JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE MIG

Skal du opsige en executive medarbejder

Executive Outplacement services: En værdiskabende Investering i jeres ledere

I en tid præget af forandringer, er det afgørende for virksomheder at vise ansvarlighed og støtte, selv i de svære tider af en lederes karriere. Holmgaard Managements Executive Outplacement services er designet til at tilbyde skræddersyede løsninger, der ikke blot hjælper jeres ledere med at navigere gennem karriereovergange, men også styrker jeres virksomheds omdømme og medarbejdermoral.

Vores Executive Outplacement program er en omfattende pakke, der er tilpasset til individuelle behov og omfatter:

  • Dybdegående analyse og afklaring af personlige og faglige kompetencer, med særligt fokus på ledelsesmæssige og strategiske styrker.
  • Personlig og professionel branding, herunder udarbejdelse af overbevisende CV’er og LinkedIn-profiler.
  • Strategisk vejledning i brug af netværk og sociale medier, med en nøje udvælgelse af virksomheder og stillinger, der matcher kandidatens profil og værdier.
  • Personligt møde med en af Holmgaard Managements erfarne headhuntere, for at sikre en målrettet jobsøgningsstrategi.
  • Intensiv forberedelse til jobsamtaler, præsentationsteknikker og forhandlingsstrategier.

Det får du i et Outplacement forløb

Hvorfor vælge Holmgaard Management?

Markedsindsigt:

Vores daglige arbejde med rekruttering og headhunting giver os unikke kompetencer og relationer til at hjælpe jeres ledere videre effektivt.

Bred erfaring:

Med over 17 års erfaring har vi hjulpet ledere fra en bred vifte af sektorer, inklusive C25 virksomheder, ejerledede virksomheder, fonde og den offentlige sektor.

Succesrate:

89% af de kandidater, der gennemfører et forløb på 10 sessioner eller mere med os, er i job igen efter endt forløb.

Fordele for jeres virksomhed:

Forbedret omdømme:

Ved at tilbyde Executive Outplacement viser I en forpligtelse over for jeres ledere, selv under vanskelige omstændigheder, hvilket kan styrke jeres brand og medarbejdermoral.

Ansvarlig transition:

Hjælp jeres ledere med at finde nye muligheder på en måde, der respekterer deres bidrag til jeres virksomhed og støtter dem gennem deres overgang.

Kom i gang med Executive Outplacement

Hvis jeres virksomhed står overfor at skulle tilbyde outplacement services, lad os hjælpe jer med at gøre denne proces så værdifuld og gnidningsfri som mulig for både virksomheden og jeres ledere. Kontakt Holmgaard Management i dag for et uforpligtende møde, og lad os vise jer, hvordan vi kan støtte jeres ledere gennem deres næste karriereskridt.

Holmgaard Management: Din allierede i ansvarlig ledelsestransition.

JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE MIG

Testimonials:

Uvurderlig Karrieresparring

Igennem mit executive forløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management fik jeg uvurderlig sparring og yderst nyttige redskaber, til at komme videre i min karriere. Karriesparringen har været hudløst ærlig og direkte – og dermed yderst værdifuld, når man som topchef skal blive klogere på sig selv.

Et yderst tilfredsstillende karrieresparringsforløb – tusind tak for det.

★★★★★

Jobskifte i den offentlige sektor

I forbindelse med jobskifte i den offentlige sektor har jeg gennemgået et outplacement forløb med Britta Borch ved Holmgaard Management.
Gennem kvalificeret sparring og små og passende udfordringer blev jeg på kort tid meget skarpere til at skrive kvalificerede ansøgninger. Samtidig gav sparring og øvelse / forberedelse til samtalerne mig det bedste udgangspunkt. Jeg nåede blot at sende 2 ansøgninger – kom til samtale begge gange og fik et job. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb med Britta. Tak for din ærlige og kvalificerede støtte.

★★★★★

Direkte feedback

Igennem mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg blevet skarpere på hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg gerne vil i mit arbejdsliv. Udover det har jeg fået nogle gode værktøjer til at blive skarpere på at definere mig selv.
Tak for at være direkte i din feedback. Det er når man får den at man kan flytte sig.

★★★★★

Kompetente og engagerede

Dygtige og kompetente medarbejdere. Altid engagerede og hurtige til at levere deres ydelser. Kan kun anbefale Holmgaard Management


Holmgaard Management reagerede lynhurtigt

På ingen tid forstod de, hvad det var for en udfordring, vi stod med, og hvad vores behov var

★★★★★

Successful coaching and guidance

Many thanks to Jan Fabricius and Holmgaard Management for great guidance and support during my recent job search. I had not applied for a job in 20 years and really needed help with clarifying and presenting my skills and value for the next employer.

★★★★★

Seriøs rådgivning

Har benyttet Holmgaard Management i forbindelse med rekruttering af en adm. direktør. Jeg havde en virkelig god sparring og dialog med Lars fra Holmgaard Management, som førte mig igennem de ting som skulle til, før vi kom frem til en profil for en ny adm. direktør.

★★★★★

Holmgaard Management has a practical, and successful approach

Jan Fabricius and Holmgaard Management has a practical approach which I enjoyed a lot – generating several necessary and very helpful “documents” including CV, Success Stories, Application, LinkedIn profile and Network Posting. I have already recommended Jan and Holmgaard Management to friend in a similar position to me and will continue to do so.

★★★★★

Fokuseret på sparring

Holmgaard Management er meget fokuseret på sparring. De er åbne, lyttende og direkte i deres kommunikation.
Efter første session kom Covid19. Det gav et lukket jobmarked. Så en ny strategi. Skarp profil. Flere jobsamtaler! Og inden min sidste session ultimo maj havde jeg nyt job som CFO! Og ny bestyrelsespost!. I Covid19 perioden. Det er stærkt.

★★★★★

Rådgivning til forfremmelse

En tak til Holmgaard Management for et rigtig godt rådgivningsforløb.
Jobmæssigt fik jeg den forfremmelse, jeg ønskede – jeg blev anerkendt formelt, fik ny kontrakt og en fed lønforhøjelse :-) Samtidig fandt jeg også en ny vej, som jeg trængte til at forfølge, den mere menneskelige. – ét af de forløb jeg har haft absolut mest udbytte af, har været det forløb, jeg havde hos dig.

★★★★★

JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE MIG