Få hjælp til at finde de rigtige specialister

Vi hjælper dig med at finde de rette specialister og medarbejdere til din virksomhed

75 % er ikke aktivt jobsøgende

Vidste du, at 75 % af de højst kvalificerede medarbejdere ikke er aktivt jobsøgende? Enhver rekruttering af specialister kræver derfor en grundig headhunting for at opnå de bedste resultater. Med vores mange års erfaring og store netværk inden for rekruttering og headhunting, har vi adgang til at kontakte de bedst kvalificerede kandidater til din virksomhed - også de kandidater, som ikke er aktivt jobsøgende.

Sådan kontakter vi din nye specialist

Når du skal bruge en ny specialist eller medarbejder, tilbyder Holmgaard Management at stå for rekrutteringen. Vores rekrutteringsproces indeholder bl.a. følgende punkter:

  • En grundig behovsafdækning/analyse af, hvem I er og hvad I har brug for
  • En struktureret opfølgning
  • Onboarding, Coaching eller Mentoring efter behov

Vi udviser både stor grundighed, diplomati og vedholdenhed, når vi rekrutterer og headhunter den nye specialist til din virksomhed. Det betyder også, at vi kontakter vores kandidater diskret og høfligt. Samtidig lægger vi stor vægt på at hjælpe din nye specialist godt fra start i din virksomhed.

Det koster ikke altid en formue

Vi er fleksible, når det kommer til at finde den rette løsning for dig og din virksomhed. Vi sammensætter rekrutteringsløsningen ud fra din virksomheds budget og behov. Uanset om du er til den korte, men effektive, rekrutteringsproces, eller en rekrutteringsløsning, som giver os tid til at arbejde mere dybdegående, så finder vi en løsning - til en fast, men attraktiv pris.

Vi finder løsningen i samarbejde med dig

Det er vigtigt for os at få en god indledende snak med vores nye kunder og præsentere vores kunder for kandidater, som de er tilfredse med. Det gør vi ved at individualisere rekrutteringsløsningen til hver enkelt kunde. Nogle gange er løsningen en kombination af annoncering og søgning i vores database med kandidater - andre gange er det noget helt andet, der skal til.

Uanset hvad finder vi altid alle potentielle kandidater - også dem, som ikke er jobsøgende.

Vi tilbyder executive search, interim ansættelse, outplacement og karriererådgivning til virksomheder, ledere og direktører i Danmark og norden med fokus på gensidig tilfredshed og succes for både kunder og kandidater.

Vores speciale er individuelle, detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring. Vores kunder kalder os engagerede, effektive, jordnære og lydhøre.

Det er vores erfaring at blandt de højt kvalificeret ansøgere er det tæt på 75% der ikke er aktivt jobsøgende - men hvis man kan finde dem, er de modtagelige for at høre nærmere.

Vores kunder er typisk SMVér i regi af ejerledet-, startup-, og kapitalfonde samt porteføljevirksomheder i Danmark og Norden.

Kontakt os

Mandag - fredag
kl. 8:00 - 17:00

Vi lægger stor vægt på kvalitet, grundighed og ordentlighed

Udfyld venligst formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Skriv venligst kun tal i telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email Email skal indeholde et @