Call Us Free: +45 70 26 61 44

Holmgaard – Interim Management

Holmgaard Interim Management – Midlertidig ansættelse

Interim Management er løsningen for både smvér og store koncerner, når I som virksomhed har brug for stærke faglige kompetencer til udvalgte opgaver i en begrænset periode. Der kan enten være tale om akutte behov for videreførelse af driften eller om behov for nye strategiske kræfter til at løfte virksomhedens forretning til et nyt niveau eller fører den i en ny retning.

Hvad enten der er tale om en højt specialiseret medarbejder, leder eller direktør, kan Interim Management bruges til at tilføre virksomheden midlertidige, specifikke ressourcer og kompetencer, der kan aktiveres hurtigt og effektivt. Interim Management løsningen kan udspringe af mange forskelligartede situationer og forhold. Fællesnævneren er, at der er tale om relativt kortsigtede behov for en unik kompetence, som ikke kan anvises internt i virksomheden.

Klik her for at læse mere om at leje en leder, manager eller direktør til interim management

Interim Management til drift, forandring og udvikling

En interim manager kan indgå i forretningen på forskellige måder afhængig af den enkelte virksomheds behov. I nogle tilfælde vil der være tale om et behov for kontinuitet af driften, som enten kan opstå akut fx ved sygdom eller opsigelse eller mere forudsigeligt fx i forbindelse med barsel eller anden orlov. Andre gange vil der være tale om behov for tilførsel af yderligere kompetencer til et projekt eller forretningsområde for at skabe fordring eller udvikling. Her kan behovet ligeledes opstå akut fx ved virksomhedskrise eller pludselige markedsspecifikke forandringer eller i forbindelse med en planlagt udvidelse af forretningen, der kræver særlige kompetencer i forbindelse med fx et nyt produkt eller et nyt marked. Med Interim Management kan I bevare momentum ved akut behov eller tilføje nødvendige, specialiserede kompetencer til udvikling af virksomheden med et minimum af forpligtelser.

NB! Holmgaard Management giver nu mulighed for at søge på nogle af vores mange kandidater, som søger Interime stillinger : KLIK HER

Spidskompetencer til dynamiske behov

En interim manager kan indgå i stort set alle funktionsområder. Det kan dreje sig om en medarbejder, en specialist eller en leder. Afhængig af organisationens behov vil interim manageren være i virksomheden i en periode på et par uger op til 12-18 måneder. Interim manageren bliver primært valgt på sine faglige kvalifikationer og erfaringer med at have løst tilsvarende opgaver. Dermed sikrer I jer, at kandidaten kan være udførende fra første arbejdsdag. Ofte er der tale om et unikt behov for særlige kompetencer. Det kan fx være en specialist til et IT-projekt eller til en ingeniørvirksomhed.

Klik her for at læse mere om IT specialister og ingeniører som interim managere

Flere forretningsområder kræver et højt fagligt niveau, når det gælder specifikke ledelsesmæssige ressourcer og kompetencer. Som virksomhed har I mulighed for at styrke forretningen gennem midlertidig ledelse, også kaldet ’management by demand’, ved akutte eller strategiske udfordringer, som kræver erfaren ledelse og beslutningskraft i en begrænset periode. Med en Interim Management leder får virksomheden en kandidat, som går aktivt ind som beslutningstager og eksekverer på opgaver fra dag et, hvad enten der er tale om driftsledelse eller strategisk udvikling.

Fordelene ved en interim manager

Der er flere faktorer, som gør midlertidig ledelse i form af Interim Management populær. Det er blandt andet en omkostningseffektiv løsning til kortsigtede forretningsmæssige behov, som også kan anvendes i planlagte, strategiske situationer, hvor der er brug for at få tilført nye eller yderligere kompetencer.  Helt kort kan fordele opsummeres således:

 • Hurtigt – En interim manager kan typisk begynde inden for 10-14 dage.
 • Fleksibelt – Lejeperioden kan være alt fra et par uger til 12-18 måneder.
 • Ekspertise – En interim manager er erfaren, specialiseret og højt kvalificeret.
 • Objektivitet – En interim manager kommer med friske øjne og er ikke farvet af historik.
 • Fokus på eksekvering – Arbejder med succesmål, ikke intern karriereudvikling.
 • Ingen administration – Vi håndterer alle administrative forhold inkl. aflønning.
 • Variabel omkostning – Undgå de juridiske og økonomiske forpligtelser ved en fastansættelse.
 • Økonomisk gennemsigtighed – Interim manageren aflønnes på dagsbasis. Derved kan omkostningerne let beregnes.

Kontakt Holmgaard Management

Sådan finder vi de rette kandidater

Vores netværk er stort grundet vores medarbejderes forskelligartede erhvervsmæssige baggrunde. Vi løser opgaver på forskellige niveauer inden for en lang række forskelligartede brancher med særligt fokus på IT specialister, ingeniører, salgsledere, leder og direktører.

En interim manager kan aktiveres hurtigt og effektivt – typisk inden for 10-14 dage. Efter et møde med virksomheden, hvor behov og opgaver præsenteres, går vi i gang med det finde de nødvendige kompetencer. Interim manageren bliver primært valgt på baggrund af sine faglige kvalifikationer og erfaringer med at løse opgaver, som modsvarer behovet i virksomheden. Her kan du se en oversigt over de forskellige stadier i processen:

Derfor skal du vælge Holmgaard Management

Holmgaard Management kan med sine mange års erfaring tilbyde et stort netværk af kvalificerede kandidater. Vi løser opgaver på forskellige niveauer inden for en lang række forskelligartede brancher. Vores headhuntere har forskellige erhvervsmæssige baggrunde, hvilket betyder, at vi sikrer, at jeres virksomhed får netop den kandidat, der dækker jeres behov, ligesom vi har fokus på, at kandidaten er operativ fra første dag med et minimum af formaliteter. Vi tror på vores kandidaters unikke kompetencer. Skulle interim manageren derfor, mod forventning, ikke opfylde jeres forventninger, finder vi en ny kandidat uden ekstra gebyr. Hvis du vil vide mere, så kontakt os for at få et gratis og helt uforpligtigende møde.

 

Interim Management flowchart Holmgaard Management

 

Lad os hjælpe jer med at finde jeres næste interime manager eller specialist – kontakt os i dag!

Find os på de sociale medier:

Mød Holmgaard Management på LinkedInMød Holmgaard Management på Facebook
Kontakt – KLIK HER
 • Ring til os på +45 70 26 61 44, eller udfyld nedenstående formular, hvorefter vi kontakter dig inden for 24 timer.
  Skriv trygt til os under fuld fortrolighed.
  Vi ser frem til at høre fra dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.