Business coaching

Har du udfordringer som leder og brug for klarhed, retning og synliggjort dine muligheder her og nu - og for fremtiden.

Vil du blive bedre til at performe som leder? Få overblik over dine muligheder via støtte og udvikling i den retning du ønsker?

Executive business coaching er din mulighed for at forbedre dine præstationer og få større personlig handlekraft - både som direktør og leder over for såvel bestyrelsen som kollegaer.

Hos Holmgaard Management tilbyder vi internationalt certificeret business coaching, som støtter og hjælper dig i at få afklaring og retning på dit professionelle liv. Vores business coaching retter sig især mod topchefer og mellemledere, der gerne vil have det bedste ud af karrieren og arbejdslivet.

Essensen af vores business coaching er at hjælpe og støtte dig i processen til større afklaring og retning mod de resultater og mål, som du ønsker. Med andre ord coacher og rådgiver, støtter og motiverer vi dig til effektivt at gennemføre de mål og strategier, du udfærdiger og ønsker at gennemføre.

Executive business coaching - et vigtigt værktøj i udvikling af virksomheden og dine ledelseskompetencer

Vi tilbyder executive business coaching som en del af vores forskellige leder- og medarbejderudviklingsforløb. Coaching, koblet med strategisk rådgivning er således en naturlig del af vores lederudvikling, karriererådgivning og outplacementforløb, hvor vi hjælper dig til større indsigt i dit professionelle virke.

Vi coacher, rådgiver og vejleder især direktører og ledere, og gennem vores målrettede samtaler hjælper vi med at styrke din virksomhed, dine lederkompetencer, personlige kompetencer og dit overblik over muligheder og retninger i fremtiden.

Vores forløb fokuserer både på det helt konkrete nu-og-her-niveau - hvilke udfordringer står du med netop nu? - og på det langsigtede strategiske niveau. For hvad har de valg, du træffer nu, af vidtrækkende konsekvenser på sigt? Hvordan "satser" du rigtigt? Det er alt sammen spørgsmål, du bliver bedre til at besvare.

Skræddersyet forløb

Vi arbejder målrettet over et forløb på typisk 5-10 gange med fokus på både din egen og virksomhedens udvikling og trivsel.

Vi ser på din egen lederrolle, på synlighed og personlige mål. Vi taler om implementering af komplekse forandringer i virksomheden, kommunikation samt konflikt- og stresshåndtering. Alt sammen for at gøre dig til en stærkere og mere selvbevidst leder.

Når vi starter et forløb, sætter vi os ind i din situation. Sammen finder vi dine specifikke indsatsområder, og vi kan fx kan udarbejde en plan/strategi for dine næste 100 dage. Og da vi arbejder med alt fra karriererådgivning til business coaching og outplacement, ved vi, at alle kandidater er forskellige. Derfor er vores forløb også forskellig fra person til person.

Læs også om vores andre ydelser:

Executive ootplacement | Karriererådgivning | Lederudvikling

Executive SearchRekruttering | Interim Management

Få et gratis formøde – Ring eller skriv til os 

Hvis du er interesseret i executive business coaching, så ring og få en uforpligtende gratis samtale om de muligheder vi tilbyder. Vi starter med en samtale på telefonen, her hos os eller hos dig, som vi bruger på at afklare behov og ønsker. Vi taler om dine forventninger og mål for forløbet, og tilpasser dit forløb individuelt. Vores forløb er helt fleksibel, og du vælger præcist det, der skal holdes fokus på.

Få 20% rabat på klippekort ved køb af 10 sessions. 

Bemærk: Klippekort er gældende i et år og refunderes ikke. Kommer du i job, inden du har opbrugt alle klip, kan de resterende klip frit anvendes til coaching, således at du får den optimale start i din nye virksomhed.

Ring direkte til os: 7026 6144

Som altid, er kemien og gensidig forståelse afgørende for et frugtbart samarbejde. Derfor opfordre vi til, at mødes over en kop kaffe her hos os på Esplanaden.

Der er både uforpligtende og gratis!

Og så får du samtidig et hurtigt indblik i - og et tilbud på -  hvad vi konkret kan tilbyde dig.

Skriv til os og vi kontakter dig


Gratis formøde

Første møde er gratis. Her ser vi på dine muligheder.

Hvem er du?

Nyudnævnt leder

Har op til ca. 3 års ledelseserfaring eller er stadig i sin første lederstilling. I ønsker en dybere indsigt i samspillet mellem lederen og dennes medarbejdere, kolleger, chef og eksterne relationer.

Læs mere om lederudvikling til nyudnævnte ledere

Den erfarne Leder

Har minimum 5 års ledelseserfaring, og måske refererer vedkommende allerede til den øverste direktør eller direktion. Ud over det faglige omfatter lederfunktion også ledelse af mennesker, eventuelt ledelse af andre ledere. Lederen holder af at være leder og ønsker at videreudvikle sin personlige ledelsesstil.

Læs mere om lederudvikling til erfarne ledere

Topleder

Arbejder på øverste ledelsesniveau, er medlem direktionen og måske den første bestyrelse eller refererer til denne.  Har styr på sin lederstil, men ønsker alligevel at styrke og udvikle positionen som topleder.

Læs mere om lederudvikling til topledere

  • Bliv ringet op

    Har du brug for at vide mere, så ring gerne allerede nu på 70 26 61 44 eller brug "kontakt os" og vi kontakter dig inden for få timer