Headhunting for fintech virksomheder

Headhunting for fintech virksomheder

Vi tror på succes for både klienter og kandidater – ved at matche de bedste talenter hos de førende firmaer på FinTech-market.

Den fordel vi tilbyder fintech virksomheder

Vi giver adgang til uidentificerbare dele af talentmarkedet.

Vores kunder henvender sig til os fordi de er på udkig efter et nyt talent til deres team, og de ved, at vores uovertrufne talentnetværk giver dem adgang til uidentificerbare dele af talentmarkedet. Det bedste talent på FinTech-markedet er ikke aktivt søgende, hvilket begrænser enhver virksomheds talentpulje til de få, som de kender.

Siden 2007 har vi opbygget vores forretning via stærke relationer med kunder og kandidater, og har etableret en database, et netværk og en kapacitet, som ingen andre har. Vi har en proaktiv forbindelse med de mest relevante kandidater i vores talentnetværk, og finder gerne adgang til de allerbedste talenter på FinTech-markedet, som ellers ville være uidentificerbart for den gennemsnitlige virksomhed endsige rekrutteringsvirksomhed. Mere end 75%  af alle danske fintech-virksomhederne er placeret i Region Hovedstaden.

Headhunting

Det er ingen hemmelighed, og generelt det billede vi ser, at virksomheder, der hyrer de rette kandidater, vækster hurtigere og genererer højere overskud. Spørgsmålet er, om I har de rette ledere og den fornødne tid, kapacitet, adgang, bevist ansættelseserfaring og ikke mindst ekspertise til succesfuldt at finde de bedste talenter på markedet?

Vi er broen mellem vores kunder og de mest egnede og talentfulde kandidater på markedet, og tilbyder headhunting på det højeste niveau.

Konstant udvikling i vores metode placerer os som førende inden for denne branche. Vores position og erfarne team, samt store talentnetværk gør det muligt for din virksomhed at fortsætte med at fokusere på jeres ambitioner og mål, ved at vide, at vi forvalter og letter alle aspekter af rekrutteringsprocessen.

Når vi rekrutterer for dig, bruger vi vores intelligente og innovative kommunikationsmetoder til at nå ud på markedet og tiltrækker således de rette kandidater, der passer bedst til din forretningskultur, stillingen og på det rette strategiske og funktionelle niveau.

Enhver opgave løses med de samme kvalitetsdrevne og dokumentbare metoder, som er designet til at levere det ultimative mål og sikrer den rette kandidat til dit projekt eller team.

Vores ekspertise strækker sig til både faste- og interim stillinger inden for salg, produkt, it, marketing og på FinTech-markedet.

Prisen

Hos os er det vigtigt at vi kender jeres præcise behov og forventninger til processen, kandidater, garanti etc., for at kunne oplyse en konkret pris. Her er det væsentligt at gøre opmærksom på vores fleksibilitet, idet vi gerne skræddersyr den proces, som passer til jeres konkrete opgave, ønsker og prisniveau.

Som altid, er kemien mellem vores konsulent og jeres kontaktperson/ansættelsesudvalg afgørende for, at det videre forløb lykkes til alles tilfredshed. Derfor vil vi opfordre til, at vi tager et personligt møde for at være på forkant, således at I har det allerbedste grundlag for at vælge den rette leverandør til at headhunte jeres fremtidige medarbejder.

Lad os starte med et telefonmøde: Ring 70 26 61 44 Der er både uforpligtende og gratis!

Så får du et hurtigt indblik i – og et tilbud på –  hvad vi konkret kan tilbyde dig.