Britta Borch Egevang

Britta Borch Egevang
Partner
https://www.linkedin.com
T.: 702666144

Klik Her for at gå tilbage til Nøglemedarbejdere

Britta

Britta har over 25 års erfaring inden for rekruttering og lederudvikling. Hendes karriere har inkluderet direktionsansvar og ledelse af op til 110 medarbejdere. Hun har varetaget ansvaret for områder som rekruttering, marketing, salg, CSR, HR, kommunikation og public affairs, og dette har hun gjort i forskellige organisationer, herunder VKR/VELUX, Djøf og flere mindre virksomheder. Brittas ekspertise strækker sig særligt over ejerledede virksomheder, interesseorganisationer og fonde, hvor hun har opbygget en omfattende erfaring.

Britta har også håndteret strategiske partnerskaber i sektorer som forsikring og bank samt fordelsprogrammer. Hun har opnået bestyrelseserfaring og har gennemført en bestyrelsesuddannelse fra INSEAD. Hendes internationale erfaring spænder over arbejde i EU/Bruxelles, Frankrig, Canada, Grækenland, Portugal, Østrig, Polen og Sverige.

Britta har spillet en nøglerolle i digitale transformationer og er certificeret inden for agile leadership/SCRUM. Hendes bidrag inkluderer blandt andet etableringen af Copenhagen FinTech og senest rekrutteringen af en CEO til Dansk IT.

Britta er uddannet med en mastergrad fra Københavns Universitet og har suppleret sin uddannelse med kurser inden for ledelse, marketing, kommunikation og Family Business. Hun er certificeret i Wave/Saville assessment og People Tools, og yderligere certificeret i forandringsledelse gennem ADKAR-metoden.