Holmgaard Management tilbyder dig en unik mulighed for at få karriererådgivning fra erfarne ledere og direktører. Vi kan hjælpe dig med at vurdere dine kompetencer og hjælpe dig videre

 

Du vil kunne tage kontrol over din karriere og nå nye højder. Du vil lære at identificere dine styrker og svagheder, opstille mål og udvikle en handlingsplan, der vil hjælpe dig med at få succes

Holmgaard Management kan tilbyde karriererådgivning og coaching, der er specielt skræddersyet til ledere og direktører. Vi hjælper dig med at finde den bedste måde at nå dine mål på

 

 


En tak til Holmgaard Management for et rigtig godt rådgivningsforløb.
Jobmæssigt fik jeg den forfremmelse, jeg ønskede “

JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE MIG

Karriererådgivning for ledere og direktører

Accelerér din karriere med Holmgaard Management

Står du ved et afgørende vendepunkt i din karriere? Som leder eller direktør har du allerede opnået bemærkelsesværdige milepæle, men du stræber efter mere. Hos Holmgaard Management forstår vi din ambition om at nå nye højder. Vores executive karriererådgivningsprogram er designet med fokus på dig og dit professionelle potentiale, for at sikre, at du ikke bare når, men overgår dine karrieremål.

Executive karriererådgivning:

Et omfattende rådgivningsprogram, der fokuserer på dine unikke behov, uanset om du er på udkig efter en ny stilling, befinder dig mellem jobs, eller søger afklaring og retning i din nuværende rolle.

Karriererådgivning for ambitiøse kvindelige ledere:

Specifikt designet til kvindelige mellemledere, der drømmer om at avancere til topleder- eller direktørpositioner. Vi tilbyder vejledning og strategier for at navigere din vej til toppen.

Læs mere om karriererådgivning for ambitiøse kvinder

Er du på udkig efter nye mål i din karriere?

Hvorfor vælge karriererådgivning hos Holmgaard Management?

Personligt tilpassede strategier:

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der er nøje afstemt med dine individuelle ambitioner og karrieremål, for at sikre, at du opnår den succes, du fortjener.

Erfarne karriererådgivere:

Vores team består af erfarne rådgivere, der har specialiseret sig i at understøtte ledere og direktører i deres karriereudvikling.

Bevist succesrate:

Med en imponerende succesrate for kandidater som ønsker et karriereskifte, hvor 89% af vores kandidater i længerevarende forløb finder deres næste rolle, er vi dedikerede til at sikre, at du også opnår dit næste store karriereskridt.

Læs mere om karriererådgivning for ambitiøse ledere

Tag dit næste skridt med Holmgaard Management

Uanset hvor du befinder dig i din karriere, er vores mål at løfte dig til det næste niveau. Med Holmgaard Management ved din side, er du udstyret med de nødvendige værktøjer, indsigt og støtte til at tage din karriere til nye højder. Kontakt os i dag for at starte din rejse mod karrieresucces.

Sammen skaber vi fremtidens ledere til fremtidens virksomheder.

Hvad siger vores kunder:

Uvurderlig Karrieresparring

Igennem mit executive forløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management fik jeg uvurderlig sparring og yderst nyttige redskaber, til at komme videre i min karriere. Karriesparringen har været hudløst ærlig og direkte – og dermed yderst værdifuld, når man som topchef skal blive klogere på sig selv.

Et yderst tilfredsstillende karrieresparringsforløb – tusind tak for det.

★★★★★

Bedre feedback og flere samtaler

Efter mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg nu blevet mere bevidst og målrettet i mit CV, har fået bedre feedback og flere samtaler.

★★★★★

Direkte feedback

Igennem mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg blevet skarpere på hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg gerne vil i mit arbejdsliv. Udover det har jeg fået nogle gode værktøjer til at blive skarpere på at definere mig selv.
Tak for at være direkte i din feedback. Det er når man får den at man kan flytte sig.

★★★★★

Kompetente og engagerede

Dygtige og kompetente medarbejdere. Altid engagerede og hurtige til at levere deres ydelser. Kan kun anbefale Holmgaard Management


Holmgaard Management reagerede lynhurtigt

På ingen tid forstod de, hvad det var for en udfordring, vi stod med, og hvad vores behov var

★★★★★

Successful coaching and guidance

Many thanks to Jan and Holmgaard Management for great guidance and support during my recent job search. I had not applied for a job in 20 years and really needed help with clarifying and presenting my skills and value for the next employer.

★★★★★

Seriøs rådgivning

Har benyttet Holmgaard Management i forbindelse med rekruttering af en adm. direktør. Jeg havde en virkelig god sparring og dialog med Lars fra Holmgaard Management, som førte mig igennem de ting som skulle til, før vi kom frem til en profil for en ny adm. direktør.

★★★★★

Holmgaard Management has a practical, and successful approach

Jan and Holmgaard Management has a practical approach which I enjoyed a lot – generating several necessary and very helpful “documents” including CV, Success Stories, Application, LinkedIn profile and Network Posting. I have already recommended Jan and Holmgaard Management to friend in a similar position to me and will continue to do so.

★★★★★

Fokuseret på sparring

Holmgaard Management er meget fokuseret på sparring. De er åbne, lyttende og direkte i deres kommunikation.
Efter første session kom Covid19. Det gav et lukket jobmarked. Så en ny strategi. Skarp profil. Flere jobsamtaler! Og inden min sidste session ultimo maj havde jeg nyt job som CFO! Og ny bestyrelsespost!. I Covid19 perioden. Det er stærkt.

★★★★★

Rådgivning til forfremmelse

En tak til Holmgaard Management for et rigtig godt rådgivningsforløb.
Jobmæssigt fik jeg den forfremmelse, jeg ønskede – jeg blev anerkendt formelt, fik ny kontrakt og en fed lønforhøjelse :-) Samtidig fandt jeg også en ny vej, som jeg trængte til at forfølge, den mere menneskelige. – ét af de forløb jeg har haft absolut mest udbytte af, har været det forløb, jeg havde hos dig.

★★★★★

JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE MIG