LEDERUDVIKLING

- For direktører og ledere

Få de bedste og mest knivskarpe ledere med et skræddersyet, personligt lederudviklingsprogram. Det er et individuelt forløb, der med udgangspunkt i aktuelle ledelsesudfordringer sikrer den bedste ledelse.

 

Selv den bedste leder kan blive endnu bedre. Derfor kan et skræddersyet lederudviklingsforløb hjælpe virksomheden til at performe endnu bedre.

Hos Holmgaard Management arbejder vi med at udvikle hele ledelseslaget - fra topledere til daglige linjeledere. Derfor er vores lederudviklingsprogrammer relevante for alle, som har et konkret og praktisk behov for at blive endnu bedre i deres ledelsesarbejde.

Vi tilbyder derfor forskellige, individuelle og personlige forløb indenfor lederudvikling, ledercoaching og executive coaching.

Ledelse skal trænes - derfor lederudvikling

Fordi man har en ledertitel er det ikke ensbetydende med, at man er en god leder. Og fordi en medarbejder har været en god medarbejder, betyder det ikke at han eller hun er god som leder.

Virksomhedens resultater er afhængige af, hvor god lederne er til at bruge deres ledelseskompetencer. Derfor er det i sidste ende deres ledelse og deres evner til at lede andre mod at nå virksomhedens mål, der bestemmer, hvor succesfuld virksomheden er.

Derfor er ledelse et fag, der skal læres - ligesom alle andre fag. Og ligesom med andre fag bliver ledere dygtigere, jo mere de træner, og jo mere de bruger deres evner i praksis.

Samtidig er ikke to lederes situationer ens. Og derfor tager alle vores lederudviklingsprogrammer udgangspunkt i den enkeltes mål, udfordringer og hverdag.

Personlig sparring hele vejen igennem

Fra start til slut får lederen tilknyttet en personlig sparringspartner, som støtter med at holde fokus på de områder, hvor man med held kan udvikle sig. Sparringspartner sørger også for, at lederen hele tiden kommer til at arbejde med metoder, teknikker og teorier, som er anvendelige - og som samtidig er funderet i en stærk faglighed og forskning.

Undervejs i forløbet hjælper vi til at finde kernen i ledelsesopgaven og at fokusere på den konkrete ledelsesopgave – og det gælder, hvad enten det er nyudnævnt ledere eller topledere med mange års erfaring, som gennemgår vores forløb.

Få et gratis formøde – Ring eller skriv til os 

Hvis du er interesseret i lederudvikling, så ring og få en uforpligtende gratis samtale om de muligheder vi tilbyder. Vi starter med en samtale på telefonen, her hos os eller hos dig, som vi bruger på at afklare behov og ønsker. Vi taler om dine forventninger og mål for forløbet, og tilpasser dit forløb individuelt. Vores forløb er helt fleksibel, og du vælger præcist det, der skal holdes fokus på.

Få 20% rabat på klippekort ved køb af 10 sessions. Klippekortet kan frit anvendes og deles blandt flere medarbejdere/ledere.

Bemærk: Klippekort er gældende i et år og refunderes ikke. Kommer du i job, inden du har opbrugt alle klip, kan de resterende klip frit anvendes til coaching, således at du får den optimale start i din nye virksomhed.

Læs også om vores andre ydelser:

Executive SearchRekruttering | Interim Management

Executive Outplacement | Karriererådgivning

Lad os aftale et møde

Som altid, er kemien og gensidig forståelse afgørende for et frugtbart samarbejde. Derfor opfordre vi til at mødes her hos os på Esplanaden eller hos dig i din virksomhed.

Der er både uforpligtende og gratis!

Og så får du samtidig et hurtigt indblik i - og et tilbud på -  hvad vi konkret kan tilbyde dig.

 • Bliv ringet op

  Har du brug for at vide mere, så ring gerne allerede nu på 70 26 61 44 eller brug "kontakt os" og vi kontakter dig inden for få timer 

 • Hvem hjælper vi?

  Nyudnævnt leder

  Har op til ca. 3 års ledelseserfaring eller er stadig i sin første lederstilling. I ønsker en dybere indsigt i samspillet mellem lederen og dennes medarbejdere, kolleger, chef og eksterne relationer.

  Læs mere om lederudvikling til nyudnævnte ledere

  Den erfarne Leder

  Har minimum 5 års ledelseserfaring, og måske refererer vedkommende allerede til den øverste direktør eller direktion. Ud over det faglige omfatter lederfunktion også ledelse af mennesker, eventuelt ledelse af andre ledere. Lederen holder af at være leder og ønsker at videreudvikle sin personlige ledelsesstil.

  Læs mere om lederudvikling til erfarne ledere

  Topleder

  Arbejder på øverste ledelsesniveau, er medlem af direktionen og måske den første bestyrelse eller refererer til denne.  Har styr på sin lederstil, men ønsker alligevel at styrke og udvikle positionen som topleder.

  Læs mere om lederudvikling til topledere