Nyheder fra Holmgaard Management

Her kan du læse nyheder om Holmgaard Management og rekrutteringsbranchen

Børsen interview med Holmgaard Management
3. november 2021

Partner i Holmgaard Management Britta Borch Egevang giver værdiskabende anbefalinger til små og mellemstore virksomheder der gerne vil vokse og nå der mål.

Læs artiklen her

Børsen skriver om Interim Ledelse hos Holmgaard Management
1. december 2020

Børsen har interviewet Lars Holmgaard Linnemann v/Holmgaard Management om ”Coronakrisen har skubbet på efterspørgslen på midlertidige ansættelse”
Lej en leder: “Hvis det altid er den samme, kan man jo spørge sig selv, om hvor meget nytænkning der så sker?”
“Virksomhederne har brug for, at det kan gå hurtigt, for opgaven skal løses nu og ikke om flere måneder. Ofte er lederne også overkvalificerede og har en erfaring, der gør, at de hurtigt kan gå til opgaven,” siger Lars Holmgaard Linnemann, direktør i Holmgaard Management.

Læs artiklen her

Vi valgte en anden løsning, da vi skulle rekruttere en leder hurtigt og smidigt. Corona ændrer vaner.
28. september 2020

Michael Winter har interviewet Lars H. Linnemann v/Holmgaard Management om headhunting i Covid-19 tiden.
Mange virksomheder har – ikke mindst i kølvandet på coronakrisen – brug for hurtige løsninger til at erstatte mistede kompetencer på ledelsesniveau. Tålmodigheden kan imidlertid hurtigt komme på prøve, hvis man vil finde sin nye CFO, OM, COO, CEO eller tilsvarende profiler via de traditionelle rekrutteringsprocesser. En effektiv og smidig løsning kan være at hyre gennem metoden ’interim management’ – der primært er tænkt som den kompetente, midlertidige ansættelse, der løser akutte behov, men som også sagtens kan føre til solide, langvarige og faste forhold.

Læs artiklen her

Headhunter om ny finansdirektør i Mærsk: Hun er en “gave for Mærsk”
26. juni 2018

Børsen har interviewet Lars Holmgaard v/Holmgaard Management om valget af Carolina Dybeck Happe som ny finanschef hos Mærsk A/S
Fra senest 1. januar næste år er det Carolina Dybeck Happe, der har styr på finanserne i shippinggiganten Mærsk. Ifølge Lars Holmgaard, der er direktør i rekrutteringsvirksomheden Holmgaard Management, er hun et godt valg.
“Jeg kan kun billige deres strategi om at ændre lidt på den mangel af diversitet, de har. De mangler jo kvinder i topledelsen, samtidig med at hun er en dygtig og kompetent kvinde,” siger Lars Holmgaard.

Læs artiklen her

Gigantisk medarbejderflugt – Lars Holmgaard Linnemann interviewet i Altinget
26. april 2018

TRIVSEL: Medarbejderne flygter fra Landsforeningen mod spiseforstyrrelser. 39 har forladt organisationen på tre år. Eksperter kalder gennemstrømningen “vanvittig” og advarer om dårlig brug af midler til sårbare unge.
“Der er en usund organisation” Den forklaring køber Lars Holmgaard Linnemann, headhunter og partner i rekrutteringsvirksomheden Holmgaard Management, ikke.
“Der er ingen tvivl om, at der er en usund organisation,” siger Lars Holmgaard Linnemann, der til dagligt rådgiver virksomheder og organisationer i ledelse og rekruttering.
“Antallet af medarbejdere, der har forladt organisationen er abnorme i forhold til gængse organisationer, og det er ikke en almindelig udvikling. Heller ikke i en ngo. Det virker voldsomt,” siger headhunteren.

Læs artiklen her

Vi tilbyder executive search, interim ansættelse, outplacement og karriererådgivning til virksomheder, ledere og direktører i Danmark og norden med fokus på gensidig tilfredshed og succes for både kunder og kandidater.

Vores speciale er individuelle, detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring. Vores kunder kalder os engagerede, effektive, jordnære og lydhøre.

Det er vores erfaring at blandt de højt kvalificeret ansøgere er det tæt på 75% der ikke er aktivt jobsøgende - men hvis man kan finde dem, er de modtagelige for at høre nærmere.

Vores kunder er typisk SMVér i regi af ejerledet-, startup-, og kapitalfonde samt porteføljevirksomheder i Danmark og Norden.

Kontakt os

Mandag - fredag
kl. 8:00 - 17:00

Både faglighed og personlighed skal matche - vi stiller skarpt på kandidatens værdisæt og indstilling.

Udfyld venligst formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Skriv venligst kun tal i telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email Email skal indeholde et @