Call Us Free: +45 70 26 61 44

Karriererådgivning København

Karriererådgivning
– individuelt tilpasset medarbejdere, ledere og direktører

Klik her og få gratis formøde og afklaring omkring din situation. 

Har du overvejet, hvor meget den rette rådgivning kan hjælpe dig på vej i karrieren? Hvad enten du sidder i en stilling eller er ledig, kan vi hjælpe.

Hos Holmgaard Management tilbyder vi karriererådgivning i København, til alle som vil videre og søger job eller nyt arbejde. Vores erfarne og veluddannede karriererådgivere er specialiserede i karriererådgivning og coaching. Vores klientel er både personer i arbejde, og personer der er uden arbejde.

Er du leder eller direktør og har brug for Executive Karriererådgivning - KLIK HER!

 

Brug for Outplacement se her:  “Om Outplacement”

Vi hjælper folk videre

Leder du efter nyt arbejde og søger job? Så kan vi hjælpe dig. Med karrierevejledning hjælper vi dig med at finde de stillinger, der passer til dine behov, kompetencer og ønsker. Igennem hele forløbet i vores karrieresamtaler, arbejder vi realistisk ud fra dine mål og drømme for dit karriereforløb.

Er du arbejdsløs, og vil gerne i arbejde? 85 % af vores kandidater som ønsker et nyt job, er i job igen efter endt forløb.

Er du nyuddannet - og har brug for hjælp til job, ansøgning og jobstrategi - KLIK HER!

 

Hvordan foregår karriererådgivningen i praksis?

Vores karriererådgivning giver dig redskaberne til at hjælpe dig selv på vej til nyt arbejde ud fra “hvem er jeg”, “hvad kan jeg” og “hvad vil jeg”. Vi hjælper dig med at se muligheder, i stedet for begrænsninger. Karrieresamtaler bruges bl.a. til at du skal se dine egne styrker, og lære at udnytte dem navnlig når du søger job. Vores pallet af ydelser er stor, idet vi også tilbyder Rekruttering og Headhunting og oftest kobler disse.

 • Du får hjælp til at konkretisere dine personlige og faglige kompetencer – herunder uopdagede ressourcer
 • Du får et billede af ”hvem er jeg”, dine færdigheder og værdier. Handler du efter det som er vigtigt og betyder noget for dig?
 • Du får afdækket dine personlige succeser
 • Du får struktureret karrieren og udarbejdet en strategi for din fremtidige karriere og arbejdsliv
 • Du får opbygget din Linkedin profil med topplacering, så du kan findes af headhuntere, rekrutterings- og HR folk
 • Du får præciseret den type virksomhed, stilling og det arbejdsliv, som dækker dine behov og ønsker
 • Du får udfærdiget et målrettet personligt CV, hjælp til ansøgning samt struktur på din jobsøgning
 • Du forberedes til jobsamtalen; herunder samtaletræning, ubehagelige spørgsmål, fremtoning og video performance
 • Du får rådgivning, coaching og mentoring til afklaring, nytænkning og udvikling

Hvorfor vælge os hvis du er ledig?

Selvværd er et vigtigt element i karriererådgivning. Vi arbejder med dig og din udvikling og dine drømme for fremtiden. Du skal selvfølgelig selv arbejde for sagen, men vi er med dig hele vejen. Sammen får vi bygget dit professionelle selvværd op, så du er klar til de nye udfordringer. Vores karriererådgivere er som minimum internationalt certificerede. – Det er din sikkerhed for at vi ved, hvad vi laver. – Og vi ved at vores rådgivning virker.

Få et gratis formøde – Ring eller skriv til os 

Hvis du er interesseret i Karriererådgivning, så ring og få en uforpligtende gratis samtale om dine muligheder. Vi starter med en samtale på telefonen eller her hos os, som vi bruger på at afklare dine behov og ønsker. Sammen afdækker vi dine behov. Vi taler om dine forventninger til forløbet, og tilpasser vores karriererådgivning individuelt. Vores karriererådgivning er nemlig helt fleksibel, og du kan vælge præcist hvad der skal holdes fokus på.

Få 20% rabat på Outplacement, Karriererådgivning København, Executive karriererådgivningKarrierecoaching og Coaching, ved køb af klippekort med 10 sessions.

 

Bemærk: Klippekort er gældende i et år og refunderes ikke. Kommer du i job, inden du har opbrugt alle klip, kan de resterende klip frit anvendes til coaching, således at du får den optimale start i din nye virksomhed.

Find os på de sociale medier:

Mød Holmgaard Management på LinkedInMød Holmgaard Management på Facebook
Kontakt – KLIK HER
 • Ring til os på +45 70 26 61 44, eller udfyld nedenstående formular, hvorefter vi kontakter dig inden for 24 timer.
  Skriv trygt til os under fuld fortrolighed.
  Vi ser frem til at høre fra dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.