• Karriererådgivning for ambitiøse kvindelige ledere

  Med et målrettet personligt rådgivningsforløb sætter vi fokus på dig og din karriere – bliv løftet til næste niveau

  Telefon: 7026 6144Skriv til os

JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE MIG

Skab din vej til toppen: Karriererådgivning for ambitiøse kvindelige ledere

Karriererådgivning for kvindelige ledere

Står du ved en skillevej i din karriere? Ønsker du at bryde igennem glasloftet og sætte dit præg på ledelsesverdenen? Holmgaard Management forstår de særlige udfordringer, som kvindelige ledere står overfor på deres vej mod toppen. Vores unikke karriereforløb er designet til at empower kvindelige ledere som dig til at realisere dit fulde potentiale og nå dine ambitiøse mål.

Hvad tilbyder vi?

 • Gratis indledende møde: En uforpligtende samtale, der giver os mulighed for at forstå din situation, ambitioner og udfordringer.
 • Erfarne kvindelige mentorer: Vores team af kvindelige erfarne rådgivere har selv vandret vejen og forstår de barrierer, du står overfor. De er her for at guide, inspirere og støtte dig gennem din karriereudvikling.
 • Skræddersyet Karriereudvikling: Vi dykker ned i dine unikke behov og ambitioner gennem et målrettet forløb, der adresserer alt fra at påvirke din direktion, udvikle din ledelsesstil, til netværksopbygning og identifikation af nye karrieremuligheder.

Dit Karriereforløb kan indeholde:

 • Dybdegående sessions, der udforsker dine kompetencer, ledelsesstil, og hvordan du kan bryde igennem de usynlige barrierer.
 • Strategier for at justere din tilgang og kommunikation for at maksimere din indflydelse i ledelsen.
 • Vejledning i netværksopbygning og udnyttelse af relevante netværk for at accelerere din karrierevækst.
 • Personlig branding, inklusiv udarbejdelse af en professionel CV og LinkedIn profil, der afspejler dine ambitioner og kompetencer.

Holmgaard Management: Din partner i karrieretransformation for kvindelige ledere

Gør dine drømme til virkelighed

Med Holmgaard Management ved din side er du aldrig alene på din rejse mod ledelsesmæssig succes. Vi er dedikerede til at sikre, at du ikke blot når, men overgår dine karrieremål. Vores tilgang er baseret på ærlighed, direkte coaching og en dyb forståelse af de unikke udfordringer, kvindelige ledere står overfor.

Vi kender markedet – Vi kender vejen til succes

Vores daglige arbejde gennem de sidste +15 år med executive search og headhunting giver os en unik indsigt i jobmarkedet og de mest effektive strategier for at positionere dig mod din næste ledelsesrolle. Vi matcher dig med de rette muligheder, der stemmer overens med dine værdier og ambitioner.

Er du klar til at tage skridtet videre nu?

Lad ikke tvivl eller usikkerhed holde dig tilbage. Tag skridtet mod din drøm om ledelsesmæssig succes. Kontakt os i dag for at aftale et gratis indledende møde, og lad os sammen skabe din succeshistorie som en stærk og ambitiøs kvindelig leder.


En tak til Holmgaard Management for et rigtig godt rådgivningsforløb.
Jobmæssigt fik jeg den forfremmelse, jeg ønskede “

Er du klar til at løfte din karriere til næste niveau?
Så kontakt os med det samme, så vi kan drøfte, hvordan vi kan sammensætte et individuelt karriereforløb for dig.

JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE MIG

Testimonials

Bedre feedback og flere samtaler

Efter mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg nu blevet mere bevidst og målrettet i mit CV, har fået bedre feedback og flere samtaler.

★★★★★

Direkte feedback

Igennem mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg blevet skarpere på hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg gerne vil i mit arbejdsliv. Udover det har jeg fået nogle gode værktøjer til at blive skarpere på at definere mig selv.
Tak for at være direkte i din feedback. Det er når man får den at man kan flytte sig.

★★★★★

Kompetente og engagerede

Dygtige og kompetente medarbejdere. Altid engagerede og hurtige til at levere deres ydelser. Kan kun anbefale Holmgaard Management


Holmgaard Management reagerede lynhurtigt

På ingen tid forstod de, hvad det var for en udfordring, vi stod med, og hvad vores behov var

★★★★★

Successful coaching and guidance

Many thanks to Jan and Holmgaard Management for great guidance and support during my recent job search. I had not applied for a job in 20 years and really needed help with clarifying and presenting my skills and value for the next employer.

★★★★★

Seriøs rådgivning

Har benyttet Holmgaard Management i forbindelse med rekruttering af en adm. direktør. Jeg havde en virkelig god sparring og dialog med Lars fra Holmgaard Management, som førte mig igennem de ting som skulle til, før vi kom frem til en profil for en ny adm. direktør.

★★★★★

Holmgaard Management has a practical, and successful approach

Jan and Holmgaard Management has a practical approach which I enjoyed a lot – generating several necessary and very helpful “documents” including CV, Success Stories, Application, LinkedIn profile and Network Posting. I have already recommended Jan and Holmgaard Management to friend in a similar position to me and will continue to do so.

★★★★★

Fokuseret på sparring

Holmgaard Management er meget fokuseret på sparring. De er åbne, lyttende og direkte i deres kommunikation.
Efter første session kom Covid19. Det gav et lukket jobmarked. Så en ny strategi. Skarp profil. Flere jobsamtaler! Og inden min sidste session ultimo maj havde jeg nyt job som CFO! Og ny bestyrelsespost!. I Covid19 perioden. Det er stærkt.

★★★★★

Rådgivning til forfremmelse

En tak til Holmgaard Management for et rigtig godt rådgivningsforløb.
Jobmæssigt fik jeg den forfremmelse, jeg ønskede – jeg blev anerkendt formelt, fik ny kontrakt og en fed lønforhøjelse :-) Samtidig fandt jeg også en ny vej, som jeg trængte til at forfølge, den mere menneskelige. – ét af de forløb jeg har haft absolut mest udbytte af, har været det forløb, jeg havde hos dig.

★★★★★

JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE MIG