Salgskonsulent søges til el-grossist

Salgskonsulent X2 søges til el-grossist

En (1) Salgskonsulent til Jylland/Fyn

En (1) Salgskonsulent til Sjælland

Kan du skabe langvarige relationer og vil du arbejde med én af de mest dynamiske el-grossister på markedet? Har du el-teknisk viden, solid salgserfaring og godt netværk i branchen? Så har vi et super job klar til dig!

NST DK. A/S er en ældre solid virksomhed der har base i Odense. Du får salgsansvaret i dit distrikt for hele produktporteføljen. Med i tasken får du NSTs stærke produktsortiment, og som opbakning har du et hold af yderst kompetente kolleger i NST, der kan hjælpe med el-teknisk viden og salgsstøtte. Samtidig kan du glæde dig til at blive en del af en ambitiøs arbejdsplads.

Vi tilbyder:

Én af Danmarks bedste arbejdspladser inden for el-grossister

Knivskarpe, glade og hjælpsomme kollegaer i Odense

En kultur med højt til loftet, ansvarlighed, ordenlighed, respekt og troværdighed

NST tilbyder en spændende stilling med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i en virksomhed i udvikling, hvor den gode indsats og målrettet tilgang lønner sig i et stærkt konkurrencepræget marked. Løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring o.m.m.

Stillingen:

Projekt- og kampagnesalg, netværk og langsigtet relations opbygning er nøgleord i dette job, hvor kunderne er såvel store og kendte virksomheder, som mindre elektriker/installatør virksomheder.

Du får selvstændigt salgsansvar fra første kontakt til underskrift, opfølgning og rådgivning. Du fastholder relationer til eksisterende kunder samtidig med, at du proaktivt opdyrker nye kunder i i henholdsvis Jylland/Fyn og Sjælland. Du har selvfølgelig frihed til selvstændigt at planlægge og afvikle møder samt følge op – med brug af CRM til at strukturere din indsats og optimere dine resultater.

Du vil komme til at arbejde med hele produktpaletten med afsæt i tavler, byggestrøm, lys og beslægtede produkter til fx byggepladser. Mere konkret sammensætter du projekt- og kampagnesalget med fokus på kundens behov – udarbejder tilbud til kunderne, store som små. For at få succes, skal du forstå dine kunders forretning og synliggøre den værdi du, NST og NSTs produkter har for dem.

Den ideelle kandidat:

Har salgserfaring med projektsalg til entreprenører og elinstallatører og kender værdien af at være ude hos kunden, rådgive og sælge med tillid og høj etik. Har du kendskab til at arbejde med Byggefakta, er det en fordel.

Du bor i dit distrikt – Jylland/Fyn eller Sjælland – og har en el-teknisk uddannelse gerne suppleret med kommerciel forståelse og minimum 4-5 års dokumenteret succesfyldt salgserfaring. Uanset baggrund har du konkret viden om el-branchen, og du kender til byggestrøm, belysning og beslægtede produkter. Du er vant til at sælge med din fokuserede og kommercielle tilgang, og kan forklare kunderne, hvordan NSTs produkter skaber forretningsmæssig værdi på bundlinjen.

Som person har du stort drive og er du kendt for din vindervilje og din evne til at forstå dine kunders situation – dine kunder har ganske enkelt lyst til at være på hold med dig, fordi det giver værdi, og fordi I vinder sammen.

Du trives med ansvar, og du kan planlægge din indsats, så du udnytter din tid bedst muligt. Du har det allerbedst ude hos kunderne, hvor din åbne, positive og nysgerrige tilgang automatisk gør dig vellidt. Troværdighed og fokus på at realiserer dine budgetter er nogle af dine stærkeste værdier, og du er ikke bange for at bringe dine kolleger i spil, hvis der er noget, du ikke selv kan svare på.

Ansøgning og yderligere oplysning:

Matcher du ovennævnte, og vil have et job med stor selvstændighed, så vi kan love dig, at du bliver både udfordret og udviklet på den gode måde.

Tiltrædelse: Snarest muligt – Vi afholder løbende samtaler i takt med, at vi modtager potentielle ansøgninger.

Send os venligst dit cv og gerne et følgebrev om hvorfor du er den helt rette til denne stilling på:

For yderligere oplysninger er alle interesserede, der overvejer at ansøge, velkommen til at kontakte managing partner Lars H Linnemann v/Holmgaard Management, tlf. 70 26 61 44.

Samtaler vil blive afholdt på vores kontorer henholdsvis i Odense og København.

Alle henvendelser og personlige oplysninger behandles med stor respekt og fortrolighed.

NST DK. A/S er en el-grossist, der blev stiftet i 1996. Vores primære marked er byggepladser, elinstallatører, samt industrivirksomheder. Vi er specialiseret i tavler, kabler, små el og belysning delvis med egen produktion i Odense og har egen import fra Europa og Kina. Virksomheden indgår i den svenske teknikkoncern Lagercrantz Group AB, som består af over 50 selvstændige teknikvirksomheder og omsætter for ca. 4.000 MSEK og har over 1300 ansatte. Lagercrantz Group er noteret på Nasdaq i Stockholm siden 2001. Se mere på www.nst-dk.dk og www.lagercrantz.com.