Søg kandidater

Nedenfor finder du nogle af vores mange kandidater, der har ønsket at være offentlige og som søger Interime (midlertidige) og/eller faste stillinger, samt kandidater som ønsker bestyrelsesposter.

Du kan søge på uddannelse, nøgleord mm. Det er hurtigst at bruge søgefeltet.

Når du har fundet én eller flere kandidater, som jeres virksomhed finder interessante, så udfyld formularen under tabellen og husk at angive ID-nummer/ID-numre. Herefter kontakter vi dig for nærmere præsentation.

 

18. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Supply Manager
Detail, kontor, LEAN, Ledelse
35
20
Supply, logistik Manager, Lagerchef, indkøbschef

Jeg er oprindelig uddannet i detailhandel samt administration, med en overbygning som Merkonom i indkøb samt en uddannelse inden for LEAN og SIX SIGMA, dertil kommer erfaring med lager, logistik, distribution og kundeservice gennem mere end 20 år. Suppleret med mangeårig erfaring som leder af medarbejdere i logistik-, lager-, transport-, montering- og kundeservicefunktioner er det i korte træk min faglige profil.

18. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Produktionschef
Produktionsingeniør
30
26
COO, fabrikschef, produktionschef

Jeg er en erfaren leder, som har arbejdet med ledelse og produktion i større danske virksomheder det meste af min karriere. Har bla erfaringer fra fødevare-, proces- og energi industri.

17. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Senior Project Director
Diplom Kaufmann (Cand Merc)
23
14
Operations Management, Business Development, General Manager, CFO

Senior Manager med 23 års international erfaring i management og ledelse i forskelligartede brancher i Tyskland, Danmark og Canada. Som CFO og business controller er jeg erfaren med financial management, budgetering og forecasting, controlling og de operative finansfunktioner, mens jeg som Rental Manager og Managing Director har haft ansvar for forretningsudvikling, salg og optimering af den samlede værdikæde.
Jeg er data - og faktaorienteret, besidder stærke analytiske evner og kan formidle komplekse problemstillinger på alle niveauer af organisationen. Jeg føler mig hjemme i alle aspekter af organisations- og forretningsudvikling, og jeg er meget motiveret af organisatoriske forandringsprocesser og af at håndtere deres påvirkning på den samlede organisation. Jeg henter stor inspiration i interaktion med mennesker og bygger varige relationer. Som leder står mine medarbejderes trivsel og udvikling højt prioriteret. Min ledelsesstil er dialogbaseret og jeg skaber og vedligeholder relationer, og jeg begår mig med nysgerrighed og interesse på alle niveauer i organisationen. Jeg er meget opmærksom på kulturelle forskelle og jeg er i kommunikerer gerne på Tysk, Dansk og Engelsk på samme niveau. Læring og forandring er naturlige, nødvendige og kærkomne elemener i min hverdag. Baseret på personlige værdier har jeg høje etiske standarder i forretningslivet.
For en fremtidig stilling ville jeg kunne bidrage til og trives bedst med mangeartede opgaver i en lille eller mellemstor organisation – som en del af en koncern, i et internationalt miljø, med bredt ansvar, og hvor engagement og initiativ er en del af kulturen.

17. oktober 2017
Fast stilling
Nej
Regionschef
HH
24
0
Key Account, Distriktschef, Regionschef, Sælger. Energibranchen, oliebranchen, medicinal industrien.

Stærk resultatorienteret og forhandlingsvant sælger med mere end 15 års salgserfaring - arbejder målrettet med kunder, produkter og lagte planer for at skabe værdi internt såvel som eksternt. Med overblik og fleksibilitet sørger jeg for at målene nås, også selvom forudsætningerne ændres undervejs. Gennem ærlig professionel dialog samt nytænkende og analyserende bearbejdning af markedet ønsker jeg at op- og udbygge holdbare relationer til kunder/forretningsforbindelser samt løbende at udvikle mine egne personlige- og faglige kompetencer.

 

17. oktober 2017
Fast stilling
Nej
Head of Research
HD(O)
12
7
Ledelse indenfor Research, Rekruttering, CRM eller lign.

I am a commercially minded Head of Research with great experience within data management, research and online marketing. My structured and thorough workflow can be seen in all my work. I thrive working in a performance based environment, where I can think outside the box.

My 5+ Management experience, combined with theories from my education have succeeded in strong skills within leadership, motivation, and performance(KPI)

My 10+ Sales and Marketing experience have given me great insight to customer habits on both BTB and BTC markets.

Specialties: Management, Leadership, Research, Executive Search, Sales, Business Development, Strategy, Lead generation, Market analysis and Online Marketing.

17. oktober 2017
Fast stilling
Ja
Content marketing direktør
Cand. Merc i afsætning
20
15
Direktør

Jeg har igennem min karriere bevist, at jeg kan tage ansvar for et forretningsområde, der skal opstartes, har udfordringer, eller skal gentænkes kommercielt.

Jeg har erfaring med at gøre området rentabelt, finde de rigtige strategiske løsninger og eksekvere på koncepterne, så virksomheden bibeholder det som virker, og udskifter det som trænger.

Med resultatet i fokus skaber jeg nye forretningsmuligheder ved at omsætte indsigt i brugeradfærd og data. Jeg er tillidsskabende og kan udvikle en succeskultur gennem ledelse og retningsskifte.

Jeg er nu på udkig efter en rolle som f.eks. CEO, kommerciel direktør, kunde-, salgsdirektør eller lignende inden for underholdning, gaming, medie-, eller reklamebureau branchen.

16. oktober 2017
Fast stilling
Nej
Consulting
Management
10
7
Driftsstyring - salg og service

Nøgleerfaringer

 • Driftsstyring og økonomisk overblik
 • Analysere fokusområde/indsatsområde
 • Procesoptimering og procesopbygning
 • Opbygning og vedligeholdelse af salgs- og service afdelinger
 • Ledelse af projekter, ansatte, specialister, souschefer og koordinatorer
 • Prisforhandling mod nye og eksisterende samarbejdspartnere
 • Pleje af og vejlede samarbejdspartnere
 • Kan kommunikere på flere niveauer også foran større forsamlinger
 • Rapportering til ledelse og samarbejdspartnere
 • Forståelse for kulturforandring
 • undervisning/coaching i salg og kommunikation
16. oktober 2017
Fast stilling
Ja
Senior Commercial Excellence Manager
Cand.merc, International Business
8
2
16. oktober 2017
Fast stilling
Ja
Projekteringsleder
Ingeniør
30
10
Ledelse, Byggebranchen generelt

Siden 1997 og frem til januar 2016, har jeg arbejdet som rådgivende ingeniør, hvoraf jeg de sidste 9 år i denne periode har været afdelingsleder. Ansat i entreprenørfirma siden januar 2016.

Uddannet ingeniør fra Københavns Teknikum med baggrund som kloakmester.

Som en del af ledergruppen, har jeg været en aktiv deltager i de væsentligste beslutningsprocesser og strategiske udfordringer, både i egen afdeling og for firmaet generelt. Med brug af forskellige ledelsesværktøjer samt fokus på især projektledelse, har dette været et vigtigt element i varetagelsen af afdelingen. At sikre trygge forhold og mulighed for kompetenceudvikling samt give mulighed og udtryk for succesoplevelser, har været et af mange kardinalpunkter som leder.

Mit kendskab til nybyggeri, renovering, bygningsvedligehold generelt, bygherrerådgivning, udbud og byggestyring, bæredygtighed mv. er derfor stort herunder også de juridiske aspekter. Viden som med fordel kan bruges til ledelses lignende opgaver.

Jeg ønsker at mit fremtidige job skal være med mulighed for at udnytte mine kompetencer gerne både fagligt og ledelsesmæssigt. Der skal være plads til videre udvikling både ledelsesmæssigt, fagligt og personligt og gerne i tæt samarbejde med ledelsen og øvrige kollegaer.

Det er ikke afgørende om det igen skal være inden for rådgivende ingeniør. Det må også gerne være inden for det offentlige, boligselskaber eller entreprenør. Det betyder også at der vil være stillinger hvor der kan være enkelte egenskaber som jeg ikke nødvendigvis har stor erfaring i (eksempelvis det politiske system i en kommune) Men områder som jeg gerne sætter mig ind i.

16. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Konsulent
MSc international Marketing
17
10
CCO, CMO,CDO o.lign.

I have 17+ years of experience ensuring integrated commercial excellence based on market insights and digital transformation. I can help businesses identifying growth areas and making it happen by building and streamlining the commercial strategy and value chain; stakeholders, employees, systems, product, pricing, sales and marketing. I have successfully used my recipe for growth in both small and large organisations.

16. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Nordic COO
Akademimerkonom
29
24
Ledelse indenfor detailhandel og salg

Jeg betegner mig selv som analytisk, ærlig, udadvendt og handlekraftig. Mine kollegaer og med- arbejderne oplever mig som en motiverende ildsjæl, der udstikker klare retningslinjer. Jeg er god til at opbygge relationer til andre mennesker både internt i koncernen og eksternt. Min arbejdsstil er organiseret og struktureret. Jeg tænker forretnings orienteret og for mig, er det en selvfølge, at eksekvering af strategien sker operationelt i dagligdagen i tæt samspil med resten af organisationen. Jeg læser, forstår og udarbejder regnskaber og budgetter

14. oktober 2017
Fast stilling
Nej
Business Development Manager
HD - Organisation og Ledelse
20
14
Ledelse, indenfor forsikring og pension

Gennem de seneste 14 år har jeg arbejdet med ledelse, strategi og projektledelse. Jeg har stor erfaring med forandringsledelse og udvikling af ledere og medarbejdere.

Som person vil jeg betegne mig selv som åben, humoristisk og optimistisk. Jeg har et højt energiniveau, er fleksibel, vedholdende, ambitiøs og målrettet.

Jeg brænder for at arbejde med udvikling af mennesker og organisationer og trives i en foranderlig hverdag og med en bred kontaktflade.

12. oktober 2017
Fast stilling
Nej
Senior Engineer
M.Sc. Mechnical and Industrital Engineering
12
0
Teknisk ledelse, specialist, gerne indenfor offshore branchen eller lignende krævende brancher

Jeg er en senior ingeniør med en stor og dyb erfaring indenfor olie og gas industrien, primær offshore. Jeg har stor erfaring indenfor projekt eksekvering, kvalifikation, testing, dokumentation og teknisk ledelse. Jeg er begyndt at opbygge erfaring med software udvikling og konsolidering af viden indenfor software og metode beskrivelse.

Jeg tror at min erfaring, store interesse indenfor ingeniør-faget og engagement vil kunne benyttes i mange forskellige områder. Dog har jeg det godt i min nuværende stilling, hvor jeg både kan nyde presset fra projekterne og mulighedder for at sætte mig ind i forskellige problemer og finde en løsning.

Kontakt mig gerne for yderlige informationer.

12. oktober 2017
Fast stilling
Ja
Head of Carlsberg Hungary
Master Economic and Marketing
12
5
Jeg er hjemme i DK igen efter en udstationering i Ungarn. Familien ville gerne en tur forbi DK, så jeg måtte respektere dette, og har da brugt det til en mulighed for at se hvad der er udenfor Carlsberg. Efter 10 gode år, er det godt at vise succes også andre steder (og stoppe på toppen)
12. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
between job
Svagstrømsingeniør, HD (O)
39
38
Key account manager, teknisk afd. leder

I mine tidligere job i små som store virksomheder har ansvarsområderene teknik og kvalitet været et gennemgående træk, og jeg har været operationelt ansvarlig for at gennemføre de lagte strategier for virksomhederne.

Jeg har erfaring med ledelse af tekniske og operationelle funktioner, og er teamplayer med ”hands-on” som ledelseskompetence. Deltager aktivt ved at tage ansvar for implementering af handlingsplaner og projekter, der sikrer et konkurrencedygtigt set-up. Er scenevant med at stå i krydsfeltet mellem salg, operation og kunder, og mine teams opgave har været at sikre, at den fastlagte strategi, tidsplaner og økonomiske rammer blev overholdt.

 

12. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
adm. dir (interim)
MBA+civilingeniør
22
15
Direktør, VP, SVP, CxO

-International erfaring i 20 år, herunder 10 års direktørerfaring inkl. ledelse af udenlandske selskaber og medarbejdere.

-Stærk fokus på værdiskabelse, baseret på sunde forretningsprocesser, trimmet værdikæde og strategisk udvikling.

-Hurtig resultatskabelse. Eksekverer mens analysen udbygges.

-Primær erfaring fra projekt- og entreprisevirksomheder, der leverer løsninger til B2B kunder. Ofte meget specifikationstungt

-Kundeprojekter op til DKK 120 mill. Kontrakter op til 500 millioner

 

 

12. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Kommunikationsdirektør
Cand Comm.
25
10
Kommunikation, Stakeholder relationer, chef, leder, direktør

Kompetent og erfaren kommunikationschef. Jeg har stor erfaring indenfor virksomhedskommunikation, både eksternt og internt, og kan bidrage til udvikling af en virksomheds omdømme, gennemføre forandringsprocesser mere optimalt med kommunikation og også navigere gennem modvind vha issues management og krisekommunikation. Jeg har erfaring fra forskellige brancher og såvel partnerejede, fondsejede som børsnoterede virksomheder.

12. oktober 2017
Fast stilling
Nej
Brand Manager
Professionbachelor - produktudvikling
11
0
Brand Manager - projektleder indenfor detail og fødevareområdet.

Jeg har et stort gåpåmod, og har altid øje for målet. Jeg er selvstænding, ansvarbevidst og trives bedst i en travl hverdag. Jeg sætter en stor dyd i at levere et godt stykke arbejde, og har evnen til at planlæge og organisere, således at projekterne kommer sikkert i havn. Jeg er ikke bange for yde en ekstra indsats, især hvis det kan gøre en forskel. Jeg vægter samarbejde og gode relationer højt på min arbejdsplads, da vi sammen kan meget mere, end hver for sig.

11. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Director of Software and Test Engineering
B.Sc Computer Science, Projektledelse George Washington University, DI Videregående ledelse
40
17
Ledelse af softwareudvikling

International visionær forretnings-, personale- og teknologileder med en stærk historik for produktudvikling og forandringsledelse inden for de medicinske, Telecom, militære og andre teknologisektorer.

Jeg har en omfattende erfaring med alle udviklingsfaser for komplekse tekniske og administrative softwareprodukter og en solid erfaring med planlægning, gennemførelse og understøttelse af en portefølje af store udviklingsprojekter. Projekterne er gennemført gennem samarbejde med internationale multikulturelle teams i Østeuropa, Kina, Indien, Canada og USA. Desuden har jeg altid fokus på forbedring af kundetilfredshed, produktkvalitet, produktivitet gennem en løbende optimering af organisationens procesapparat.

Personligt er jeg er en passioneret, åben, positiv og engageret person med et godt overblik uden at miste detaljerne. Desuden har jeg stor faglig nysgerrighed og interesse for ledelsesparadigmer, softwareteknologier og udviklingsparadigmer og har et ubetinget drev for at nå organisationens mål. Jeg er løsnings- og serviceorienteret med fokus på samarbejde for at opnå det bedste resultat og samtidigt optimere deltagernes potentiale på den korte såvel som den lange tidshorisont.

11. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
General Manager
Master Management
18
9
Sales, Management, Marketing, Logistic

Stimate domn, doamnă,

Sunt Magdalena -Iuliana Borcila, locuiesc în Egå din aprilie 2017 împreună cu familia mea și trebuie să-mi găsesc un loc de muncă în funcție de experiența mea.
Am peste 18 ani de experiență și rezultate în vânzări și management cu diferite țări: România, Italia, Germania, Ungaria, Bulgaria, Danemarca ...

De asemenea, firma poate să depună o plată pentru o anumită perioadă de timp, în funcție de situație, pentru o anumită organizație sau pentru o anumită organizație . Am un interes foarte mare să devin o persoană competentă într-o companie bine organizată, în care cunoștințele mele se vor dovedi a fi unul dintre cele mai puternice puncte pentru interesul superior al companiei și obiectivele acesteia.

Verder, care este cel mai important manager de management al vânzărilor și nu numai. Pot gestiona cu succes oamenii și îi pot motiva să-și atingă obiectivele. Sunt un agent, o persoană care îi place să stabilească și să-și urmeze obiectivele. Vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit sau vă căutați pe acest site.

Aștept cu nerăbdare să primesc un răspuns de la dvs. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care aveți nevoie de detalii la numărul de telefon: +45 7160 53 42 sau prin e-mail mb@angelsmachinery.com  .

 

Cu sinceritate,

Magdalena Iuliana BORCILĂ

10. oktober 2017
Søger Interim Management (midlertidig ansættelse)
Nej
DTU
M.Sc. Chemical Engineering - Process Design
9
1
Process Engineer in Oil and Energy
  • Process engineer with 9+ years work experience – recent 4 years in Denmark
  • Acquainted with technical safety, maintenance, and project engineering
  • Extensive experience in process design, operation, optimization, and renewal
  • Expertise in simulation and analysis of offshore and onshore oil & gas production facilities
    •  

    

    

 

 

 

10. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Selvstændig/freelance
Cand.Comm. + Psykoterapeut MPF
12
0
Projektledelse

Jeg er 47 år og har i mere end 10 år arbejdet i IT-branchen i forskellige roller: Projektledelse, Incident Management, kvalitetssikring, og IT-support. Jeg er vant til at have en stor berøringsflade både internt og eksternt og er en sand mester i at skabe og vedligeholde en god og værdiskabende relation til både kunder og andre interessenter – højt som lavt i en organisation.

9. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
ikke ansat
Handel&kontor, forsikringsakademiet, ledelse, LEAN ledelse
19
0
mellemleder, salgsleder, salg (intern), diverse kontor

44 år, uddannet indenfor handel&kontor, forsikringsakademiet, Ledelse samt LEAN ledelse. Humoristisk og i godt humør, engageret, handlekraftig og tør tage beslutninger. Giver mig 100 % for det jeg arbejder med, og med høj kvalitet. Ærlig, etisk og moralsk bevidst. Ren straffeattest.

9. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Selvstændig, konsulent / interim
Diplom i ledelse
30
20
SCM, COO, ledelse generel

Jeg har ledet forandringsprocesser på strategisk og operationeltniveau i mindre og mellemstore virksomheder. Jeg har haft ansvaret for at samordne koncernindkøb, forhandle leverandøraftaler, projektsalg, produktionsansvar og jeg har styret og ledet byggeprojekter, udviklingsprocesser og produktmodne i samarbejde med designere, konstruktører og produktionen. Intern såvel som ekstern produktion. Jeg har været udstationeret og har ligeledes herfra erfaringer med etablering, afdelingsledelse, sourcing og leverandørforhandlinger. Nogle af nøgleordene har været; - ledelse, udvikling og værktøjer til opnåelse af aftalte mål, samordne og skabe synergi på tværs af værdikæden for at forbedre bundlinjen. Erfaringer som jeg har lyst til at bruge i en stilling på strategisk niveau.

Nøgleord til fremtidige perspektiver kunne være SCM/COO, Indkøb, Projektledelse, ledelse generelt. Generationsskifte kunne også være interessant.

11. oktober 2017
Fast stilling
Nej
Operations Manager
Res. officer, HA(jur.), detail
22
19
salgs- og driftledelse

Den røde tråd gennem mit foreløbige arbejdsliv har været drifts- og salgsledelse.  Jeg har været ansat i kæder med konceptstyrede rammer men der har altid været mulighed for at træffe selvstændige beslutninger inden for rammerne og hvis det giver mening er jeg ikke bange for at udfordre dem.

Stabilitet, fleksibilitet, ærlighed og sjov er kodeordene jeg arbejder ud fra.

At opnå de bedst mulige resultater gennem og med det til enhver tid givne team jeg har været en del af har altid været i fokus. Jeg har arbejdet forskellige geografiske steder og med mange forskellige typer af mennesker i alle aldre. Jeg elsker at arbejde med mennesker, have en travl og dynamisk hverdag hvor ikke to dage er ens, have mange bolde i luften og gå den ekstra meter for mine samarbejdspartnere og kunder. Jeg kan godt lide at skabe nye relationer og netværk hvor man kan hjælpe hinanden og udvikle nye muligheder.

Jeg løser ofte mine opgaver gennem rutiner, struktur og planlægning og har et godt øje til detaljer, dog altid med opgaven og evt. deadline i baghovedet.

Jeg er naturligvis engageret i mit arbejdsliv men ligeså naturligt er det for mig at være engageret i min fritid også. Dette har udmøntet sig i flere former for frivilligt arbejde og i øjeblikket sidder jeg i skolebestyrelsen på min søns skole.

Jeg er gift med Stine som jeg har kendt i mere end 20 år og sammen har vi en pige og en dreng på henholdsvis 8 og 11 år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. oktober 2017
Fast stilling
Ja
Direktionsassistent
Cand oecon
17
10
C-level

Given the broad professional experience I possess and my qualifications in general I see myself as highly qualified for the role as C-level during both a turnaround or a growth phase as well as a phase of change of ownership.

 

I am well qualified to develop a B2B company as I have extensive experience from a wide range of positions as well as I have extensive experience with both growing a company and changing ownership.

 

Industries of interest counts renewable energy and environmental, power, engines, building and building materials, IT, machinery, robotics and similar.

6. oktober 2017
Fast stilling
Ja
Jobrådgiver
Bachelor i Offentlige Administration
4
0
Rådgivning, vejledning og opsøgende arbejde.

Jeg er ansat som beskæftigelsesvejleder i Roskilde Kommune i mere end 2 år, herunder Job & Kompetencer. Jeg har altid været en meget udadvendt og samarbejdsvillig person. Dette afspejler sig i alle de forskellige miljøer jeg befinder mig i. Af kollegaer beskrives jeg som imødekommende og serviceminded, hvilket kan tilskrives at jeg er i stand til at opbygge tillid og skabe relationer på tværs af organisationer og fagligheder.

5. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Senior Marketing Manager
Cand.merc. Marketing Communications Management
8
3
Mid-senior / Direktør niveau inden for global marketing eller int. sales development (export sales, business development etc.)
    • 40 årig Cand.merc'er bosat i Ørestad, København, ingen børn
    • Født og opvokset på Sri Lanka, med 20+ års int. erfaring
     • 6 år i nordiske matrix organisationer, hos velkendte blue-chip leverandører
     • 2 år i global marketing set-up, som leder og del af det udvidet ledelsesteam
    • Senior marketing manager, med ca. 8 års erfaring fra FMCG
    • Erfaring fra Food, Beverages og Non-Food
    • Kernekompetencer:
     • strategic & operational brand management
     • export / distributor sales
     • cross-channel marketing
     • customer, trade, shopper marketing
     • brand activation (digital platforms, SoMe, offline)
           •  

             

             

             

  •  

    

 

 

5. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ledig
Cand. Jur.
13
10
Chefstillinger i både det private og offentlige

Jeg har de sidste 10 år arbejdet som chef/leder i det offentlige. Jeg har tidligere arbejdet som chef/leder indenfor arbejdsmarked og social- og handicapområdet i Holstebro, Struer og Ringkøbing-Skjern kommuner og som kontorchef for Adoptionskontoret i Statsforvaltningen.
Min ledelsesstil og min personlighed er ifølge personlighedsprofil og mine medarbejdere kendetegnet ved at være:

• Resultatorienteret • Kommunikerende • Samarbejdende • problemløsende • organiserende • ambitiøs • omsorgsfuld

5. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Between jobs
EMBA
35
30
CFO

As an international financial professional, I possess profound insights of finance, accounting, capital markets and risk management from having worked among others within an international publicly listed group, operating in high growth emerging markets including entrepreneurial growth and in a fast-paced growth focused private equity backed environment.

Furthermore, I have a vast amount of hands-on experience running the finance function, at the same time being skillful within strategy design, formulation and execution, business performance evaluation and value creating financial stewardship, regulatory compliance expertise, risk management, and credible stakeholder communication.

I poses an international mind-set, gained from having worked across multiple sized, high growth industries (e.g. FMCG, service industry, chemical formulation/distribution, engineer- and contract production, lease/financial services etc.) and diverse geographies (i.e. Europe, Asia, Latin America and the Arabian Peninsula) – proven ability to move from one industry to another including profound understanding of industry’s competitive dynamics.

Conveying the CFO role as a business partner and trusted advisor, being commercial, thinking strategically, driving business performance and forward looking, yet remaining meticulously independent and objective.

5. oktober 2017
Fast stilling
Nej
Ledig
Jura, Projektledelse
12
1
Proceskonsulent, projektleder-/medarbejder, PA/direktionsassistent o.l. - alle brancher i Østjylland.

De seneste år har jeg primært beskæftiget mig med procesoptimering samt projektarbejde.

Jeg har en uddannelsesmæssig baggrund som jurist. Som en naturlig del af min karriereretning, har jeg senest afsluttet en projektlederuddannelse, som jeg også har gavn af, når diverse ad hoc-opgaver skal løses. Senest er jeg begyndt på online MBA-kurser for at styrke min forretningsforståelse yderligere.

Som person holder jeg meget af at skabe struktur i kaos og prioritere min tid hensigtsmæssigt i en uforudsigelig, travl hverdag, der ideelt set indebærer variation, ledelse, selvstændighed samt støttende arbejde i en stilling tæt på beslutningerne, hvor visionære resultater opnås sammen.

Jeg ønsker i fremtiden at benytte mine brede kompetencer og have en stor kontaktflade med forskellige interessenter og faggrupper.

4. oktober 2017
Fast stilling
Nej
Distriktschef
Cand.soc HRM
4
2
Mellemlederstilling, Konsulent, Leder, Chef indenfor HR og salg.

Jeg er som person nysgerrig og ivrig efter at lære - udvikling er for mig et nøgleord. Jeg motiveres af at skabe mening og udvikling hos mennesker. Det er også den røde tråd for mit hidtidige karriereforløb, hvor jeg som Skov- og landskabsingeniør øgede min interesse for organisation og ledelse. Nysgerrigheden for mennesket i organisationen har derfor været acceleratoren for min kandidatgrad, Cand.soc HRM. Hvad jeg lærte under min kandidat har jeg haft rig mulighed for at benytte i stillingen som Distriktschef hos Lidl Danmark. Jeg er en energisk og resultatorienteret person. Udover at være sammen med min familie, holder jeg meget af at være aktiv i min fritid, især udendørsaktiviteter som løb, cykling og jagt er jeg passioneret omkring.

4. oktober 2017
Søger Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Chief Transformation Officer
Msc, Ph.D, MBA
25
15
Programchef, Projektchef, projektleder, HR

Jeg er 52 år og gift med Lone Rovsing Timm. Vi har 2 børn - Emma på 11 år og Anna på 12 år.  Vi er en sports familie hvor begge vores børn spille tennis 12 - 14 timer om ugen. Jeg har selv været på landsholdet i ishockey. I dag er jeg stadig aktiv indenfor ishockey og tennis

Jeg er opvokset i Århus, men efter min Msc rejste jeg til UK for at læse min Ph,D.  I 1994  blev jeg ansat i Andersen Consulting i København.

 

 

4. oktober 2017
Fast stilling
Ja
Tidligere kommunikationschef
Cand.Merc. , Kommunikation, Ledelse
12
9
Kommunikationschef, head of communication,

Strategisk overblik med sans for målrettet og effektiv eksekvering af kommunikationsindsatser og brandaktiveringsevents. Tætte eksterne samarbejder med brancheforeninger, ngo’er og tætte presse­rela­tion­er. Tæft for den gode historie, skarpe vinkel og detaljen. Aktiv deltagelse i den politiske dagsorden.   

Kreativ idéudvikler og rådgiver overfor både direktion, øverste ledelse og øvrige medarbejdere omkring kommunikationsindsatser og forretningsudvikling – altid med udgangspunkt i virksomhedens DNA.

Strategisk og succesfuldt arbejde med at flytte et kommercielt brand op ad på imagelisten.  

Personlig ledelsesstil karakteriseret ved stor tillid til medarbejderne, frihed under ansvar, sparring og dialog efter behov. Ledelse gennem motivation, fælles målsætning og uddelegering.   

Forståelse og empati for mennesker, både kollegaer, medarbejdere og dem, det hele drejer sig om, kunderne.

5. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO samt Management Consultant
Master degree in Science/Management with excellence (honored as “best Student”), Copenhagen Business University
25
15
CEO, Sales Director, Sales Manager

Chief Executive Officer - Country Manager – Sales Director – Management Consultant
Track record of leadership, Excellent results through strategic skills in driving revenue, operations and profit growth. Expertise in Telecommunications, Industry and Software & Hardware focused businesses in domestic and international venues. Demonstrated ability to identify and troubleshoot critical issues impacting productivity, cost, distribution, marketing, sales and financial operations through 25 years.


Strategic Planning – Turned around under-performing organization by changing business model and strategy – grew annual revenues with up to 231% in only 24 month.

Transformational Change – Reinvigorated European Telecommunication Corporation with a strained customer / market development by developing, initiating and deploying a new product strategy that drove explosive sales growth with more than 20% yearly growth rate.

Business Development and Sales Leadership – Personally closed private and public sector contracts for up to +250 million with organizations such as Maersk Corp., Michelin, Fujitsu Services, Swedish Government/Military.

N e w B u s i n e s s S t a r t Up – Established innovative footprint enhancement in the Nordic Countries of the 4th largest Telecommunication Corporation in the world. Deployed and enhanced contracts with a contract value up to 4 Billion. Initiated and deployed internal/external processes. Built an organization in 4 countries containing Service/Support, Technical deployment, Supply, Customer/Client, and Finance facilities in less than two years.

M e r g e r s a n d A c q u i s i ti o n s – Spearheaded million acquisitions and partner deployments; conducted due diligence, led negotiations, integrated operations and managed strategic relationship through complex technology transition.

Build solid track record of success leading start - ups, turnarounds and rapidly growing companies

4. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Strategikonsulent
Cand.merc.
25
20
CMO, Markedsdirektør, Marketingdirektør, Markedschef, Marketingchef, Strategikonsulent, CDO

Jeg er en erfaren markedsdirektør med bred ekspertise inden for salg, marketing, strategi, forandringsledelse, kreativ udvikling, digital transformation og ledelse. Mit fokus er optimering og udbygning af forretningspotentialet. Jeg er resultatorienteret, og har blandt andet stået for udviklingen af markedstilgange gennem ny strategi og digitalisering i flere virksomheder. Jeg er engageret i, og har stor erfaring med, ledelse af teams, digital transformation, forandringer samt udvikling og implementering af salgs- og marketingstrategier.

Min person er præget af et meget højt engagement og drive. Jeg motiveres af udvikling og vækst – og ved at skabe resultater og befinder mig bedst i organisationer, som har store ambitioner.

Jeg vil være en del af vinderholdet – og skaber selv vindere gennem mit lederskab. For at vinde må man skabe en stærk fællesskabsfølelse og her kommer min store ledelseserfaring og personlige udadvendte og engagerede person projektet til gode.

Jeg leder gennem målstyret ledelse med klare KPI´er og mål for afdeling og den enkelte. Min ledelseskommunikation er klar og ærlig og fokuseret på at skabe et positivt, frit, idefyldt og lærerigt arbejdsmiljø og hvor alle kan spille ind med gode ideer. Alle skal kende afdelingens og egne mål – og succesfaktorer.

Jeg forventer, at man deltager aktivt og bruger sine fulde evner og kompetencer til at opnå afdelingens og sine individuelle mål- og dermed virksomhedens mål.

Gensidig forventningsafstemning er derfor vigtigt i hverdagen så alle ved hvad der forventes og så man struktureret kan følge op på indsatserne.

Min teoretiske værktøjskasse og modelapparat er i orden – men ligeledes er jeg kendt for at kunne tænke ud af boksen og finde utraditionelle løsninger på udfordringer.

3. oktober 2017
Fast stilling
Ja
Retail Manager
Detail uddannelse + igangværende HD
22
16
Retail Manager, distriktchef, operation manager, regionschef, landechef

My background includes leading operations, teams, and sales/merchandising strategies to drive business and customer service success for multi-brand stores. From achieving top sales performances and managing various HR functions to leading staff training efforts and overseeing store relocations and openings, I excel at propelling sales and revenue growth, managing high-performance staff, and achieving corporate goals while minimizing costs and maintaining competitive advantage.

3. oktober 2017
Søger Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Interim leder
MBA
20
20
Interim ledelse, projektledelse
 • Interim Management, global project execution, entrepreneurship and transformation
 • Operational strategic experience at C-level in complex tasks with organisations and stakeholders while watchful on projects, plans, people and financials
 • Empathic team player and coach who can facilitate knowledge to all levels in the group
 • MBA plus Executive Programs at INSEAD, France ● Prince2 and Agile PM ● 7 languages
3. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Konsulent
Cand.merc.
19
6
Lederstilling i marketing

Jeg er leder, konceptudvikler og marketingstrateg med års erfaring i at skabe forretningsresultater gennem anvendt kommerciel kreativitet.

Gennem årene har jeg arbejdet både som marketingchef og på reklamebureau med digitale såvel som traditionelle kampagner for inden- og udenlandske B2C og B2B brands.

Kolleger kender mig som en dedikeret og meget kreativ markedsfører med et stærkt fokus på strategiske løsninger til strategiske udfordringer. Min hovedinteresse ligger inden for ledelse og kommerciel kreativitet: Det rum, hvor kommunikation, produkt og kundeoplevelse mødes og skaber en uovervindelig brandposition.

 

2. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Country Manager
HD O
22
7
salgsledelse, salgschef, salgsdirektør, country manager

Det gennemgående tema i min karriere, er salg og salgsledelse. Jeg har i 22 år arbejdet med salg og salgsledelse til BTB og BTC markederne. Min erfaring går både på direkte salg, salg via franchise, egne butikker, distributører og byggemarkeder. I 7 år har jeg haft ledelsesansvar, seneste som Country Manager i Flügger, hvor jeg havde fuld P&L og OPEX ansvar, samt ledelse af 4 ledere og en organisation på 255 medarbejdere. Før det har jeg været salgschef med ansvar for udvikling af salget, P&L, OPEX og 10-15 sælgere.

Jeg er lykkedes med at skabe gode resultater der altid overgår det budgetterede, stærke relationer og udvikle forretningerne samt mine teams. Jeg tænker langsigtet, skaber mig et overblik, sætter mig grundigt ind i virksomheden, kunderne og ikke mindst medarbejderne, men træffer de nødvendige, men ikke nødvendigvis populære, beslutninger, der skal til for at skabe resultater.

Jeg ser min fremtid i en kommerciel rolle med ledelsesansvar. Der må gerne udover det at drive salget, indsatserne og teamet, være udvikling/implementering af strategi, samt mulighed for indflydelse på hvordan tingene skal gøres. Jeg ønsker gerne at arbejde i en virksomhed med et stærkt fællesskab og en uformel omgangstone. virksomheden skal gerne have langsigtede planer og mulighed for optimering, samt fokus på udvikling af medarbejderne.

2. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CFO
Master
17
10
Finans
2. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Indkøbschef: Team Manager Product & Supplier Management
Civiløkonom
35
15
Indkøb, logistik

Kommerciel og resultat orienteret indkøbschef med solid, international erfaring på mellemleder niveau indenfor strategisk og operationel indkøb, leverandør aftaler, sortiments styring, logistik, markedsføring og økonomistyring.

Erfaring fra både produktionsvirksomheder og detailhandel indenfor FMCG.

2. oktober 2017
Fast stilling
Ja
Pædagogisk leder
Ledelse og undervisning
34
5
Undervisning, projektledelse, pædagogisk ldelse, eventmangament og udviklingskonsulent

Projektledelse og eventmanagement, udvikling, ledelse og undervisning er nogle af mine stærke kompetencer.

Jeg kan godt lide at organisere og udtænke planer, er innovativ og proaktiv at jeg er stærk på de kompetenceområder en teamleder skal beherske.

Et par generelle ord der beskriver mig er: dygtig og velstruktureret planlægger, perfektionist, god til at lytte, fokuseret på opgaverne, stærk til at delegere, god til at bevare det store overblik, også i pressede situationer.

Et mål for mig er altid, at skabe det bedst mulige resultat med de midler og mennesker vi har til rådighed i det konkrete projekt og tilhørende proces. Det gælder om at få den enkelte til at yde sit bedste, det være sig en elev, et teammedlem eller en frivillig. Derfor ved jeg af erfaring, at skal man have nogen til at yde sit allerbedste, må man inspirere og motivere og her er et positivt menneske- og livssyn samt aktiv lytning altafgørende.

13. oktober 2017
Fast stilling
Nej
Økonomisk chefkonsulent
cand.merc.aud
30
16
Økonomichef

Baggrund som revisor med en bestået skriftlig eksamen som statsautoriseret revisor. Jeg har fungeret som ledende revisor efterfulgt af 16 år som økonomichef. Jeg har løbende vedligeholdt min viden gennem kurser og har inden for de sidste år gennemført mini MBA samt en overbygning hertil. Uddannelsen blev gennemført, hvor der fortsat var kvalitet i undervisningen, ved opgaverettelse og ved eksamen.

Min motivation er løbende at forbedre forretningsgange, processer og IT, således at økonomiafdelingen ikke skal bruge tid på registreringer og afstemninger, men kan være fokuseret på at bidrage til virksomhedens resultater. Mit mål er, at afdelingen skal være en proaktiv partner, der løbende leverer relevant viden som grundlag for beslutningstagen.

Hvis jeg skal beskrive mig selv som person med et enkelt ord, bliver det ”positiv”. Det er min tilgang til både mennesker og opgaver, og min erfaring er, at det er medvirkende til at skabe en god atmosfære. Jeg er af natur empatisk og observant, hvilket gør mig i stand til at skabe gode relationer og kommunikere på forskellige niveauer. Jeg er meget resultatorienteret og ”giver ikke op”. Jeg er god til at gennemskue komplekse problemstillinger og dermed god til at skabe overblik.

1. oktober 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Elektroniktekniker
32
10
Ledelse indenfor teknik

For en ingeniørvirksomhed, beliggende i udlandet, i overlevelse har jeg udført turnaround. Virksomheden designer og leverer infrastruktur elementer i BtB segmentet.

Hos Indonesiens 4. største børsnoterede Tower Provider, der opfører og driver telesites for teleoperatører, har jeg gearet driftsorganisationen til kraftig vækst. Virksomheden er internt en entreprenørvirksomhed men en handelsvirksomhed mod kunderne i BtB segmentet.

En oversøisk rådgivende ingeniørvirksomhed har jeg stået i spidsen for et større internationalt teknisk projekt med mange teams og mange stakeholders. Virksomheden var i vækst og opererede med rådgivning BtB segmentet.

Ovenstående er varetaget i forskellige stillinger, som henholdsvis Chief Operating Officer, Office- & business Development Manager og Project Director

30. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Selvstændig og bestyrelsesformand
Ingeniør
30
20
Interim, CEO, Divisionsdirektør, Bestyrelsesformand, bestyrelsesmedlem

Erfaren direktør/leder. Strategisk og resultatskabende – også i organisationer med offentligt fokus. Forretningsudvikling, omstilling, fusions- og forandringsprocesser. Selvstændig – strategi, organisation, ledelse, bestyrelse. Aktiv i bestyrelser.

29. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
ledig
cand.merc.int
1
0
projektleder, management, HR, IT, analytiker, AC-medarbejder

Cand.Merc. International Business and Management og BA i Kinastudier, taler flydende dansk, engelsk, og kinesisk. Stor international erfaring, teamplayer, dygtig netværker, nysgerrig på nye brancher, herunder IT / SAP, business intelligence, finans. Kendskab til change management, Six Sigma, Lean.

29. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Fhv. CEO
Civiløkonom
40
25
CEO, adm. direktør

Forretningsudvikler og virksomhedsleder med dokumenterede resultater

 • Udpræget ledertype med 13 års erfaring som administrerende direktør i 2 internationalt arbejdende A/S’er.
 • Forretningsudvikling med fokus på vækst og lønsomhed.
 • Kan dokumentere særdeles gode økonomiske resultater, både på top- og bundlinie.
 • Har gennemført 3 succesfulde turn-arounds (2 aktieselskaber, 1 profitcenter).
 • Fungerer på såvel strategisk som operationelt niveau.
 • Stor international erfaring og kompetence, herunder kulturel forståelse og sprog.
29. september 2017
Fast stilling
Nej
Leasing Manager
Ejd. mægler
20
10

Dynamisk resultatorienteret
Entreprenørtype med klare kompetencer indenfor opbygning af salgsrelationer og samarbejdspartnere
Stor erfaring i projektudvikling herunder  Dagligvarebutikker og opkøb af ejendomme
udlejning -og salg af butikker og erhvervsejendomme
- Strategisk og meget analytisk i tilgangen til udvikling af butiksnet optimering af eksisterende ejendomsportefølje/butiksnet – er dog meget ”hands-on” og viser vejen
- Vedholdende med et drive over gennemsnittet samt en god teamplayer
- Problemknuser og løsningsorienteret med øje for den lille detalje der kan gøre en stor forskel
- Erfaren købmand som véd, at en aftale skal være til fordel for begge parter
- Bundliniefokuseret
- Holdspiller

28. september 2017
Fast stilling
Nej
Commercial Director
Finance & Strategic Mgmt, CBS
13
8
Commercial Director, Business Development Director

KEY COMPETENCIES
After 10 years of commercial experience in various roles, I posses competencies for how to drive growth and consumer behavior under challenging and highly regulated conditions, something that requires and fuels curiosity determination coupled with an analytical and pragmatic approach.

• Commercial Strategy & Development / curious, insight-driven, business acumen, eye on profitability
• Sales / pragmatic approach (been in the front-line), ultimate driver of growth, consumer focused
• Execution / planning but flexible mindset, can-do attitude, lead by example
• Growth / result-focused, swift adjustment, challenging status quo, flexible processes, urgency
• Entrepreneurship / multiple variations, test-learn-adapt-scale-fast, instant tracking to understand, boldness
• Leadership / engage the logic and emotions, empowerment, setting the right team with growth possibilities

28. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Driftschef, Facility Management
Bachelor, Ernæring og sundhed - Efter uddannelse fra Forvaltningshøjskolen
25
18
Ledelse, forandringsledelse, Facility Management, Strategi og projektledelse, Offentlig ledelse, HR

Erfaren og dedikeret leder, som leverer resultater gennem analyse og innovativ tilgang til opgaverne. Sætter medarbejderens kompetencer og kvalifikationer i centrum for derigennem, at opnå organisationens mål. Arbejder aktivt med at skabe merværdi for organisationen ved, at sætte fokus på medarbejderne gennem coaching og synlighed. Har i de senere år har arbejdet med principperne i ”Leadership Pipeline”, særligt med fokus på transitionfaserne for ledere i organisationen.
Har gennem mange år arbejdet med udarbejdelse af strategiske mål og processer, med efterfølgende implementering i organisationen.
Stor erfaring med ledelse af ledere og direkte ledelse af større medarbejder grupper. Har altid evnet, gennem anerkendende tilgang til opgaverne, at opnå stor medarbejdertilfredshed og ambitiøse resultater for organisationen som helhed. Resultaterne har bygget på synlighed og høj troværdighed i opgaveløsningen. Gennemslagskraft når det gælder.
Har i mange år arbejdet, i et politisk styret system, med opgaver hvor mange interessenter har forskellige anskuelser af opgaverne. Ved at benytte en anerkendende og analytisk tilgang er opgaver og projekter gennemført med høj succesrate.

Særlige interesser og fokuspunkter:

• Strategi, udarbejdelse og implementering
• Innovation i praksis
• Ledelse af ledere i komplekse strukturer
• Personaleledelse
• Målstyring
• Medarbejderudvikling
• Organisations- og forretningsudvikling
• Forandringsledelse
• Forhandlingsvandt både med kunder og faglige organisationer
• Standardiserings- og kvalitetsbeskrivelser

28. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Jobsøgende
Cand.polit.
7
0
Økonomistyring, LEAN, HR, Løn

Cand.polit.

HD i økonomistyring

Bred erfaring fra det offentlige, men er åben overfor at arbejde i den private sektor.

Elsker tal-tunge analyser, men også at formidle konklusionerne videre.

28. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Afdelingschef
Politiuddannelse, bankuddannelse, Master of Public Governance
31
12
Leder, chef, direktør, sekretariatsleder. Kommuner, stat, regioner, banker - anti hvidvask, sikkerhedsområdet i den private sektor, private fonde.

Jeg er en visionær, struktureret, resultatskabende og analytisk leder med politisk tæft og faglige kernekompetencer indenfor ledelseskommunikation, økonomi, velfærd og jura. Et af mine største og mest spændende ledelsesmæssige resultat er opnået ved at indføre Lean-inspirerede metoder i den sociale sektor. Med 12 års ledelseserfaring kan jeg operere fra det strategiske til det operative niveau, ligesom jeg behersker ledelse af ledere og medarbejdere i et spænd fra højt specialiserede akademikere til medarbejdere med erhvervsfaglige uddannelser. Egenskaber som stærke relationskompetencer, diplomatisk sans, mod, robusthed, ydmyghed og empati er stærkt forankrede i min personlighed. Mit fokus har i de senere år ligget på strategisk økonomistyring, eksekvering af effektiviseringstiltag, forandringsledelse, styrkelse af organisationens sammenhængskraft, ledelse og implementering af strategiske projekter, ledelse i tværgående samarbejder og udvikling af ydelser. Dertil har jeg stor erfaring med faciliteringsprocesser, varetagelse af komplekse personalesager og sensemaking i organisationen. Endelig er jeg en stærk kommunikator, der med stor sikkerhed leverer oplæg på konferencer og temadage samt agerer professionelt i relation til TV, radio og aviser. Sideløbende med min forrige ansættelse har jeg styrket mit teoretiske ledelsesfundament via en MPG mastergrad i ledelse fra CBS.

28. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
konsulent
HD (R)
35
30
CFO, CEO, konsulent
28. september 2017
Fast stilling
Ja
Country Manager - AdColony Danmark
Cand Merc (Design & Communication Management)
11
3
Country Manager, Salgschef, Digital forretningsudvikling. Speciale i mediebranchen. Annoncering

11 års erfaring indenfor annoncesalg i mediebranchen. 9 år af dem digital. Den person i Danmark der ubetinget har udviklet mobil annonce-markedet mest. Fra nyskabende bannerformater til video formater i HD kvalitet. Kundereferencer fra FMCG; Automobil, Motion Picture, Bank. Afholdt af kollegaer og kunder. Ærlig og direkte personlighed, der ikke spilder tiden ledelsesmæssigt. God til at samle folk omkring en fælles sag. "Show it - don´t tell it attitude".

27. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Operations Direktør
Executive MBA
27
22
Direktør, Supply Chain, Operations, Drift

I am a Director with a strong commercial and strategic way of thinking, together with excellent planning skills and a drive for execution. My 20+ years of leadership experience lies primarily within the world of Operations & Sales, where I have worked with change management, culture, strategy, sales, leadership and continuous improvement. My goal-oriented approach has helped me succeed in meeting targets with significantly higher productivity and increased revenue from business development of existing customer base.

 

My passion is to unite Operations and Sales, as I believe that there is great revenue potential in aligning efforts of the two departments in a larger scale, and this is an area often overseen and therefore unexploited in many companies.   

 

As a person I am open, and respect those around me, known to learn fast and adapt quickly and to be self-starter and well organised. I thrive when faced with challenges, and ensure that time commitments are met and quality excels.

 

 • Great results occur when employees are empowered, and feel a purpose working for the company
 • Customer service is at its best when employees are passionate about their customer’s needs
 • Customer excellence is when the company understand to fulfill customers unspoken needs

 

28. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Between job
HD Organisation og Ledelse
44
40
COO, Fabrikschef, Fabriksdirektør, SC Manager. Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland.

International erfaring fra Kina og Polen inden for udflytning af produktioner og ledelse af udenlandske fabrikker. Gennem mere end 3 år har jeg været udstationeret i Kina som General Manager. Har mange års erfaring med projektledelse inden for udflytning af virksomheders produktion og udviklingsprojekter mellem kunde og leverandør, vedrørende implementering af nye produkter. Har god intuition omkring mine medarbejders potentialer og får positiv feedback på min involverende og synlige ledelse, der af medarbejderne betegnes som krævende men fair.

Er af flere omgange blevet hentet af tidligere bestyrelser og direktører til det nye job.

Som person er jeg en vedholdende type der er engageret, struktureret og målrettet der bevarer overblikket samtidig med at have styr på detaljerne. Har en stærk analytisk sans samt logisk tilgang til udfordringer samt en god intuition og en pragmatisk tilgang til løsninger med stor eksekveringsgrad. Overholder aftaler og er tillidsvækkende og ærlig i samarbejdet. Får energi af nye udfordringer der ligger uden for mine normale kompetencer.

27. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Interim Recruitment Manager
cand.psych.
10
1
HR & Rekruttering

Human Resources. Menneskelig ressourcer er en virksomheds største aktiv. Medarbejdere og ledere. For mig er nøgleordene i min HR praksis: værdiskabelse, understøttelse, synlighed, forretningsforståelse, relationer, faglighed og meningsgivende.

Min karriere hviler på et solidt fundament med hele HR paletten, suppleret med specialistjobs inden for rekruttering, læring og udvikling og ledelse- og organisationsudvikling. Jeg ønsker nu at binde det hele sammen i en HR/Rekrutteringsrolle, hvor jeg kan bidrage med en velassorteret HR værktøjskasse, en psykologfaglige forståelse for menneskelig adfærd og organisationer og en skarp forretningsdrevet tilgang.

 

26. september 2017
Fast stilling
Nej
Global Design & Dokumentation Manager
CFL Leadership / Design
30
15
Operations Director/Manager

Jeg har mere end 15 års ledererfaring, som leder lægger jeg stor vægt på at inddrage medarbejderne i udvikling af nye tiltag, da motiverede medarbejdere er nøglen til at opnå gode resultater, jeg lægger desuden vægt på af være en synlig og troværdig leder der sætter en ære i, at der er overensstemmelse mellem det jeg siger, og det jeg gør.

Jeg er målrettet med evnen til at arbejde i et kulturelt mangfoldigt miljø, min store motivation der gør det sjovt at gå på arbejdet og væsenligt for mig i dagligdagen, er at kunne bruge mine kompetencer inden for ledelse og drift, jeg har et stærkt forretnings fokus, samt gode organisations- og ressourcestyrings færdigheder.

Med med mine mange år som leder har jeg været igennem de fleste udfordringer og kan på den baggrund tilføre den nødvendige erfaring og de rette kompetencer.

Med mange års drift erfaring i at skulle leverer on-time til vores mange globale salgsselskaber og distributører har jeg kompetencen til at få opgaver til at fungerer optimalt for både kunder og medarbejdere og vil derfor kunne spille en aktiv rolle i at drive, udfordrer og optimere den daglige drift.

Jeg er vant til dagligt samarbejde på tværs i hele organisationen på alle niveauer, at arbejde selvstændigt men samtidigt med gode leder og samarbejdsevner.

Jeg er god til at snakke med og lytte til andre mennesker. Derfor er det mit indtryk, at jeg i alt væsentligt er vellidt og respekteret af medarbejdere, leverandører og andre samarbejdspartnere. Jeg er målrettet, ansvarlig og systematisk. Jeg planlægger min færden og fører mine planer ud i livet.

26. september 2017
Fast stilling
Nej
Head of Marketing & Supply Scandinavia
Cand.merc.fir.
18
15
Salgs- og markedsdirektør / chef

Jeg er uddannet cand.merc. i regnskab og finansiering, og har de sidste 18 år arbejdet hos en af Europas førende papirgrossister. Fra at have startet som kreditchef til at blive Head of Marketing & Supply Scandinavia har jeg fået muligheden for at udvikle mig fagligt og personligt og har således opnået en stor viden og erfaring på min vej igennem organisationen. Her vil jeg bl.a. pege på min store ledelseserfaring fra både salg som produkt- og markedsorganisationen, heraf 7 år i skandinavisk perspektiv, kombineret med solid ledelsesmæssig erfaring af de integrerede forretningsprocesser på tværs af forsynings- og værdikæden. Har næse for at udvikle og implementere forretningsudvikling og forbedringer som har skabt vækst på både omsætning og bundlinje via innovativ tænkning, processer og kompetencer. Med min viden for hele værdikæden i virksomheden, har jeg været i stand til at skabe et godt grundlag for en god virksomhedskultur, hvor alle er på samme hold og arbejder mod fælles mål.

26. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Marketingansvarlig
HD1
7
0
Analyst, Marketing, CRM

Jeg er en proaktiv digital ildsjæl med stor erfaring i digitale analyser, kampagner, marketingsstrategier, e-commerse og udnyttelsen af CRM-data til at skabe kampagner og marketingtiltag. Jeg har kundefokus og nyder at arbejde med store datamængder og finde mønstre, der kan omsættes og optimeres til nye marketingstrategier og initiativer. Som person er jeg udadvendt, dedikeret og yderst løsningsorienteret.

Min karriere betyder meget for mig og jeg er yderst ambitiøs. Jeg elsker at arbejde hårdt og motiveres af at bære et stort ansvar. Jeg fokuserer altid på at yde mit absolut bedste og elsker at dygtiggøre mig fagligt så det skaber værdi i mit arbejde.

26. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
PBA i Internationel Handel og Marketing
1
0
Marketing

Med en baggrund indenfor handel og markedsføring, understøttet af målrettet kurser i online markedsføring og en certificering i Google Analytics, har jeg en bred forståelse for at analysere brugerdrevet data og udarbejde målrettede salg- og markedsføringstiltag der skaber værdi og resultat på bundlinjen.

Som person er jeg ambitiøs og fokuseret i mit arbejde og trives i en hverdag hvor tempoet og opgaverne er varierende og der skal holdes skartpt øje med de mange bolde i luften. Mine kollegaer vil møde en udadvendt og positivt indstillet person som sætter sparing og samarbejde i højsædet, men også en person som vægter det gode kollegiale forhold højt

26. september 2017
Fast stilling
Nej
Jobsøgende
Merkonom i markedsføring
17
1
Opsøgende KEY ACCOUNT MANAGER

Jeg har en skarp salgsprofil og i mere end 20 år har jeg arbejdet som sælger med dokumenterede resultater. Jeg trives med at møde kunder face to face og i øjenhøjde. Jeg er god til at arrangere kundebesøg, afdække kunden behov og lukke ordrer.

Årene går og jeg har fået gråt hår. Min dåbsattest siger jeg er 64 år, men jeg er fuld af energi og har 10 gode år tilbage på arbejdsmarkedet. Gennem årene har jeg opsamlet megen erfaring med at begå mig på forskellige niveauer og i forskellige kulturer. Trods alderen er jeg ikke gået i stå. Jeg følger stadig med og har da både smartphone og tablet.

Jeg har altid selv arrangeret mine kundemøder, og jeg ved hvordan jeg skal tilrettelægge mine besøg for at opnå størst effektivitet. Desuden har jeg udviklet mine egne systemer til at holde orden bl.a. på aftaler om besøg og genopkald, så jeg ikke glemmer opgaver eller kunder. Jeg har oplevet større salg ved at være vedholdende. Bliver jeg stillet spørgsmål jeg ikke kan svaret på, så er jeg ikke bange for at sige at ‘det ved jeg ikke, men jeg finder ud af det og vender tilbage’, hvis situationen opstår ved et kundebesøg.

Gennem min karriere har jeg solgt mange forskellige produkter og anvendt forskellige IT værktøjer. Jeg er hurtig til at lære nyt. Jeg har en meget logisk tilgang til alle nye ting, og jeg sætter mig ind i, hvordan produkterne virker, og  er hurtig til at lære nye arbejdsgange. Jeg har teknisk snilde, og jeg er fortrolig med meget håndværktøj, som jeg ikke er bange for at bruge I forskellige sammenhænge. Jeg har bl.a. loddet på de store printplader og mine indgreb har fået det hele til at fungere. Jeg laver småreparationer herhjemme, så manden slipper og hjemmet fungerer.

Jeg har en stor interesse for at forstå hvordan produkter fungerer. Både så jeg kan hjælpe kunden når der opstår problemer, men også så jeg i den indledende fase kan argumentere for produktet.  Hertil kommer at jeg helst vil sælge produkterne på deres fortræffelighed og ikke på prisen. Kvalitet koster penge og fungerer længere, så i det lange løb sparer mine kunder penge.

 

Jeg værdsætter et ordentligt arbejdsmiljø med gode sociale relationer og med mulighed for udvikling. Jeg bidrager med stor respekt for mine medmennesker, med et godt og smittende humør, og jeg er lattermild og glad.

Jeg er iderig og er ikke bleg for at søge alternative løsninger – jeg ser muligheder I stedet for forhindringer.

26. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig / Fritstillet efter omstrukturering
Handel og kontor + Merkonom + Grafisk leder
25
12
Salg, marketing, projektledelse, forretningsudvikling, kundeansvarlig, partneransvarlig

Som kollega, chef og projektansvarlig, er jeg en målrettet og kreativ team-player, planlægger og kommunikatør, som tager ansvar og går forrest. Det er vigtigt for mig løbende at motivere og engagere dem jeg samarbejder med, og være opdateret på anvendelse af værktøjer i praksis, for at være up-to-date med nødvendig viden og agere sparringspartner på strategisk forretningsplan til kolleer og interessenter – altid med fokus på initiativer, der understøtter vækststrategien.

Jeg er en dreven digital projektleder, kunde- og partneransvarlig. Jeg trives bedst i en stilling / funktion, med mange kontaktpunkter, hvor jeg kan gøre brug af min evner i administration, kommunikation, udvikling, salg, optimering, og udbytterigt partnersamarbejde.

Jeg er passioneret i mulighederne med anvendelse af data via brugen af digitale/online kanaler og interne salgs-kanaler, som gør mig i stand til at målrette kampagner, og identificere muligheder på rette tid og sted for fremtidig optmering og styrkelse af konverteringer til salg.

KUNDEADFÆRD OG MÅLBARE RESULTATER MED GOOGLE ADWORDS OG WEBSITE OPTIMERING

En af mange indsatsområder for optimering af salget er, at websiteet skal være brugervenligt og optimeret til Google søgning, så kunder bliver dirigeret direkte til det de leder efter. Et ikke optimeret website mister mange leads.

Det handler alene om at rangere højere end konkurrenterne på side 1 i Google og sikre call-to-action på siden.

25. september 2017
Fast stilling
Nej
Ledig
teknonom & diplomleder
30
20
Logistik-/produktionsledelse
25. september 2017
Fast stilling
Nej
Export Manager
MSc in Finance & International Business
5
0
Export Manager, KAM: gerne indenfor FMCG

International sale and export professional. Experience in selling and exporting FMCG. Product areas range from Brand, PL to BtB. I’m creative, sales-oriented, negotiation accustomed and focus on building/maintaining relationships/networks. I work independent, proactive and with strategic thinking.

25. september 2017
Fast stilling
Nej
Jobsøgende
cand. negot HRM
15
3
Rekrutteringskonsulent/assistent, HR assistent, Talent Researcher,

Jeg er en dedikeret nyuddannet Cand. Negot med faglig interesse indenfor HR og ledelse. Jeg leder efter et fuldtidsarbejde hvor jeg kan få praktisk erfaring med HR, personaleledelse, rekruttering, afholdelse af samtaler mv. Efter fem års teoretiske studier er jeg klar til at prøve min viden af ”hands on”. I mig får I en kandidat, der har omfattende teoretisk baggrund inden for international erhvervsøkonomi, sprog (engelsk) på højt niveau samt kendskab i teori og praksis til kommunikation og forhandlinger. Desuden har min profil givet mig specialistviden inden for Human Resource Management. Dette betyder jeg er i stand til at analysere de globale kulturelle, økonomiske og markedsmæssige forhold, som en virksomhed skal forholde sig til.

Som person er jeg udadvendt, har masser af gå-på-mod og er god til at tage initiativ. Jeg formår altid at holde engagement og humør højt, og jeg ser altid muligheder i stedet for forhindringer.

25. september 2017
Fast stilling
Ja
Logistics Manager Nordic
Markedsøkonom & HD Supply Chain Management
25
15
Supply Chain m/ Ledelsesansvar

Mit faglige DNA inden for Supply Chain er: ”Outsourcing, S & OP / Forecastproces, Kommunikation i multikulturelt miljø, Change Management, Continuous Improvement, Projektledelse, People Management”.

Senest hos Hempel har udfordringerne været: ”Outsourcing af lager til 3PL, Implementering af Microsoft AX-Dynamics i 3 lande. Implementering af ny nordisk distributionsstruktur. Introduktion til regelmæssige S&OP møder. Beskrivelse af processer i Standard Operating Procedures (SOP)”.

Resultat: "50% af det samlede solgte volumen sendes nu direkte fra fabrik til kunde, Logistikomkostninger er reduceret med mere end 25%. Sammenfattende er min ledelses- og Supply Chain erfaring baseret på en bred forretningsforståelse samt flere år med løbende forbedringer inden for forskellige virksomheder.

Jeg søger:

International virksomhed der ønsker at løfte deres Supply Chain til et Excellence niveau, og værdsætter en medarbejder som kan bidrage væsentligt til dette løft.

Jeg tilbyder:

En visionær strategisk tænkende leder, som kan begå sig på alle organisatoriske niveauer.

25. september 2017
Fast stilling
Ja
CEO
Civilingeniør
7
6
CEO, CDO, CMO

 

Professional qualifications

I have several years of experience within the digital startup field – from the early operational hands on work in a small team, to managing a small company as CEO owned by a Corporate with a professional board. This journey is for me a great asset today – because it makes me able to understand what it takes to grow, and understand the objective of creating new revenue streams for a Corporate business.

Especially in my role as CEO I have gained experience with commercial partnerships, strategy, digital strategy, digital marketing and the ability to prioritize and execute. Digital marketing with costumer experience and costumer journey as keywords are essential to succeed in a landscape that are constantly changing – and where the user expectations are increasing day by day.

Personal qualifications

I am structured, analytical and hardworking and I expect the same from my coworkers – from whom I also expect a high professional level in general. Loyalty and integrity are important to me, and I would only join a project or a new job, if I believe I can succeed and contribute.

“My desk is always in order and clean. I am prepared for all meetings and expect them
to be efficient, and I am not a fan of small talk - I am a fan of progress”

In general I am curious and inspired by new digital services because I know that these can empower me and make my life better and easier (create value and reduce friction).

 

25. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Country Manager
Mellemlang, Merkonom, HD 1.
30
15
Ledelse, Salg, Forretningsudvikling, Kæder

OVERSIGT
Født april '62.
Fraskilt. 2 store børn - ikke hjemmeboende/flyttet.
Aktiv med sport.
Interesse for kultur/kunst.
Bosiddende i Aarhus og fleksibel/rejsevant mht. arbejde.

Personlige kendetegn
"Hvis du ikke ønsker at bliver bedre - er du ikke længere god"
Tidligere topsport - evne, vilje og disciplin til at gennemføre og opnå resultater.
Drive og engagement - Stort overblik og mange aktiviteter.
Handlekraft - Tager ansvar - Går forrest.

Faglige kendetegn
Mange års erfaring og interesse i salg, ledelse, kæde og udvikling - strategisk, taktisk og operativt.        Stort kendskab til og salg via forhandler-/grossistmarkedet - industri, auto, agro, byg, møbel og inventar.
Tværfaglighed - Fleksibilitet - Løsningsorienteret – Rejsevant – Forretningsforståelse.
Overbevisende taler ved foredrag, seminarer og workshops.

Ønsker til job
Udvikling af forretning og muligheder - Kommerciel tankegang og visioner – B4B.                    Leankultur og forandringsvillighed - Frihed under ansvar.

Erfaring
17- Country Manager DK/Direktør; MAN Finans/EURO-leasing (portefølje, transport, koncern)
15-17 Concept Manager/Kædechef; Eurodeal/Tectyl Danmark (grossist, auto, forbruger)
13-15 Key Account Manager, Int.; Falck (service, portefølje, transport)
11-13 Concept Manager/Kædechef; Carl Christensen (grossist, auto, forbruger, koncern)
10-10 Key Account Manager; VTK (producent, kemi, offentlig, industri)
04-09 Sales Manager/Salgschef; Blika (producent, inventar, industri, auto, agro)
98-02 Sales/Key Account; Sanistål (grossist, industri)
95-03 Sales/Storkunder; Klingspor (producent, grossist, industri)
90-95 Trainee & Management; ISS Danmark (service, koncern)
88-90 Sales/Sælger; Freelance og ejendomshandel (service, handel, forbruger)
86-88 Indkøb/Disponent; Ikea (detail, møbler, forbruger)
81-86 Elev/Sagsbehandler; Nykredit (kontor, finans)

Uddannelse
Key Account Management
Projektsalg
TQM-Total Quality Management
HD 1.
Alle Merkonom
Salg, ledelse, psykologi, Enneagram, IT mm. relateret til jobfunktions krav og egen udvikling

RESULTATERNE tæller
Gennem min karriere har jeg sat tydelige spor og leveret stærke resultater - opnået gennem            indsigt, forretningsfokus og målrettet ledelse, salg, projekt- og konceptudvikling. Vigtigt er derfor involvering af effektive teams, tværfaglighed, samarbejde og løsningsorienteret indsats.                      Som en troværdig person med særegent drive og engagement, er jeg garant for, at strategier følges og videreudvikles.
Succes og vinderkultur skabes også af glæden ved arbejdet, udfordringerne og at præstere sit bedste -hver dag.

Se gerne udtalelser fra kolleger, kunder og samarbejdspartnere via LinkedIn her

25. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Selvstændig
Journalist
24
13
Ledelse, uddannelsessektor, kommunikation, tv-produktion

Faglige spidskompetencer:

Ledelse, erhvervsuddannelser, professionsbacheloruddannelser, kommunikation, journalistik, SoMe, pædagogik og didaktik, netværksarbejde, projektledelse, forhandling

Personlige spidskompetencer:

Gennemslagskraft, stærke samarbejdskompetencer, lyttende og reflekterende, engageret og proaktiv, løsningsorienteret, selvstændig

25. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Deputy Head of Portfolio Management & Investment Advice
Masters
9
2
Financial Services sector: Analyst, Portfolio Analyst, Fund research, Equity Analyst, Investment Analyst, Wealth Manager

Jeg skriver til min interesse for at arbejde i Danmark. As I search for ways to continue to grow and utilize my full potential, I am confident that this is a necessary step of progression for me and one in the right direction. Det er en grunnleggende regel om mine å søke muligheter som gir både personlig vekst og økt ansvar, fordi det er i slike innstillinger at jeg er i stand til å nurture mine styrker, overvinne mine svakheter og tilby de fleste.

As an Investment Analyst at Ancoria, I was in charge of the investment research and was assigned the responsibility of the selection and monitoring of all the underlying investments. Investments were diversified into equities, fixed income, structured products, commodity funds, fixed deposits, hedge funds, absolute return funds and private equity funds. Videre, under min ansættelse hos Ancoria Insurance, var jeg ansvarlig for investeringsstrategien og porteføljebygging for fem globalt diversifiserte investeringsporteføljer, som var solely bygget for pensjonsordninger. Resultaten van onze succesvolle portefeuille bouw en management, er was significante inflow van pensioenfondsen en het bedrijf slaagde erin om zijn AUM aanzienlijk te groeien.

In mijn laatste rol als Deputy Head of Portfolio Management & Investment Advice, ben ik verantwoordelijk voor de onderzoek en analyse van de beleggingen onder het AIF, dat belegt in Private Equities, Start-up bedrijven, enz.

I look forward to being discussing my credentials further. Takk for din tid og anmeldelse av min ansøgning.

Kind Regards,

Cyprus Neocleous

 

25. september 2017
Fast stilling
Nej
Økonomidirektør/CFO
Cand.merc.aud.
24
18
CFO, COO, CEO

Ambitiøs, engageret og handlingsorienteret leder, der med afsæt i cand.merc.aud.-uddannelsen og erfaring fra revisionsbranchen, siden 2001 har udviklet stærke faglige og personlige kompetencer som CFO på direktionsniveau. Den naturlige leder, der gennem motivation og inddragelse og med udgangspunkt i værdier som åbenhed, dialog og samarbejde udviser myndighed og besidder gode kommunikative evner. Analytisk og resultatorienteret og med fokus på eksekvering, uanset om det gælder den strategiske forrentningsudvikling, M&A, de faglige ansvarsområder Økonomi, IT, HR og Risk Management eller handler om procesoptimering og implementering af nyt IT på det operationelle niveau. Besidder evnen til at skabe og udvikle såvel interne som eksterne relationer med stor empati og indlevelse. Trives i udfordrende tværfaglige, internationale og multikulturelle miljøer, hvor et højt abstraktionsniveau er nødvendigt. Er vant til at tage ansvar og gå forrest i rollen som ”den synlige leder”, der gennem situationsbestemt ledelse, engagement og kommunikation er med til at tage ansvar og sikre en virksomheds målrettede og kontinuerlige udvikling.

Jobmålsramme:

Rolle: Som udgangspunkt økonomidirektør/CFO på strategisk niveau. Udover det faglige ansvarsområde forventes en  væsentlig involvering i den overordnet ledelse og forretningsudvikling af virksomheden baseret på en grundig forretningsforståelse

Alternativ: COO eller CEO i en bygge- og anlægsvirksomhed 

Ansvar: Det faglige ansvarsområde dækker den overordnede ledelse af Økonomi, HR og IT (har tidligere også dækket Indkøb og kvalitet)

Geografi: For det rigtige job er mobilitet ikke en begrænsning – af hensyn til familien gerne i kørselsafstand til fra Århus.

Branche: Fremstillingsvirksomhed med international afsætning. Væsentlig erfaring fra virksomheder i bygge- og anlægsbranchen samt jern og metalindustrien

Ejerforhold: Dansk privatejet eller kapitalfond – er åben overfor muligt medejerskab

Størrelse: Virksomhedens størrelse kan være vanskelig at definere klart. Der findes mange interessante virksomheder i vidt forskellig størrelse, hvor både forretnings-potentialet og de personlige muligheder matcher, men der er formentlig tale om en mellemstor til stor dansk virksomhed.

25. september 2017
Fast stilling
Nej
Senior Associate - PwC Canada
Bachelors of Business Administration
3
1
Auditing, risk management, controls
24. september 2017
Fast stilling
Nej
Nyuddannet
Civilingeniør i bioteknologi
0
0
Specialist

Mit navn er Julie, jeg er 27 år og født og opvokset i Grenaa. Jeg har altid haft en dyb fascination af biologiens verden og teknologiens muligheder og flyttede derfor til Aalborg i 2011 for at studerere bioteknologi. Studietiden er nu gået og jeg er færdiguddannet civilingenør i bioteknologi. Derfor er jeg nu på udkig efter nye udfordringer.

Med min teoretiske viden og erfaring indenfor projektarbejde, kombineret med mine kompetencer fra arbejdet i foreningen
De Studerendes Erhvervskontakt, mener jeg at jeg kan bidrage med:
• Bioteknologi og dertilhørende videnskabelige principper
• Metode udvikling og evaluering
• Analyse af store mængder data
• Projektarbejde, på dansk og engelsk
• Formulering og formidling af resultater
• Kommunikation og samarbejde

Jeg har i mit speciale udviklet bioinformatiske værktøjer til at undersøge bakterie sammensætningen i aktiveret slam. Værktøjerne er udviklet i et statistisk programmeringsprog kaldet R. Dette var en udfordring da jeg ikke kendte sproget, da jeg startede på 9 semester, men det har været det hele værd og værktøjerne bidrager nu til en online værktøjskasse kaldet Ampvis og bruges af flere af universitetets forskere. Jeg forsvarede mit speciale d. 23 juni og afsluttede med topkarakter
og stor ros for mine formidlingsevner. Derudover har jeg selv brugt værktøjerne til at analysere korrelationer imellem bakterier i aktivt slam, specifikt i forhold til bundfældningsproblemer og biologisk fjernelse af fosfor. Analyserne er blevet udført på store mængder 16S rRNA amplicon sekventerings data fra Aalborg Vest Spildevandsanlæg, som er indsamlet fra 2006-2015. Jeg har under mit speciale været en del af gruppen kaldet Albertsen Lab og fået muligheden for at formidle
udvalgter emner på gruppens blog: http://albertsenlab.org/blog/.

23. september 2017
Søger Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Selvstændig
Ingeniør
25
25
Produkt udvikling It, mekanik, energi

Har stor erfaring med ledelse af videnstunge medarbejdere. Både som CTO, projekt chef og pm.

 

 

22. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
In between jobs
P- Ingeniør, General Management Program Cedep
32
29
Generel Ledelse: Salg, Service, Drift, Produktion

Stor og bred ledelseserfaring indenfor drift, produktion, salg, logistik og aftersales & service med solid løsnings– og resultatorienteret forretningsforståelse og stort indblik i hele værdikæden.
Solide kompetencer inden for udarbejdelse og opfølgning af budgetter/driftsregnskaber, strategier, sparring og forretningsudviklings koncepter med fokus på vækst, resultater og bundlinje.

Jeg er en stabil og troværdig teamplayer, som arbejder med høj grad af uddelegering af ansvar, og jeg fokuserer i min ledelse på ærlighed, loyalitet og menneskelighed uden at tabe mål og resultater af syne.
Jeg arbejder systematisk, vedholdende og er vant til og trives godt i et tvær-organisatorisk samarbejde – og har let ved at tilpasse mig en given situation, forandring og forhandling.
Jeg anses for at være en synlig, engageret, viljestærk, motiverende og positiv leder/medarbejder, som er serviceminded og særdeles ansvarsbevidst.

22. september 2017
Fast stilling
Ja
Group Financial Controller
cand.merc.aud
7
0
Finans - økonomi (specialist/mellemleder-niveau)

Igennem mit arbejde som revisor, Financial Controller og min uddannelse som cand.merc.aud., har jeg opnået en generel viden inden for økonomi og finansiering.

Jeg har flair for IT og har en god indsigt i hvordan analyse- og økonomisystemer fungerer, og jeg har erfaring med at analysere og dokumentere eventuelle manglende eller uhensigtsmæssige interne kontroller til et selskabs øverste ledelse i en given kontekst. Jeg har derfor en god forståelse for, hvordan interne såvel som eksterne rapporteringsværktøjer fungerer, og jeg forstår vigtigheden af nøjagtig rapportering for at kunne reagere økonomisk forsvarligt i rette tid.

Foruden mit modersmål, dansk, taler og skriver jeg flydende engelsk.

21. september 2017
Fast stilling
Nej
Operations Development Manager
MiniMba / Akademi Merkonom i Ledelse
20
16
Ledelse,HR,Strategi,Proces optimering,Udvikling

Stærk kommunikativ leder drevet af mennesker, udvikling, effektivisering, optimering og forandringer

Min profil er både solid og bred indenfor Human Ressources i projekt og operationel ledelse i den finansielle branche, med veldokumenterede resultater indenfor rekruttering, optimering, effektivisering, proces og systemimplementering samt udvikling af ledere såvel som medarbejdere samt virksomhedsopbygning gennem innovativ –”ud af boksen” tænkning.

Jeg er vant til at arbejde tværorganisatorisk og har stor viden og erfaring fra flere virksomhedsopkøb og kulturforandringer med efterfølgende opbygning, stretegi og forandringsledelse. Jeg er dygtig til at omdanne opgaver og projekter til handlinger, og samtidig få folket bag med, idet jeg er i stand til at kommunikere med alle typer af mennesker uanset niveau og løber aldrig tør for energi.

20. september 2017
Fast stilling
Nej
Salgs- og marketingchef
Diplomuddannelse
20
5
Salgsdirektør, Salgschef, kundeservicechef, afdelingsleder, business unit manager.

Erfaren salgs- og ledelsesprofil med stor fokus på at skabe resultater gennem mennesker. Gennemgående meget energisk med højt tempo og motiveres af nye måder at gøre tingene på. Fremragende udvikler af nye idéer og processer og hurtig til at tilegne mig ny og kompliceret viden. Stærk på forandringsledelse og motivation af medarbejdere, herunder også udvikling af både interne og eksterne sælgere med afsæt i DISC Profiler.  Imødekommende og åben over for andre og med en evne til at opnå tillid og respekt. Analytisk og struktureret i min tilgang og med gode kommunikationsevner. Min praktiske erfaring er sideløbende suppleret med både en akademileder uddannelse og en diplomuddannelse i International handel og marketing. Med disse har jeg et stærkt teoretisk afsæt der gør mig til en bedre leder der kan operere på både stratetisk og taktisk niveau.

20. september 2017
Fast stilling
Ja
Marketing, Events, Brand Activation
BA International Management
11
8
Marketing, Consulting, Events, Client Service, Sponsorship, Education

Driven, creative, and proactive Marketing and Events professional with 11 years experience in the Middle East, HK and Mainland China, and an excellent candidate for mid to senior marketing-related roles.

Building on my impeccable client service, strategy, and project management skills, I am open to project-based work or full-time opportunities either Agency or Client-side.

I am immediately available and happy to send over further evidence of my work and references.

20. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Konsulent
MBA, HD(O) og Cand. negot
23
20
CEO, CCO, CMO, VP Salg & Marketing, Country Manager. Små- og mellemstore virksomheder, start-ups. Branche ikke afgørende (tech., produktion, m.v.)

Kommerciel og vækstfokuseret leder med 20 års international erfaring inden for digital transformation, ledelse, salg og forretningsudvikling, markedsføring, kommunikation og strategi fra  B2B, B2C og PE-ejede virksomheder.

Opgaverne har været forbundet med ledelsesansvar, budget og bundlinje dvs. forretningsmæssigt implementeringsansvar.

Er interesseret i følgende stillinger:

 1. salgs- og marketingdirektør (CCO, CMO, VP) i en mellemstor/stor virksomhed
 2. adm. dir. (CEO) i en lille/mellemstor virksomhed eller
 3. medejer i en mindre virksomhed (evt. opstartsvirksomhed)

Hvad tilbyder jeg?

 1. Strategi og udvikling: evner at tænke strategisk og omsætte beslutninger i konkrete planer
 2. Resultatorienteret: formår at skabe vækst i såvel omsætning som indtjening og er drevet af at gennemføre markante forbedringer
 3. Ledelse: skaber via synlig ledelse forståelse for mål og vision samt motiverer og coacher teamet til at arbejde for det fælles mål
 4. Relationer og netværk: evner at bygge relationer på alle niveauer såvel internt som eksternt
 5. Salg, forretningsudvikling og marketing: erfaring med salg, forhandling, opkøb og integration af virksomheder, branding og digital marketing
 6. Sprog: stærke sprogfærdigheder i f. t. fransk, engelsk, tysk og skandinavisk

 

20. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Jobsøgende
Merkonom
38
25
Sales Manager, Key Account Manager, Sales

Erhvervserfaring

2016               Konsulent, interim                                Fredensborg Teknik – Eden Springs

2014 - 2015    Terminalchef                                         Sügro A/S, Greve.

2011 - 2012    Salgschef                                                 Viruma ApS, Næstved.

2009 - 2010    Salgschef                                                Candy King, Randers.

2006 - 2008    Sektionschef                                         Brdr. A.O. Johansen, Albertslund.

1999 - 2006    Key Account Manager                         Garant Udlejning, Glostrup. (LejNu A/S.)

1996 - 1999   Key Account Manager                            Toms Danmark, Ballerup.

1987 - 1996    Salgschef øst - Key Account Manager     Cloetta, Slagelse.

1986 ‑ 1987    Salgskonsulent                                           Premier Is A/S, Glostrup.

1979 ‑ 1986    Salgskonsulent                                           Carlsberg A/S, København.

20. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
HD, Informatik og Økonomistyring
30
25
IT Driftschef, IT Infrastrukturchef, Outsourcing ansvarlig

Resultatorienteret, forretningsfokuseret leder der skaber stabilitet og stolte medarbejdere

Jeg har mere end 20 års erfaring med ledelse i roller som IT Driftschef, IT teknikchef, Infrastruktur ejer, IT change manager og lignende i større virksomheder. Min uddannelsesmæssige baggrund indeholder blandt andet en HD IØ, en EDB-assistent og en skibsfører uddannelse.

Som leder er det vigtigt for mig at skabe resultater, og sikre den rigtige forretningsmæssige prioritering af samtlige opgaver. Det er vigtigt at både medarbejdere, processer og værktøjer løbende udvikles for sikre en effektiv understøttelse af organisationens behov.

 

Jeg tror på en opdeling mellem processer og projekter, således at der kan skabes udvikling og ændringer uden at det påvirker den kørende forretning negativt.

 

Som person er jeg resultatorienteret, pligtopfyldende, selvstændig og loyal team player med godt humør, som skaber overblikket, men som samtidig har sans for detaljerne. Jeg er organiseret og struktureret og er meget omhyggelig og grunding med de ting jeg udfører. Jeg er vant til at kommunikere globalt med mine kunder og kolleger.

20. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Between jobs
HD & Handelsakademiet - Marketing & Management
23
18
Marketing Director / Management & Business Development & Senior Project Management

Working 20+ years with B2C/B2B marketing, business development and communication – at local, regional and global level. I  have build up a broad business understanding, solid international brand building experience, project management skills and a high involvement leadership style.

I am an energetic and positive frontrunner. Feeling at home in an organisation, where focus is on business growth based on insights, building brands and empowering leadership. Thriving in a role influencing the business decisions.

For AkzoNobel - world leading within Coatings - I worked on defining the global brand strategy. With the team formed and implemented ‘purpose’ brand platform and a number of growth initiatives. The global work took AkzoNobel into no. 1 position on Dow Jones Sustainability Indexes, delivered 7% revenue growth and ‘The Marketing Award of Excellence’ for communication platform, campaign and process.

In my position at Jacobs Douwe Egberts – global coffee manufacturer with Nordic market leader position – I have set up the Nordic Market Research & Category team and structure. Conducted category revision, to identify business gaps and form the strategic ‘game plan’.

 

19. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Head of Planning, Reporting & Controlling
Statsautoriseret Revisor
24
15
økonomichef, CFO, koncernregnskabschef, Finance Manager, Finance Director

I have 15 years of experience in leadership positions in different finance roles in multinational companies, and 8 years of experience from a Big4 Audit firm. As a result, I have a strong base in the technical skills in finance as well as significant experience in leading finance teams and in working with the business teams.

7. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Commercial Director Nordic Operations
MBA & fysioterapeut
25
20
Direktør, Adm. dir, Business unit director, salgsdirektør,

For the past 10 years I have been General Manager, Managing Director or Commercial Director in various health companies with the responsibility of streamlining and growing business of up to 250 mdkr. within the Nordic and European region. Prior to my top-management experiences, I have had various management positions within marketing and product management for another 15 years.nThroughout my professional career, I have enjoyed the benefit of combining healthcare and business within the arena of MedTech, Medical devices and Rehabilitation products. nMain focus in my business career has been with sales and marketing, growing the business and hands-on management of the sales results.

18. september 2017
Fast stilling
Nej
Økonomi- & Administrationschef
mini MBA, Virksomhedsøkonomi, EG
27
17
Leder- / mellemlederniveau indenfor økonomi og regnskab

HVAD KAN JEG TILBYDE?
Økonomi- og Administrationschef med mange års erfaring indenfor regnskab, ledelse og HR i internationale koncerner. Jeg engagerer og motiverer mine omgivelser med tillid, dialog og en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang. Jeg er stærk inden for felterne rapportering, budgetter og forecasts, og projektimplementering, som jeg med succes har arbejdet med igennem mange år.

MIN ERFARING
✦ Ledelse af økonomiafdelinger og kundeserviceafdelinger
✦ Økonomistyring og økonomirapportering
✦ Udfærdigelse af regnskaber, budgetter og forecasts
✦ Human Resources og lønadministration

NØGLEKOMPETENCER
✦ Økonomirapportering og resultatopfølgning
✦ Budgetter og forecast
✦ Projektledelse og implementering
✦ Procesoptimering og udvikling af forretningsgange

SOM PERSON ER JEG
Jeg drives af at opnå resultater både direkte og sammen med mine kollegaer, og motiveres af et åbent og ærligt arbejdsmiljø, hvor engagerede kollegaer arbejder sammen for at nå de opstillede mål.  Jeg er ærlig og tillidsvækkende, og har styr på detaljerne inden for mine ansvarsområder.

18. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Salgschef
Cand Merc
29
19
Salg/marketingschef, country manager,jylland/fyn

Proaktiv jysk købmand, med fokus på målet/resultater, men gerne gå nye veje for at opnå dette. Basis: Cand.merc i Afsætning/udenrigshandel, Århus.

Branche kendskab:  Fødevarer, tekstil, industri BTB/BTC, men størst relationsnetværk indenfor byggebranchen.  (Arla Foods, Danisco, F.Engel, Kansas etc)

Generalist med fokus på salg/marketing. Glad for at kunne præge hele værdikæden, og skabe overordnede strategier for virksomheden i samarbejde med øvrig ledelse, men samtidig også være aktiv i gennemførelsen. Har gennemført flere Feasibility Studies for Arla Foods , som udgangs punkt for nye investeringer - primært udland.

Arbejder ofte med relationsbearbejdning på key acc niveau/kædeniveau, men er også ofte ude hos selve kunden, og nyder jordforbindelsen.  (Kunder:  Stark, Xl Byg, Bygma, Harald Nyborg etc)

Resultater skabes igennem mennesker, hvorfor teambuilding, uddelegering af ansvar med et lille stænkt af humor har en høj prioritet hos undertegnede.

Både vedholdende og kreativ i tilgang til nye opgaver.

 

18. september 2017
Fast stilling
Nej
Head of Digital Analytics and Performance
Bachelor - Communications
25
11
Commercial Director, Marketing, Digital

I aspire to bring strong growth to commercial performance at a reputable B2C company where a broad range of skills from leading people within digital, marketing, sales and consultancy can be utilized. I will put customer’s digital experience front and center, using data to guide where and how improvements can be made.
My ambition is to be a Commercial, Marketing or Digital Director

18. september 2017
Fast stilling
Nej
Teamleder
Handelsskole/Merkonom
25
7
Ledelse, Salgsledelse, Key account management

Skarp leder der brænder for forretningsudvikling personalepleje, kundeoplevelse og salg.

Den røde tråd i min karriere har været salg, ledelse, kundeoplevelse samt optimering af forretning og jeg har flere års ledelseserfaring.

Jeg bliver drevet af målsætninger og krav, der er målbare og tilbyder ubetinget loyalitet og dedikation.

Ledelse er ikke et must for mig men udover selv at lykkes, er der en kæmpe tilfredsstillelse i at skabe resultater gennem andre og bruge min erfaring til at hjælpe andre til succes.

18. september 2017
Fast stilling
Nej
Accountiong Manager
Registreret revisor
31
18
Økonomichef, regnskabschef, CFO

Erfaren Økonomichef/ regnskabsansvarlig

registreret revisor, M 52 år, Region Midtjylland, Østjylland, nr. 1215700

Jeg er en positiv person, som formår at opnå resultater uden at give afkald på det gode humør.Jeg er yderst engageret og meget erfaren indenfor regnskab. Jeg er 100% Team-Player men også bevidst om hvem der har ansvaret for opgaven. Jeg er vant til at arbejde under pres og bliver aldrig stresset.
Jeg er ansvars- og kvalitetsbevidst og meget struktureret.

Gift er gift med Annette på 23. år, hun er Fuldmægtig hos Horsens Kommune. Sammen har vi 2 børn: Martin 20 år og Mette 18 år.

Jeg er revisoruddannet med efterfølgende ansættelse i Danmarks største revisionsselskab – KPMG – hvor jeg opbyggede en stor viden omkring regnskaber, skattelovgivning, revision samt ikke mindst dokumentation og kvalitetsstyring i regnskabet.

Ansættelse som CFO hvor jeg var ansvarlig for regnskabs- og økonomifunktionen i en mellemstor danskejet koncern samt var IT ansvarlig i perioden 1998-2012. Koncernen ekspanderede under min ansættelse fra at omfatte 1 selskab med 6 kontoransatte og 40-50 montører til i dag at omfatte 15 selskaber fordelt med 9 danske og 6 udenlandske selskaber samt 2 udenlandske filialer. Det har været mit ansvar at opbygge økonomifunktionen i alle datterselskaber Worldwide. Ekspanderingen har givet mig en stor erfaring med etablering og drift af virksomhed samt kultur i andre lande. Jeg har stor erfaring med regnskabs-, skatte- og lønmæssige forhold i Danmark og en del andre lande. Jeg deltager selv i alle aspekter af regnskabet, udarbejder budgetter, udfører controller opgaver, udfører lønbehandling for funktionærer samt udfører rutine og Ad hoc opgaver på tværs af koncernen. Jeg har været ansvarlig for aflæggelse af årsregnskabet i alle selskaber. I Danmark udarbejdede jeg en lang årrække selv årsregnskaberne og afleverede de færdige regnskaber til revisor. De senere år er det sket ved udlæsning af fil fra ERP-systemet til revisors rapport-generator. Da koncernen har datterselskaber i alle verdensdele, er koncernsproget engelsk, men med datterselskaber i Tyskland og Sverige har disse sprog også været en stor del af hverdagen.

31 års joberfaring, 18 års ledererfaring,

 

17. september 2017
Fast stilling
Nej
Senior Category Manager
Cand Merc Jur
18
9
Mellemleder

I am a performance-driven customer marketer with more than 17 year’s experience in shopper marketing, brand management, category development, customer relationship management, innovation commercialization and strategy development. I am motivated to drive development based on insights and trends, and to develop and embed strategy in the entire organization. I am known for practicing a leadership style that allows freedom to succeed within clearly defined strategic priorities.

 

17. september 2017
Fast stilling
Ja
Eksport Manager
PRE-MBA
16
7
Eksport, salgslededelse, fødevarer, salg, coaching
15. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Salgs- og Servicedirektør
Ha-jur
25
20
Chefniveau - kommercielt ansvar

Robust kommerciel forretningsudvikler. Strategisk tænkende og handlingsorienteret eksekverende. Excellent forandrings- og salgsleder. Markante og dokumenterede resultater i nogle af de væsentligste virksomheder i DK.

 

15. september 2017
Fast stilling
Ja
Senior Director, Commercial Operations
Civ.Ing, Ph.D. (elektro), og HD(R) 1. & 2. del
14
12
Senior roller, gerne indenfor det kommercielle - og gerne i B2B sammenhæng

 Global management experience – both with front-line teams and at strategic level
 Commercial excellence and line management
 Business development and transformation

14. september 2017
Søger Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Ejer og konsulent
Maskiningeniør IWE
24
17
Interim / projekt / global produktion / Leverandørudvikling

Jeg rådgiver indenfor kapacitetsudvidelser og hjælper virksomheder med etablering af ny egenproduktion i udlandet og med at source ved internationale leverandører.

Jeg løser opgaver indenfor bl.a.

 • Problemløsning på kunders fabrikker
 • Kapacitetsudvidelser
 • Leverandørstyring
 • Etablering af KPI’er og rapportering
 • Projektledelse på opgavebasis / Interim management

Du er også velkommen til at tage et kig på min webside www.gmsup.dk

14. september 2017
Fast stilling
Nej
Udarbejdelse af Projekt-idé og projektbeskrivelse til ”Ansat i eget projekt”
Cand. Merc., HRM - kommunikation, Organisationskultur, Innovation
27
0
Seniorkonsulent - drifte udviklingsopgaver

Se vedhæftet

14. september 2017
Fast stilling
Nej
First counsellor, men søger job på baggrund af mit seneste job i Danmark som vicedirektør
cand.oecon
21
8
top ledelse i en offentlig eller semi-offentlig organisation

Faglig profil

 

Jeg er analytisk og strategisk stærk, men stor erfaring i ledelse, herunder ledelse af ledere og opbygning af ny organisation. Jeg lægger vægt på at finde bæredygtige løsninger, hvilket indebærer at søge brede samarbejder og tænke innovativt og fremadrettet. Jeg er en opsøgende netværker, tillidsskabende og god kommunikator, især i forhold til komplekse problemstillinger. Jeg har således mere end 18 års erfaring i at rådgive diverse ministre og politikere.

 

Af natur er jeg nysgerrige, åben og glad, og trives med tætte samarbejder og under stort arbejdspres. Jeg er således rolig og robust og god til at holde overblik. Samtidigt har jeg et bredt udsyn og lader mig gerne inspirere af løsninger og processer fra andre felter end mit eget arbejdsområde. I såvel professionel som privat sammenhæng er jeg som oftest igangsætteren, inspiratoren og sidste mand, der forlader skibet, men også diskret om egen rolle, da jeg stortrives med at være en del af et hold.

14. september 2017
Fast stilling
Nej
Fritstillet
HD Regnskabsvæsen og Økonomistyring
36
24
Økonomichef til international virksomhed

Jeg er 52 år og pt. fritstillet efter 24 år som økonomichef i Unilever Danmark A/S. Økonomifunktionen blev efter flere års transformation samlet for Norden i Stockholm. Efter endt overdragelse har jeg været fritstillet siden 31. august.

Dermed er jeg klar til nye udfordringer og kan starte efter aftale.

Ønskejobbet er leder af en mindre økonomifunktion, hvor jeg kan bidrage med min mangeårige erfaring indenfor financial controlling.

Mine præferencer for en kommende arbejdsgiver er den danske del af en international virksomhed inden for handel/produktion – gerne beliggende på Københavns Vestegn.

Jeg håber på at komme i betragtning ved fremtidige rekrutteringer og er naturligvis til rådighed for uddybning af mit CV mm.

 

 • Kontakt os