Rekruttering til salg / marketing

Rekruttering til salg / marketing

Vi tror på succes for både klienter og kandidater

Vi tilbyder ifm. rekruttering adgang til uidentificerbare dele af kandidatmarkedet. Vores kunder henvender sig til os fordi de er på udkig efter en ny medarbejder til deres salgsteam, og de ved, at vores netværk giver dem adgang til uidentificerbare dele af kandidatmarkedet. Den bedst matchende sælger eller salgschef er ikke altid aktivt jobsøgende, hvilket begrænser enhver virksomheds kandidatpulje til de få, som de kender og har i deres netværk.

Siden 2007 har vi opbygget vores forretning via stærke relationer med kunder og kandidater, og har etableret en database, et netværk og en kapacitet, som måske ingen andre har. Vi har en proaktiv forbindelse med de mest relevante kandidater i vores netværk, og finder derfor adgang til de allerbedste inden for salg og ledelse, som ellers ville være uidentificerbare for den gennemsnitlige virksomhed endsige rekrutteringsvirksomhed.

Headhunting 

Det er ingen hemmelighed, og generelt det billede vi ser, at virksomheder, der hyrer de rette medarbejdere, vækster hurtigere og genererer højere overskud. Spørgsmålet er, om I har de rette ledere og den fornødne tid, kapacitet, adgang, bevist ansættelseserfaring og ikke mindst ekspertise til succesfuldt at finde den bedste medarbejder på markedet?

Vi er broen mellem vores kunder og de bedst egnede og sælgere og salgschefer på markedet, og tilbyder headhunting på højeste niveau.

Konstant udvikling i vores metode placerer os som førende inden for denne branche. Vores position og erfarne team, samt store netværk, gør det muligt for din virksomhed at fortsætte med at fokusere på jeres ambitioner og mål, velvidende , at vi forvalter og letter alle aspekter af rekrutteringsprocessen.

Når vi rekrutterer for dig, bruger vi vores intelligente og innovative kommunikationsmetoder til at nå ud på markedet og tiltrækker således de kandidater, der passer bedst til din forretningskultur, stillingen og på det rette strategiske og funktionelle niveau.

Enhver opgave løses med de samme kvalitetsdrevne og dokumentbare metoder, som er designet til at levere det ultimative mål og sikrer den rette kandidat til dit projekt eller team.

Vores ekspertise strækker sig til både faste og interime stillinger af sælgere og ledere inden for salg.

Priser på rekruttering 

Hos os er det vigtigt at vi kender jeres præcise behov og forventninger til processen, kandidater, garanti etc., for at kunne oplyse en konkret pris. Her er det væsentligt at gøre opmærksom på vores fleksibilitet, idet vi gerne skræddersyr den proces, som passer til jeres konkrete opgave, ønsker og prisniveau. Som altid, er kemien mellem vores konsulent og jeres kontaktperson/ansættelsesudvalg afgørende for, at det videre forløb lykkes til alles tilfredshed. Derfor vil vi opfordre til, at vi tager et personligt møde for at være på forkant, således at I har det allerbedste grundlag for at vælge den rette leverandør til at rekruttere jeres fremtidige sælger, salgschef eller salgsdirektør.

Lad os starte med et telefonmøde: Ring 70 26 61 44

 

Der er både uforpligtende og gratis!

Så får du et hurtigt indblik i – og et tilbud på –  hvad vi konkret kan tilbyde dig.