JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE MIG

Specialiseret i executive Interim Management

Interim managers, Interim ledere og Interim direktører

Hos Holmgaard Management specialiserer vi os i at levere topkvalificeret Interim Management. Vores særlige tilgang i branchen sikrer, at din virksomhed hurtigt kan navigere gennem forandring, vækst og udfordringer ved hjælp af erfarne interim managers, ledere og direktører fra Holmgaard Management.

Ekspertise på tværs af brancher

Vores interim ledere har bevist succes inden for en bred vifte af sektorer, inklusiv finans, detailhandel, farmaceutisk industri, IT, og produktionsindustrien. Dette mangfoldige erfaringssæt gør os i stand til at forstå og imødekomme dine præcise behov og ønskede kompetencer.

Vores engagement

Med mere end 17 års erfaring i branchen forpligter Holmgaard Management sig til at finde, udvælge og forbinde din virksomhed med den rette interim ledelse. Vores omfattende netværk og database med udvalgte kandidater koblet med en dybdegående screening sikrer, at du får den mest kompetente ledelse, ofte indenfor 1-2 uger.

Interesserede i en potentiel fastansættelse? Vores tilgang giver fleksibilitet for både virksomheder og interim ledere at udforske denne mulighed.

Hvornår er Interim Management relevant?

Interim ledelse er den ideelle løsning under:

  • Krisestyring: Naviger sikkert gennem økonomiske, organisatoriske eller ledelsesmæssige kriser.
  • Omstruktureringer og fusioner: Sikrer en effektiv og problemfri overgang gennem komplekse ændringsprocesser.
  • Projektledelse: Implementer nye produkter, teknologier eller strategier med ledelse, der har bevist succes.
  • Overgangsperioder: Opnå kontinuitet og stabilitet, når du søger efter den rette langsigtede ledelsesprofil.

Vores tilgang til Interim Management

Hvorfor vælge en interim leder fra Holmgaard Management?

Hurtig integration:

Vi sikrer øjeblikkelig værdi ved hurtig implementering af højt kvalificerede interim ledere, der bringer både erfaring og fornyet energi til din virksomhed.

Målrettet ekspertise:

Vores dybdegående kendskab, store netværk og en omfattende database opbygget gennem 15+ år i branchen sikrer et optimal match af færdigheder og kompetencer.

Fleksibel løsning:

Vi tilbyder skræddersyede interim-løsninger, der giver din virksomhed den nødvendige fleksibilitet til at tilpasse ledelsen efter aktuelle behov og projekter.

Try before you hire:

Som headhuntere arbejder vi med mange forskellige brancher og kandidater og oplever ofte, at vores præcise match fører til, at virksomheden og den interim leder ønsker et længerevarende samarbejde, der udmønter sig i en fastansættelse.

Lad os gøre en forskel sammen

Kontakt os for at diskutere, hvordan vi kan styrke din virksomhed med den rette interim ledelse. Vi er klar til at analysere dine behov og matche dig med den perfekte løsning.

Holmgaard Management er din naturlige partner i interim ledelse.

Testimonials:

Management for hire

Vi hadde behov for en erfaren leder som kunne gå inn i en midlertidig lederstilling på et kontor i Odense. Holmgaard hjalp til med å finne noen på en effektiv og profesjonell måte. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort, både av Holmgaard og konsulenten som kom inn og hjalp til.


Kompetente og engagerede

Dygtige og kompetente medarbejdere. Altid engagerede og hurtige til at levere deres ydelser. Kan kun anbefale Holmgaard Management


Holmgaard Management reagerede lynhurtigt

På ingen tid forstod de, hvad det var for en udfordring, vi stod med, og hvad vores behov var

★★★★★

Professionel rekruttering

Meget professionel gennemførsel af rekruttering i et presset jobmarked. Grundig kortlægning af virksomhedens strategi, kultur og forventninger danner udgangspunktet så størst mulig succes i match sikres. Grundig opfølgning og info undervejs i processen også efter afsluttet proces. Thumbs up herfra!

★★★★★

Fint arbejde

Har fået hjælp med flere kritiske ansættelser af nøglemedarbejder, og det har fungeret fint i et svært marked.

★★★★★

Vi søgte ny adm. direktør

Lars fra Holmgaard Management gik i gang med at søge efter en profil, og fandt frem til et par stykker, hvor der var en som kunne være det rigtige match. Desværre sprang personen fra. Men det rygtedes hurtigt i branchen at vi søgte en direktør, og der kom hurtig to nye stærke profiler i spil, som selv havde henvendte sig, hvor det endte med af vi ansatte den ene. Jeg kan kun anbefale at bruge Holmgaard Management!

★★★★★

JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE OS