Din browser understøtter ikke video

Headhunting
Interim Management
Outplacement

Vi matcher fremtidens ledere til jeres strategi – med grundigt benarbejde, stærke analyseværktøjer og målrettede forløb

For virksomheder

Holmgaard Management tilbyder rekruttering og management ydelser til små og mellemstore virksomheder i regi af ejerledet-, startup-, og kapitalfonde samt porteføljevirksomheder.

Læs mere her
 

For kandidater

Få retning på din karriere og land den rigtige stilling med hjælp fra Holmgaard Management. Vi tilbyder karriererådgivning, Business Coaching og Outplacement forløb.

Læs mere her
 

Om os

Få mere information om Holmgaard Management og se, om vi er det rette match for dig. Vi har fokus på succces for både klient og kandidat.

Læs mere her
 

Find den rette kandidat

Rekruttering er ikke bare rekruttering af den kandidat, der har den bedste faglighed. Kandidatens og arbejdsgiverens personligheder skal matche. I sidste ende kan det være forskellen på et kort eller længere samarbejde.

Vi rekrutterer igennem skræddersyede og fleksible forløb, tilpasset din virksomhed og tilbyder op til 24 måneders garanti.

Inden for rekruttering kan vi hjælpe din virksomhed med følgende:

  • Executive Search og Headhunting af direktører og ledere
  • Rekruttering og Headhunting af specialister og medarbejdere
  • Interim Management

Interim Management er en midlertidig stilling på leder/direktør niveau - en oplagt løsning ved akut opståede behov for kontinuitet i driften eller ved ønsket om udvikling af eller tilførsel af specifikke kompetencer til et konkret projekt eller forretningsområde.

Udvikling af virksomheder, ledere og kandidater

Vores andet forretningsområde er rådgivning, hvor vi både til virksomheder og kandidater tilbyder rådgivning inden for:

  • Executive Outplacement, hvor vi hjælper ledere videre
  • Karriererådgivning
  • Business Coaching
  • Lederudvikling

Vi tilbyder lederudvikling til både den nyudnævnte leder, den erfarne leder eller toplederen.

Vi kender markedet - vi kender menneskerne

Vi bidrager til at udvikle din virksomhed indefra med kvalificerede kandidater. Det gør vi, fordi vi ved det er en af de bedste kilder til vækst og udvikling. Samtidig har vi en stor tro på vores vigtigste parametre og værdier: faglig stolthed, grundighed, indgående kendskab til markedet og troværdighed.

Vi har fingeren på pulsen i det danske og nordiske erhvervsliv, og vi ved hvordan det ideelle match mellem virskomhed og kandidat ser ud.

Udviklet af