JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE MIG

Er du blevet opsagt fra en executive stilling?

Executive Outplacement: Skræddersyede løsninger efter dine behov

Er du en topleder eller direktør, der står over for en karriereovergang? Hos Holmgaard Management forstår vi de unikke udfordringer og muligheder, der følger med en sådan forandring. Vores Executive Outplacement-program er designet til at støtte dig gennem denne overgang med en dybt personlig tilgang, der respekterer dine individuelle behov, ambitioner og drømme.

Hvad gør vores Executive Outplacement unikt?

  • Personlig tilgang: Vi tilbyder ikke standardløsninger. Derfor afviser vi “one-size fits all”-tilgangen og tilpasser i stedet vores proces til dine ønsker for fremtiden. Vores forløb er dybt personlige, baseret på en grundig analyse af dine unikke styrker, kompetencer og karrieremål.
  • Omfattende support: Fra individualiseret karriererådgivning og personlig branding til strategisk netværksopbygning – vi dækker alle aspekter af din karriereovergang.
  • Erfarne rådgivere: Vores team af karriererådgivere bringer årtiers erfaring som tidligere ledere og direktører samt en bred vifte af industrikendskab til dit outplacement-forløb.

Vores forløb tilbyder:

  • Individuelt tilpassede sessioner: Vælg mellem forskellige muligheder – fra den hurtige 3 -sessioners pakke til vores omfattende ‘Premium’ forløb med ubegrænset support, indtil du finder din næste lederrolle.
  • Karriereafklaring og – udvikling: Vi hjælper dig med at definere din professionelle identitet og klarlægge dine næste skridt gennem dybdegående samtaler og værktøjer til selvindsigt.
  • Professionel branding: Udarbejdelse af et skarpt CV og LinkedIn profil, der fremhæver dine unikke værdier og kompetencer.
  • Netværksstrategi: Vi guider dig i at udnytte dit netværk effektivt og introducerer dig til relevante kontakter inden for dit eget og vores omfattende netværk.

Hvorfor vælge Holmgaard Management?

Succes drevet:

Vores succeskriterium er din succes. Vi er dedikerede til at løfte dig til det næste niveau i din karriere gennem målrettet tilgang og effektiv rådgivning.

Bred industriindsigt:

Vores erfaring spænder over små og mellemstore virksomheder til C25 virksomheder, hvilket giver os en unik forståelse for diverse lederroller og brancher.

Tilfredshedsgaranti:

Vi tilbyder et uforpligtende, fortroligt og gratis formøde for at sikre, at vores tilgang matcher dine behov.

Lad os skabe din fremtid sammen

Hvis du står over for en karriereovergang og søger et skræddersyet Executive Outplacement-forløb, der anerkender din unikke situation og ambitioner, så lad Holmgaard Management guide dig gennem din næste karriererejse.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde, og lad os sammen udforske, hvordan vi kan understøtte din vej mod nye professionelle udfordringer og muligheder.

Holmgaard Management – Din partner i Executive Outplacement & Karriererådgivning.

Er du klar til at løfte din karriere til næste niveau?
Så kontakt os med det samme, så vi kan drøfte, hvordan vi kan sammensætte et individuelt karriereforløb for dig.
BEMÆRK AT: 89% af vores kandidater der er i forløb af 10 sessions eller mere, er i job igen efter endt forløb.

JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE MIG

Testimonials:

Uvurderlig Karrieresparring

Igennem mit executive forløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management fik jeg uvurderlig sparring og yderst nyttige redskaber, til at komme videre i min karriere. Karriesparringen har været hudløst ærlig og direkte – og dermed yderst værdifuld, når man som topchef skal blive klogere på sig selv.

Et yderst tilfredsstillende karrieresparringsforløb – tusind tak for det.

★★★★★

Uvurderlig Karrieresparring

Igennem mit executive forløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management fik jeg uvurderlig sparring og yderst nyttige redskaber, til at komme videre i min karriere. Karriesparringen har været hudløst ærlig og direkte – og dermed yderst værdifuld, når man som topchef skal blive klogere på sig selv.

Et yderst tilfredsstillende karrieresparringsforløb – tusind tak for det.

★★★★★

Jobskifte i den offentlige sektor

I forbindelse med jobskifte i den offentlige sektor har jeg gennemgået et outplacement forløb med Britta Borch ved Holmgaard Management.
Gennem kvalificeret sparring og små og passende udfordringer blev jeg på kort tid meget skarpere til at skrive kvalificerede ansøgninger. Samtidig gav sparring og øvelse / forberedelse til samtalerne mig det bedste udgangspunkt. Jeg nåede blot at sende 2 ansøgninger – kom til samtale begge gange og fik et job. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb med Britta. Tak for din ærlige og kvalificerede støtte.

★★★★★

Bedre feedback og flere samtaler

Efter mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg nu blevet mere bevidst og målrettet i mit CV, har fået bedre feedback og flere samtaler.

★★★★★

Direkte feedback

Igennem mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg blevet skarpere på hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg gerne vil i mit arbejdsliv. Udover det har jeg fået nogle gode værktøjer til at blive skarpere på at definere mig selv.
Tak for at være direkte i din feedback. Det er når man får den at man kan flytte sig.

★★★★★

Kompetente og engagerede

Dygtige og kompetente medarbejdere. Altid engagerede og hurtige til at levere deres ydelser. Kan kun anbefale Holmgaard Management


Holmgaard Management reagerede lynhurtigt

På ingen tid forstod de, hvad det var for en udfordring, vi stod med, og hvad vores behov var

★★★★★

Successful coaching and guidance

Many thanks to Jan Fabricius and Holmgaard Management for great guidance and support during my recent job search. I had not applied for a job in 20 years and really needed help with clarifying and presenting my skills and value for the next employer.

★★★★★

Seriøs rådgivning

Har benyttet Holmgaard Management i forbindelse med rekruttering af en adm. direktør. Jeg havde en virkelig god sparring og dialog med Lars fra Holmgaard Management, som førte mig igennem de ting som skulle til, før vi kom frem til en profil for en ny adm. direktør.

★★★★★

Holmgaard Management has a practical, and successful approach

Jan Fabricius and Holmgaard Management has a practical approach which I enjoyed a lot – generating several necessary and very helpful “documents” including CV, Success Stories, Application, LinkedIn profile and Network Posting. I have already recommended Jan and Holmgaard Management to friend in a similar position to me and will continue to do so.

★★★★★

Fokuseret på sparring

Holmgaard Management er meget fokuseret på sparring. De er åbne, lyttende og direkte i deres kommunikation.
Efter første session kom Covid19. Det gav et lukket jobmarked. Så en ny strategi. Skarp profil. Flere jobsamtaler! Og inden min sidste session ultimo maj havde jeg nyt job som CFO! Og ny bestyrelsespost!. I Covid19 perioden. Det er stærkt.

★★★★★

Rådgivning til forfremmelse

En tak til Holmgaard Management for et rigtig godt rådgivningsforløb.
Jobmæssigt fik jeg den forfremmelse, jeg ønskede – jeg blev anerkendt formelt, fik ny kontrakt og en fed lønforhøjelse :-) Samtidig fandt jeg også en ny vej, som jeg trængte til at forfølge, den mere menneskelige. – ét af de forløb jeg har haft absolut mest udbytte af, har været det forløb, jeg havde hos dig.

★★★★★

JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE MIG