JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE OS

Rekruttering af ledere og direktører

Rekruttering og Executive Search

Med mere end 20 års erfaring, heraf 17 år dedikeret til Holmgaard Management, står vi som din foretrukne partner i rekrutteringen af direktører og ledere. Vi forstår betydningen af at finde ikke blot en kandidat, men den rette leder, der kan indfri din virksomheds vision og fremtidige strategier. Vores ekspertise i Executive Search spænder bredt, fra C-level til D-level positioner, sikrende den perfekte match mellem færdigheder og kulturfit.

En skræddersyet tilgang

Ingen virksomheder er ens. Derfor afviser vi “one-size fits all”-tilgangen og tilpasser i stedet vores proces til din unikke virksomhedskultur, strategi og budget. Vores dybdegående branchekendskab og nøje afstemning med jeres krav og forventninger giver os mulighed for at skræddersy den optimale løsning og proces.

Vi har stor erfaring med

  • Ejerledede og familieejede virksomheder
  • SMV’er til større internationale koncerner
  • Family Offices og Evergreen-fonde
  • Offentlig sektor

Vi har de sidste 17 år specialiseret os i rekruttering

Fra øverste ledelse til specifikke nøglepositioner, vores track record inkluderer:

  • Direktions- og bestyrelsesmedlemmer
  • Fag- og divisionsdirektører (C-Suite/VP/direktør)
  • Funktions- og afdelingschefer
  • Ledere og specialister

Bestyrelsesrekruttering: Skab vækst med den rette bestyrelse

Lad os hjælpe dig med at sammensætte en dynamisk og effektiv bestyrelse, der kan accelerere din virksomheds vækst. Med over 17 års erfaring i ledelse- og bestyrelsesrådgivning, tilbyder vi skræddersyet rådgivning og indsigt.

Søger du efter en Interim manager, leder eller direktør

Hvorfor vælge Holmgaard Management?

Fordi vores grundfilosofi bygger på høj etik, ærlighed og ordentlighed i enhver opgave

Holmgaard Management er meget mere end en rekrutteringsvirksomhed; vi fungerer som din partner i opbygningen af jeres fremtidige ledelse, så den matcher jeres strategi for fremtiden. Med et stærkt fokus på både virksomhedens og kandidaternes behov sikrer vi, at hver rekruttering ikke blot bliver en transaktion, men en transformation

Kontinuerlig støtte med en dedikeret konsulent og partner i Holmgaard Management

Fra start til slut, gennem hele processen, vil du være i kontakt med den samme dedikerede executive search-konsulent, der også er partner i Holmgaard Management, og som derfor har hånden på kogepladen ved hver eneste opgave

Senior konsulenter – alle med ledelseserfaring

Vores executive search-konsulenter og partnere er alle på senior-niveau med års solid erfaring som ledere og direktører. De ved derfor, hvordan det er at sidde på den anden side af bordet, og de forstår vigtigheden af nøje at matche den helt rigtige kandidat med jeres kultur og DNA

24 måneders tryghedsgaranti

Vi tilbyder op til 24 måneders garanti og arbejder målrettet med at fremme mangfoldighed og inklusion på alle ledelsesniveauer

Lad os skabe fremtidens succeshistorier sammen

Kontakt Holmgaard Management i dag for at starte rejsen mod at styrke din ledelse. Vores dedikerede team af senior partnere står klar til at hjælpe dig gennem hele processen, fra den indledende og dybdegående dialog og analyse til rådgivning og støtte ved onboarding af din nye leder eller adm. direktør

Vi kender markedet og har fokus på at opfylde både virksomhedens og kandidatens ønsker og behov til rette kulturfit

Søger du en Rammeaftale

Har du et større behov, kan vi også tilbyde en Rammeaftale, hvor vi garanterer en proces, pris og betingelser der går udover det forventede. Vi ønsker at skabe partnerskaber, ikke blot rekrutteringer.

Kontakt os i dag, og lad os sammen tage skridtet mod en succesfuld fremtid for din organisation.

Testimonials:

”Fra start til slut var samarbejdet med Holmgaard Management professionelt, effektivt og behageligt. Lars viste en dybdegående interesse og forståelse for vores virksomhed og specifikke krav til den pågældende stilling, hvilket resulterede i en enestående rekruttering.

 Den finansmedarbejder, som Holmgaard Management har hjulpet os med at rekruttere, har allerede vist sig at være en værdifuld tilføjelse til vores team.

 Jeg kan varmt anbefale Holmgaard Management til enhver virksomhed, der søger professionel og pålidelig assistance til rekruttering.”

 

★★★★★

Chief Digital Officer til BioNordic gruppen

Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management har hjulpet os med ansættelsen af en ny Chief Digital Officer (CDO) til BioNordic gruppen. I dette samarbejde har Britta bidraget med stor indsigt i fremtidens digitale behov og har dermed leveret høj kvalitet på rådgivning og sparring ift. at forme CDO stillingens indhold samt organiseringen af hele IT området.
Vi endte ud med en gruppe af meget kvalificerede kandidater, og er nu lykkedes med at ansætte den profil, der skal sætte retningen for at højne vores digitale kompetencer på tværs af gruppen og dermed skabe fundamentet for at drive den digitale transformation, der skal understøtte vores fremtidige forretningsudvikling.
Jeg giver Britta og Holmgaard Management mine varmeste anbefalinger.

★★★★★

Sales Director for Denmark

V-ZUG challenged Britta Borch Egevang, Holmgaard Management with hiring the Sales Director for Denmark, for the market entry of the Swiss premium household appliance brand per June 2022.
Based on an excellent preparation to start the search process, it has been Britta’s passion, commitment and dedication that made the true difference. With her open, transparent and reliable communication, combined with a positive and constructive attitude, the cooperation was goal oriented, professional and successful.

★★★★★

Vi søgte ny adm. direktør

Lars fra Holmgaard Management gik i gang med at søge efter en profil, og fandt frem til et par stykker, hvor der var en som kunne være det rigtige match. Desværre sprang personen fra. Men det rygtedes hurtigt i branchen at vi søgte en direktør, og der kom hurtig to nye stærke profiler i spil, som selv havde henvendte sig, hvor det endte med af vi ansatte den ene. Jeg kan kun anbefale at bruge Holmgaard Management!

★★★★★

Programchef til VELUX FONDEN

VELUX FONDEN søgte til miljøprogrammet en ny og fagligt specialeret programchef og henvendte sig til Holmgaard Management.
Partner Britta Borch Egevang førte os sikkert igennem processen, så både vi og kandidaterne fik et godt forløb.
Det var værdifuldt, at Britta har stor intern viden om fonde og forstår vores kultur, de mange stakeholders og vores DNA.
Vi er meget tilfredse med rekrutteringsforløbet og den valgte kandidat og kan kun anbefale Holmgaard Management.

★★★★★

Management for hire

Vi hadde behov for en erfaren leder som kunne gå inn i en midlertidig lederstilling på et kontor i Odense. Holmgaard hjalp til med å finne noen på en effektiv og profesjonell måte. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort, både av Holmgaard og konsulenten som kom inn og hjalp til.


Adm. direktør TV2 ØST

TV2 ØST har anvendt Holmgaard Management i forbindelse med rekruttering af en adm. direktør
Ved en nybesættelse af en adm. direktørstilling på TV2 ØST, har vi anvendt Holmgaard Management med Britta Borch Egevang som professionel partner.
Det har været et rigtig godt og velgennemført forløb med god kommunikation, sparring og virkelig fin rådgivning gennem hele processen. Vores procesudvalg var virkelig klædt på til at kunne træffe de rigtige beslutninger.
Der var tillid til Britta Borch Egevang fra første rekrutteringsfirmapræsentation og møde, hvorfor Holmgaard Management blev valgt ud af tretten rekrutteringsfirmaer.
Britta Borch Egevang havde rigtig godt fodfæste i mediebranchen hvilket førte til, at vi i enighed besluttede os for at ansætte den for os rigtige topchef og adm. direktør.  ****** Der gives 6 stjerner ud af 6 mulige.

★★★★★★

Godt planlagt forløb

Efter et godt planlagt forløb med Holmgaard Management, hvor virksomhedens aktuelle situation kom i centrum, endte vi med at få præsenteret flere dygtige kandidater der var meget præcist castet til at udfylde stillingen gennem forskellige tilgange. Vi fik dermed synliggjort hvilken profil der for os var den helt rigtige, og stillingen blev besat af den helt rigtige kandidat.

★★★★★

Successful search process

Britta Borch Egevang and Holmgaard Management assisted us in the search of a Management Director position for our subsidiary in Denmark. Already when we did the selection of a consulting company Britta convinced us with her analytical skills. Therefore she was in the position to develop an excellent understanding of our needs. This was the basis of a successful search process. Britta and Holmgaard Management were always prompt in the communication and impressed with an outstanding organisation. Now at the end of the project we can state that we enjoyed this very professional cooperation.

★★★★★

Kompetente og engagerede

Dygtige og kompetente medarbejdere. Altid engagerede og hurtige til at levere deres ydelser. Kan kun anbefale Holmgaard Management


Holmgaard Management reagerede lynhurtigt

På ingen tid forstod de, hvad det var for en udfordring, vi stod med, og hvad vores behov var

★★★★★

Professionel rekruttering

Meget professionel gennemførsel af rekruttering i et presset jobmarked. Grundig kortlægning af virksomhedens strategi, kultur og forventninger danner udgangspunktet så størst mulig succes i match sikres. Grundig opfølgning og info undervejs i processen også efter afsluttet proces. Thumbs up herfra!

★★★★★

Successful coaching and guidance

Many thanks to Jan Fabricius and Holmgaard Management for great guidance and support during my recent job search. I had not applied for a job in 20 years and really needed help with clarifying and presenting my skills and value for the next employer.

★★★★★

Seriøs rådgivning

Har benyttet Holmgaard Management i forbindelse med rekruttering af en adm. direktør. Jeg havde en virkelig god sparring og dialog med Lars fra Holmgaard Management, som førte mig igennem de ting som skulle til, før vi kom frem til en profil for en ny adm. direktør.

★★★★★

Fint arbejde

Har fået hjælp med flere kritiske ansættelser af nøglemedarbejder, og det har fungeret fint i et svært marked.

★★★★★

Holmgaard Management has a practical, and successful approach

Jan Fabricius and Holmgaard Management has a practical approach which I enjoyed a lot – generating several necessary and very helpful “documents” including CV, Success Stories, Application, LinkedIn profile and Network Posting. I have already recommended Jan and Holmgaard Management to friend in a similar position to me and will continue to do so.

★★★★★

Fokuseret på sparring

Holmgaard Management er meget fokuseret på sparring. De er åbne, lyttende og direkte i deres kommunikation.
Efter første session kom Covid19. Det gav et lukket jobmarked. Så en ny strategi. Skarp profil. Flere jobsamtaler! Og inden min sidste session ultimo maj havde jeg nyt job som CFO! Og ny bestyrelsespost!. I Covid19 perioden. Det er stærkt.

★★★★★

Rådgivning til forfremmelse

En tak til Holmgaard Management for et rigtig godt rådgivningsforløb.
Jobmæssigt fik jeg den forfremmelse, jeg ønskede – jeg blev anerkendt formelt, fik ny kontrakt og en fed lønforhøjelse :-) Samtidig fandt jeg også en ny vej, som jeg trængte til at forfølge, den mere menneskelige. – ét af de forløb jeg har haft absolut mest udbytte af, har været det forløb, jeg havde hos dig.

★★★★★

Har benyttet Holmgaard Management i forbindelse med rekruttering af en Executive Assistant

Jeg havde en virkelig god sparring og dialog med partner Britta B. Egevang, som førte mig igennem de ting som skulle til, før vi kom frem til en profil for en ny EA.
Tilliden blev sikret ved at holde mig informeret undervejs i hele rekrutteringsprocessen.
Den anbefalede proces førte til, at vi kom i mål med opgaven på tilfredsstillende vis.

★★★★★

Adm. direktør til Konventum A/S

Fonden LO skolen og Konventum a/s har benyttet Holmgaard Management til rekruttering af en ny adm. direktør. Alle synes vel at deres opgave er speciel og kompliceret. Sådan havde vi det i alt fald. Vi søgte en direktør, der kunne spille på mange tangenter. Britta Borch Egevang var fra start af dedikeret, fokuseret og grundig. Britta gennemførte en solid proces fra start til slut med en grundig rekruttering, screening og test. Britta evnede at være den understøttede og reflekterede, der i høj grad hjalp ansættelsesudvalget til at træffe de rigtige beslutninger. Ligeledes var Britta stærkt involveret i den nødvendige proces med bestyrelser og medarbejdere. Processen blev ført til ende, og vi fik den adm. direktør, vi ønskede os. Jeg kan som formand for begge selskaber på det varmeste anbefale Holmgaard Management og Britta Borch Egevang.

★★★★★

Oak Foundation Denmark har været meget glad for at samarbejde med Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management, da vi skulle finde en administrator af den danske fond. Der er tale om en meget alsidig stilling i et mindre dansksproget kontor i et internationalt fond. Britta gav god hjælp til at afdække jobfunktionen og få den beskrevet, sikre samarbejde og enighed mellem de parter der var involveret i ansættelsesprocessen og få annonceret. Britta var derudover dygtig til at aktivere ansøgere fra sit netværk, og det var da også derigennem, at vi fik en ny person ansat. Processen fra beskrivelse af jobfunktion, til rekruttering, samtaler, ansættelse og opfølgning har været meget tilfredsstillende, og jeg giver Britta Borch Egevang mine varmeste anbefalinger.

★★★★★

Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management har hjulpet os med ansættelsen af en statsautoriseret revisor til kontoret i København.

Det er ikke nemt at finde en statsautoriseret revisor i det nuværende arbejdsmarked, men det lykkedes alligevel for Britta at finde en yderst kompetent kandidat, som vi valgte at ansætte og som efterfølgende er blevet udnævnt til partner i RSM.

Rekrutteringsforløbet har været god og professionelt gennem hele processen lige fra kalibrering af kandidater, til selve kandidatsamtaler og den efterfølgende evaluering.

Vi giver Britta og Holmgaard Management vores anbefaling.

★★★★★

JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE OS

Nøglepersoner i Holmgaard Management

Britta Borch Egevang

Britta Borch Egevang
Partner
https://www.linkedin.com
T.: 702666144

Martin Brandt Friis, Holmgaard Management

Martin  Brandt Friis
Partner 
https://www.linkedin.com
T.: 70266144

Birgitte Olrik, Partner Holmgaard Management

Birgitte Olrik
Partner
https://www.linkedin.com
T.: 70266144

Emma Henriksen, Holmgaard Management

Emma Henriksen
Consultant
https://www.linkedin.com/
T.: 70266144

Lars H. Linnemann, Holmgaard Management

Lars H. Linnemann
Managing Partner
https://www.linkedin.com
T.: 70266144