Om os

I Holmgaard Management er vi et professionelt team af højtkvalificerede og veluddannede headhuntere og karriererådgivere med et bredt spektrum af erfaring og baggrunde.

Den ledende del bag Holmgaard Management

Holmgaard Management

Holmgaard Management blev etableret for mere end 10 år siden af Lars Holmgaard. Hos os rådgiver og hjælper vi vores kunder og kandidater med rekruttering, headhunting, interim management, outplacement og karriererådgivning. Det gør vi for en bred vifte af landets førende virksomheder indenfor vidt forskellige brancher.

Vi samarbejder med både små og store virksomheder, private såvel som offentlige i både Danmark og de nordiske lande - og inden for de senere år er flere og flere europæiske virksomheder kommet til.

Vores mantra “Fokus på succes for både klient og kandidat” er helligt for os. For med udgangspunkt heri hjælper vi med at skabe de helt rigtige matches mellem virksomheder og medarbejdere og omvendt. 

Vi har store ambitioner for os selv og vores kunder, og vi har en ufravigelig tro på vores værdier, og at faglig stolthed, grundighed, troværdighed og mange års kendskab til arbejdsmarkedet er de vigtigste parametre, når vores kunder skal vælge den rette samarbejdspartner.

 • Fremragende performance
 • HR-konglomeratet

  Vi er en del af
  HR-Konglomeratet
  Rydgaard, Plesner, Eriksen + Partners

  Vores lederteam
  • Testimonial

   Lars Holmgaard

   Headhunter, partner & CEO

   "Vores kunders forretning bygger på evnen til at få fat i og holde på de rigtige medarbejdere - Det er det vi hjælper med."

   Lars har mange års erfaring med salg, ledelse, interim management, headhunting- og rekrutteringsopgaver af højtkvalificerede og veluddannede medarbejdere på alle niveauer inden for flere forskellige brancher fx:

   • FMCG, detail og handel
   • Produktion og den tekniske industri
   • Byggeri
   • Konsulent og Service

    

   Tlf: +45 70 26 61 44

   Kontakt Lars Holmgaard

  • Testimonial

   Jørgen Sparre

   Headhunter og partner

   "Jeg finder den kandidat – som skaber værdi for din virksomhed"

   Jørgen har bred erfaring fra FMCG-branchen i virksomheder med international afsætning. Gennem positioner  CXO, CEO og bestyrelsesmedlem i virksomheden med store vækstrater har han opnået solid ledelseserfaring.

   Tlf: +45 70 26 61 44

   Kontakt Jørgen Sparre

  • Testimonial

   Jan Für Andersen

   Chefrådgiver og partner

   "Gu’ er karriere indviklet, men det giver udvikling! - det eneste du behøver er os."

   Jan beskæftiger sig primært med rådgivning og udvikling i ledelse, HR, personvurdering og karrierestrategi. Desuden sidder han i flere professionelle Advisory Boards, bla. for Nemt Fundament ApS.  Han er desuden frivillig business mentor i Scion DTUs mentorteams på Danmarks Tekniske Universitet.

   Tlf: +45 70 26 61 44

   Kontakt Jan Für Andersen

  • Testimonial

   Jan Fritzbøger

   Headhunter og partner

   "Værdien af den succesfulde ansættelse bør aldrig undervurderes."

   Jan Fritzbøger har mange års erfaring fra life science, både som rådgiver og fra stillinger i lægemiddelvirksomheder i Danmark og udlandet. Han kender lægemiddelvirksomhedernes udfordringer og de krav, samfundet stiller både før og efter lancering af et lægemiddel.

   Holmgaard Management styrker kompetencerne inden for life science

   Tlf: +45 70 26 61 44

   Kontakt Jan Fritzbøger

    

  • Kontakt os