Head of sales søges til ISIC A/S

 

Head of sales søges til ISIC A/S

Holmgaard Management søger for ordreproducerende virksomhed i elektronik-branchen en ambitiøs salgsleder.

Har du erfaring og kompetencer inden for salgsledelse, og har du en inspirerende og motiverende stil? Evner du ydermere at udfordre status quo og dermed præge en virksomhed med kvalitetsprodukter?

Stillingen som Head of sales er nyoprettet, da virksomheden ønsker et større fokus på salg.

Markant påvirkning af virksomhedens udvikling og resultater

Du indgår i virksomhedens ledergruppe og får det overordnede ansvar for virksomhedens salgsresultater og fortsatte strategiske udvikling i et tæt samarbejde med den administrerende direktør, ledergruppen og den øvrige organisation.

Du bliver en del af en mellemstor virksomhed med en solid ejer, som indeholder hele spektret fra indkøb af materialer, produktion, lager, produktudvikling, salg- og kundeservice samt administration/økonomi. Du får en hverdag med varierende opgaver spændende fra strategiske til mere hands-on opgaver.

I overskrifter forventes du at have fokus på:

  • Opnåelse af de fastsatte finansielle og strategiske salgs- og markedsrelaterede mål for virksomheden.
  • Ansvar for egne accounts/områder og derfor være indstillet på ”hands-on” salgsarbejde.
  • Den videre opbygning af virksomhedens salgs- og distributionsnetværk.
  • Afsøgning, kvalificering og opbygning af nye relevante forretnings-muligheder samt udbygning af eksisterende. Herunder varetage udviklingen af nye segmenter, afsøge og kvalificere nye leads indenfor udvalgte segmenter.
  • Virksomhedens produkt pipe-line ud fra et markedsdrevet perspektiv.
  • At øge virksomhedens synlighed. Dette bl.a. med fokus på digitalisering.

Den ideelle kandidat

Du har dokumenteret succes med eksportsalg af tekniske produkter via direkte salg samt salg gennem forhandlere, agenter og/eller distributører.

I kombination med en kommerciel forretningsforståelse, har du visioner og ser muligheder og løsninger. Som leder går du forrest og forstår at kommunikere klart og præcist med alle interessenter både internt og eksternt. Du har en videregående kommerciel uddannelse og nogle års erfaring som salgsleder i en international virksomhed.

Endvidere skal du trives godt med at have mange bolde i luften og på samme tid være i stand til at eksekvere og holde hovedet koldt. Du har desuden flair for teknik og besidder såvel analytiske som strategiske kompetencer.

Som person er du ambitiøs, resultatorienteret og engageret koblet med en god portion humor.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på flydende niveau. Tysk vil være ønskeligt.

Ansøgning og yderligere oplysning

Tiltrædelse: Vi afholder løbende samtaler i takt med, at vi modtager potentielle ansøgninger.

Matcher du ovennævnte, så send os venligst dit CV og gerne et følgebrev om, hvorfor du er den helt rette til denne stilling så: “KLIK HER OG UDFYLD FORMULAREN”.

For yderligere oplysninger er alle interesserede, der overvejer at ansøge, velkomne til at kontakte managing partner Lars H. Linnemann v/Holmgaard Management, tlf. 70 26 61 44.

Alle henvendelser og personlige oplysninger behandles med stor respekt og fortrolighed.

ISIC har ca. 50 fastansatte og er i dag blandt de førende leverandører indenfor design, udvikling og fremstilling af robuste computere og monitorer til marine industrien og andre krævende driftsmiljøer. ISIC er en typisk mellemstor virksomhed, hvor innovation, engagement og robusthed er drivende kræfter.

ISIC indgår i den svenske koncern Lagercrantz Group AB som er en værdiskabende teknikkoncern. Koncernen består af i alt ca. 55 selvstændige virksomheder, hvoraf 11 er danske.

Lagercrantz Group er noteret på OMX Nasdaq i Stockholm, og koncernens 1500 medarbejdere skaber en omsætning på ca. 4.000 MSEK.