Martin Brandt Friis, Holmgaard Management

Martin Brandt Friis
Partner
https://www.linkedin.com
T.: 70266144

Klik Her for at gå tilbage til Nøglemedarbejdere

Martin

Som partner i Holmgaard Management, og med over 20 års erhvervserfaring fra større internationale virksomheder har Martin specialiseret sig i at finde, udvikle og forbinde talentfulde kandidater med ambitiøse virksomheder.

Martins erhvervskarriere inkludere ledende stillinger som bl.a. Head of Strategy og Senior Director HR hvor han har arbejdet tæt sammen med bestyrelsesformænd, CEO’s, CFO’s og funktionelle direktører.

Martin har en stærk kombination af praktisk erfaring og teoretisk viden og har bl.a. en bestyrelsesuddannelse fra CBS Executive.

Martin har endvidere en baggrund som management konsulent hvor han har arbejdet både i bredden af virksomhedernes værdikæde men også i dybden, hvilket gør ham i stand til at forstå de forretningsmæssige udfordringer en kunde står i og hvilke afledte krav det stiller til kandidatprofiler på både kort og lang sigt.

Martin tilbyder altid en skræddersyet og målrettet tilgang til løsningen af opgaven uanset om det er et outplacement forløb, karrieresparring eller et rekrutteringsforløb.