Opret CV

Udfyld dit CV i vores Executive Talent Database

Opret din profil

Ønsker du at oprette dit CV i Holmgaard Managements database for topledere og specialister? Vores database dækker tre typer af ansættelser:

  • Interim
  • Fastansættelser
  • Bestyrelsesopgaver

Opret en profil og start din nye jobsøgning i dag.

Dine oplysninger behandles fortroligt

Som kandidat registrerer og oplyser du dine data og dit CV i vores online database. Du får dit eget password og login. Inden da skal du give aktivt samtykke til, at vi opbevarer dine data og at vores medarbejdere har adgang til dit materiale.

Vi behandler dine oplysninger med stor fortrolighed. Herunder kan du se de vigtigste punkter i behandlingen af din data:

  • Vi opbevarer dine data i 1 år, i overensstemmelse med Persondataloven og Datatilsynets retningslinjer
  • Du kan altid selv redigere, rette og slette i dine oplysninger
  • Dine oplysninger videregives ikke til klienter eller 3. part uden et skriftligt samtykke fra dig

Vores mål er altid at tilbyde dig den bedste kundeoplevelse baseret på dine behov og at kommunikere med dig ud fra dine interesser. Derfor behandler vi dine persondata ved at opsamle information om din aktivitet i vores e-mails og på hjemmesiden.

Vi tilbyder executive search, interim ansættelse, outplacement og karriererådgivning til virksomheder, ledere og direktører i Danmark og norden med fokus på gensidig tilfredshed og succes for både kunder og kandidater.

Vores speciale er individuelle, detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring. Vores kunder kalder os engagerede, effektive, jordnære og lydhøre.

Det er vores erfaring at blandt de højt kvalificeret ansøgere er det tæt på 75% der ikke er aktivt jobsøgende - men hvis man kan finde dem, er de modtagelige for at høre nærmere.

Vores kunder er typisk SMVér i regi af ejerledet-, startup-, og kapitalfonde samt porteføljevirksomheder i Danmark og Norden.

Både faglighed og personlighed skal matche - vi stiller skarpt på kandidatens værdisæt og indstilling.