Sales Manager søges

Sales Manager søges 

 

Holmgaard Management søger for Consafe Logistics A/S endnu en sales manager (DK/SE).

Virksomheden

Consafe Logistics A/S er i stærk vækst og søger til after sales en forretningsorienteret sales manager, der kan varetage og udbygge relationen til deres mange nuværende såvel som kommende nye kunder i Danmark og Sverige.

Consafe Logistics er en af Europas førende leverandører af Warehouse Management Systems. De designer, udvikler og implementerer løsninger til store og mellemstore virksomheder med internationale operationer inden for alle brancher.

Consafe Logistics hjælper kunder i over 35 lande over hele verden fra kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Polen og Storbritannien.

Stillingen

Stillingen er oprettet som et led i at styrke Consafe Logistics A/S salgs- og lederteam samt fortsætte den etablerede nye strategi, med at udvikle og skabe nye langsigtede og succesfulde forretningsforbindelser i Danmark / Norden. Distriktet er Danmark og Sverige med udgangspunkt fra moderne kontorlokaler i Skovlunde.

Ansvar og arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaverne er primært:

 • At udøve key account management på after sales
 • Udvikle strategiske salgsplaner for komplekst salg
 • Regionsansvarlig for after sales DK og SE
 • Være oprigtig interesseret og afdække kundernes behov
 • Fremtidssikre og udvikle porteføljen
 • Være trusted advisor
 • At sidde med i ledergruppen
 • Være løsningsorienteret både interne og eksternt
 • Kunne anvende/benytte Consafe Logistics eksperter i udvikling af kunderne
 • Give input til nye trends, som kan skabe skræddersyet oplevelse for kunderne
 • Forstå nuværende og fremtidige nye kundernes købsprocesser
 • Udvikle overbevisende businesscases

Desuden skal den nye sales manager have proaktivt fokus på new bizz og nye kunder. Der er således tale om alsidig stilling med to fokuspunkter: Key account management og salg – vil også være i samarbejde med kolleger i koncernen om udvikling af internationale kunder.

I salgsprocessen er sales manageren ansvarlig for hele salgsprocessen, fra indledende kontakter, behovsafdækning, brugsanalyse til præsentation og lukning. Herefter opfølgning og key account management.

For at få succes i jobbet skal kandidaten have solid forståelse for og erfaring med KAM arbejde og salgsprocessen, herunder kunne lytte og spørge ind til behov, ordren og lukke handlen med stærke økonomiske argumentationer. Stillingen kræver en selvkørende kandidat, som kan træffe selvstændige beslutninger og være kreativ inden for aftalte rammer. Sales manageren skal evne at sætte sig ind i komplicerede projekter samt opgaver.

Det er utroligt vigtigt at du kan begå dig og kommunikere på alle niveauer, idet du både skal interagere med topledelsen og manden på gulvet/lageret, hvor de pæne sko skiftes til sikkerhedssko. Succes måles også på evnen til at samarbejde indadtil i Consafe Logistics A/S. Det vil sige evne at ”rykke” ved kollegaerne, tænke nyt og turde komme med nye forslag til forandringer/forbedringer.

Din profil

Vi forventer at du har 3-5 års erfaring med relations skabende KAM (farmer) arbejde/salg B2B med komplekse projekter til industrien, og har kendskab til logistik, lager/produktionsplanlægning generelt, samt har god teknisk og forretningsmæssig IT-forståelse – gerne koblet med salg af licenser og konsulenttimer.

Du er forretningsorienteret og velstruktureret i dit arbejde, samt evner hurtigt at identificere og analysere kundens behov og omsætte dette til konstruktive forretningsløsninger.

Som en naturlig del af dine kulturkompetencer, og som er en naturlig del Consafe Logistics A/S, kommunikere og dele du din viden med kollegaer nationalt såvel som internationalt, for hele tiden at være på forkant og optimere forretningen til gavn for alle interessenter.

Uddannelsesmæssigt er det ønskeligt at du er kommercielt uddannet, gerne cand.merc. i logistik/drift/produktion eller lign. relevant niveau.

Du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau, såvel mundtligt som skriftligt. Desuden vil det være en fordel at kunne begå sig på de skandinaviske sprog.

Der er ikke til stillingen pt. ledelsesansvar for en medarbejder i back office.

Personlige egenskaber

Det er vigtigt, at du er ambitiøs, systematisk, tillidsvækkende, initiativrig og kontaktskabende.

Ansøgning

Stillingen ønskes besat snarest, men vi venter gerne på den helt rette kandidat. Matcher du ovennævnte, send venligst din ansøgning og cv på mail: salesmanager@holmgaardmanagement.dk

Eventuelle spørgsmål besvares gerne af Lars Holmgaard på +45 70 26 61 44

Consafe Logistics is one of Europe’s leading suppliers of Supply Chain IT, creating competitive advantages for supply chain intense companies worldwide. We design, develop and implement solutions for Production, Warehousing, Transport, Delivery and Store. Our expertise in Supply Chain Execution IT is unique and with the competitive portfolio of; software, hardware and services, our customers gains the advantage in their field. Consafe Logistics’ has 350 employees and helps clients in over 35 countries all over the world from our offices in Sweden, Norway, Denmark, Holland, Poland and the UK. Visit us at www.consafelogistics.com