INTERIM MANAGEMENT

– DIREKTØRER | LEDERE | SPECIALISTER

Interim Management er løsningen for både smvér og store koncerner, når I som virksomhed har brug for stærke faglige ledere og specialister til udvalgte opgaver i en begrænset periode. Der kan enten være tale om akutte behov for videreførelse af driften eller om behov for nye strategiske kræfter til at løfte virksomhedens forretning til et nyt niveau eller ny retning.

Hvad enten der er tale om en højt specialiseret medarbejder, leder eller direktør, kan Interim Management bruges til at tilføre virksomheden midlertidige, specifikke ressourcer og kompetencer, der kan aktiveres hurtigt og effektivt. Interim Management løsningen kan udspringe af mange forskelligartede situationer og forhold. Fællesnævneren er, at der er tale om relativt kortsigtede behov for en unik kompetence, som ikke kan anvises internt i virksomheden.

Interim Management til drift, forandring og udvikling

En interim manager eller specialist kan indgå i forretningen på forskellige måder afhængig af den enkelte virksomheds behov. I nogle tilfælde vil der være tale om et behov for kontinuitet af driften, som enten kan opstå akut fx ved sygdom eller opsigelse eller mere forudsigeligt fx i forbindelse med barsel eller anden orlov. Andre gange vil der være tale om behov for tilførsel af yderligere kompetencer til et projekt eller forretningsområde for at skabe fordring eller udvikling. Her kan behovet ligeledes opstå akut fx ved virksomhedskrise eller pludselige markedsspecifikke forandringer eller i forbindelse med en planlagt udvidelse af forretningen, der kræver særlige kompetencer i forbindelse med fx et nyt produkt eller et nyt marked. Med Interim Management kan I bevare momentum ved akut behov eller tilføje nødvendige, specialiserede kompetencer til udvikling af virksomheden med et minimum af forpligtelser.

NB! Holmgaard Management giver nu mulighed for at søge på nogle af vores mange ledere, som arbejder i Interim stillinger : KLIK HER

Spidskompetencer til dynamiske behov

Flere forretningsområder kræver et højt fagligt niveau, når det gælder specifikke ledelsesmæssige ressourcer og kompetencer. Som virksomhed har I mulighed for at styrke forretningen gennem midlertidig ledelse, også kaldet ’management by demand’, ved akutte eller strategiske udfordringer, som kræver erfaren ledelse og beslutningskraft i en begrænset periode. Med Interim Management får virksomheden en kandidat, som går aktivt ind som beslutningstager og eksekverer på opgaver fra dag et, hvad enten der er tale om driftsledelse eller strategisk udvikling.

Fordelene ved en interim manager

 

 • Hurtigt – En interim manager kan typisk begynde inden for 10 dage
 • Fleksibelt – Lejeperioden kan være alt fra få uger til 12-18 måneder
 • Ekspertise – En interim manager er erfaren, specialiseret og højt kvalificeret
 • TRY BEFORE YOU HIRE - Efter succesfuldt samarbejde kan, hvis begge parter ønsker, aftales fastansættelse
 • Objektivitet – En interim manager kommer med friske øjne og er ikke farvet af historik
 • Fokus på eksekvering
 • Ingen administration – Vi håndterer alle administrative forhold inkl. aflønning
 • Variabel omkostning – Undgå de juridiske og økonomiske forpligtelser ved en fastansættelse
 • Økonomisk gennemsigtighed – Interim manageren aflønnes på dagsbasis. Derved kan omkostningerne let beregnes

Vi har en anden tilgang end andre i branchen

Holmgaard Management kan med sine mange års erfaring fra rekruttering og executive search tilbyde et stort netværk af kvalificerede interim ledere og specialister fra forskellige brancher. Vores headhuntere og reseachere har forskellige erhvervsmæssige baggrunde, hvilket betyder, at vi sikrer, at jeres virksomhed får netop den kandidat, der dækker jeres behov, ligesom vi har fokus på, at kandidaten er operativ fra første dag med et minimum af formaliteter. Vi tror på vores kandidaters unikke kompetencer og giver garanti for vores leverance. Skulle interim manageren derfor, mod forventning, ikke opfylde jeres forventninger, finder vi en ny kandidat uden ekstra omkostninger.

Læs mere om konceptet i vores brochure

InterimManager_Ledere_Direktører_OnePager

Læs artikel om Interim Management

Læs også om vores andre ydelser:

Executive SearchRekruttering | Lederudvikling | Outplacement | Karriererådgivning dag!

Er du her på siden fordi du søger IT specialister og ingeniører - se her

Ring: 7026 6144 - og vi er igang i morgen

Der er både uforpligtende og gratis!

Og så får du samtidig et hurtigt indblik i - og et tilbud på -  hvad vi konkret kan tilbyde dig.

Skriv til os og vi kontakter dig samme dag


 • Bliv ringet op

  Har du brug for at vide mere, så ring gerne allerede nu på 70 26 61 44 eller brug "kontakt os" og vi kontakter dig inden for få timer 

 • Fremragende performance
 • Hvornår hjælper vi typisk med en Interim Manager, ved:

  • Organisationsændringer eller omstruktureringer - fx ved fusion, køb eller frasalg, turnaround, virksomhedskrise m.m.
  • Akut mangel på spidskompetencer - fx ved sygdom, opsigelser, spidsbelastning, branche- eller markedsspecifikke udfordringer m.m.
  • Forudsigelig mangel på driftskompetencer - fx ved barsel, orlov, kontinuitet efter en afgang m.m.
  • Nye strategiske udfordringer - fx et nyt projekt, nyt produkt, nyt marked, ny forretningsenhed m.m.

  I vores database kan du let søge  kandidater til interim management.