Skal vi hjælpe dig med rekruttering

Skal vi hjælpe dig med rekruttering…

Hvordan rekrutterer du den bedste nye medarbejder ?

Kender du det …..  efter at have indrykket en jobannonce venter du på de gode ansøgere – men kvaliteten på ansøgerne er ikke som forventet.

The Network har i samarbejde med Boston Consulting Group foretaget en ”global talent survery” hvori + 200.000 personer har besvaret en række spørgsmål omkring forventninger, uddannelse, status, mobilitet mv. Af undersøgelsen fremgår det at kun 39% af arbejdsstyrken er aktivt jobsøgende – men andre ord er ca. 60% af den totale arbejdsstyrke ikke aktivt jobsøgende – søger ikke og læser ikke jobopslag.

Det er endda vores erfaring, at blandt de højt kvalificeret ansøgere er det tæt på 75% der ikke er aktivt jobsøgende – men hvis man kan finde dem, er de modtagelige for at høre nærmere.

Spørgsmålet er,

  • Vil du finde din nye medarbejder blandt de indkomne ansøgere (39% af arbejdsstyrken)
  • Vil du præsenteres for de bedste kandidater på hele arbejdsmarkedet?

Vi er en ældre, solid og særdeles grundig konsulentvirksomhed inden for rekruttering og executive skal vi hjælpe med rekrutteringsearch af medarbejdere – specialister – ledere – direktører

Send os uforpligtende dine kontaktoplysninger og vi kontakter dig hurtigst muligt. Vil du tale med os nu, så ring på 7026 6144

Skriv til os

[contact-form-7 id=”770″ title=”Kontaktformular generel”]

Tlf: 70 26 61 44

Sjælland

Esplanaden 7, 3. sal
1263 København K

Jylland

Storegade 31
9560 Hadsund

Fyn

Magnoliavej 10
5250 Odense SV