Executive Outplacement med Holmgaard Management – Karriereovergang?

Executive OutplacementStår du overfor en karriereovergang?

Hos Holmgaard Management forstår vi de udfordringer og muligheder, der følger med en karriereovergang. Uanset årsagen hjælper vi dig med at åbne nye døre og se muligheder via vores Executive Outplacement program. Vores målrettede og strukturerede Executive Outplacement-forløb sikrer, at du finder den bedste vej videre i din karriere med en personlig tilgang, der respekterer dine individuelle behov, ambitioner og drømme.

Hvad gør vores Executive Outplacement unikt?

 • Personlig tilgang
  Vi afviser “one-size-fits-all”-løsninger. Vores proces er skræddersyet til dine fremtidsønsker, baseret på en grundig analyse af dine styrker, kompetencer og karrieremål.
 • Omfattende support
  Fra individualiseret karriererådgivning og personlig branding til strategisk netværksopbygning – vi dækker alle aspekter af din karriereovergang.
 • Erfarne rådgivere
  Vores team består af tidligere ledere og direktører med årtiers erfaring og dybtgående industrikendskab.

Hvordan ser dit forløb ud?

 • Individuelt tilpassede sessioner
   Vælg mellem forskellige muligheder – fra en 10-sessioners pakke til vores omfattende ‘Premium’ forløb med ubegrænset support, indtil du finder din næste lederrolle.
 • Karriereafklaring og -udvikling
  Vi hjælper dig med at definere din professionelle identitet og klarlægge dine næste skridt gennem dybdegående samtaler og værktøjer til selvindsigt.
 • Professionel branding
  Vi udarbejder et skarpt CV og LinkedIn-profil, der fremhæver dine unikke værdier og kompetencer.
 • Netværksstrategi
  Vi guider dig i at udnytte dit netværk effektivt og introducerer dig til relevante kontakter inden for både dit eget og vores omfattende netværk.

Hvorfor vælge Holmgaard Management?

Executive OutplacementDin succes er vores succes

Hos Holmgaard Management er vores mission at løfte dig til nye højder i din karriere gennem en målrettet tilgang og effektiv rådgivning, skræddersyet specielt til dig.

Resultater, du kan regne med 

89% af de kandidater, der gennemfører et forløb på 10 sessioner eller mere med os, er i job igen efter endt forløb.

Styrkelse af dit lederskab gennem Executive Outplacement

Ved at vælge Executive Outplacement demonstrerer din virksomhed ikke kun en stærk forpligtelse over for dig som leder, men også en betydelig vilje til at støtte dig gennem selv de mest udfordrende perioder. Dette engagement er ikke kun med til at styrke virksomhedens omdømme; det forbedrer også den generelle medarbejdermoral og styrker samhørigheden internt i organisationen.

Dybdegående brancheindsigt

Vores erfaring spænder over små og mellemstore virksomheder til C25 virksomheder, hvilket giver os en unik forståelse for diverse lederroller og brancher. Vi forstår, hvad der kræves for at trives i enhver situation.

Tilfredshedsgaranti

Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Derfor tilbyder vi en uforpligtende, fortrolig og gratis indledende samtale, hvor vi sikrer, at vores tilgang matcher dine behov og forventninger. Dit tillidsbånd til os er afgørende.

Hvad vores klienter siger om os:

FN-verdensmaal-logo

Uvurderlig Karrieresparring

Igennem mit executive forløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management fik jeg uvurderlig sparring og yderst nyttige redskaber, til at komme videre i min karriere. Karriesparringen har været hudløst ærlig og direkte – og dermed yderst værdifuld, når man som topchef skal blive klogere på sig selv.

Et yderst tilfredsstillende karrieresparringsforløb – tusind tak for det.

FN-verdensmaal-logo

Jobskifte i den offentlige sektor

I forbindelse med jobskifte i den offentlige sektor har jeg gennemgået et outplacement forløb med Britta Borch ved Holmgaard Management.
Gennem kvalificeret sparring og små og passende udfordringer blev jeg på kort tid meget skarpere til at skrive kvalificerede ansøgninger. Samtidig gav sparring og øvelse / forberedelse til samtalerne mig det bedste udgangspunkt. Jeg nåede blot at sende 2 ansøgninger – kom til samtale begge gange og fik et job. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb med Britta. Tak for din ærlige og kvalificerede støtte.

FN-verdensmaal-logo

Direkte feedback

Igennem mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg blevet skarpere på hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg gerne vil i mit arbejdsliv. Udover det har jeg fået nogle gode værktøjer til at blive skarpere på at definere mig selv.
Tak for at være direkte i din feedback. Det er når man får den at man kan flytte sig.

FN-verdensmaal-logo

Bedre feedback og flere samtaler

Efter mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg nu blevet mere bevidst og målrettet i mit CV, har fået bedre feedback og flere samtaler.