Sales- and country manager

Sales- and country manager

Interim stilling med mulighed for fastansættelse

Opgaven er at udbygge salget af virksomhedens produkter (vinduer og døre) på det danske marked.

Produkterne afsættes enten direkte til slutbrugere eller til tømrermestre, produkterne er af absolut topkvalitet, med ultrakort leveringstid og overkommelige priser samt markedets bedste og mest simple bestillingsproces.

Da man således har skabt en moderne handelsplatform med afsætningen direkte til forbrugere uden fordyrende mellemled, er der på kort tid skabt en omsætning på + 10 mio., men den rette kandidat vil kunne indfri et potentiale på min. + 100 mio. indenfor få år.

 

Vi søger en kandidat, der har nogle års erfaring med afsætning via moderne salgskanaler af byggematerialer direkte til private og / eller tømrermestre.

Du skal således evne både at skabe omtale via sociale medier henvendt både til håndværkeren og til den private forbruger – samtidigt med du er den aktive opsøgende Salgschef med udgangspunkt fra egen bopæl.

Du tilrettelægger således selv din arbejdsdag og har stor frihed – og muligheder

Vi forventer, Interim opgaven vil kunne løses på 8 til 12 måneder, hvorefter eventuel fastansættelse kan diskuteres. Der tilbydes gode vilkår som forhandles efter kvalifikationer.

Stillingen skal besættes omgående – for yderligere oplysninger kontakt:

Holmgaard Management

Jørgen Sparre

Headhunter & Partner

mobil 21 62 30 55 (også aften)