Ledige stillinger – og vejen til de ikke-offentliggjorte stillinger

Er du klar over, at de fleste ledige stillinger, hverken faste eller interime, ikke offentliggøres? Holmgaard Management står klar til at lede dig mod de stillinger, som er fortrolige og dermed ikke offentligt annonceret.Vil du være kandidat til stillingerne, så opret dig i vores Executive Talent CV database. Her kan du registrere dig og angive dine interesser og typer af stillinger, du er interesseret i.Du kan bl.a. angive, at du er interesseret i både bestyrelsesposter, interime stillinger eller faste stillinger. Alle oplysninger behandles naturligvis fortroligt.

Få hjælp til Outplacement eller karriererådgivning

Vi har stor erfaring med Executive Outplacement forløb og karriererådgivning. Er du klar til at tage næste skridt i din karriere, så se mere om hvad vi tilbyder her:

Executive Outplacement

Karriererådgivning

Se her hvilke typer af ansættelses opgaver vi senest har løst for Virksomhedstype og Stillingsbetegnelse

Mange ledige stilllinger som interim og fastansættelse offentliggøres ikke…

Idet vi primært arbejder med headhunting og interim opgaver for vores kunder, er der mange stillinger, som forbliver fortrolige og således ikke annonceres offentligt.

Ønsker du at være kandidat til en af disse stillinger, anbefaler vi, at du kontakter os og bliver optaget i vores cv-database. Her kan du registrere dig selv, dine interesser og hvilke typer stillinger, du kunne være interesseret i – fx om du er interesseret i faste stillinger, i interime stillinger og bestyrelsesposter.

Executive CV database for Interim og fastansættelse

BLIV EN DEL AF HOLMGAARD MANAGEMENT

Vi har store ambitioner og søger løbende flere af Danmarks bedste konsulenter og eksperter indenfor kompetenceområdet Executive Search/Headhunting, Interim Management og Executive Outplacement, idet vi ved, at profitabel vækst for vores kunder kommer indefra gennem topkvalificerede og motiverede medarbejdere. Du får vores brand og koncept i ryggen, dygtige kollegaer med solid erfaring fra hver deres område, samt spændende kunder inden for flere forskellige brancher.

Er du interesseret så skriv i fortrolighed til: Managing Partner, Lars H. Linnemann M: LH@holmgaardmanagement.dk

Glade kunder betyder alt:

Uvurderlig Karrieresparring

Igennem mit executive forløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management fik jeg uvurderlig sparring og yderst nyttige redskaber, til at komme videre i min karriere. Karriesparringen har været hudløst ærlig og direkte – og dermed yderst værdifuld, når man som topchef skal blive klogere på sig selv.

Et yderst tilfredsstillende karrieresparringsforløb – tusind tak for det.

★★★★★

Kompetente og engagerede

Dygtige og kompetente medarbejdere. Altid engagerede og hurtige til at levere deres ydelser. Kan kun anbefale Holmgaard Management


Holmgaard Management reagerede lynhurtigt

På ingen tid forstod de, hvad det var for en udfordring, vi stod med, og hvad vores behov var

★★★★★

Successful coaching and guidance

Many thanks to Jan Fabricius and Holmgaard Management for great guidance and support during my recent job search. I had not applied for a job in 20 years and really needed help with clarifying and presenting my skills and value for the next employer.

★★★★★

Seriøs rådgivning

Har benyttet Holmgaard Management i forbindelse med rekruttering af en adm. direktør. Jeg havde en virkelig god sparring og dialog med Lars fra Holmgaard Management, som førte mig igennem de ting som skulle til, før vi kom frem til en profil for en ny adm. direktør.

★★★★★

Holmgaard Management has a practical, and successful approach

Jan Fabricius and Holmgaard Management has a practical approach which I enjoyed a lot – generating several necessary and very helpful “documents” including CV, Success Stories, Application, LinkedIn profile and Network Posting. I have already recommended Jan and Holmgaard Management to friend in a similar position to me and will continue to do so.

★★★★★

Fokuseret på sparring

Mette Bøttger, Holmgaard Management, er en åben, lyttende og direkte person og meget fokuseret på sparring.
Efter første session kom Covid19. Det gav et lukket jobmarked. Så en ny strategi. Skarp profil. Flere jobsamtaler! Og inden min sidste session ultimo maj havde jeg nyt job som CFO! Og ny bestyrelsespost!. I Covid19 perioden. Det er stærkt.

★★★★★

Rådgivning til forfremmelse

En tak til Mette Bøttger fra Holmgaard Management for et rådgivningsforløb.
Jobmæssigt fik jeg den forfremmelse, jeg ønskede – jeg blev anerkendt formelt, fik ny kontrakt og en fed lønforhøjelse :-) Samtidig fandt jeg også en ny vej, som jeg trængte til at forfølge, den mere menneskelige. – ét af de forløb jeg har haft absolut mest udbytte af, har været det forløb, jeg havde hos dig.

★★★★★

Holmgaard Fremragende Performance