• Executive Outplacement med Holmgaard Management

    Kontakt os i dag for et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan udforske, hvordan vi bedst kan støtte dig på din vej mod nye professionelle udfordringer og muligheder

    Kontakt os i dag

Executive Outplacement med Holmgaard Management

Skal du opsige en medarbejder?

Det kan være en overvældende situation at skulle opsige en medarbejder. Uanset om det skyldes omstrukturering i virksomheden eller personlige årsager, kan det være en udfordrende proces at håndtere. Holmgaard Management står klar til at hjælpe dig og tilbyder specialiseret outplacement-assistance til ledere og direktører, som en integreret del af fratrædelsesaftalen.

Sådan kan vi hjælpe dig

Vores Executive Outplacement-forløb er designet til at guide dig sikkert gennem opsigelsesprocessen ved at tage udgangspunkt i dine Executive Outplacementpersonlige behov. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der ikke kun hjælper dig med at navigere gennem karriereovergange, men også styrker din virksomheds omdømme og medarbejdermoral.

Vores Executive Outplacement-program

Vi tilbyder et Executive Outplacement-program, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Her er, hvad vores pakke kan indeholde.

Kompetenceafklaring

Dybdegående analyse og afklaring af personlige og faglige kompetencer, med særligt fokus på ledelsesmæssige og strategiske styrker.

Personlig Branding

Personlig og professionel branding, herunder udarbejdelse af overbevisende CV’er og LinkedIn-profiler.

Netværksstrategi

Strategisk vejledning i brug af netværk og sociale medier, med en nøje udvælgelse af virksomheder og stillinger, der matcher kandidatens profil og værdier.

Jobsamtaleforberedelse

Intensiv forberedelse til jobsamtaler, præsentationsteknikker og forhandlingsstrategier.

Hvorfor vælge Holmgaard Management?

OutplacementDin succes er vores succes

Hos Holmgaard Management er det vores mission at hjælpe jeres virksomhed med at støtte jeres ledere og direktører i at nå nye højder i deres karriere gennem målrettet og effektiv rådgivning, skræddersyet til den enkelte.

Resultater I kan stole på  

89% af de ledere, der gennemfører et forløb på 10 sessioner eller mere hos os, er tilbage i job igen efter endt forløb.

Styrk jeres virksomheds omdømme

Ved at vælge Executive Outplacement fra Holmgaard Management viser jeres virksomhed ikke blot et stærkt engagement over for jeres ledere, men også en dyb forpligtelse til at støtte dem gennem udfordrende tider. Dette styrker ikke kun jeres omdømme, men også medarbejdermoralen og samhørigheden internt i organisationen.

Dybdegående brancheindsigt

Med erfaring fra små og mellemstore virksomheder til C25 virksomheder, besidder Holmgaard Management en dyb forståelse af forskellige ledelsesroller og branchekrav. Dette gør os i stand til effektivt at tilpasse vores rådgivning til hver enkelt leder uanset situation.

Tilfredshedsgaranti

Der er intet vigtigere for os end jeres tilfredshed. Derfor tilbyder vi en uforpligtende, fortrolig og gratis indledende samtale, hvor vi sammen sikrer, at vores tilgang opfylder jeres behov og forventninger. Vi værdsætter tilliden mellem os og vores kunder og stræber efter at opretholde denne gennem høj kvalitet og dedikation.

Er du her på siden fordi du er blevet opsagt – KLIK HER

Hvad vores klienter siger om os:

Uvurderlig Karrieresparring

Igennem mit executive forløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management fik jeg uvurderlig sparring og yderst nyttige redskaber, til at komme videre i min karriere. Karriesparringen har været hudløst ærlig og direkte – og dermed yderst værdifuld, når man som topchef skal blive klogere på sig selv.

Et yderst tilfredsstillende karrieresparringsforløb – tusind tak for det.

Jobskifte i den offentlige sektor

I forbindelse med jobskifte i den offentlige sektor har jeg gennemgået et outplacement forløb med Britta Borch ved Holmgaard Management.
Gennem kvalificeret sparring og små og passende udfordringer blev jeg på kort tid meget skarpere til at skrive kvalificerede ansøgninger. Samtidig gav sparring og øvelse / forberedelse til samtalerne mig det bedste udgangspunkt. Jeg nåede blot at sende 2 ansøgninger – kom til samtale begge gange og fik et job. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb med Britta. Tak for din ærlige og kvalificerede støtte.

Direkte feedback

Igennem mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg blevet skarpere på hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg gerne vil i mit arbejdsliv. Udover det har jeg fået nogle gode værktøjer til at blive skarpere på at definere mig selv.
Tak for at være direkte i din feedback. Det er når man får den at man kan flytte sig.

Bedre feedback og flere samtaler

Efter mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg nu blevet mere bevidst og målrettet i mit CV, har fået bedre feedback og flere samtaler.