Outplacement København

Det er altid hårdt at blive opsagt fra sin stilling – og det er ligegyldigt om det skyldes personlige forhold eller omstruktureringer i virksomheden. Men med et velfungerende outplacement-forløb hos Holmgaard Management får du hjælp til at finde den bedste vej videre.

Hos Holmgaard Management tilbyder vi outplacement København til dig, som har brug for at komme videre i karrieren og finde et nyt job. Vi tager altid udgangspunkt i dine kompetencer og behov, og vi går fokuseret og personligt til opgaven. Vores vigtigste succeskriterie er, at du er tilfreds, at du får noget ud af forløbet.

Læs mere om executive outplacement for ledere og direktører

Læs mere om karriererådgivning

Skræddersyet Outplacement København forløb

Vi skræddersyr et forløb med vægt på de områder, hvor du har særligt brug for sparring. Vi hjælper med at konkretisere dine personlige og faglige kompetencer, og vi støtter dig i at finde uopdagede ressourcer. Det styrker din selvtillid og kan få dit cv til at skille sig ud på LinkedIn og i headhunternes søgedatabaser.

På den måde hjælper vi dig med at tegne et billede af dine færdigheder og værdinormer, som kan være værdifulde i din søgen efter næste skridt i karrieren.

Stort netværk og fingeren på pulsen

Da vi i Holmgaard Management hver eneste dag arbejder med Rekruttering, Headhunting og Outplacement københavn har vi de helt rette kompetencer og relationer til at hjælpe dig videre.

Vi har fingeren på pulsen i dansk erhvervsliv, og vi ved,  hvordan det ideelle match mellem virksomhed og kandidat ser ud. Det er uanset, om du leder efter stillinger som menig medarbejder, som leder eller som direktør. Derfor matcher naturligvis vi dig også med de virksomheder i vores netværk, som vi finder relevante for dig.

Med et outplacement København forløb får du

 • Hjælp til at konkretisere dine personlige og faglige kompetencer og dine uopdagede ressourcer
 • Et billede af ”hvem er jeg”, dine færdigheder og værdier
 • Afdækket dine personlige succeser
 • Tilbud om e-kompetenceafklaring
 • Udarbejdet en strategi for din fremtidige karriere
 • Opbygget din Linkedin profil med topplacering, så du kan findes af headhuntere, rekrutterings- og HR-folk
 • Overblik over hvilke typer af virksomheder, stillinger og arbejdsliv, som dækker dine behov og ønsker
 • Udfærdiget et målrettet personligt CV, hjælp til ansøgninger samt struktur på din jobsøgning
 • Hjælp til jobsamtalen – samtaletræning, ubehagelige spørgsmål, fremtoning og video performance
 • Rådgivning, coaching og mentoring til afklaring, nytænkning og udvikling

En af vores kandidater sendte os efter endt forløb følgende udtagelse

Da styrelsen flyttede til Ribe valgte jeg Outplacement København hos Holmgaard Management med Jan Für Andersen som min personlige rådgiver. Jan var igennem hele forløbet både særdeles konstruktiv og meget konkret og hjalp mig til at få et dækkende billede af mine kompetencer og min situation. Hvis du er på udkig efter ærlig og kompetent rådgivning uden omsvøb er det Jan, du skal tage kontakt til. Med venlig hilsen Martin Hellung-Larsen

Hvorfor ikke bestille et formøde lige nu?

Det er både gratis og uforpligtende og vi giver gerne et godt råd med på vejen.

Ring på 70266144 eller brug “kontakt os formularen” og bestil et uforpligtende og gratis møde om dine fremtidige forventninger, muligheder og ønsker. 

Etik & standarder

Holmgaard Management baserer sit virke på to udvalgte brancheorganisationer, der hver især og sammen arbejder for en fælles målsætning. Vores berettigelse som coaches til at træde ind i et andet menneskes liv kræver nemlig en høj grad af standard og etik.

Begge internationale organisationer har defineret retningslinjerne for standard og etik:

 

 • ICC – International Coaching Community
 • EMCC – European Mentoring and Coaching Council

Ved at håndhæve etik og standarder fra disse organisationer, synliggører vi fælles ansvar, gensidig respekt og faglig stolthed og dermed levere exellence alle vores ydelser.

[siteorigin_widget class=”Simple_Page_Sidebars_Widget_Area”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”Simple_Page_Sidebars_Widget_Area”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”Simple_Page_Sidebars_Widget_Area”][/siteorigin_widget]