Lej en specialist

Lej en specialist fx ingeniør eller IT specialist

Har I behov for en specialist – spør os?

Der bliver stadig større rift om ingeniører og IT folk. De tilhører samtidig en fagprofil, der kan være det altafgørende omdrejningspunkt i fx. en produktionsvirksomhed. Et pludseligt fravær af fagspecialisten kan resultere i et produktionsdyk, der får negativ indflydelse på årsresultatet.

Lej en ingeniør eller IT specialist

Hvis jeres virksomhed vil undgå at miste indtjening ved en nøglemedarbejders pludselige fravær, så lej en ingeniør for en tidsbegrænset periode.

Holmgaard Management tilbyder virksomheder et yderst kvalificeret udbud af velkvalificeret kandidater, der alle kan træde til med kort varsel og løse specifikke opgaver, så produktionen kan køre uforstyrret videre. Vi trækker på et stort netværk, så vi sikrer, at jeres virksomhed får netop den kandidat, som I har brug for. Ansættelsen etableres med et minimum af formaliteter. Og vi følger løbende op på samarbejdet mellem virksomheden og den udvalgte kandidat.

Læs mere om konceptet i vores brochure – interim management.

Det er de fleste bekendt, at der er stadig større og større rift om specialister i Danmark. De tilhører samtidig en fagprofil, der kan være det altafgørende omdrejningspunkt i fx. en produktionsvirksomhed. Et pludseligt fravær af fagspecialisten kan resultere i et produktionsdyk, der får negativ indflydelse på årsresultatet.

Vi har over 2000 kandidater i vores database og mange mange flere i vores netværk og hos vores samarbejdspartnere.

 

Kontakt Lars Holmgaard på 70266144 for yderligere oplysninger