Interim management – midlertidige ledere og specialister

Brug for en topkvalificeret leder eller specialist i en midlertidig periode? Det hjælper vi med hos Holmgaard Management, hvor vi finder den helt rette interim manager til jer.

Hvis din virksomhed har behov for ekstra ledelseskræfter eller en specialist i en periode, så er interim management en oplagt mulighed. Mangler I for en periode unikke kompetencer, så kan tidsbegrænset ledelsessupport være altafgørende for at bevare momentum og løfte forretningen til nye højder.

Med et minimum af formaliteter og forpligtelser for jeres virksomhed kan I leje en leder i en begrænset periode. Vi kalder løsningen for Interim Management.

Interim Management er tilførslen af midlertidige, specifikke, ledelsesmæssige eller specialiserede ressourcer og kompetencer, der kan aktiveres hurtigt og effektivt. Som virksomhed har I mulighed for at styrke forretningen gennem midlertidig ledelse, også kaldet ’management by demand’, ved akutte eller strategiske udfordringer, som kræver specialiserede kompetencer i en begrænset periode.

Her får I i en begrænset periode en topkvalificeret person til at operere på ledelsesniveau i virksomheden, og vedkommende fx kan hjælpe med helt specifikke opgaver, løfte ledelsesudfordringer eller aflaste på strategisk vigtige punkter i perioder med spidsbelastning.

Kan arbejde fokuseret fra første dag

En interim manager træder direkte ind på ledelsesniveauet i virksomheden og kan være med til at træffe vigtige beslutninger fra første dag. Derfor kan det være en relevant løsning, hvis I står med akutte strategiske og ledelsesmæssige udfordringer, som kræver ekstra ledelseskræfter nu og her.

Med en interim manager får I dermed en kandidat, som går aktivt ind som beslutningstager og eksekverer på opgaver fra første dag.

Interim management kræver netværk og erfaring

Interim management adskiller sig markant fra vikarer ved, at vedkommende arbejder som leder og er nøje udvalgt til jeres virksomhed og er højt fagligt kvalificeret til netop det arbejde, I har brug for hjælp til. Derfor kræver det også et særligt netværk og erfaring at skaffe den helt rigtige.

Hos Holmgaard Management har vi qua vores netværk og store erfaring de bedste forudsætninger for at finde den helt rigtige interim manager til din virksomhed. Det gælder både, hvis I er en stor koncern, og hvis I er en lille, højt specialiseret virksomhed. Vi finder den helt rigtige kompetencer og kandidat til at passe ind hos jer.

Fra få uger til måneder

En interim manager kan indgå på alle ledelsestrin i virksomheden.

Medarbejderen kan være tilknyttet virksomheden fra få uger til måneder - og sågar længere - alt efter jeres specifikke behov. Interim manageren bliver primært valgt på sine faglige kvalifikationer og erfaringer med at have løst tilsvarende opgaver. Dermed sikrer I, at kandidaten kan løse de nødvendige opgaver allerede fra første arbejdsdag.

Kan også give arbejdsro til langsigtet rekruttering

Interim Management kan også bruges i forbindelse med ledelsesrekruttering.

Ved at hyre en midlertidig leder sikrer I overlevering fra den fratrædende medarbejder samtidig med, at I skaber ro omkring rekrutteringen af den rette nye kandidat

Sideløbende med at interim manageren løser konkrete opgaver i en begrænset periode, kan Holmgaard Management finde den helt rigtige kandidat, som både fagligt og socialt kan indfri virksomhedens strategiplaner og blive en naturlig del af virksomhedens DNA på længere sigt.

På den måde, bliver jeres virksomhed både løftet her og nu og i fremtiden.

Læs også om vores andre ydelser:

Executive SearchRekruttering | Lederudvikling | Outplacement | Karriererådgivning

Ring direkte til os: 7026 6144

Som altid, er kemien og gensidig forståelse afgørende for et frugtbart samarbejde. Derfor opfordre vi til at mødes her hos os på Esplanaden eller hos dig i din virksomhed.

Der er både uforpligtende og gratis!

Og så får du samtidig et hurtigt indblik i - og et tilbud på -  hvad vi konkret kan tilbyde dig.

Skriv til os og vi kontakter dig

I vores database kan du let søge  kandidater til interim management.

Hvornår har I behov for en Interim Manager?

Nogle almindelige scenarier, hvor midlertidig ledelse kan være en ideel løsning, er ved:

  • Organisationsændringer eller omstruktureringer - fx ved fusion, køb eller frasalg, turnaround, virksomhedskrise m.m.
  • Akut mangel på spidskompetencer - fx ved sygdom, opsigelser, spidsbelastning, branche- eller markedsspecifikke udfordringer m.m.
  • Forudsigelig mangel på driftskompetencer - fx ved barsel, orlov, kontinuitet efter en afgang m.m.
  • Nye strategiske udfordringer - fx et nyt projekt, nyt produkt, nyt marked, ny forretningsenhed m.m.
  • Har du brug for at vide mere, så ring gerne allerede nu på 70 26 61 44 eller brug "kontakt os" og vi kontakter dig inden for 24 timer