Call Us Free: +45 70 26 61 44

Holmgaard Management Outplacement / Genplacering

Outplacement – tilpasset direktører, ledere og medarbejdere

– Kom trygt videre, såvel som kandidat som virksomhed.  

Er du blevet tilbudt Outplacement – Klik her og få et gratis formøde. 

Investering i Outplacement til en opsagt direktør, leder eller medarbejder udviser ansvar og omsorg. På den måde sender I som virksomhed et sundt signal til kolleger, fremtidige medarbejdere, kunder og øvrige samarbejdspartnere om måden, I behandler jeres medarbejdere på.

Hos Holmgaard Management laver vi Outplacement forløb med udgangspunkt i den enkeltes kompetencer og behov. På den måde kommer jeres medarbejder eller leder godt videre i karrieren med det samme. Idet vi også arbejder med rekruttering og headhunting, matcher vi som en naturlighed vores kandidater i outplacement med vores afdeling for rekruttering og headhunting.    

En fyring kan være yderst chokerende og traumatiserende, hvad enten der er tale om omstrukturering i virksomheden eller enkeltstående tilfælde. Med et Outplacement forløb kan I drage omsorg for jeres ansatte fra start til slut. Tilsvarende kan en opsigelse af en strategisk placeret leder eller direktør forplante sig negativt ikke blot blandt medarbejdere men også blandt samarbejdspartnere og ude på markedet. Det har vi sat os for at gøre noget ved. Med Holmgaard Management Outplacement rådgiver og støtter vi før, under og efter opsigelsen – til gavn for både ledere, medarbejdere og virksomheden.

Derfor vælger vores kunder os 

Hos Holmgaard Management får du et individuelt og personligt Outplacement forløb med udgangspunkt i dine behov. Vi vil konkretisere personlige og faglige kompetencer – ikke mindst uopdagede ressourcer og på den måde få et billede af personlighed, færdigheder og værdinormer. Afhængig af den enkelte kandidats ønsker og behov vil vi desuden arbejde med at:

 • Du får hjælp til at konkretisere dine personlige og faglige kompetencer – herunder uopdagede ressourcer
 • Du får et billede af ”hvem er jeg”, dine færdigheder og værdier. Handler du efter det som er vigtigt og betyder noget for dig?
 • Du får afdækket dine personlige succeser
 • Du bliver tilbudt e-kompetenceafklaring, som du arbejder med under og mellem møderne med din konsulent
 • Du får struktureret karrieren og udarbejdet en strategi for din fremtidige karriere og arbejdsliv
 • Du får opbygget din Linkedin profil med topplacering, så du kan findes af headhuntere, rekrutterings- og HR folk
 • Du får præciseret den type virksomhed, stilling og det arbejdsliv, som dækker dine behov og ønsker
 • Du får udfærdiget et målrettet personligt CV, hjælp til ansøgning samt struktur på din jobsøgning
 • Du forberedes til jobsamtalen; herunder samtaletræning, ubehagelige spørgsmål, fremtoning og video performance
 • Du får rådgivning, coaching og mentoring til afklaring, nytænkning og udvikling

Vi fortsætter også gerne forløbet med coaching, når du er kommet i job, således at du får den optimale start i din nye virksomhed. Der er naturligvis tale om et fortroligt og personligt Outplacement forløb.

Skræddersyede individuelle forløb

Vi ved, at job og identitet hænger sammen. Derfor tager vi med Holmgaard Management Outplacement udgangspunkt i den enkeltes behov og skræddersyer et forløb med vægt på de områder, som medarbejderen har særligt brug for sparring til for hurtigt at komme videre til en ny stilling. Vi er alle forskellige, og derfor er der hos os ikke to processer, der er ens. Målet er derimod altid at afklare medarbejderens unikke kompetencer og ressourcer, så CV’et skiller sig ud i bunken af ansøgere, og LinkedIn profilen ryger til tops i headhunternes søgeresultat.
Vi arbejder hver dag med rekruttering, headhunting og outplacement. Derfor har vi fingeren på pulsen i dansk erhvervsliv og ved, hvor mulighederne er, og hvordan det ideelle match mellem virksomhed og kandidat ser ud – uanset om du er medarbejder, leder eller direktør.

En af vores kandidater sendte os efter endt forløb følgende udtagelse

 Da styrelsen flyttede til Ribe valgte jeg Outplacement hos Holmgaard Management med Jan Für Andersen som min personlige rådgiver. Jan var igennem hele forløbet både særdeles konstruktiv og meget konkret og hjalp mig til at få et dækkende billede af mine kompetencer og min situation.

Hvis du er på udkig efter ærlig og kompetent rådgivning uden omsvøb er det Jan, du skal tage kontakt til.

Med venlig hilsen Martin Hellung-Larsen, Kandidatudtalelse fra Trafikstyrelsen

Få 20% rabat ved køb af klippekort

Ved køb af klippekort med min. 10 sessions til Outplacement, Executive Karriererådgivning, Executive Karrierecoaching eller Coaching til medarbejdere, ledere og direktører opnår I 20% rabat i forhold til fakturering af hver enkelt session. Klippekortet kan frit benyttes af flere medarbejdere. Klippekort er gældende i et år og refunderes ikke.

Klik her for at læse mere om “Karriererådgivning / coaching

Kontakt Holmgaard Management

 

Find os på de sociale medier:

Mød Holmgaard Management på LinkedInMød Holmgaard Management på Facebook
Kontakt – KLIK HER
 • Ring til os på +45 70 26 61 44, eller udfyld nedenstående formular, hvorefter vi kontakter dig inden for 24 timer.
  Skriv trygt til os under fuld fortrolighed.
  Vi ser frem til at høre fra dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.