• Interim Management – Ledere | Direktører

  ØNSKER DU AT FÅ ET GRATIS FORMØDE OG TILBUD PÅ JERES OPGAVE
  – KONTAKT OS – VI ER HER FOR AT HJÆLPE

  Telefon: 7026 6144Skriv til os

Executive Interim Management

– af interim managers, ledere og direktører

Interim Management af specialister, ledere og direktører er for mange virksomheder langt den bedste løsning, når der er brug for at styrke virksomheden eller organisationen med en dokumenteret stærk faglig og kompetent medarbejder i en begrænset periode. Der kan være behov for at styrke driften, tilføre nye strategiske kræfter eller løfte virksomheden op til næste niveau eller i en helt ny retning. Det kan Holmgaard Management hjælpe dig med.

Vi bringer værdi til vores kunder ved:

 • Hurtig adgang til højt kvalificerede interim ledere og direktører, der kan træde ind og drive forretningen fremad.
 • Fleksibilitet for virksomheder som ønsker at tilpasse deres ledelsesteam efter projekter eller særlige behov.
 • Dybdegående kendskab til danske virksomheder og en omfattende database med og kendskab til potentielle kandidater.

Hvornår er Interim Management af ledere og direktører relevant?

Vi hjælper typisk virksomheder med Interim ledelse,  når de har et midlertidige behov for stærk ledelse i forbindelse med særlige situationer eller udfordringer. De mest typiske situationer, hvor virksomheder gør brug af vores ekspertise:

Virksomheder i krise: Virksomheder, der oplever økonomiske udfordringer, restruktureringer, eller problemer med ledelsen, kan ansætte interim ledere for at komme igennem krisen og vende virksomheden tilbage på sporet.

Virksomheder under omstrukturering: Når virksomheder gennemgår store organisatoriske ændringer, fusioner eller opkøb, kan de ansætte interim ledere til at håndtere de komplekse processer og sikre en smidig overgang.

Projektledelse: Virksomheder med store projekter, f.eks. lancering af nye produkter, IT-implementeringer eller udvidelser, kan have brug for midlertidig ledelse til at styre og lede disse projekter effektivt.

Overgangsperioder: Under perioder, hvor en nuværende leder forlader virksomheden, kan det være nødvendigt at ansætte en interim leder til at sikre kontinuitet, indtil en permanent direktør er fundet.

Vi arbejder på tværs af brancher – herunder finder du eksempler:

Finanssektoren: Banker, forsikringsselskaber og investeringsfirmaer som har behov for interim ledere i forbindelse med omstruktureringer, compliance-projekter eller forandringsledelse.

Detailhandel: Større detailhandelskæder, der gennemgår omstruktureringer, ekspansion eller forbereder sig på vigtige salgsperioder, der har brug for interim ledere til at lede og optimere deres forretningsprocesser.

Farmaceutisk og bioteknologisk industri: Virksomheder inden for disse industrier, der gennemgår forsknings- og udviklingsprojekter eller arbejder med regulatoriske udfordringer, drager fordel af interim ledelse med specialiseret viden.

IT- og teknologisektoren: Teknologivirksomheder, der arbejder med komplekse softwareimplementeringer, digital transformation eller produktlanceringer, der har brug for interim ledere med teknisk ekspertise.

Produktionsindustrien: Produktionsvirksomheder, der skal modernisere produktionsprocesser eller implementere Lean- og Six Sigma-initiativer etc., som ønsker at ansætte en interim leder til at optimere deres operationer.

Interim Management Ledere

Vi har bl.a. erfaring med:

 • Ledelse; interim CEO og interim COO
 • Økonomi; interim CFO og interim Finance Manager
 • IT; interim CIO, interim IT-chef og interim CTO
 • Indkøb og produktion; interim CPO, interim Indkøbsdirektør, interim Indkøbschef
 • Salg og marketing; interim CSO, interim salgsdirektør, interim CMO og interim Marketing- og kommunikationsdirektør

Vores tilgang til Interim Management

Hos Holmgaard Management har vi mere end 15 års erfaring med interim management, Executive Search og headhunting af ledere og direktører på tværs af forskellige brancher. Vi tilbyder et stort netværk af ledere, direktører og specialister – alle med præcis de kvalifikationer, som din virksomhed leder efter. Vores store netværk og erfaring gennem mange år i branchen sikrer en effektiv proces, hvor vi finder den rette kandidat til din virksomhed inden for typisk 1-2 uger.

Ofte oplever vi, at vores kunder gerne vil fastansætte en af vores interim ledere. Det sker ofte efter 6-12 måneders samarbejde. Det betyder for dig som kunde, hvis der kunne være behov for fastansættelse på sigt, at vi finder og udvælger de kandidater der både matcher behovet her og nu, og som vil være interesseret i en fastansættelse senere i forløbet.

Interim Management styrk din ledelse

Den fleksible løsning er en blanding af et traditionelt Interim Management koncept og Executive Search. Det giver din virksomhed og vores Interim Manager mulighed for at indgå en aftale om fastansættelse efter en vis periode. Begge parter kan uden forpligtelse og opsigelsesvarsel stoppe aftalen.

Du kan forvente, at vi gør mere ud af opstarten af alle Interim Management aftaler end standarden er i branchen. Vi analyserer din virksomhed og dit behov – og vi garanterer, at managerens personlighed passer ind fra dag ét.

Interim Management er en populær midlertidig løsning. Den er omkostningseffektiv til kortsigtede løsninger. Samtidig kan den anvendes i strategisk planlagte situationer, hvor virksomheden har brug for yderligere kompetencer.

Kontakt os og få en snak om din situation og hvordan vi kan hjælpe dig med Interim Management.

Kontrakt og honorar

Interim ledere indgår typisk i en midlertidig kontrakt med organisationen, hvor vi klart definerer opgaver, ansvar og forventet varighed. Honoraret for interim ledere kan variere afhængigt af erfaring og kompleksitet i opgaven. Det kan være en fast daglig sats, timebaseret eller baseret på projektets omfang.

Se her hvilke typer af ansættelses opgaver vi senest har løst for Virksomhedstype og Stillingsbetegnelse

Se seneste løste opgaver

Læs Kundetilfredshedsmålinger og feedback fra både kunder og kandidater

Management for hire

Vi hadde behov for en erfaren leder som kunne gå inn i en midlertidig lederstilling på et kontor i Odense. Holmgaard hjalp til med å finne noen på en effektiv og profesjonell måte. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort, både av Holmgaard og konsulenten som kom inn og hjalp til.


Kompetente og engagerede

Dygtige og kompetente medarbejdere. Altid engagerede og hurtige til at levere deres ydelser. Kan kun anbefale Holmgaard Management


Holmgaard Management reagerede lynhurtigt

På ingen tid forstod de, hvad det var for en udfordring, vi stod med, og hvad vores behov var

★★★★★

Professionel rekruttering

Meget professionel gennemførsel af rekruttering i et presset jobmarked. Grundig kortlægning af virksomhedens strategi, kultur og forventninger danner udgangspunktet så størst mulig succes i match sikres. Grundig opfølgning og info undervejs i processen også efter afsluttet proces. Thumbs up herfra!

★★★★★

Fint arbejde

Har fået hjælp med flere kritiske ansættelser af nøglemedarbejder, og det har fungeret fint i et svært marked.

★★★★★

Vi søgte ny adm. direktør

Lars fra Holmgaard Management gik i gang med at søge efter en profil, og fandt frem til et par stykker, hvor der var en som kunne være det rigtige match. Desværre sprang personen fra. Men det rygtedes hurtigt i branchen at vi søgte en direktør, og der kom hurtig to nye stærke profiler i spil, som selv havde henvendte sig, hvor det endte med af vi ansatte den ene. Jeg kan kun anbefale at bruge Holmgaard Management!

★★★★★

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvorvidt Holmgaard Management er det rigtige valg for dig, så skriv til os