Karriererådgivning for ledere og direktører

Accelerér din karriere med Holmgaard Managements Karriererådgivning

Er du klar til at tage din karriere til det næste niveau? Som leder eller direktør har du allerede opnået bemærkelsesværdige milepæle, menKarriererådgivning vi ved, at potentialet for endnu større succes ligger foran dig. Hos Holmgaard Management forstår vi din ambition om at nå nye højder. Vores executive karriererådgivning er designet personligt til dig og ud fra dit professionelle potentiale. Lad os hjælpe dig med at realisere dine største karrieredrømme.

Vores Executive karriererådgivning

Vores omfattende rådgivning er designet til at imødekomme dine unikke behov. Uanset om du søger en ny stilling, befinder dig mellem jobs, eller har brug for ny retning i din nuværende rolle, er vi her for at hjælpe dig med at navigere din karriere fremad.

Vejen til toppen for kvindelige ledere

Vi tilbyder et særligt program for ambitiøse kvindelige mellemledere, der drømmer om at avancere til topleder- eller direktørpositioner. Med vores vejledning og strategier kan du navigere din vej til toppen med selvtillid og klarhed.

Hvorfor vælge Holmgaard Management?

Vi tilpasser karrierestrategien efter dine behov

Vi skræddersyer løsninger, der matcher dine unikke ambitioner og karrieremål, så du kan nå den succes, du fortjener.

Ekspertvejledning fra erfarne rådgivere

Vores team består af erfarne rådgivere, specialiseret i at støtte ledere og direktører i deres karriereudvikling. Vi har ekspertisen til at guide dig til nye højder.

Høj succesrate

Med en succesrate på 89% for kandidater, der søger karriereskifte, sikrer vi, at du når dit næste store karrieremål. Vi er dedikerede til din succes.

Hvad vores klienter siger om os:

Uvurderlig Karrieresparring

Igennem mit executive forløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management fik jeg uvurderlig sparring og yderst nyttige redskaber, til at komme videre i min karriere. Karriesparringen har været hudløst ærlig og direkte – og dermed yderst værdifuld, når man som topchef skal blive klogere på sig selv.

Et yderst tilfredsstillende karrieresparringsforløb – tusind tak for det.

Bedre feedback og flere samtaler

Efter mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg nu blevet mere bevidst og målrettet i mit CV, har fået bedre feedback og flere samtaler.

Direkte feedback

Igennem mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg blevet skarpere på hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg gerne vil i mit arbejdsliv. Udover det har jeg fået nogle gode værktøjer til at blive skarpere på at definere mig selv.
Tak for at være direkte i din feedback. Det er når man får den at man kan flytte sig.

Successful coaching and guidance

Many thanks to Jan and Holmgaard Management for great guidance and support during my recent job search. I had not applied for a job in 20 years and really needed help with clarifying and presenting my skills and value for the next employer.