Om Holmgaard Management & Partnere

Holmgaard Management er et professionelt team af højtkvalificerede og veluddannede management konsulenter og rådgivere med et bredt spektrum af erfaring og baggrunde fra forskellige brancher.

Holmgaard Management & Partnere

Holmgaard Management blev etableret primo 2007 af Lars Holmgaard. Hos os rådgiver og hjælper vi vores kunder og kandidater med rekruttering, interim management, lederudvikling, outplacement og karriere-rådgivning. Det gør vi for en bred vifte af landets virksomheder. 

Vi samarbejder med både små og store virksomheder, private såvel som offentlige i både Danmark og de nordiske lande - og inden for de senere år er flere og flere europæiske virksomheder kommet til.

Vi har gang på gang set, at udvikling kommer indefra via topkvalificeret kandidater, og ved, at det er den mest indflydelsesrige kilde til udvikling og profitabel vækst.

Vores mantra

“Fokus på succes for både klient og kandidat”. For med udgangspunkt heri hjælper vi med at skabe de helt rigtige matches mellem virksomheder og medarbejdere og omvendt.

Vores ambitioner

Vi har store ambitioner for os selv og vores kunder, og vi har en ufravigelig tro på vores værdier, og at faglig stolthed, grundighed, troværdighed og mange års kendskab til arbejdsmarkedet er de vigtigste parametre, når vores kunder skal vælge den rette samarbejdspartner.

Vores samarbejdspartnere:

HR-konglomeratet

Vi er en del af
HR-Konglomeratet

Rydgaard, Plesner, Holmgaard + Partners

 

 

Charlie’s Roof can help you find your Danish rental. Moving to Copenhagen or anywhere else in Denmark? We have access to many off market apartment options, and we can help you get the best deal for your new rental home. At affordable prices we may actually save you money on your rental. And we definitely save you time, trouble and stress.

Aros Lederuddannelse indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig samtidig det mest aktuelle inden for ledelse.

TACK International er en af verdens førende uddannelsesvirksomheder inden for hovedområderne uddannelse og udvikling.

  • Fremragende performance