General Manager søges

General Manager søges til Culture Box København

 

 

 

 

 

Til Culture Box København søges en General Manager.

Som General Manager får du ansvaret for at styre og lede Culture Box, således at Culture Box står mål med de nutidige krav og forventninger der er fra gæster, ansatte og andre interessenter.

Med reference til CEO Loke Busch og ledelsen i øvrigt, får du ansvaret for forretningens drift, udvikling og kerneydelser. Du skal lede og motivere night managere, bar manager, løstansatte og frivillige, samt stå for ansættelser og vagtplanlægning, samt forestå indkøb/prisforhandling og leverandøraftaler med samarbejdspartnere.

Hvem er Culture Box

Culture Box er det mest prominente sted for elektronisk musik i Danmark. Lige siden Culture Box åbnede i 2005 har Culture Box leveret de bedste internationale og lokale kunstnere.

Culture Box er i rivende udvikling. De er det første genrespecifikke spillested for elektronisk musik i Danmark, og får med deres status kulturstøtte fra Stat og Kommune med et årligt tilskud på ca. kr. 1.8 mill.

Culture Box har pt. 5 fastansatte og ca. 25 løstansatte. Åbningstiderne er alle fredage og lørdage samt helligdage eller natten til en helligdag.

Se i øvrigt: culture-box.com

Culture Box tilbyder:

  • Gode arbejdsforhold i en spændende virksomhed i vækst med flad ledelses hierarki
  • Gode kollegaer med et stærkt sammenhold
  • Mulighed for at implementere egne idéer og påvirke driften
  • Løn efter kvalifikationer
  • Flex/fix tid efter aftale
  • Og meget mere af det sjove

Den ideelle kandidat

Du er loyal og går op i dit arbejde med liv og sjæl. Du kommer med erfaring fra en ledende stilling, og er vant til at motiverer dine medarbejdere og til at skabe resultater og mersalg bl.a. ved at implementere redskaber til løbende optimering, samt levere dokumentation og afrapportering til nærmeste foresatte.

Du er relevant veluddannet inden for forretningsdrift. Dine referencer vil sige om dig, at du er igangsættende og kan træffe selvstændige beslutninger. Du er endvidere både analytisk, målrettet og mestre det administrativt arbejde.

Du kan indimellem arbejde i nattetimerne.

Ansøgning og yderligere oplysning

 Tiltrædelse: Snarest muligt – Vi afholder løbende samtaler i takt med, at vi modtager potentielle ansøgninger.

Matcher du ovennævnte, venligst send din ansøgning “KLIK HER OG UDFYLD FORMULAREN”

For yderligere oplysninger er alle interesserede, der overvejer at ansøge, velkommen til at kontakte managing partner Lars H Linnemann v/Holmgaard Management, tlf. 70 26 61 44.

Alle henvendelser og personlige oplysninger behandles med stor respekt og fortrolighed.