Holmgaard Management har styrket kompetencerne inden for life science

Holmgaard Management har styrket kompetencerne inden for life science

Holmgaard Management er dedikeret rekruttering og udvikling af ledere til alle dele af erhvervslivet.

Senest har vi knyttet Jan Fritzbøger til som partner med fokus på de særlige forhold, der gør sig gældende indenfor life science. Det sker i en erkendelse af, at dette marked i høj grad stiller specifikke krav til både lederprofiler og specialister.

Life science erfaring og netværk

Jan Fritzbøger har mange års erfaring fra life science, både som rådgiver og fra stillinger i lægemiddelvirksomheder i Danmark og udlandet.

Han kender lægemiddelvirksomhedernes udfordringer og de krav samfundet stiller både før og efter lancering af et lægemiddel. Over tid har Jan opbygget et meget stort netværk i life science.

Det sikrer løbende forståelse både for branchens aktuelle udfordringer, men også de kompetencer, som kendetegner morgendagens leder og specialist.

Velafprøvede processer og værktøjer

Holmgaard Management arbejder med meget høje etiske standarder og med dybt forankrede processer og værktøjer, der sikrer både virksomhed og kandidat gennem hele rekrutteringsforløbet.

Matchet mellem kandidat og virksomhed tager udgangspunkt i mange parametre, hvor bl.a. kandidatens personlighed og værdisæt skal holdes op mod virksomhedens DNA og ikke mindst matche de nye kollegaers.

Hvordan kan vi bedst hjælpe din virksomhed?

Står I og mangler en ny dygtig direktør, leder eller specialist indenfor life science, så kontakt os for en uforpligtende samtale om jeres forventninger og ønsker. Vi vil samtidig benytte lejligheden til at fortælle om de fordele, der er ved at arbejde med Holmgaard Management.

Ring til os på 70266144 eller skriv til os på info@holmgaardmanagement.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere om vores interim management

Læs mere om vores karriererådgivning

Læs mere om vores outplacement