Screening af ledere og medarbejdere

Screening af ledere og medarbejdere

Vi tager det tunge arbejde i rekrutteringsprocessen – og finder præcist de kandidater, I ønsker at kalde til samtale.

Headhunting af ledere, direktører og specialister er vores primære serviceområder, men vi er mere end det

– Vi tror på succes for både klienter og kandidater!

Screening koblet med search

Ved annoncering efter kandidater kan man i dag risikerer at få utrolig mange ansøgere, og endda uden sikkerhed for at Screening af ledere og medarbejderehavde modtaget ansøgninger fra de bedst egnede kandidater. Det er en krævende opgave at administrere så mange ansøgere og ikke mindst at være til rådighed rent tidsmæssigt til denne store opgave. Det kræver såvel registrering, skriftlig bekræftelse og flere møder både med ansøgerne og internt på virksomheden, samtidig med at jeres virksomhed skal håndtere det sædvanlige daglige arbejde.

Vi kan løse denne opgave effektivt og seriøst ved at screene blandt tusindvis af CV’er i interne såvel som eksterne databaser, og via sociale medier som fx LinkedIn kommunikerer vi med mange millioner i DK og worldwide. Vi leverer en selekteret og rangeret rapport af de bedste kandidater på markedet/ansøgere – baseret på den udarbejdede stillingsprofil.

Processen

  • Stillingsprofil gennemgås med opdragsgiver
  • HM searcher og screener hele markedet – også blandt de kandidater som ikke er jobsøgende
  • HM modtager ansøgningerne og svarer på henvendelser omkring stillingen
  • HM registrerer ansøgninger og cv’er
  • HM bekræfter skriftligt modtagelse af ansøgningerne
  • HM gennemgår ansøgningerne/cv’er og finder de aktuelle kandidater, som indkaldes til interview
  • HM indkalder og afholder interview.
  • HM indstiller aktuelle ansøgere til opdragsgiver
  • HM kan bistår opdragsgiver indtil jobbet er besat og der er underskrevet endelig kontrakt

Holmgaard Management har kompetencer og kapasitet til at assistere din virksomhed i omtalte screening. Hermed får du også en professionel vurdering og udvælgelse af de rigtige kandidater.

90 % af vores kunder har handlet hos os mere end en gang

Siden 2007 har vi målrettet opbygget stærke relationer med kunder og kandidater. Udviklet tætte, effektive og langsigtede samarbejdspartnere og har etableret en database, et netværk og en

 kapacitet, som måske ingen andre har. Vi har en proaktiv forbindelse med de mest relevante kandidater via vores netværk, og finder gerne adgang til de allerbedste kandidater på markedet, som ellers ville være uidentificerbart for den gennemsnitlige virksomhed endsige fleste rekrutteringsvirksomhed.

Rekruttering af direktører, ledere og medarbejdere med succes

Det er ingen hemmelighed, og generelt det billede vi ser, at virksomheder, der ansætter den rette direktør, leder og medarbejder, vækster hurtigere og genererer højere overskud. Spørgsmålet er, om I har den fornødne tid, kapacitet, adgang, bevist ansættelseserfaring og ikke mindst ekspertise til succesfuldt at finde de bedste kandidater på markedet?

Pris på search & screening

Hos os kan du vælge timepris, fast pris eller at købe et klippekort – hvis du skal rekruttere flere medarbejdere.

Mest at alt er det vigtigt at vi kender jeres præcise behov og forventninger til processen, kandidater, etc., for at kunne oplyse en konkret pris. Her er det væsentligt at gøre opmærksom på vores fleksibilitet, idet vi gerne skræddersyr den proces, som passer til jeres konkrete opgave, ønsker og prisniveau.

Læs også om Rekruttering, Headhunting og Executive Search >

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores løsninger, er du altid velkommen til at sende os en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt. Vi du tale med os nu, så ring på 7026 6144.