Projekteringsleder søges

Projekteringsleder til større byggeprojekter –  SØGES

Vores klient har i mange år leveret ansvarlig og kompetent projekteringsledelse, både på egne projekter og som selvstændig ydelse. Vores indgangsvinkel er, at maksimere byg herres værdi gennem god procesledelse og sikre opbakning fra et bredt fagligt miljø. De leverer løsningsorienteret projekteringsledelse, hvor de proaktivt løser problemer og medvirker til at udpege de mulige tekniske løsninger via deres brede tekniske bagland. Projekteringsledelsen understøttes af stærke kompetencer inden for procesledelse og kommunikation, samt teknisk viden fra over 500 ingeniør kollegaer.

Vi søger både erfarne, selvstændige projekteringsledere samt yngre projektledere med blod på tanden og mod på at stille sig helt i front for de største byggeriprojekter herhjemme.

De primære arbejds- og ansvarsopgaver:

 • Ansvarlig for ledelse og koordinering af rådgivere på større projekter inden for Byggeri (projekt størrelse fra 100 mio. til + 500 mio.)
 • Ansvarlig for kommunikation med bygherre, herunder at sikre, at bygherres beslutningsflow og leverancer falder rettidigt
 • Ansvarlig for samarbejdet parterne imellem, via åben, ærlig og imødekommende ageren
 • Ansvarlig for organisering af projektet, i tæt samarbejde med bygherre
 • Ansvarlig for udarbejdelse og justering af, samt opfølgning på projekteringstidsplaner
 • Sikre den tekniske kvalitet af projektarbejdet på projektet, herunder at koordinere kvalitetssikringen af projektet
 • Sikre overholdelse af myndighedskrav, herunder arbejdsmiljøkrav, IKT m.v.
 • Være ansvarlig for kundeopfølgning
 • Bidrage til salg og marketing i samarbejde med organisation og proaktivt udvikle kundeporteføljen samtidigt med, at det det gode samarbejde med nuværende kunder forsætter
 • Gennemføre egne projekter
 • Deltage i videreudvikling af projektstyringsredskaber
 • Tilføre afdelingen nye kompetencer

Den ideelle kandidat

Du er enten erfaren projekteringsleder eller dygtig og erfaren projektleder/projektchef eller rådgivende ingeniør, der har lyst til at gøre et karriereskifte og bruge dine kompetencer på en ny måde. Din erfaringsmæssige tilgang til denne opgave kan således være bred. Det er imidlertid afgørende, at du kan dit håndværk og har en dyb indsigt i byggeriets facetter og udfordringer. Der forventes at du beherske dansk og engelsk i skrift og tale på et velformuleret niveau, hertil IT kundskaber på almindeligt brugerniveau.

Personlige egenskaber

Du trives naturligvis med at tage ansvar, løse udfordringer og drive processen. Desuden er du en lederprofil, der går forrest, og du holder fast og bevarer overblikket, også når du kommer under pres. Derudover er du en god holdspiller, der kan samle et hold – også på tværs af organisationen. Du er særdeles godt begavet og fremsynet og er samtidig en god købmand, der forstår markedet og ikke mindst kunderne samt deres rådgivere. Du har desuden gode kommunikations- og forhandlingsevner, og er vant til at være i dialog med større bygherrer.

Vi tilbyder

 • Spændende og udfordrende opgaver i en virksomhed med stor vækst og mange projekter i pibelinen
 • Et stærkt fagligt og stimulerende netværk med engagerede og kompetente kollegaer
 • Gode karriere og udviklingsmuligheder i et dynamisk arbejdsmiljø med fokus på samarbejde og fleksibilitet
 • Et selvstændigt miljø med gode udfordringer – DNA er ”frihed under ansvar”
 • En kultur, hvor trivsel og positive arbejdsforhold prioriteres højt Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejder bonus, frokostordning, uddannelsesforløb, personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, studie-/ og skiture
 • En selvstændig arbejdende projekteringsleder med flair for forretningsudvikling vil kunne tilbydes en stilling som Projektchef, med mulighed for at blive medejer og partner i MOE

Om vores klient

Vores klient er en af Danmarks førende rådgivere inden for Infrastruktur, Byggeri samt Energi og Industri. De står bag det ingeniørmæssige design af en lang række store projekter i Danmark, bl.a Skuespilhuset, Rødovre Centrum, Amager Bakke, 8-tallet, Den blå Planet, Panda-huset i Københavns ZOO. De er en Nordisk koncern, der er medarbejderejet. Virksomheden har en god økonomisk vækst, fine nøgletal og en klar strategi og plan for de kommende 5 år, som sikrer  en forsat sund forretning og vækst og en fortsat attraktiv virksomheds-kultur. Der er ca. 600 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i København, Vordingborg, Aalborg, Aarhus, Fredericia og Oslo.

Man er meget bevidst om at medarbejderne er den helt afgørende ressource. De er således stolte over at have medarbejdere i verdensklasse, der har den rigtige faglige ballast, et stort engagement i deres arbejde, og som samtidigt tænker innovativt, anderledes og selvstændigt.

Det er målet at være en af branchens mest attraktive arbejdspladser. Målet skal nås gennem udfordrende og spændende projekter, videndeling, efteruddannelse, et godt arbejdsmiljø og inspirerende forhold i en flad organisation, hvor ledelsesværdierne er; vi er motiverende, ansvarlige, synlige, kommunikerende.

Bopæl

Rimelig afstand til kontoret i København , der er centralt beliggende ved S-togsstation.

Tiltrædelse 

Afhængig af kandidatens nuværende ansættelsesforhold.

Ansøgning og yderligere oplysning:

Send din ansøgning samt CV, til: prom@holmgaardmanagement.dk

For yderligere oplysninger omkring denne stilling kontakt Managing Partner Lars Holmgaard på +45 70266144

Alle henvendelser og personlige oplysninger behandles med stor respekt og fortrolighed.

 

Fuld diskretion med fokus på succes for både klient og kandidat!

Holmgaard Management har stærke kompetencer inden for headhunting og interim management samt outplacement og karriererådgivning. Vores kunder er både SMV´ og store koncerner fra ind og udland, samt hele den offentlige sektor – primært ledere, direktører og specialister på alle niveauer. Vi har store ambitioner og vores succes bygger på en ufravigelig tro på, at faglig stolthed, grundighed, troværdighed og mange års kendskab til arbejdsmarkedet, samt overholdelse af aftaler stadigvæk er tungen på vægtskålen, når der vælges samarbejdspartnere inden for vores felt.