Kvinde – få styr på din karriere

Executive karriererådgivning

I de seneste par uger har der været skrevet om, hvordan kvinder får – og tager – opgaver, der ikke fører til forfremmelse. Lise Vesterlund, økonomiprofessor på University of Pittsburgh, har forsket i dette i sin nye bog The No Club – Putting a stop to Womens Dead-End Work. Det fremgår bl.a., at de fleste kan forstå, hvis en mand siger nej til at udføre en opgave. Men hvis kvinder siger nej, kan det lede til dårligere evalueringer af hendes arbejdsperformance og færre indstillinger til forfremmelser. Dertil kommer formentligt også mange kvinders trang (og evne) til at få tingene løst, uanset om det giver prestige eller ej. Kvinder siger ofte bare ja til nye opgaver, uanset om det passer ind i karrieren.

Hos Holmgaard Management ser vi dagligt mange cv’er i forbindelse med rekrutteringer, og vi rådgiver også mange ledere om deres karriere, og hvordan de finder drømmejobbet. Desværre er der alt for få kvinder, der bruger ressourcer på aktivt at planlægge deres karriere. Mange af kvindernes cv’er bærer netop præg af, at der mangler en rød tråd i deres ansvarsområder. De har ofte et utal af erfaringer, fordi de har påtaget opgaver, der stikker i alle mulige retninger. Nogle kvinder har også huller i cv’et, typisk i forbindelse med barsel. Men fortvivl ikke: de mere moderne ledere er så småt begyndt at påskønne, at man faktisk har en unik erfaring med i posen, når man kan organisere og lede en hel familie.

De kvindelige kandidaters cv’er præger også tit præg af mange forskellige uddannelser. Når kvinderne får tildelt et nyt ansvarsområde, insisterer de typisk på at sætte sig ind i tingene og lære mere.  Det kan jo være til god gavn for selve opgaveløsningen, men spørgsmål er bare, om virksomheden belønner det tilsvarende.

Et cv der stikker i alle retninger og en karriereprogression, der ikke er målrettet, kan forhindre kvinderne i at få drømmejobbet. Det starter selvfølgelig med, at man ved, hvad man vil – og hvad man brænder for. Og med at få hjælp til at finde den røde tråd. Vi kan derfor kun opfordre jer kvinder til at tage jeres karriere alvorlig. Få styr på jeres cv, og på hvad I vil og kan. Brug de fornødne ressourcer på at finde ud af det og prioritere jer selv.

Vi står parate til at hjælpe dig nærmere drømmejobbet. Så kontakt os for at få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan rådgive om din videre karriere.

Den 9/6 2022/BBE

Management for hire

Vi hadde behov for en erfaren leder som kunne gå inn i en midlertidig lederstilling på et kontor i Odense. Holmgaard hjalp til med å finne noen på en effektiv og profesjonell måte. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort, både av Holmgaard og konsulenten som kom inn og hjalp til.

Kompetente og engagerede

Dygtige og kompetente medarbejdere. Altid engagerede og hurtige til at levere deres ydelser. Kan kun anbefale Holmgaard Management

Holmgaard Management reagerede lynhurtigt

På ingen tid forstod de, hvad det var for en udfordring, vi stod med, og hvad vores behov var

★★★★★

Professionel rekruttering

Meget professionel gennemførsel af rekruttering i et presset jobmarked. Grundig kortlægning af virksomhedens strategi, kultur og forventninger danner udgangspunktet så størst mulig succes i match sikres. Grundig opfølgning og info undervejs i processen også efter afsluttet proces. Thumbs up herfra!

★★★★★

Successful coaching and guidance

Many thanks to Jan Fabricius and Holmgaard Management for great guidance and support during my recent job search. I had not applied for a job in 20 years and really needed help with clarifying and presenting my skills and value for the next employer. Jan has a practical approach which I enjoyed a lot – generating several necessary and very helpful “documents” including CV, Success Stories, Application, LinkedIn profile and Network Posting. I have already recommended Jan and Holmgaard Management to friend in a similar position to me and will continue to do so.

★★★★★

Seriøs rådgivning

Har benyttet Holmgaard Management i forbindelse med rekruttering af en adm. direktør. Jeg havde en virkelig god sparring og dialog med Lars fra Holmgaard Management, som førte mig igennem de ting som skulle til, før vi kom frem til en profil for en ny adm. direktør. Lars gik i gang med at søge efter en profil, og fandt frem til et par stykker, hvor der var en som kunne være det rigtige match, desværre sprang personen fra. Men det rygtedes hurtigt i branchen at vi søgte en direktør, og der kom hurtig to nye stærke profiler i spil, som selv havde henvendte sig, hvor det endte med af vi ansatte den ene. Jeg kan kun anbefale at bruge Holmgaard Management!

★★★★★

Fint arbejde

Har fået hjælp med flere kritiske ansættelser af nøglemedarbejder, og det har fungeret fint i et svært marked.

★★★★★

Møde Outplacement