Om Holmgaard Management & Partnere

Holmgaard Management er et professionelt team af højtkvalificerede og veluddannede executive headhuntere og rådgivere med et bredt spektrum af erfaring og baggrunde fra mange år i forskellige brancher.

Holmgaard Management & Partnere

Holmgaard Management blev etableret primo 2007. Hos os rådgiver og hjælper vi vores kunder og kandidater med executive rekruttering, interim management, lederudvikling, outplacement og karriere-rådgivning. Det gør vi for en bred vifte af landets virksomheder.

Vi samarbejder med både små og store virksomheder, private såvel som offentlige i både Danmark og de nordiske lande - og inden for de senere år er flere og flere europæiske virksomheder kommet til.

Vi har gang på gang bidraget til og set, at udvikling kommer indefra via topkvalificeret kandidater, og ved, at det er den mest indflydelsesrige kilde til udvikling og profitabel vækst.

Vores mantra

“Fokus på succes for både klient og kandidat”. For med udgangspunkt heri hjælper vi med at skabe de helt rigtige matches mellem virksomheder og medarbejdere og omvendt.

Vores ambitioner

Vi har store ambitioner for os selv og vores kunder, og vi har en ufravigelig tro på vores værdier, og at faglig stolthed, grundighed, troværdighed og mange års kendskab til arbejdsmarkedet er de vigtigste parametre, når vores kunder skal vælge den rette samarbejdspartner.

Vores samarbejdspartner:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Fremragende performance