Lars H. Linnemann, Holmgaard Management

Lars H. Linnemann
Managing Partner
https://www.linkedin.com
T.: 70266144

Klik Her for at gå tilbage til Nøglemedarbejdere

Lars

Som founder & Managing Partner af Holmgaard Management siden 2007, og med over 20 års branchekendskab har Lars´ specialiseret sig i at forbinde topkandidater med førende virksomheder i Danmark og Skandinavien. Hans karriere er bygget på en solid kombination af teoretisk viden og praktisk erfaring, understøttet af stærke etiske principper. Lars´ fortid inkluderer ledende stillinger i store danske og internationale virksomheder på tværs af diverse brancher.

Lars´ ekspertise gør ham til en uvurderlig partner i rekruttering af ledere og direktører på D- og C-niveau. Lars´ har også fuldført en Master Class i Board Leadership, som har styrket hans evner til at rekruttere bestyrelsesmedlemmer og til at fungere som et aktivt medlem af både bestyrelser og Advisory Boards.

Lars´ arbejde strækker sig over forskellige industrier, fra ejerledede små og mellemstore virksomheder til store koncerner. Lars er anerkendt som en pålidelig sparringspartner og rådgiver for klienter, partnere og medier inden for HR, hvilket er en central del af Holmgaard Managements tilgang.

Lars er garant for at Holmgaard Management tilbyder en skræddersyet og målrettet tilgang til hver rekrutteringsopgave, altid med fokus på at skabe det perfekte match mellem kandidat og virksomhed. Professionalisme, grundighed og struktureret arbejdsproces er nøgleelementerne i hans og Holmgaard Managements tilgang.

Kompetencer: Over 30 års erhvervserfaring – Uddannelse fra Niels Brock, ID Business Academy – Certificeret i Hogan, Deeper Signals og Thomas International