.

Vores speciale er individuelle, detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring. Vores kunder kalder os engagerede, effektive, jordnære og lydhøre.

Det er vores erfaring at blandt de højt kvalificeret ansøgere er det tæt på 75% der ikke er aktivt jobsøgende - men hvis man kan finde dem, er de modtagelige for at høre nærmere.

Vores kunder er typisk SMVér i regi af ejerledet-, startup-, og kapitalfonde samt porteføljevirksomheder i Danmark og Norden.

Kontakt os

Mandag - fredag
kl. 8:00 - 17:00

Executive CV database for Interim og fastansættelse

Både faglighed og personlighed skal matche - vi stiller skarpt på kandidatens værdisæt og indstilling.

Vi lægger stor vægt på kvalitet, grundighed og ordentlighed

Udfyld venligst formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Skriv venligst kun tal i telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email Email skal indeholde et @