Skal du opsige en executive medarbejder

– Vi tilbyder Outplacement for ledere og direktører som en del af fratrædelsesaftalen

Det kan være chokerende at stå overfor en opsigelse. Det er ligegyldigt, om det er en omstrukturering i virksomheden eller personlige årsager, som er skyld i opsigelsen. Med Executive Outplacement kan din virksomhed aktivt hjælpe ledere og direktører videre i karrieren.

Vores Executive Outplacement forløb tager hånd om dine tidligere ledere og sender et centralt signal til omverdenen. Håndterer din virksomhed en afskedigelse forkert, kan det nemlig sætte negative spor hos både den afskedigede og kolleger, kunder samt samarbejdspartnere.

Hvilke personlige forløb tilbyder vi direktører, topledere og chefer:

Executive Outplacement foregår ikke kun på én måde – vi tilbyder hele tre typer af personlige Outplacement forløb:

 • Executive Outplacement for mellemledere og funktionschefer med rådgivning af 10 sessioner/timer
 • Plus Executive Outplacement er typisk for underdirektører baseret på et 6 mdrs. forløb
 • Premium Executive Outplacement for direktører / C-level, hvor vi følger kandidaten helt frem til en ny stilling

Premium Executive Outplacement er en “open end” proces, med ubegrænset antal timer. Hermed bliver kandidater rådgivet og hjulpet helt frem til den nye karrierestilling.

Vores erfaringer med Executive Outplacement kommer fra opgaver med alt fra SMV’er, kapitalfonde og C-25 virksomheder. Vi har erfaringer inden for den offentlige sektor i Danmark – samt national såvel som international erfaring.

Personligt forløb med Executive Outplacement

Sådan arbejder vi med Executive Outplacement

Vi har fingeren på pulsen i det danske og nordiske erhvervsliv, og vi ved, hvordan det ideelle match mellem virksomhed og kandidat ser ud.

Derfor matcher vi dig naturligvis også med de virksomheder i vores netværk, som vi finder relevante for dig.

Vi er både specialister og førende inden for Executive Search og Executive Outplacement i Danmark og Norden. Det er vi, fordi vores forløb tager udgangspunkt i den enkelte kandidat.

Her fokuserer vi hovedsageligt på tre spørgsmål:

 • Hvem er jeg?
 • Hvad driver mig?
 • Hvad kan jeg?
 • Hvad vil jeg?

Med hjælp fra Holmgaard Management giver du dine tidligere ledere de bedste forudsætninger for at komme videre i deres karriere. Det er ikke kun til gavn for den enkelte kandidat, men også til stor gavn for din virksomhed og jeres brand.

Det får du i et Outplacement forløb

– men vi skræddersyr det gerne til dine ønsker og behov

 • Konkretisering, analyse og afklaring af personlige, sociale og faglige kompetencer – inkluderende evt. organisatoriske-, ledelsesmæssige- og strategiske kompetencer.
 • Tid, prioritering, motivation, valg, konsekvens og forandring – nye perspektiver.
 • Konkretisering af styrker, svagheder, værdier og succeshistorier.
 • Udarbejdelse af personprofil og executive summary (tilkøb).
 • Strategi og plan for fremtidig karriere og arbejdsliv.
 • Udarbejdelse af et professionelt og målrettet CV, samt LinkedIn profil.
 • Indsigt, konkret håndtering og kvalitativ brug af netværk og sociale medier – herunder specifikt LinkedIn.
 • Identificering af virksomheder og stillinger, hvis værdisæt og kultur stemmer overens med kandidatens.
 • Jobsøgningskanaler og jobsøgningsmarked, herunder rekrutteringsbureauer og headhuntere, jobportaler, netværk og jobagenter.
 • Personligt møde med udvalgt headhunter i Holmgaard Management.
 • Udvikling af målrettede og individuelle ansøgninger, som giver resultater – såvel opfordrede som uopfordrede og identificering af situationsbestemte stillinger og ansøgninger. Videoansøgninger og telefonisk kontakt.
 • Forberedelse af jobsamtalen, præsentationstræning, samtaleteknik og testparathed.
 • Øvelser, konkrete værktøjer og hjemmeopgaver.
 • Adgang til sparring mellem møderne.

Vi kender markedet – vi kender menneskerne

Da vi i Holmgaard Management hver eneste dag arbejder med rekruttering, headhunting og executive outplacement har vi de helt rette kompetencer og relationer til at hjælpe enhver leder og direktør videre.

Vores erfaringer kommer fra opgaver gennem de sidste 15 år med startups såvel som små ejerledet og mellemstore til store virksomheder, foreninger og fonde, samt den offentlige sektor i hele Danmark.

Executive Outplacement for ledere er karriererådgivning for opsagte ledere og direktører, der hjælper dem med at finde et nyt job. Outplacement-tjenesterne kan omfatte udarbejdelse af CV, hjælp til jobsøgning og coaching ved samtaler. Outplacement for ledere tilbydes ofte af virksomheder som en del af en fratrædelsespakke. Målet med Ececutive Outplacement er at hjælpe ledere med at skifte til en ny karriere på en rettidig og effektiv måde

Outplacement af ledere kan være til gavn for både ledere og virksomheder. For lederne kan det give dem de værktøjer og den vejledning, der er nødvendig for at finde et nyt job. For virksomheder kan outplacement af ledere bidrage til at forbedre moralen og  til at beskytte virksomhedens omdømme

Hvis du er en leder, der er blevet opsagt fra dit job, kan du overveje at bruge vores outplacement-tjenester til at hjælpe dig med at finde et nyt job. Executive Outplacement kan spille en vigtig rolle i din karriereovergang.

Glade kunder betyder alt:

Jobskifte i den offentlige sektor

I forbindelse med jobskifte i den offentlige sektor har jeg gennemgået et outplacement forløb med Britta Borch ved Holmgaard Management.
Gennem kvalificeret sparring og små og passende udfordringer blev jeg på kort tid meget skarpere til at skrive kvalificerede ansøgninger. Samtidig gav sparring og øvelse / forberedelse til samtalerne mig det bedste udgangspunkt. Jeg nåede blot at sende 2 ansøgninger – kom til samtale begge gange og fik et job. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb med Britta. Tak for din ærlige og kvalificerede støtte.

★★★★★

Direkte feedback

Igennem mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg blevet skarpere på hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg gerne vil i mit arbejdsliv. Udover det har jeg fået nogle gode værktøjer til at blive skarpere på at definere mig selv.
Tak for at være direkte i din feedback. Det er når man får den at man kan flytte sig.

★★★★★

Kompetente og engagerede

Dygtige og kompetente medarbejdere. Altid engagerede og hurtige til at levere deres ydelser. Kan kun anbefale Holmgaard Management


Holmgaard Management reagerede lynhurtigt

På ingen tid forstod de, hvad det var for en udfordring, vi stod med, og hvad vores behov var

★★★★★

Successful coaching and guidance

Many thanks to Jan Fabricius and Holmgaard Management for great guidance and support during my recent job search. I had not applied for a job in 20 years and really needed help with clarifying and presenting my skills and value for the next employer.

★★★★★

Seriøs rådgivning

Har benyttet Holmgaard Management i forbindelse med rekruttering af en adm. direktør. Jeg havde en virkelig god sparring og dialog med Lars fra Holmgaard Management, som førte mig igennem de ting som skulle til, før vi kom frem til en profil for en ny adm. direktør.

★★★★★

Holmgaard Management has a practical, and successful approach

Jan Fabricius and Holmgaard Management has a practical approach which I enjoyed a lot – generating several necessary and very helpful “documents” including CV, Success Stories, Application, LinkedIn profile and Network Posting. I have already recommended Jan and Holmgaard Management to friend in a similar position to me and will continue to do so.

★★★★★

Fokuseret på sparring

Holmgaard Management er meget fokuseret på sparring. De er åbne, lyttende og direkte i deres kommunikation.
Efter første session kom Covid19. Det gav et lukket jobmarked. Så en ny strategi. Skarp profil. Flere jobsamtaler! Og inden min sidste session ultimo maj havde jeg nyt job som CFO! Og ny bestyrelsespost!. I Covid19 perioden. Det er stærkt.

★★★★★

Rådgivning til forfremmelse

En tak til Holmgaard Management for et rigtig godt rådgivningsforløb.
Jobmæssigt fik jeg den forfremmelse, jeg ønskede – jeg blev anerkendt formelt, fik ny kontrakt og en fed lønforhøjelse :-) Samtidig fandt jeg også en ny vej, som jeg trængte til at forfølge, den mere menneskelige. – ét af de forløb jeg har haft absolut mest udbytte af, har været det forløb, jeg havde hos dig.

★★★★★

Holmgaard Fremragende Performance

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvorvidt Holmgaard Management er det rigtige valg for dig, så skriv til os ved brug af vores formular.