Personligt forløb med Executive Outplacement

Hjælp til cv og ansøgning

Hjælp til CV og ansøgning

Der er gang i Danmark, chancerne for at finde sit drømmejob, har aldrig været bedre – men kender du det – det er samtidig med at du er i job, har gang i familien osv. at du skal søge jobbet. Måske har du sendt nogle cvér og ansøgninger, men det ”gav ikke rigtig noget”, tiden er knap i en travl hverdag – så hvordan får du mere gang/energi i din jobsøgning i en travl hverdag? –  hvad skal du prioritere? – hvor skal du ligge fokus i jobsøgningen? – spørgsmålene er mange:

  • Hvilke spørgsmål stiller du, når du kontakter virksomheden?
  • Hvad skal stå i ansøgningen?
  • Hvordan styrker du dit resume i forhold til resten af CV’et?
  • Hvad skal der stå i et stærkt resume?
  • Hvordan bruger du din LinkedIN-profil effektivt i din jobsøgning?

“Hjælp til cv og ansøgning” – Intenst program

Med “Hjælp til cv og ansøgning” bliver du hurtigt og effektivt skarp og konkret i din jobsøgning. Det er praktisk orienteret, med hands-on din aktuelle situation og din aktuelle jobsøgning. Vi tager udgangspunkt i dine konkrete stillingsopslag.

Vi har fokus på, at det du finder ud af, hvad du præcist kan byde ind med til den konkrete stilling, og hvordan det kommer til at stå skarpt i din ansøgning og cv. Du træder i karakter med din professionelle personlighed, det er det leder, HR-folk og rekrutteringsfirmaerne meget gerne vil læse. Herved skiller du dig ud i forhold til de andre ansøgere.

Vil du høre mere om “Hjælp til cv og ansøgning”, så kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi i fællesskab undersøger hvad du kan få ud af dette intense program. Ring på 7026 6144 og spørg efter Jan Für Andersen eller bed om at blive kontaktet af ham.

Etik & standarder

Holmgaard Management baserer sit virke på to udvalgte brancheorganisationer, der hver især og sammen arbejder for en fælles målsætning. Vores berettigelse som coaches til at træde ind i et andet menneskes liv kræver nemlig en høj grad af standard og etik.

Begge internationale organisationer har defineret retningslinjerne for standard og etik:
ICC – International Coaching Community

EMCC – European Mentoring and Coaching Council

Ved at håndhæve etik og standarder fra disse organisationer, synliggører vi fælles ansvar, gensidig respekt og faglig stolthed og dermed levere exellence alle vores ydelser.

Ring direkte til os: 7026 6144

Som altid, er kemien og gensidig forståelse afgørende for et frugtbart samarbejde. Derfor opfordre vi til at mødes her hos os på Esplanaden eller hos dig i din virksomhed.

Der er både uforpligtende og gratis!

Og så får du samtidig et hurtigt indblik i – og et tilbud på –  hvad vi konkret kan tilbyde dig.

Skriv til os og vi kontakter dig