• Om Holmgaard Management

    Vores rejse begyndte med en passion for at levere enestående kvalitet og service til vores kunder. Denne grundlæggende værdi har drevet os til at udvikle en virksomhed, der er kendt for sin professionalisme og kvalitet.

    Telefon: 7026 6144Skriv til os

Fokus på succes for både klient og kandidat

Enhver virksomhed har et mantra. “Fokus på succes for både klient og kandidat” er vores mantra. Med udgangspunkt i vores mantra har vi i mere end 20 år, og 17 i år med Holmgaard Management, hjulpet med at finde det helt rigtige match mellem virksomheder og kandidater – og omvendt.

Hvem er Holmgaard Management?

Holmgaard Management er en engageret, didikeret og anerkendt spiller på markedet. Holmgaard Management tilbyder executive search, rekruttering, interim management og outplacement ydelser til den offentlige sektor, mellemstore virksomheder, (SMV’er), i regi af ejerledede og familieejede virksomheder, Family Office og Evergreen Fonde samt større danske og internationale koncerner – primært i Norden.

Vi bidrager til og ser gang på gang, at udviklingen af virksomheder kommer indefra gennem topkvalificerede ledere og direktører. Vi ved, at de rigtige ledere og medarbejdere er den mest indflydelsesrige faktor til at udvikle og skabe vækst.

Historien bag Holmgaard Management starter primo 2007, hvor virksomheden etableres. I dag rådgiver og hjælper vi vores kunder med Executive Search, Rekruttering, Interim Management, Outplacement til Karriererådgivning.

“Ordentlighed og ærlighed”

Vi har ambitioner for os selv og for vores kunder. Store ambitioner. Vi tror ufravigeligt på, at vores værdier sætter ring om de vigtigste parametre som faglig stolthed, troværdighed, grundighed og mange års kendskab til branchen, når vores kunder skal vælge den helt rigtige samarbejdspartner.

Vi siger hellere nej til et samarbejde, hvis vi ikke kan stå inde for det i overensstemmelse med vores værdigrundlag. For os er et ordentligt samarbejde centralt, da vi ellers ikke kan præsentere vores kunder for de rigtige kandidater. Derfor tager vi ud og taler med virksomhederne, bestyrelserne, lederne osv.

I dag kigger vi ikke kun på fagligheden, men også på personligheden. Et vigtigt fokus i rekruttering er, at et godt match og et længere samarbejde mellem en kandidat og en arbejdsgiver kræver de rette personligheder. Det er her, vi kan gøre en forskel.

Holmgaard Management

Holmgaard Management tilbyder executive search, rekruttering, interim management og outplacement ydelser til den offentlige sektor, mellemstore virksomheder, (SMV’er), i regi af ejerledede og familieejede virksomheder, Family Office og Evergreen Fonde samt større danske og internationale koncerner i Norden.

Vores speciale er individuelle, detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring. Vores kunder kalder os engagerede, effektive, jordnære og lydhøre. Det er vores erfaring, at blandt de højt kvalificerede ledere og direktører er det tæt på 75% der ikke er aktivt jobsøgende – men hvis man kan finde dem, er de modtagelige for at høre nærmere.

Lars H. Linnemann; Holmgaard Management
Holmgaard Management er medlem af DanskErhverv

Holmgaard Management er medlem af DanskErhverv

Nøglepersoner i Holmgaard Management

Britta Borch Egevang

Britta Borch Egevang
Partner
https://www.linkedin.com
T.: 702666144

Martin Brandt Friis, Holmgaard Management

Martin  Brandt Friis
Partner 
https://www.linkedin.com
T.: 70266144

Birgitte Olrik, Partner Holmgaard Management

Birgitte Olrik
Partner
https://www.linkedin.com
T.: 70266144

Emma Henriksen, Holmgaard Management

Emma Henriksen
Consultant
https://www.linkedin.com/
T.: 70266144

Lars H. Linnemann, Holmgaard Management

Lars H. Linnemann
Managing Partner
https://www.linkedin.com
T.: 70266144

Glade kunder betyder alt:

Uvurderlig Karrieresparring

Igennem mit executive forløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management fik jeg uvurderlig sparring og yderst nyttige redskaber, til at komme videre i min karriere. Karriesparringen har været hudløst ærlig og direkte – og dermed yderst værdifuld, når man som topchef skal blive klogere på sig selv.

Et yderst tilfredsstillende karrieresparringsforløb – tusind tak for det.

★★★★★

Chief Digital Officer til BioNordic gruppen

Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management har hjulpet os med ansættelsen af en ny Chief Digital Officer (CDO) til BioNordic gruppen. I dette samarbejde har Britta bidraget med stor indsigt i fremtidens digitale behov og har dermed leveret høj kvalitet på rådgivning og sparring ift. at forme CDO stillingens indhold samt organiseringen af hele IT området.
Vi endte ud med en gruppe af meget kvalificerede kandidater, og er nu lykkedes med at ansætte den profil, der skal sætte retningen for at højne vores digitale kompetencer på tværs af gruppen og dermed skabe fundamentet for at drive den digitale transformation, der skal understøtte vores fremtidige forretningsudvikling.
Jeg giver Britta og Holmgaard Management mine varmeste anbefalinger.

★★★★★

Sales Director for Denmark

V-ZUG challenged Britta Borch Egevang, Holmgaard Management with hiring the Sales Director for Denmark, for the market entry of the Swiss premium household appliance brand per June 2022.
Based on an excellent preparation to start the search process, it has been Britta’s passion, commitment and dedication that made the true difference. With her open, transparent and reliable communication, combined with a positive and constructive attitude, the cooperation was goal oriented, professional and successful.

★★★★★

Programchef til VELUX FONDEN

VELUX FONDEN søgte til miljøprogrammet en ny og fagligt specialeret programchef og henvendte sig til Holmgaard Management.
Partner Britta Borch Egevang førte os sikkert igennem processen, så både vi og kandidaterne fik et godt forløb.
Det var værdifuldt, at Britta har stor intern viden om fonde og forstår vores kultur, de mange stakeholders og vores DNA.
Vi er meget tilfredse med rekrutteringsforløbet og den valgte kandidat og kan kun anbefale Holmgaard Management.

★★★★★

Adm. direktør TV2 ØST

TV2 ØST har anvendt Holmgaard Management i forbindelse med rekruttering af en adm. direktør
Ved en nybesættelse af en adm. direktørstilling på TV2 ØST, har vi anvendt Holmgaard Management med Britta Borch Egevang som professionel partner.
Det har været et rigtig godt og velgennemført forløb med god kommunikation, sparring og virkelig fin rådgivning gennem hele processen. Vores procesudvalg var virkelig klædt på til at kunne træffe de rigtige beslutninger.
Der var tillid til Britta Borch Egevang fra første rekrutteringsfirmapræsentation og møde, hvorfor Holmgaard Management blev valgt ud af tretten rekrutteringsfirmaer.
Britta Borch Egevang havde rigtig godt fodfæste i mediebranchen hvilket førte til, at vi i enighed besluttede os for at ansætte den for os rigtige topchef og adm. direktør.  ****** Der gives 6 stjerner ud af 6 mulige.

★★★★★★

Godt planlagt forløb

Efter et godt planlagt forløb med Holmgaard Management, hvor virksomhedens aktuelle situation kom i centrum, endte vi med at få præsenteret flere dygtige kandidater der var meget præcist castet til at udfylde stillingen gennem forskellige tilgange. Vi fik dermed synliggjort hvilken profil der for os var den helt rigtige, og stillingen blev besat af den helt rigtige kandidat.

★★★★★

Successful search process

Britta Borch Egevang and Holmgaard Management assisted us in the search of a Management Director position for our subsidiary in Denmark. Already when we did the selection of a consulting company Britta convinced us with her analytical skills. Therefore she was in the position to develop an excellent understanding of our needs. This was the basis of a successful search process. Britta and Holmgaard Management were always prompt in the communication and impressed with an outstanding organisation. Now at the end of the project we can state that we enjoyed this very professional cooperation.

★★★★★

Management for hire

Vi hadde behov for en erfaren leder som kunne gå inn i en midlertidig lederstilling på et kontor i Odense. Holmgaard hjalp til med å finne noen på en effektiv og profesjonell måte. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort, både av Holmgaard og konsulenten som kom inn og hjalp til.


Kompetente og engagerede

Dygtige og kompetente medarbejdere. Altid engagerede og hurtige til at levere deres ydelser. Kan kun anbefale Holmgaard Management


Holmgaard Management reagerede lynhurtigt

På ingen tid forstod de, hvad det var for en udfordring, vi stod med, og hvad vores behov var

★★★★★

Professionel rekruttering

Meget professionel gennemførsel af rekruttering i et presset jobmarked. Grundig kortlægning af virksomhedens strategi, kultur og forventninger danner udgangspunktet så størst mulig succes i match sikres. Grundig opfølgning og info undervejs i processen også efter afsluttet proces. Thumbs up herfra!

★★★★★

Successful coaching and guidance

Many thanks to Jan Fabricius and Holmgaard Management for great guidance and support during my recent job search. I had not applied for a job in 20 years and really needed help with clarifying and presenting my skills and value for the next employer.

★★★★★

Seriøs rådgivning

Har benyttet Holmgaard Management i forbindelse med rekruttering af en adm. direktør. Jeg havde en virkelig god sparring og dialog med Lars fra Holmgaard Management, som førte mig igennem de ting som skulle til, før vi kom frem til en profil for en ny adm. direktør.

★★★★★

Fint arbejde

Har fået hjælp med flere kritiske ansættelser af nøglemedarbejder, og det har fungeret fint i et svært marked.

★★★★★

Vi søgte ny adm. direktør

Lars fra Holmgaard Management gik i gang med at søge efter en profil, og fandt frem til et par stykker, hvor der var en som kunne være det rigtige match. Desværre sprang personen fra. Men det rygtedes hurtigt i branchen at vi søgte en direktør, og der kom hurtig to nye stærke profiler i spil, som selv havde henvendte sig, hvor det endte med af vi ansatte den ene. Jeg kan kun anbefale at bruge Holmgaard Management!

★★★★★

Holmgaard Management has a practical, and successful approach

Jan Fabricius and Holmgaard Management has a practical approach which I enjoyed a lot – generating several necessary and very helpful “documents” including CV, Success Stories, Application, LinkedIn profile and Network Posting. I have already recommended Jan and Holmgaard Management to friend in a similar position to me and will continue to do so.

★★★★★

Fokuseret på sparring

Holmgaard Management er meget fokuseret på sparring. De er åbne, lyttende og direkte i deres kommunikation.
Efter første session kom Covid19. Det gav et lukket jobmarked. Så en ny strategi. Skarp profil. Flere jobsamtaler! Og inden min sidste session ultimo maj havde jeg nyt job som CFO! Og ny bestyrelsespost!. I Covid19 perioden. Det er stærkt.

★★★★★

Rådgivning til forfremmelse

En tak til Holmgaard Management for et rigtig godt rådgivningsforløb.
Jobmæssigt fik jeg den forfremmelse, jeg ønskede – jeg blev anerkendt formelt, fik ny kontrakt og en fed lønforhøjelse :-) Samtidig fandt jeg også en ny vej, som jeg trængte til at forfølge, den mere menneskelige. – ét af de forløb jeg har haft absolut mest udbytte af, har været det forløb, jeg havde hos dig.

★★★★★

Har benyttet Holmgaard Management i forbindelse med rekruttering af en Executive Assistant

Jeg havde en virkelig god sparring og dialog med partner Britta B. Egevang, som førte mig igennem de ting som skulle til, før vi kom frem til en profil for en ny EA.
Tilliden blev sikret ved at holde mig informeret undervejs i hele rekrutteringsprocessen.
Den anbefalede proces førte til, at vi kom i mål med opgaven på tilfredsstillende vis.

★★★★★

Holmgaard Fremragende Performance

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvorvidt Holmgaard Management er det rigtige valg for dig, så skriv til os.