Er du blevet opsagt fra en executive stilling?

Vi tilbyder specialiserede og skræddersyede Executive Outplacement-forløb, der tager højde for de unikke behov hos opsagte ledere og direktører fra det danske erhvervsliv.

Få et skræddersyet Executive outplacement-program der imødekommer dine specifikke behov og mål. Dette kan omfatte individualiseret karriererådgivning, jobmatching, personlig branding, karrierecoaching og netværksstøtte. Vores programmer tilbydes både offentlige og private virksomhedsledere og direktører med forskellige specialiseringer og erfaringer.

Vi støtter og hjælper med at genfinde passende lederstilling eller udforske alternative karriereveje.  Vores målrettede, personlige og skræddersyede forløb udfordrer dig i hvem du er, hvad du kan og hvad du vil.

Vi går personligt til opgaven

Vores forløb er dybdegående og personlige og baseret på grundige analyser og konstruktiv dialog. Din egen indsats er en del af processen, men understøttes af vores imødekommende og effektive karriererådgivning. Vi har et succeskriterie: forløbet skal gøre en forskel og løfte dig til næste niveau i din karriere.

Vi har omfattende erfaring med Executive Outplacement og arbejder med både små og mellemstore virksomheder, ejerledede virksomheder og C-25 virksomheder. Samtidig tilbyder vi dig altid et uforpligtende, fortroligt og gratis formøde. På den måde sikrer du dig, at vores forløb er noget for dig, og at kemien er på plads.

Med vores mangeårige erfaring inden for Executive Outplacement, har vi opbygget solid erfaring med forskellige stillinger:

 • Fx indenfor ledelse; Outplacement af CEO og COO
 • Fx indenfor økonomi; Outplacement af CFO og Finance Manager
 • Fx indenfor IT; Outplacement af CIO, IT-chef og CTO
 • Fx indenfor indkøb og produktion; Outplacement af CPO, Indkøbsdirektør, Indkøbschef
 • Fx indenfor salg og marketing; Outplacement af CSO, salgsdirektør, CMO og Marketing- og kommunikationsdirektør

Det får du i et individuelt rådgivningsforløb

– vi skræddersyr vores Executive Outplacement-forløb til dine ønsker og behov

 • Konkretisering, analyse og afklaring af personlige, sociale og faglige kompetencer – inkluderende evt. organisatoriske-, ledelsesmæssige- og strategiske kompetencer.
 • Tid, prioritering, motivation, valg, konsekvens og forandring – nye perspektiver.
 • Konkretisering af styrker, svagheder, værdier og succeshistorier.
 • Udarbejdelse af personprofil og executive summary (tilkøb).
 • Strategi og plan for fremtidig karriere og arbejdsliv.
 • Udarbejdelse af et professionelt og målrettet CV, samt LinkedIn profil.
 • Indsigt, konkret håndtering og kvalitativ brug af netværk og sociale medier – herunder specifikt LinkedIn.
 • Identificering af virksomheder og stillinger, hvis værdisæt og kultur stemmer overens med kandidatens.
 • Jobsøgningskanaler og jobsøgningsmarked, herunder rekrutteringsbureauer og headhuntere, jobportaler, netværk og jobagenter.
 • Personligt møde med udvalgt headhunter i Holmgaard Management.
 • Udvikling af målrettede og individuelle ansøgninger, som giver resultater – såvel opfordrede som uopfordrede og identificering af situationsbestemte stillinger og ansøgninger. Videoansøgninger og telefonisk kontakt.
 • Forberedelse af jobsamtalen, præsentationstræning, samtaleteknik og testparathed.
 • Øvelser, konkrete værktøjer og hjemmeopgaver.
 • Adgang til sparring mellem møderne.

Hvert Executive Outplacement-forløb tilpasses den enkeltes behov, og vi veksler mellem coaching og rådgivning. Vi arbejder i dybden med den enkeltes drømme/mål, muligheder og afklaring af kompetencer, og vi tilbyder professionel og erfaren sparring i processen. Desuden arbejder vi struktureret, målrettet, handlings- og resultatorienteret uden at gå på kompromis med processen.

Hvad koster et Outplacement forløb?

Hvis du er blevet tilbudt Outplacement som led i din fratrædelsesaftale, giver det dig adgang til vores individuelle forløb. Du vælger fokus, og der findes ikke faste hold eller faste forløb.

Vil du indgå i et Outplacement forløb efter eget ønske, kan du benytte vores ’open end’ løsning eller købe individuelt personlige forløb tilpasset dine ønsker til varighed. Kontakt os for priser – vi tilbyder gratis formøde, hvor vi afklarer forventninger og sikrer, at kemien er på plads.

Er du klar til at løfte din karriere til næste niveau?
Så kontakt os med det samme, så vi kan drøfte, hvordan vi kan sammensætte et individuelt karriereforløb for dig.

Martin Brandt Friis, Executive Outplacement, Holmgaard Management

Vi kender markedet – vi kender menneskerne

Da vi i Holmgaard Management hver eneste dag arbejder med rekruttering, headhunting og executive outplacement har vi de helt rette kompetencer og relationer til at hjælpe dig videre.

Etik og standarder

Holmgaard Management baserer sit virke på to udvalgte brancheorganisationer, der hver især og sammen arbejder for en fælles målsætning.

Vores berettigelse som coaches til at træde ind i et andet menneskes liv kræver nemlig en høj grad af standard og etik.

Begge internationale organisationer har defineret retningslinjerne for standard og etik:

 • ICC – International Coaching Community
 • EMCC – European Mentoring and Coaching Council

Ved at håndhæve etik og standarder fra disse organisationer, synliggør vi fælles ansvar, gensidig respekt og faglig stolthed og levering af exellence i alle vores ydelser.

Glade kunder betyder alt:

Jobskifte i den offentlige sektor

I forbindelse med jobskifte i den offentlige sektor har jeg gennemgået et outplacement forløb med Britta Borch ved Holmgaard Management.
Gennem kvalificeret sparring og små og passende udfordringer blev jeg på kort tid meget skarpere til at skrive kvalificerede ansøgninger. Samtidig gav sparring og øvelse / forberedelse til samtalerne mig det bedste udgangspunkt. Jeg nåede blot at sende 2 ansøgninger – kom til samtale begge gange og fik et job. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb med Britta. Tak for din ærlige og kvalificerede støtte.

★★★★★

Bedre feedback og flere samtaler

Efter mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg nu blevet mere bevidst og målrettet i mit CV, har fået bedre feedback og flere samtaler.

★★★★★

Direkte feedback

Igennem mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg blevet skarpere på hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg gerne vil i mit arbejdsliv. Udover det har jeg fået nogle gode værktøjer til at blive skarpere på at definere mig selv.
Tak for at være direkte i din feedback. Det er når man får den at man kan flytte sig.

★★★★★

Kompetente og engagerede

Dygtige og kompetente medarbejdere. Altid engagerede og hurtige til at levere deres ydelser. Kan kun anbefale Holmgaard Management


Holmgaard Management reagerede lynhurtigt

På ingen tid forstod de, hvad det var for en udfordring, vi stod med, og hvad vores behov var

★★★★★

Successful coaching and guidance

Many thanks to Jan Fabricius and Holmgaard Management for great guidance and support during my recent job search. I had not applied for a job in 20 years and really needed help with clarifying and presenting my skills and value for the next employer.

★★★★★

Seriøs rådgivning

Har benyttet Holmgaard Management i forbindelse med rekruttering af en adm. direktør. Jeg havde en virkelig god sparring og dialog med Lars fra Holmgaard Management, som førte mig igennem de ting som skulle til, før vi kom frem til en profil for en ny adm. direktør.

★★★★★

Holmgaard Management has a practical, and successful approach

Jan Fabricius and Holmgaard Management has a practical approach which I enjoyed a lot – generating several necessary and very helpful “documents” including CV, Success Stories, Application, LinkedIn profile and Network Posting. I have already recommended Jan and Holmgaard Management to friend in a similar position to me and will continue to do so.

★★★★★

Fokuseret på sparring

Holmgaard Management er meget fokuseret på sparring. De er åbne, lyttende og direkte i deres kommunikation.
Efter første session kom Covid19. Det gav et lukket jobmarked. Så en ny strategi. Skarp profil. Flere jobsamtaler! Og inden min sidste session ultimo maj havde jeg nyt job som CFO! Og ny bestyrelsespost!. I Covid19 perioden. Det er stærkt.

★★★★★

Rådgivning til forfremmelse

En tak til Holmgaard Management for et rigtig godt rådgivningsforløb.
Jobmæssigt fik jeg den forfremmelse, jeg ønskede – jeg blev anerkendt formelt, fik ny kontrakt og en fed lønforhøjelse :-) Samtidig fandt jeg også en ny vej, som jeg trængte til at forfølge, den mere menneskelige. – ét af de forløb jeg har haft absolut mest udbytte af, har været det forløb, jeg havde hos dig.

★★★★★

Holmgaard Fremragende Performance

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvorvidt Holmgaard Management er det rigtige valg for dig, så skriv til os ved brug af vores formular.