• Karriererådgivning for kvindelige ledere

  Med et målrettet personligt rådgivningsforløb sætter vi fokus på dig og din karriere – bliv løftet til næste niveau

  Telefon: 7026 6144Skriv til os

Skab Din Vej til Toppen: Karriererådgivning for ambitiøse kvindelige ledere

Drømmer du om at træde ud af rollen som mellemleder og ind på den strålende scene som topleder eller direktør? Mangler du vejledning om, hvordan du skal navigere mod din næste karrieresucces? Hvis du føler dig fanget i din nuværende rolle og savner anerkendelse for dine evner, er det tid til at tage skridtet mod forandring.

Vi tilbyder altid gratis formøde.

Så er Holmgaard Managements skræddersyede Karriereforløb for Kvinder måske noget for dig

Vi forstår udfordringerne, som kvindelige ledere står over for. Derfor tilbyder Holmgaard Management et unikt karriereforløb skræddersyet til dig. Vores erfarne partnere har selv trådt vejen op til direktionsniveau og kan hjælpe dig med at bryde gennem barriererne og nå dit fulde potentiale.

Jeg kender til kampen for at blive anerkendt for mine evner. Tvivl og stigmatisering er en udfordring, vi deler som kvinder i lederroller,” siger Britta Borch Egevang, partner hos Holmgaard Management. “Jeg vidste, at mine kompetencer berettigede mig til mere, men det krævede tid og støtte at nå op på direktionsniveau,” tilføjer hun.

Dit Karriereforløb med Holmgaard Management

Gennem vores karriererådgivning på 6 til 10 sessioner dykker vi ind i dine behov og ambitioner. Vi udforsker emner som:

 • Hvordan du påvirker din direktion og taler ind i deres dagsorden
 • Udfoldelse af dine kompetencer på næste ledelsesniveau
 • Justering af din ledelsesstil som kvindelig leder
 • Identifikation af organisationens muligheder og barrierer for dig
 • Udforskning af muligheder uden for din nuværende organisation
 • Netværksopbygning og relevante netværk for din vækst
 • Dine resultater / succeshistorier
 • Mål og plan for fremtiden

Efter forløbet står du med en klar forståelse af, hvad der kræves for at nå næste niveau. Du vil have opdaget dine styrker og svagheder i forhold til dine mål. Sammen skaber vi en handlingsplan og giver dig de nødvendige værktøjer til at fortsætte din rejse på egen hånd.

Er du klar til at skabe din vej til toppen? Kontakt os i dag, og lad os sammen forme din succeshistorie som en stærk, ambitiøs kvindelig leder.

Vi kender markedet – vi kender menneskerne

Da vi i Holmgaard Management hver eneste dag arbejder med executive search, headhunting og executive outplacement har vi de helt rette kompetencer og relationer til at hjælpe dig videre.

Karriererådgivning med dig i fokus

Vores karriererådgiver hjælper dig med at afklare og identificere hvilke stillinger, der passer til dine behov, kompetencer og ønsker. Vi arbejder ud fra dine mål, dine drømme og din verden. Vores karrieresamtaler giver dig værdifulde redskaber, du kan bruge til at få indsigt i, hvem du er samt hvad du kan og vil.

Det er vigtigt for os at se muligheder i stedet for begrænsninger. Derfor fokuserer vi på at udnytte alle dine stærke sider. Vi bygger din professionelle selvtillid op, så du kan klare de nye udfordringer. Herefter matcher vi dig med stillinger fra vores netværk.

Det får du i et rådgivnings- og coachingforløb

– men vi skræddersyr gerne et forløb som præcist passer til dine ønsker og behov

 • Konkretisering, analyse og afklaring af personlige, sociale og faglige kompetencer – inkluderende evt. organisatoriske-, ledelsesmæssige- og strategiske kompetencer.
 • Tid, prioritering, motivation, valg, konsekvens og forandring – nye perspektiver.
 • Konkretisering af styrker, svagheder, værdier og succeshistorier.
 • Udarbejdelse af personprofil og executive summary (tilkøb).
 • Strategi og plan for fremtidig karriere og arbejdsliv.
 • Tilbud om e-kompetenceafklaring.
 • Udarbejdelse af et professionelt og målrettet CV, samt LinkedIn profil.
 • Indsigt, konkret håndtering og kvalitativ brug af netværk og sociale medier – herunder specifikt LinkedIn.
 • Identificering af virksomheder og stillinger, hvis værdisæt og kultur stemmer overens med kandidatens.
 • Jobsøgningskanaler og jobsøgningsmarked, herunder rekrutteringsbureauer og headhuntere, jobportaler, netværk og jobagenter.
 • Personligt møde med udvalgt headhunter i Holmgaard Management.
 • Udvikling af målrettede og individuelle ansøgninger, som giver resultater – såvel opfordrede som uopfordrede og identificering af situationsbestemte stillinger og ansøgninger. Videoansøgninger og telefonisk kontakt.
 • Forberedelse af jobsamtalen, præsentationstræning, samtaleteknik og testparathed.
 • Øvelser, konkrete værktøjer og hjemmeopgaver.
 • Adgang til sparring mellem møderne.

Hvert forløb og session tilpasses dine behov. Vi arbejder i dybden med dine drømme/mål, muligheder og afklaring af kompetencer, og vi tilbyder professionel og erfaren sparring og støtte i processen. Desuden arbejder vi struktureret, målrettet, handlings- og resultatorienteret uden at gå på kompromis med processen.

Er du klar til at løfte din karriere til næste niveau?
Så kontakt os med det samme, så vi kan drøfte, hvordan vi kan sammensætte et individuelt karriereforløb for dig.

Testimonials

Bedre feedback og flere samtaler

Efter mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg nu blevet mere bevidst og målrettet i mit CV, har fået bedre feedback og flere samtaler.

★★★★★

Direkte feedback

Igennem mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg blevet skarpere på hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg gerne vil i mit arbejdsliv. Udover det har jeg fået nogle gode værktøjer til at blive skarpere på at definere mig selv.
Tak for at være direkte i din feedback. Det er når man får den at man kan flytte sig.

★★★★★

Kompetente og engagerede

Dygtige og kompetente medarbejdere. Altid engagerede og hurtige til at levere deres ydelser. Kan kun anbefale Holmgaard Management


Holmgaard Management reagerede lynhurtigt

På ingen tid forstod de, hvad det var for en udfordring, vi stod med, og hvad vores behov var

★★★★★

Successful coaching and guidance

Many thanks to Jan and Holmgaard Management for great guidance and support during my recent job search. I had not applied for a job in 20 years and really needed help with clarifying and presenting my skills and value for the next employer.

★★★★★

Seriøs rådgivning

Har benyttet Holmgaard Management i forbindelse med rekruttering af en adm. direktør. Jeg havde en virkelig god sparring og dialog med Lars fra Holmgaard Management, som førte mig igennem de ting som skulle til, før vi kom frem til en profil for en ny adm. direktør.

★★★★★

Holmgaard Management has a practical, and successful approach

Jan and Holmgaard Management has a practical approach which I enjoyed a lot – generating several necessary and very helpful “documents” including CV, Success Stories, Application, LinkedIn profile and Network Posting. I have already recommended Jan and Holmgaard Management to friend in a similar position to me and will continue to do so.

★★★★★

Fokuseret på sparring

Holmgaard Management er meget fokuseret på sparring. De er åbne, lyttende og direkte i deres kommunikation.
Efter første session kom Covid19. Det gav et lukket jobmarked. Så en ny strategi. Skarp profil. Flere jobsamtaler! Og inden min sidste session ultimo maj havde jeg nyt job som CFO! Og ny bestyrelsespost!. I Covid19 perioden. Det er stærkt.

★★★★★

Rådgivning til forfremmelse

En tak til Holmgaard Management for et rigtig godt rådgivningsforløb.
Jobmæssigt fik jeg den forfremmelse, jeg ønskede – jeg blev anerkendt formelt, fik ny kontrakt og en fed lønforhøjelse :-) Samtidig fandt jeg også en ny vej, som jeg trængte til at forfølge, den mere menneskelige. – ét af de forløb jeg har haft absolut mest udbytte af, har været det forløb, jeg havde hos dig.

★★★★★