Hjælp til LinkedIn Profil

– Fremstå skarpt, få topplacering og bliv opdaget
– Bliv synlig på Linkedin for Headhuntere, Recruitere m. fl.
– Individuelt tilpasset til direktører, ledere og medarbejdere

Derfor vælger mange at få hjælp til deres Linkedin Profil

På Linkedin handler det om personlig branding på den gode måde, uanset om du er i et godt job eller jobsøgende. Det er nemlig ikke ligegyldigt hvilke søgeord eller -termer du anvender, endsige hvor de står.

De fleste professionelle bruger avancerede søgeværktøjer som segmenterer Linkedin profiler efter forskellige forhold, som fx nuværende og tidligere stillinger, faglige og personlige kompetencer og ikke mindst, om du er åben for nye muligheder.

Er du fx opmærksom på, at der i din Linkedin profil er mulighed for at markere ”open for new job opportunities” hvor det kun er professionelle som kan se denne opsætning.

Vælger du, at få hjælp af vores headhuntere til din Linkedin profil, sørger vi for korrekt opsætning og anvendelse af de rette søgeord, således at du bliver søgbar, differenceret synlig og derved bliver ranket i toppen.

Vi står for opsætning af din profil, og tager over der hvor du er kommet til. Vi hjælper, via per

sonligt interview, med afdækning af dine kompetencer, finder de rette matchende søgeord etc., Vi uploader billeder og gør den færdig, således at du fremstår professionelt.

 

Overvejer du, at kontakte os for nærmere oplysninger

– så gør det nu på tel. 70266144 og hør hvorledes vi kan hjælpe dig

– det er gratis og uforpligtende at ringe

 

Har du overvejet, hvor meget den rette rådgivning kan hjælpe dig på vej i karrieren? Hvad enten du sidder i en stilling eller er ledig, kan vi hjælpe.

Brug for Karriererådgivning:  “Om Karriererådgivning”

Brug for Outplacement:  “Om Outplacement”