For kandidater

Få styr på din karriere

Hos Holmgaard Management hjælper vi dig med at få overblik over dine muligheder i din fremtidige karriere.

Outplacement

Få hjælp til at komme videre.

Er du blevet opsagt fra din stilling? Så bliv klædt på til at komme videre med et outplacement-forløb hos Holmgaard Management. 85 procent af vores kandidater, der ønsker nyt job, er i job igen efter endt forløb.

Karriererådgivning

Få overblik over din fremtid med karriererådgivning.

Søger du nyt job - eller overvejer du det? Vil du gerne vide mere om, hvilke muligheder og retninger, din fremtid kan byde på? Hos Holmgaard Management tilbyder vi karriererådgivning til alle, som overvejer et nyt job.

Lederudvikling

Bliv knivskarp som leder i et personligt, skræddersyet lederudviklingsprogram.

Forløbet er individuelt og tager udgangspunkt i dine aktuelle ledelsesudfordringer. Vi tilbyder lederudvikling til både nye og meget erfarne ledere.

Executive Coaching

Med god professionel coaching får du overblik over din retning og dine muligheder i karrieren.

Vi tilbyder internationalt certificeret coaching, som støtter og hjælper dig som leder i at få afklaring og retning på dit professionelle liv. Vores coaching retter sig især mod topchefer og mellemledere, der gerne vil have det bedste ud af karrieren og arbejdslivet.

Ledige stillinger

Er du interesseret i en ny stilling?

Kig på vores LinkedIn-side og bliv eventuelt optaget i vores cv-database.

Send dit cv

Vil du være en del af vores cv-database?

Hvis du ønsker at være en del af Holmgaard Managements omfattende cv-database, så opret en profil. Du vælger selv, om visse af dine oplysninger - helt anonymt - skal kunne fremsøges offentligt.