• Executive Outplacement for ledere og direktører

    VI ER HER FOR AT HJÆLPE. KOM I GANG MED ET GRATIS FORMØDE OG FÅ ET TILBUD NU

    Telefon: 7026 6144Skriv til os

Er du blevet opsagt fra en executive stilling?

 Vi tilbyder Outplacement som løfter dig videre i karrieren.
Uanset grunden til opsigelse, åbnes der nye døre og muligheder. Vores målrettede og strukturerede Outplacement forløb sikrer, at du finder den bedste vej videre i din karriere. LÆS MERE HER>

Skal du opsige en executive medarbejder?

Vi tilbyder Outplacement for ledere og direktører som en del af fratrædelsesaftalen.
Det kan være chokerende at stå overfor en opsigelse. Det er ligegyldigt, om det er en omstrukturering i virksomheden eller personlige årsager, som er skyld i opsigelsen. LÆS MERE HER>

Værd at vide om Executive Outplacement

1.

Executive outplacement giver den opsagte leder de nødvendige ressourcer, rådgivning og netværk for at navigere i deres karriereovergang og finde nye ledermuligheder. Det sigter mod at hjælpe dem med at bevare deres professionelle status og fremme deres karriere på trods af afskedigelsen.

 

2.

Vores outplacement programmer hjælper med at definere professionelle mål, udvikle en strategisk karriereplan og navigere i komplekse arbejdsmarkedsmæssige dynamikker, der er specifikke for ledere.

 

 

3.

Vi hjælper med at opbygge en stærk personlig brand og præsentation. Dette omfatter udvikling af en markedsføringsplan, udarbejdelse af et professionelt CV, der fremhæver den opsagte leders erfaring, resultater og unikke værditilbud.

 

4.

Vores executive outplacement-programmer tager hensyn til den unikke situation og behov hos opsagte ledere. Vi tilbyder skræddersyet og fortrolig støtte, der tager højde for de specifikke udfordringer og krav, der er forbundet med lederroller. Diskretion og fortrolighed er også vigtige aspekter af executive outplacement, da det kan være afgørende for at beskytte den opsagte leders omdømme og professionelle image.

Outplacement til ledere og direktører – for støtte og hjælp i processen

  • At miste sit job er en vanskelig oplevelse, som kan blive endnu sværere, hvis ikke man har den rette støtte

  • Mange føler måske, at de er alene i denne proces, men det behøver de ikke være. Outplacement er vores speciale

  • Holmgaard Management tilbyder outplacement-tjenester for at hjælpe kandidaten med at finde den næste store mulighed. Vi arbejder sammen med kandidaten hele vejen igennem for at sikre alle de redskaber, der er nødvendige, for at lykkes

En ud af mange succeshistorier

I forbindelse med jobskifte i den offentlige sektor har jeg gennemgået et outplacement forløb med Britta Borch ved Holmgaard Management.
Gennem kvalificeret sparring og små og passende udfordringer blev jeg på kort tid meget skarpere til at skrive kvalificerede ansøgninger. Samtidig gav sparring og øvelse / forberedelse til samtalerne mig det bedste udgangspunkt. Jeg nåede blot at sende 2 ansøgninger – kom til samtale begge gange og fik et job. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb med Britta. Tak for din ærlige og kvalificerede støtte.

Heidi Lindberg Jensen, Vicecenterchef, Region Syddanmark

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvorvidt Holmgaard Management er det rigtige valg for dig, så skriv til os ved brug af vores formular.