Er du blevet opsagt fra en executive stilling?

Er du blevet opsagt og har brug for Outplacement / Karriererådgivning?

 Vi tilbyder Outplacement som løfter dig videre i karrieren.
Uanset grunden til opsigelse, åbnes der nye døre og muligheder. Vores målrettede og strukturerede Outplacement forløb sikrer, at du finder den bedste vej videre i din karriere. LÆS MERE HER>

Skal du opsige en executive medarbejder?

Skal du som virksomhed tilbyde en leder eller direktør Outplacement?

Vi tilbyder Outplacement for ledere og direktører som en del af fratrædelsesaftalen.
Det kan være chokerende at stå overfor en opsigelse. Det er ligegyldigt, om det er en omstrukturering i virksomheden eller personlige årsager, som er skyld i opsigelsen. LÆS MERE HER>

 89% af vores kandidater der er i forløb af 10 sessions eller mere, er i job igen efter endt forløb.

JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE MIG

1.

Executive outplacement giver den opsagte leder de nødvendige ressourcer, rådgivning og netværk for at navigere i deres karriereovergang og finde nye ledermuligheder. Det sigter mod at hjælpe dem med at bevare deres professionelle status og fremme deres karriere på trods af afskedigelsen.

 

2.

Vores outplacement programmer hjælper med at definere professionelle mål, udvikle en strategisk karriereplan og navigere i komplekse arbejdsmarkedsmæssige dynamikker, der er specifikke for ledere.

 

 

3.

Vi hjælper med at opbygge en stærk personlig brand og præsentation. Dette omfatter udvikling af en markedsføringsplan, udarbejdelse af et professionelt CV, der fremhæver den opsagte leders erfaring, resultater og unikke værditilbud.

 

4.

Vores executive outplacement-programmer tager hensyn til den unikke situation og behov hos opsagte ledere. Vi tilbyder skræddersyet og fortrolig støtte, der tager højde for de specifikke udfordringer og krav, der er forbundet med lederroller. Diskretion og fortrolighed er også vigtige aspekter af executive outplacement, da det kan være afgørende for at beskytte den opsagte leders omdømme og professionelle image.

Testimonials:

Uvurderlig Karrieresparring

Igennem mit executive forløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management fik jeg uvurderlig sparring og yderst nyttige redskaber, til at komme videre i min karriere. Karriesparringen har været hudløst ærlig og direkte – og dermed yderst værdifuld, når man som topchef skal blive klogere på sig selv.

Et yderst tilfredsstillende karrieresparringsforløb – tusind tak for det.

★★★★★

Uvurderlig Karrieresparring

Igennem mit executive forløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management fik jeg uvurderlig sparring og yderst nyttige redskaber, til at komme videre i min karriere. Karriesparringen har været hudløst ærlig og direkte – og dermed yderst værdifuld, når man som topchef skal blive klogere på sig selv.

Et yderst tilfredsstillende karrieresparringsforløb – tusind tak for det.

★★★★★

Jobskifte i den offentlige sektor

I forbindelse med jobskifte i den offentlige sektor har jeg gennemgået et outplacement forløb med Britta Borch ved Holmgaard Management.
Gennem kvalificeret sparring og små og passende udfordringer blev jeg på kort tid meget skarpere til at skrive kvalificerede ansøgninger. Samtidig gav sparring og øvelse / forberedelse til samtalerne mig det bedste udgangspunkt. Jeg nåede blot at sende 2 ansøgninger – kom til samtale begge gange og fik et job. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb med Britta. Tak for din ærlige og kvalificerede støtte.

★★★★★

Bedre feedback og flere samtaler

Efter mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg nu blevet mere bevidst og målrettet i mit CV, har fået bedre feedback og flere samtaler.

★★★★★

Direkte feedback

Igennem mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg blevet skarpere på hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg gerne vil i mit arbejdsliv. Udover det har jeg fået nogle gode værktøjer til at blive skarpere på at definere mig selv.
Tak for at være direkte i din feedback. Det er når man får den at man kan flytte sig.

★★★★★

Kompetente og engagerede

Dygtige og kompetente medarbejdere. Altid engagerede og hurtige til at levere deres ydelser. Kan kun anbefale Holmgaard Management


Holmgaard Management reagerede lynhurtigt

På ingen tid forstod de, hvad det var for en udfordring, vi stod med, og hvad vores behov var

★★★★★

Successful coaching and guidance

Many thanks to Jan Fabricius and Holmgaard Management for great guidance and support during my recent job search. I had not applied for a job in 20 years and really needed help with clarifying and presenting my skills and value for the next employer.

★★★★★

Seriøs rådgivning

Har benyttet Holmgaard Management i forbindelse med rekruttering af en adm. direktør. Jeg havde en virkelig god sparring og dialog med Lars fra Holmgaard Management, som førte mig igennem de ting som skulle til, før vi kom frem til en profil for en ny adm. direktør.

★★★★★

Holmgaard Management has a practical, and successful approach

Jan Fabricius and Holmgaard Management has a practical approach which I enjoyed a lot – generating several necessary and very helpful “documents” including CV, Success Stories, Application, LinkedIn profile and Network Posting. I have already recommended Jan and Holmgaard Management to friend in a similar position to me and will continue to do so.

★★★★★

Fokuseret på sparring

Holmgaard Management er meget fokuseret på sparring. De er åbne, lyttende og direkte i deres kommunikation.
Efter første session kom Covid19. Det gav et lukket jobmarked. Så en ny strategi. Skarp profil. Flere jobsamtaler! Og inden min sidste session ultimo maj havde jeg nyt job som CFO! Og ny bestyrelsespost!. I Covid19 perioden. Det er stærkt.

★★★★★

Rådgivning til forfremmelse

En tak til Holmgaard Management for et rigtig godt rådgivningsforløb.
Jobmæssigt fik jeg den forfremmelse, jeg ønskede – jeg blev anerkendt formelt, fik ny kontrakt og en fed lønforhøjelse :-) Samtidig fandt jeg også en ny vej, som jeg trængte til at forfølge, den mere menneskelige. – ét af de forløb jeg har haft absolut mest udbytte af, har været det forløb, jeg havde hos dig.

★★★★★

JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE MIG