Call Us Free: +45 70 26 61 44

Rekruttering af medarbejdere, ledere og specialister – med tryghedsgaranti!

Effektiv Rekruttering af kompetente ledere, specialister og medarbejdere.Headhunting-Holmgaard-Manag

De rigtige kompetencer og personlige kvaliteter hos potentielle kandidater er afgørende for, at jeres virksomhed kan trives og vækster. Dog kan den rette kandidat til netop din virksomhed være vanskelig og tidskrævende at finde. Med over 10 års erfaring inden for rekruttering har Holmgaard Management opbygget og vedligeholdt stærke forbindelser med vores klienter og kandidater i hele Danmark. Uanset om du søger junior kandidater eller erfarne specialister kan vi garantere de bedste kandidater på markedet og være i stand til at præsentere et overbevisende udvalg af egnede kandidater. Ønsker du hjælp til din egen rekruttering – Se NemRekruttering

Sådan finder vi de bedst egnede kandidater

Som professionelle rekrutteringskonsulenter er vi specialiserede i at levere de rette kompetencer, såvel fagligt som personligt, som passer til din virksomheds unikke behov. Gennem vores rekrutteringsproces yder vi en professionel vurdering og udvælgelse, og du præsenteres for et overbevisende udvalg af egnede kandidater til stillingen. Vi sammensætter gerne en skræddersyet rekrutteringsløsning, som kan være en kombination af at søge i vores kandidatdatabase, annoncering og/eller headhunting afhængig af virksomhedens behov. Vi har lavet denne video, som kort beskriver den overordnede proces for, hvordan vi samarbejder med vores klienter:

Klik her for at læse mere om vores rekrutteringsproces

Vores rekruttering omfatter rekruttering af:

 • Direktører og ledere via headhunting klik her og læs mere om headhunting
 • Kontorchefer og ledere til staten og den offentlige sektor
 • Bogholdere og økonomichefer
 • Sælgere og salgschefer
 • Brand Managers og Markedtingchefer
 • IT specialister
 • Ingeniører og teknisk specialister

Dette er på ingen måde en udtømmende liste.

Vi ved, hvor vi finder de helt rigtige kompetencer

Kompetente medarbejdere er en vigtig ressource i enhver virksomhed, men særligt specialister inden for ingeniørfeltet og IT-området kan være vanskelige at rekruttere. Ofte er der tale om stillinger, hvor specifikke tekniske kompetencer er nødvendige for at kunne løfte arbejdsopgaverne, og den rette kandidat er derfor ikke nødvendigvis ledig på markedet. Vi kender markedet – både det private og det offentlige – og vi kender kandidaterne gennem mange års erfaring med professionel search og selection. Derfor søger vi blandt alle potentielle kandidater og ikke kun blandt dem, der selv er jobsøgende og bruger vores forskelligartede erhvervsmæssige baggrunde og omfattende netværk af kvalificerede kandidater.

Vi leverer også kandidater til midlertidige ansættelser – også kaldet Interim Management. Klik her for at læse mere

Rekruttering med tryghedsgaranti

Vi har fokus på succes for både klient og kandidat. Derfor sikrer vi gensidig tilfredshed ved at tilbyde opfølgning med nærmeste leder samt coaching/mentoring af jeres nye medarbejder inden for de første 12 måneder afhængig af garantiperioden. Med vores onboarding program sikrer vi uden yderligere omkostninger en optimal integration af den nye medarbejder i jobbet og virksomhedens kultur. Derfor giver vi 12 måneders garanti på ledere og direktører og 6 måneders garanti på alle andre rekrutteringsopgaver.

NB! Holmgaard Management giver nu mulighed for at søge på nogle af vores mange kandidater, som søger Interime (midlertidige) og/eller faste stillinger : KLIK HER

Rekruttering skræddersyet til jeres behov

Rekruttering af nye medarbejdere kan være en tidskrævende udfordring. Derfor har Holmgaard Management udviklet et koncept, som kan lette arbejdet for jer, uanset hvor I er i processen, og hvor meget hjælp I ønsker. Vi kalder løsning ’Nem Rekruttering’. På den måde har du mulighed for at supplere egne HR kompetencer med vores eksterne ekspertise og knowhow. Vi hjælper gerne med fx:

 • Sparring på rekrutteringsopgaver
 • Profil af den ønskede kandidat
 • Online annoncering i relevante medier
 • Shortliste med potentielle kandidater som I selv kan vælge ud fra
 • Interview af kandidater
 • Personligheds- og/eller intelligenstest af potentielle kandidater

 

Kontakt os uforpligtende i dag – og vi kan være i gang i morgen!

 

Se også videoen på YouTube

Find os på de sociale medier:

Mød Holmgaard Management på LinkedInMød Holmgaard Management på Facebook
Kontakt – KLIK HER
 • Ring til os på +45 70 26 61 44, eller udfyld nedenstående formular, hvorefter vi kontakter dig inden for 24 timer.
  Skriv trygt til os under fuld fortrolighed.
  Vi ser frem til at høre fra dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.