Søg i Database for ledere og topledere

Søg blandt mere end 2000 kandidater og 5-10 nye hver dag.

Søg efter ny leder eller topleder her – nemt, hurtigt og billigt!

Det er bekendt at mere end 75 % af ledige stillinger aldrig bliver offentliggjort via annoncering, men besættes via headhunting og netværk eller databaser som denne.

Nedenfor finder du nogle af vores mange karrierekandidater. De er alle anonyme, idet ca. 80 % er i beskæftigelse og nu parat til et karriereskift. Kandidaterne søger Interime (midlertidige) og/eller faste stillinger, samt bestyrelsesposter.

Du kan søge på uddannelse, nøgleord mm. som fx CEO eller direktør. Det er hurtigst at bruge søgefeltet.

Når du har fundet én eller flere kandidater, som jeres virksomhed finder interessante, så udfyld formularen under tabellen og husk at angive ID-nummer/ID-numre. Herefter kontakter vi dig for nærmere præsentation. Finder du ikke den kandidat du søger, har vi tillige en intern database og et betydeligt netværk såvel nationalt som internationalt.

Pris: Det er gratis at screene, matche og kontakte kandidater. Ved ansættelse af en kandidat fra vores database: kr. 3000,00.

Kontakt os på “Kontakt” eller 7026 6144 for yderligere dialog.

 

14. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Global Service Delivery Manager
Datamatiker
27
8
Ledelse inden for IT, eller evt andet ledelse

Jeg er ansat i Takeda, som er en japansk farma virksomhed med 60000 ansatte. Her har jeg ansvaret for leverancerne af en række IT-services globalt. Som leder har jeg en moderne, demokratisk lederstil, hvor jeg lytter til eksperterne, inden jeg tager beslutninger og lægger op til, at medarbejderne tager ansvar og lader sig motiver at dette.

Mit nuværende job består primært af IT service management, hvor det primært er ledelsesopgaverne der fylder, men jeg bruger selvfølgelig og så min baggrund og viden fra mange år som IT -tekniker . Den kombination passer mig rigtig godt og jeg leder egentlig efter noget lignende. Hvis mine lederkompetencer kan bruges uden for IT, vil det bestemt også have interesse.

14. december 2018
Fast stilling
Nej
Juridisk chef
Cand.jur.
2
2
jurist, cand.jur, advokatfuldmægtig, juridisk rådgiver, juridisk sagsbehandler

Min forståelse for titlen ”jurist” er unik, hvilket er skabt på baggrund af min spændende rejse som partner og rådgiver i iværksættervirksomheder. Jeg har ikke kun forståelse for juraen i forhold til kommunikation til en klient, men derimod også en forståelse i et praktisk aspekt, da jeg har varetaget rollen som leder. Gennem mit seneste job har jeg skabt stor faglighed hos vores jurister samt succesfulde salgsresultater gennem undervisning, sparring og personaleledelse. Jeg har erfaring med udfærdigelse af juridiske dokumenter og tekster samt udvikling af juridisk rådgivning, som har bidraget til anerkendelse i den juridiske verden og hos ”Familien Danmark” for de virksomheder, som jeg har arbejdet for.

14. december 2018
Fast stilling
Ja
Chefkonsulent
cand.merc. Strategi, Organisation og ledelse + Master of leadership and innovation in complex systems
14
3
Forretningsudvikling, innovation og ledelse

Forretningsudvikling, Innovation og strategi.

Stærk udviklingsprofil, hvor jeg finder og implementerer løsninger i store organisationer, som kombinerer kundernes og forretningens behov. Det gør jeg på tværs af siloer og organisationer.

Jeg er en god motivator, og formår at skabe mening og et attraktivt lærende miljø for mine medarbejdere og kollegaer.

Specialer: Forretningsudvikling, Strategi, Økonomi og budgettering, innovation management, lederudvikling, programledelse og procesfacilitering.

14. december 2018
Fast stilling
Ja
Marketingchef/ Partner
Cand. Merc.
17
10
Marketingdirektør

I have worked with marketing, innovation and tech companies since I finished my M.Sc. in Management of Technology (renamed Management of Innovation & Business Development) from Copenhagen Business School.
My passion in the marketing area is to develop the right solution to our clients and help them in their efforts to reach their goals. Internally, within the advertising agency, my main focus is to make the perfect set-up for our creative department and build a good environment for the project managers based on trust, team spirit and internal development.

13. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Head of Commercial Excellence
Cand mag bachelor
25
20
Salgsdirektør, kommerciel direktør, forretningsudvikling, strategieksekvering
13. december 2018
Fast stilling
Nej
sprciel innovationskonsulent
fysik
28
5
project management, business development, koncept development, R&D

R&D & Project Management, Business Development, Innovation, Communication

25 year’s experience in innovation & commercialization of technologies

Development of first European digital news bureau, AIM

Founder, CEO, R&D director, Lithium Balance A/S

Founder, CEO, R&D director, Industrial Electric Vehicle A/S

Special innovation consultant, SDU, meddlem af styregruppe og projektleder

for Center for Industrial Electronic

 

13. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Marketing- og kommunikationsansvarlig
Markedsføringsøkonom
5
1
Marketing, kommunikation, digital marketing, social media strategy, projekt og event arbejde.

Jeg har passion for marketing og ved hvordan sociale kanaler skal anvendes for at sprede budskab, skabe værdi og salg. Dertil har jeg den nyeste viden og erfaring indenfor markedsføring – bl.a. sociale medier, Content marketing, Google Ads, E-mail marketing og SEO, som jeg har tilegnet mig hos Google og Bigum&Co.

Derudover medbringer jeg erfaring indenfor salg og service, forståelse for kundens behov, hvordan produktet kan skabe værdi og dermed yderligere vækst for Jer.

Jeg er en dygtig kommunikator, både skrivende og talende, på engelsk og de skandinaviske sprog og har flair for at skrive og sammensætte tekster. Samtidig kan jeg bidrage med erfaring indenfor udarbejdelse, planlægning, koordinering og eksekvering af digitale marketingkampagner.

13. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Forhenværende direktør
HH
30
10
i transport branchen, såsom logistikkoordinator, Key Account Managment o.lig.

Analytisk, planlægger, struktureret og målrettet. Solid erfaring med eksport/import og koordinering af diverse opgaver. Rigtig god kommerciel forståelse, strategisk, resultatorienteret, udpræget teamplayer, åben og imødekommende, positiv, empatisk, diplomatisk, ansvarsfuld og udadvendt.

12. december 2018
Fast stilling
Nej
ledig
Cand merc EMF
8
0
Marketing

Som generalist inden for marketing holder jeg af at balancere de mange opgaver og elementer, der til sammen øger brandværdien, udforsker nye potentialer og salgsmuligheder. Jeg fokuserer på det konstruktive samarbejde og bruger min viden og relationer til at forene interesser og skabe resultater, der er bæredygtige og fremadrettede. Jeg nyder at skabe kreativt materiale, der genererer kendskab og øget salg af det/de brand(s) jeg er ambassadør og garant for.

12. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Senior Executive Advisor
MSc Business Administration
19
14
CEO, COO, Business Development Director

Entrepreneurial executive with solid experiences in leading growth or turnaround at international Tech, Lifestyle and IT companies.

Been CEO, COO, Business Development or Turnaround Executive at companies based in Nordics, US and Hong Kong in growth, scale-up or turnaround situations combined with experiences from consulting, corporate finance advisory, private equity and board of directors work.

Key achievements
• Drove rapidly expansion, brand building, organizational transformation, optimizations as CEO at a disruptive company with 150+ employees in US.
• Turnaround management as Interim CEO/COO at tech company with 27 employees
• Pioneered strategies, buy-and-build, synergies, optimizations, modernized business models, grew topline by 48% to EUR 2.5 bn and tripled EBITDA in 3 years as EVP, Corporate Development

11. december 2018
Fast stilling
Ja
Privatrådgiver
Cand.merc. 2019
3
0
souschef, leder, direktionskonsulent/assistent, specialist

Jeg har gennem de seneste 3 år arbejdet i Nykredit som servicekonsulent og senere hen som privatrådgiver. Tidligere har jeg arbejdet med telemarketing salg, som kørende sælger og motorjournalist.
Derudover har jeg arbejdet en del frivilligt både i FDF, politik og ungdomsengagement. Herunder 10 år som FDF leder, politiske messe for over 1000 deltagere, etableringen af Aalborg Ungebyråd med videre.

10. december 2018
Fast stilling
Nej
Fabriks- og Indkøbschef
HH
16
8
Salgsledes, ledelse, salg. Søger primært i industrien, den private sektor

Jeg er udadvendt og smilende, kan lide at tale med mennesker på alle niveauer.

Jeg er en stærk og succesfuld leder med mange års erfaring. En menneskelig leder, der er dygtig til at drive et team og samle tropperne, så vi går imod samme mål. En stærk relationsbygger  der motives af salgsledelse, få medarbejdere til at lykkes og få succes. Brænder for at skabe resultater, benhård men også realistisk forhandler, der mestre forhandlingsteknikker .

10. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Director
Ingeniør
29
20
Director, Direktør i IT, Telebranche eller tilsvarende

Mere end 20 års erfaring fra IT-branchen, heraf 14 som Director. Ansvarlig for nationale og internationale ansatte og kunder. Lederskab, Kunde og partner management. Har en positiv, pragmatisk og empatisk attitude.

8. december 2018
Fast stilling
Nej
Logistik og marketing manager
Cand. Merc.
9
4
Logistikchef eller SCM

Jeg har i de seneste år været logistik og markedsføringsansvarlig på Munkebo Seafood. Dette vedrører virksomhedens logistik som angår af og tilgange fra alle kontinenter. Jeg er ansvarlig for forhandling af aftaler. Derudover er jeg leder for pakkeriet og færdigvarelageret.

Jeg er energisk og motiveres af udfordringer. Jeg er et socialt menneske og derfor er relationer vigtige for mig, derfor har jeg det bedst i et uformelt, humørfyldt og engageret miljø. Min baggrund samt mit positive sind gør at jeg trives på tværs af faggrupper og hierarkier.

7. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Direktør for markedsselskab
HD(U) og Maskiningeniør
24
12
Direktør, bilbranchen heunder især elektriske køretøjer

I started my career as Sales Engineer, moved on to the position of Product Manager, then to Sales Manager until I was promoted to a position as Country Manager for Volvo Buses in Denmark.

I have broad experience in relationbased sales (BtB) and in tender business on highly competitive markets. Furthermore I have been responsible for introduction and sales of electrical commercial vehicles and infrastructure in the Danish market. This based on a corporation in a Nordic working group.

I have a Graduate Diploma in Business Administration, BSc (120 points) and a degree as Mechanical Engineer, BSc (120 points).

 

7. december 2018
Fast stilling
Nej
Account Manager
Økonomikonsulent
24
3
Salgsstillinger, løsningssalg indenfor IT/HR eller lignende.

Engageret og meget energisk salgsprofil med mange års salgserfaring indenfor løsnings- og mediesalg til både private og offentlige organisationer.
Højt energiniveau og formår at føre både operationelle og strategiske dialoger med mine kunder, hvor jeg afdækker pains og leverer løsningerne.
Håndterer hele salgsprocessen fra kontakt til de "kolde"emner til aftalen lukkes.

6. december 2018
Fast stilling
Ja
Konsulent
Pædagogisk antropolog
10
4
Konsulent, leder, underviser, projektleder, proceskonsulent
6. december 2018
Fast stilling
Nej
Quality Manager
Cand. Scient.
19
3
Quality Management

Jeg leder aktivt efter min næste virksomhed hvor jeg kan gøre en impact for at forbedre oplevelsen for kunderne.

Jeg har empati for kunden og vil være ansvarlig for at end-2-end at sikre at kunden til stadighed er tilfreds.

Jeg har arbejdet inden for kommunikations (Fiber Optik/mobil telefon/LAN netværk) og Energi (Varmesystemer) men ønsker også gerne at arbejde inden for regulerede brancher (feks Medico).

Jeg er strukturet, detaljeret, omhyggelig, men også pragmatisk i min tilgang. Jeg ønsker at levere produkter til kunder, men ønsker ikke at se disse blive returnere som en kundeklage.

 

6. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Head of communications
cand. comm
20
15
Kommunikation

Jeg skaber og udvikler kommunikation, der understøtter forretningens og organisationens strategi og målopnåelse samt relationerne til stakeholders. Med udgangspunkt i min analytiske sans, økonomiske forståelse, politiske tæft og resultatfokus udvikler jeg kommunikationen – både i tæt dialog med og som rådgiver for topledelsen. Jeg har haft ansvaret for såvel intern som ekstern kommunikation og i flere tilfælde også branding og marketing. Min erfaring kommer fra både danske og internationale virksomheder som NCC, Maersk Tankers, MT Højgaard, DBI, FOSS og kommunikationsbureauet Dreyer & Kvetny.

6. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Freelance
HD (u)
38
30
Transport logistik & service. Proces- & produktivitetsforbedring, strategi, PMO/projektledelse

Jeg forbedrer bundlinien i virksomheder indenfor logistik & service ved at definere og optimere  virksomhedens strategiske mål & fokusområder, interne & eksterne processer, performance, tværfunktionelt samarbejde samt forretningsudvikling (eksternt & internt).

De seneste +15 år har jeg arbejdet på senior ledelsesniveau indenfor transport- & servicebranchen samt grossist & FMCG med opgaver indenfor strategiarbejde, PMO (Program Management Office) &  projektledelse, procesoptimering, performance og produktivitet - samt ledet liniefunktioner.

Har deltaget i flere turn arounds  af virksomheder med stor omsætning.

Skaber hurtigt & effektivt et overblik over den nuværende situation - og faciliterer dernæst  processen med at fastlægge strategiske mål & de taktiske actions (projekter/aktiviteter).

Jeg er en stærk og vedholdende leder - især som PMO- & projektleder - og samarbejder på tværs i organisationen. Jeg er en selv-starter, - har masser af drive og tager selv beslutninger, når det kræves. Min ledelsesstil  er motiverende, hvilket er vigtigt for at opnå resultater - og jeg kommunikerer meget i organisationen.

Er vant til at rejse og derfor åben for opgaver med rejseaktivitet.

6. december 2018
Fast stilling
Nej
Produktchef
Sygeplejerske/handel og økonomi
26
1
salg og marketing, salgschef, produktchef, category manager, key account manager

Jeg er 46 år, har to børn, 1 pige på 19 år og 1 dreng på 12 år. Vi bor i et dejligt hus i Vanløse hvor vi også har 2 små hunde (Daisi og Chanel)
Jeg er ugift

Jeg dyrker en del sport i min fritid. Løber 3 gange om ugen, har løbet 6 halvmaraton og boksetræner

Jeg har i mange år arbejdet i medicinal samt medico branchen, mange af årene som produktspecialist og produktchef.
Jeg har gode sociale kompetencer og kan kommunikere med mennesker på alle plan. Jeg vil til enhver tid forvente af mig selv, at jeg har den faglige dybe der skal til for at fremtræde professionelt.
Jeg befinder mig godt i et job med udfordringer og har drivkraften og villigheden til at tage autoriteten og træffe beslutninger, samt evnen til at handle hurtigt, der sikre at de fleste af mine mål nås.
Jeg er god til at hjælpe andre og fremme deres projekter såvel som min egne.
Med mine mange år i branchen i forskellige job, har jeg godt kendskab til markedet, kunderne og har den kommercielle forståelse.

5. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ejer
Civilingenioer
30
25
CIO, CEO, Divisions leder - IT

Har arbejdede i IT salg, udvikling

5. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Nordisk Marketingchef
Master, International Marketing
18
11
Marketingchef, CMO, marketingdirektør, produkt- eller servicevirksomhed.

Marketingchef med 16 års international og digital erfaring.

Jeg er en leveringsdygtig marketingchef, med dybdegående international og digital erfaring i at udvikle marketingstrategier og lede B2B og B2C indsatser, der skaber salg og markedsandele, uden at forøge budgetterne. Jeg har stor forretningsforståelse og er vant til arbejde med optimering, strategi, turn-around og virksomhedsledelse.

Jeg søger primært en stilling indenfor forbrugsgoder, livsstil, teknologi eller udvikling og gerne i en mellemstor virksomhed, hvor marketingindsatsen er identificeret, som en nøgleindsats.

Jeg bor p.t. i København, men planlægger at flytte til Jylland med familien i 2019.

5. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Adm. direktør
Civilingeniør og civiløkonom
22
20
Adm. direktør, fabrikchef, funktionchef

Jeg er civilingeniør i industriel produktion fra Aalborg Universitet samt HD i regnskab og økonomistyring fra Syddansk Universitet. Jeg har hele tiden fornyet min viden og det seneste har jeg gennemført mini MBA, Master of Business Administration program fra Probana Business School.

Professionelt, såvel som personligt, stræber jeg efter altid at forbedre mig med de ting jeg

beskæftiger mig med. Jeg er en målrettet, ærlig og ansvarlig person, der værdsætter dialog og kommunikation. Jeg har desuden et analytisk mindset, hvilket gør mig i stand til at løse opgaver, der ikke nødvendigvis ligger indenfor mine ekspertiseområder.

Jeg er positiv af natur, og sætter en dyd i at kunne bidrage til et konstruktivt arbejdsmiljø. Jeg finder det personligt spændende og tilfredsstillende at tilegne mig ny viden.

I gennem min karriere har jeg fået erfaring i Business Management, Business Strategy, Operations Management, Sales Management, Organisationsudvikling, Strategisk Indkøb, Produktion, Engineering, Procesforbedring og Change Management.

5. december 2018
Fast stilling
Nej
Brand Manager
Kandidat indenfor marketing og kommunikation. Cand.Negot - International Communication Management
2
0
Junior Brand Manager, Brand Manager, Marketingsassistent, Marketing coordinator

Jeg er glad for at prøve nye ting af i alle sammenhæng og sætter stor lid til ”learning by doing”. Min uddannelse indenfor Marketing og Kommunikation gjorde mig interesseret i FMCG, branding, salg, kundeoplevelse, markedsanalyse og kundeloyalitet, denne passion blev videreudviklet gennem mit arbejde som Salgskoordinator og Brand Manager. Jeg bliver motiveret af en dynamisk hverdag, hvor vi som team og individuelle samarbejde om det bedst mulige resultat. Jeg er effektiv og hårdtarbejdende og kan godt lide at sætte ting i systemer. Som person er jeg social og udadvendt.

4. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Active Job Seeker
MSc Aerospace Engineering
11
0
Entry level, trainee, graduate, mid level or even volunteer position within design, manufacturing or project engineering. My search is not limited to engineering roles only, I will love to take any other exciting challenges as well.

An ambitious individual who loves taking initiatives, thinking out of the box with growth mindset and always ready for changes. A great team player who understand needs of the people around. Highly qualified and experienced; MSc and BEng in Aerospace and Aeronautical Engineering with industrial experience from Internship at Airbus UK. Being flexible and adaptable, worked as a Security Officer throughout the time at university. An entrepreneur, successfully implemented a business idea in form of a vape shop. Relocated permanently to Denmark from UK to seek new exciting opportunities with prospects of learning and developing new skills to grow within the company.

4. december 2018
Fast stilling
Ja
Manager
Bankuddannet
22
10
Ledelse, økonomi og finans

Jeg er uddannet i bank, og bistået stillinger som rådgiver, filialchef, manager, CFO og CEO i finansielle virksomheder.

Personligt er jeg lyttende, strategisk tænkende, og operationel handlende. Jeg forstår mennesker og virksomhedsdrift, og har en stor passion for at lave resultater med mennesker i den finansielle sektor.

3. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Virksomhedsøkonomi – Merkonom
25
22
My ambitions for my future career is at C-Level management as CEO position in small to medium-sized company, CCO, COO (Retail / Franchise / E-Commerce), Buying Director or VP / Director positions within management, operations, sales, retail & franchise.

After 7 years as CEO at Custommade A/S, I am seeking new challenges. I have a background in the fashion – and lifestyle industry with more than 24 years of experience, the past 22 years from senior managing positions at Magasin, SAND, By Malene Birger and recently Custommade A/S. Throughout these years, I have successfully carried out strategies for developing and launching international sales & retail distribution for leading fashion brands, here among establishing own retail stores, franchise stores and as well as travel retail shops in airports. I have developed and implemented international retail concepts and secured the brand - and retail identities across different markets worldwide. Further, I have implemented strategic digital transformations, and successfully launched E-Commerce business, B2B and B2A sales platforms.

I am driven by working with management, visionary brand building, strategies, global sales & retail distribution and E-commerce.

I am a strong leader and a P&L focused CEO with a long-term experience within branding, international sales distribution, retail, franchise and travel retail. I am passionate about strategy development and implementation and have the ability to create strong strategies and to ensure execution of these.

With a strong commercial mindset, I have the ability to creating teams with a sense of community, who are able to meet their targets.

I have extensive knowledge of management, organizational development and change-management. My experience includes working within the crossroads between the Chairman, board of directors, Equity funds, part owners and private company stakeholders. I process a strong competence within executive stake-holder management.

3. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Marketingschef
Cand.Negot. i International Business, Marketing og Kommunikation
7
5
Marketing, Business Development, Market Intelligence, Go-To-Market, Branding, specialist stillinger

Gennem 10 år har jeg oparbejdet en omfattende værktøjskasse til brug i brandskabelse og GoToMarket-strategi. Som Marketingschef har jeg haft overordnet ansvar for Blue Ocean Robotics-gruppens globale brand. Heriblandt, at skabe brand identiteter, kommunikationsmanualer, kreative kampagneplaner, designmanualer og hjemmesider for virksomhedens egne initiativer og søsterselskabers. Et eksempel, er salgsdivisionen Globe Robots, hvis POS-hjemmesider og storytelling arbejde var en central hjælp til at divisionen på under 1 år kunne lukke salg af tredjeparts robotter for et to-cifret millionbeløb, inkl. Danmarks største ordre til dato, af robotter til én kunde.

Mine teams har tidligere været med til at opsætte crowdfunding kampagner og community-baseret events, som konsulent i det københavnske startup miljø. Dog står dette i skyggen i forhold til min rolle som projektansvarlig for at skabe Danmarks nye internationale robotmesse, R-18. Med konkrete mål for øje, blev der skabt international brand omtale for mere end 12 millioner kroner i AVE samt et internationalt besøgstal på mere end 5.000. Min rolle i opsætningen af R-18 omfattede hele processen fra konceptualisering og ressourcestyring til faktisk opsætning af konferenceprogram, pitching til medier og udsendelse af invitationer.

Jeg går til enhver opgave med læring og udvikling for øje. Jeg sætter en ære i at følge med i trends indenfor marketing og teknologi. Success er for mig et produkt af lige dele process frem mod målet, som resultet i sig selv. Jeg trives godt i et internationalt arbejdsmiljø på tværs af kulturer, hvor jeg bruger min erfaring og uddannelse indenfor kulturforståelse til at skabe det bedst mulige grundlag for samarbejde. Dette har jeg blandt andet erfaring med fra koordinering af EU-støttede projekter i Blue Ocean Robotics, hvor min opgave var at koordinere kommunikationsplaner mellem relevante europæiske parter til videre eksekvering.  

Dette er blot et lille indblik i de kvaliteter jeg besidder og vil gerne uddybe hvis min profil kan have relevans for jeres udfordringer. 

5. december 2018
Fast stilling
Nej
Senior Business Consultant
HHX
18
5
Key Account Manager, salgsleder, salgschef, Teamleder

Merkantil uddannet Key Account Manager og Senior Business Consultant med solid erfaring fra salg af SaaS Software, hardware og AV-løsninger til alle virksomhedssegmenter og den offentlige sektor. Erfaring med brancheløsninger og digital omstilling inden for fx dokumenthåndtering, elektronisk fakturascan og input løsninger til effektivisering af forretningsgange. Solide salgsresultater hvert eneste år. Søger altid ny viden og tilgange til øget performance. Kåret som ’Årets Netværker’ i Silkeborg BSV-netværk 2016 + 2017

29. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
IT Afdelingsleder (ledig idag)
MBA
25
20
Ledelse indenfor IT og operationelt eks. COO, CIO, IT Chef/Direktør

Jeg har 25 års erfaring med ledelse og ledelse af tekniske projekter, både som ejer,  og som COO/CEO i egen virksomhed og de sidst 15 år for andre. Jeg er stærk teknisk funderet med stor strategisk erfaring, har stået i spidsen for tekniske og organisatoriske projekter og har en omfattende indsigt i digitaliserings-strategi og implementering. Min seneste opgave var som ansvarlig for det samlede IP netværk hos SE-STOFA, hvor jeg formåede at få stabiliseret platformen og stod i spidsen for en helt ny strategi.

Som person og leder har jeg en udviklingsorienteret og ambitiøs profil med stor strategisk indsigt og solid forretningsforståelse. Jeg skaber resultater baseret på åbenhed, motivation og har en empatisk ledelsesstil, og det er igennem medarbejderne min succes skal måles. Jeg har fokus på resultater i samarbejde med andre og er derfor vant til at kommunikere bredt på tværs af faglighed og på alle niveauer i en organisation, dette gælder både internt og eksternt, herunder med ledelsen, bestyrelse og øvrige interessenter. Samtidig vil ord som: Nytænkende, lyttende, tillidsvækkende, loyal, humoristisk, og beslutningsdygtig også være naturlige i min personlige profil.

Min absolut største styrke er, at jeg forstår mig på forretning, markedet og teknikken, og ud fra det kan skabe forudsætninger for de rigtige indsatser.

29. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Salgschef
Civilingeniør
32
25
Salgschef

Ambitiøs, innovativ, strategisk tænkende salgschef, der motiveres af øget salg/indtjening, kontakt med kunder og udvikling af organisationer og koncepter. Har stor erfaring med BtB salg på de nordiske markeder.

Som leder er jeg igangsætteren, der i samarbejde med mine medarbejdere sætter ambitiøse og realistiske mål, giver frihed under ansvar for at nå målene.

Ud fra markedskendskab, viden omkring kunder og den enkelte sælger initierer jeg handlingsplaner for hele salgsafdelingen, den enkelte sælger og til sidst på kundeniveau. Foretager opfølgning med faste intervaller.

Jeg motiverer mine medarbejdere igennem dialog, sambesøg og coaching. Jeg er lederen der bakker min medarbejdere op, når dette er nødvendigt.

Som sælger er jeg den faglige dygtige, som tænker i helheder og dermed totaløkonomi for kunden. Value Based Selling er en naturlig del i den måde, jeg arbejder med kunder på.

Som person er jeg positivt/humoristiske, som ser løsninger på selv komplekse problemstillinger.

Er stærk både som leder og sælger til at skabe relationer, dette gælder på alle niveauer både i egen virksomhed og kundens organisation. Jeg trives bedst i en organisation med åbenhed og fri tone. Jeg bevarer roen selv i pressede situationer. Jeg har en stor menneskelig forståelse

29. november 2018
Fast stilling
Ja
Senior Director (marketing, P&L, business development)
HD-A
21
12
C-level, business development, M&A, marketing, business unit / P&L

Skarp kommerciel profil med mere end 20 års erfaring fra såvel B2C som B2B.

15 års erfaring med marketing og brand-ledelse suppleret med års erfaring som P&L ansvarlig for forretningsenheder med omsætning mellem 150 og 1.200 mio. kr.

Stor erfaring fra forretningsudvikling, P&L ledelse af business unit, strategi samt M&A.

Bestyrelsesmedlem i tech start-up virksomhed hvor integration, international ekspansion samt vækst er i fokus. Omsætning fordoblet fra 2016-17 og igen fra 2017-18 (nu 70 mio. kr.).

Stor ledelseserfaring med synlige resultater - jeg betegnes som stærk motivator som får teams med, skaber tillid samt leverer som aftalt.

28. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Commercial Director Nordics
Msc. Strategi, Organisation og Ledelse
15
10
ceo, salg og marketing direktør, business development

Kort om mig:

42 årig mand bosiddende i København.

Erfaring fra Automotive/Finance i international virksomhed med omsætning mia. klassen.

Erfaren leder og rollemodel med direkte og indirekte ledelse samt salgsledelse i BtB.

Søger virksomhed der kan og vil udvikle sig og skabe vækst.

Er drevet af kommercielle mål med kunden i fokus.

28. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Country Manager
Maskiningeniør (Bsc.Mech.Eng.)
35
18
Salg, jern-, metal- og maskinbranchen

Jeg anser mit arbejde som en del af min identitet, hvilket gør mig til en yderst dedikeret, ansvarsfuld og ikke mindst loyal medarbejder og kollega. Jeg beskrives som en positiv, handlekraftig og faglig kompetent personlighed med gode samarbejdsevner. Jeg er i besiddelse af et godt humør, og en situationsbestemt humor, hvilket har en afsmittende effekt. Empati, åbenhed, seriøsitet og entydighed vægter jeg højt som personlige præferencer.

Jeg er ham, der på broen udstikker en kurs og ham, der arbejder aktivt i maskinrummet for at holde fremdrift.

Jeg har et internationalt mindset og er multikulturel i forhold til at arbejde og agere sammen med andre.

Jeg vil se frem til en personlig samtale, og høre mere om stillingen, samt at få have muligheden for at uddybe mine faglige og personlige kompetencer til jobbet. Jeg ser mig selv på arbejdsmarkedet i minimum 5-7 år endnu.

28. november 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Nej
Freelancer
Cand. Merc.
15
3
Category Manager, Brand Manager, Executive Assistent

Emphatic business developer with a strong commercial and sales
driven mind set - 15 years+ experience from FMCG & Media
Agencies looking for interim/freelance assignments.

Specialties:
Consumer Insight, Customer Journey, Brand Building, Category Development

Key qualifications:
• Strategic, tactical and operational experience within marketing and sales
• Project management (planning, execution and evaluation)
• Strong commercial and financial acumen
• Developed analytical skills of FMCG & Media
• Clear focus on value creation, customer journey and consumer needs
• Passionate about sales, consumer Insights and innovation
• Diplomatic, persistent and action oriented work attitude

28. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Digital forretningsudvikler
Computer enginerring
15
10
Innovation og forretningsudvikling, nationalt såvel som internationalt

Jeg er en kreativ, digital eventyrer som skaber resultater. Jeg er i stand til at forbinde ledene mellem teknologi, mennesker, forretning og kommunikation.

At bringe et produkt fra koncept eller til internationalisering har en del udfordringer. Med over 10 år i ledende roller har jeg mødt de fleste.

Jeg leder efter en omstillingsparat virksomhed eller opgave hvor min erfaring kan bidrage til et langsigtet mål.

27. november 2018
Fast stilling
Nej
Customer Service Manager
Akademikernes Lederuddannelse
32
10

Energetic, commited and result oriented Customer Service Manager with years of practical experience. Skilled in Negotiation, FMCG, Management, Coaching, and how to get people from good to great. Focus on direction and employees, to achieve the best reultats.

26. november 2018
Fast stilling
Nej
(opsagt min stilling) Midlertidig eget firma
cand.scient.adm
13
2
Projektleder

Jeg kan bidrage med 12 års erfaring som management konsulent, fra boligselskaber, kommuner og som markedschef i en af landets største ingeniørvirksomheder og som selvstændig konsulent.

Jeg skaber hurtigt tillid og netværk med min ekstroverte personlighed. Kompetencer jeg også gør brug af til at holde oplæg, sælge og finde midler til nye opgaver. Jeg skaber resultater ved at arbejde struktureret og med flid, fleksibilitet og troværdighed.

25. november 2018
Fast stilling
Nej
Salgschef
Maskinmester
19
12
Salgschef, salgsdirektør, direktør.

Min uddannelsesmæssige baggrund er som automekaniker, med en teoretisk overbygning som maskinmester. Det har givet mig indblik i både mekaniske konstruktioner, men i høj grad også el-tekniske løsninger.

Jeg har været ansat i salgsrelaterede stillinger gennem de sidste 19 år, de sidste 12 år som leder.

Som ekstern sælger var mine opgaver, at håndtere salg til nye kunder, såvel som salg til eksisterende kunder.

Som produktchef var opgaverne ud over salg også produkttræning af salgsteamet, at være orienteret om markedsbehov samt daglig kontakt til leverandørerne.

Min nuværende ansættelse er som salgschef, og en del af den daglige ledelse. Salg er fortsat en vigtig del af dagligdagen, men derudover er opgaverne bl.a. daglig ledelse af salgsteam samt i samarbejde med direktøren, at udarbejde og implementere firmaets overordnede strategier.

 

 

23. november 2018
Fast stilling
Ja
Head of Corporate Social Responsibility
HD (O) + Master in Corporate Communications
20
15
Executive niveau: Kommunikation, Marketing, Branding, CSR

Jeg leverer strategisk kommunikation som øger brandværdien, skaber markedsmæssig værdi og vækst | Jeg ser kommercielle sammenhænge mellem den højaktuelle bæredygtighedsagenda og forretningens vækstmuligheder |Jeg skaber dokumenterbare resultater på bundlinjen gennem strategisk CSR-arbejde med reel brand-værdi.

23. november 2018
Fast stilling
Ja
Market Manager
Herning Handles skole
-30
-14
Salg og slags ledelse

Jeg har arbejdet med salg, import / export, design, marketing, brand building, start-ups og retail.

Sales Manager, NSM, KAM eller NAM. Som en del af et team eller som leder af teamet!

Arbejdet i Sydøstasien, USA, Canada og EU, hvor jeg har solgt produkter, lavet distributionsaftaler, startet produktion op på fabrikker og fuldt varen hele vejen til slutbrugerne.

 

Erfaring fra elektronik branchen (FMCG), robotics, hvidevare (MDA), små el (SDA), floorcare, møbler og accessories / brugskunst

 

20 års erfaring i UK & Ireland.

 

 

21. november 2018
Fast stilling
Ja
Owner
Cand. Mag + Svagstrømsingeniør
26
20
Salg, Business Development og ledelse indenfor teknologi
Salg, markedsføring og ledelse er overskriften for det, der driver mig. Jeg sætter stor pris på at drive tekniske salg med værdi for øje, har masser af mod til at åbne døre, motivere folk, kan godt lide at være på og er velargumenterende omkring de budskaber, jeg kommer med og repræsenterer.
Min tekniske og kommunikationsmæssige baggrunde skaber et solidt og meget gennemslagskraftigt grundlag i forhandlingssammenhænge. 
Jeg har et ekstremt godt overblik for hele løsninger, og sætter fokus på ordentlighed i min tilgang. Min faglighed og kompetencer ligger inden for:
• Salg og ledelse
• Forretningsudvikling
• Opbygge netværk og skabe relationer 
• Marketing 
21. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Selvstændig ledelseskonsulent
MBA fra Henley Management College
31
19
Ledelse og HR

STÅET I SPIDSEN FOR AT SKABE EUROPAS BEDSTE ARBEJDSPLADS UD FRA GRUNDHOLDNINGEN OM, AT TILFREDSE MEDARBEJDERE ER FUNDAMENTET FOR AT DRIVE EN SUCCESFULD FORRETNING. STÆRKE KOMPETENCER MED HENSYN TIL AT OPNÅ RESULTATER GENNEM MENNESKER

God ledelse og dermed gode forretningsmæssige resultater handler om at tænde lyset i en medarbejdergruppe, flytte mennesker ud af deres komfortzone og bygge bro mellem organisation, målsætning og ejerskab hos medarbejderne. Som leder er jeg kendt som den handlekraftige, visionære og temposættende leder, der er med til at skabe ansvarlighed, sætte standarder og motivere til engagement og innovation. På den baggrund skaber jeg resultater og bundlinje.

Et synligt bevis på evnen til at omsætte vision til virkelighed er topplaceringer i Great Place to Work. Frøs Sparekasse blev i 2010 kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads og i 2011 Europas Bedste Arbejdsplads (en anerkendelse ingen andre danske virksomheder har opnået).
Jeg motiveres af at skabe resultater gennem andre, se en organisation og dens medarbejdere og ledere vokse. Nøglen til succes handler om at få organisationen til at forfølge ambitiøse forretningsmæssige mål samtidig med, at alle føler sig set, hørt og forstået. Gennem teamwork og gensidig forståelse kan en virksomhed opnå unikke resultater.
Transparens og uddelegering af ansvar er nøgleord i stærk ledelse. Jeg befinder mig godt i en turbulent hverdag med forandringer, hvor der kræves styring, strategisk sigte og fokus ud fra en klar rolle- og ansvarsfordeling. Ledere og medarbejdere skal altid vide, hvad der forventes af dem.

21. november 2018
Fast stilling
Nej
Service- og personalechef i Salling Group
Cand. merc. strategy and organization med en toning indenfor human resource management
17
6
Jeg søger stillinger indenfor HR, personaleledelse, rekruttering, onboarding, kommunikation, koordinering, medarbejderudvikling og mentorfunktioner

Hej:)

Jeg har opsagt min stilling som Service- og personalechef i Salling Group og søger derfor nye spændende udfordringer pr. 1/1-19.

Jeg er primært interesseret i ovennævnte stillingstyper, men er i det hele taget meget åben overfor nye udfordringer, arbejds- og ansvarsområder.

Kontakt mig gerne, hvis du mener, at jeg kan bidrage med at skabe værdi i din virksomhed:)

Venlig hilsen Nina

4. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Konsulent
Master i positiv psykologi, systemisk lederuddannelse, merkonom
20
10
Leder, konsulent, personale- og lederudvikling,

Ønsker

 • Anvende positiv psykologi og lederuddannelse
 • Hjælpe mennesker til præstation og trivsel
 • Coaching, træning, udvikling

 

Jobmuligheder

 • Lederjob
 • Coach/trivselscoach
 • Ledelseskonsulent
 • Projektleder
 • HR-afdeling

 

Hvem er jeg?

 

Fagligt

 • Master i positiv psykologi
 • Strategisk relationel ledelse
 • Arbejdslystkonsulent
 • Merkonom
 • 5 års ledererfaring fra egen virksomhed
 • 5 års øvrig ledererfaring
 • 7 års konsulent- og projektledererfaring

 

Personligt

 • Forretningsorienteret
 • Effektiv
 • Kontaktskabende
20. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Enterprise Architech, Supply Chain
Bachelor of Commerce
39
35
Supply Chain Manager, Produktion, indkøb, logistik

Jeg er en udpræget team player, som forstår at de bedste resultater skabes, når alle arbejder sammen og vi udnytter vores forskelligheder.

Med en engagerende og empatisk ledelsesstil kan jeg arbejde sammen med alle kollegaer og samarbejdspartnere både internt og eksternt.

Jeg har en dynamisk tilgang til alle opgaver og evnen til at se det større billede.

Altid positiv og i godt humør.

19. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Managing Partner
Graduate Diploma in Business Administration
25
20
Restructuring & Turnaround, Business Development, General Management

I'm a strategy and business development executive with substantial experience designing, leading, and implementing a broad range of growth and realignment initiatives! Experience coming from working with a lot of interesting brands & companies.

I believe in leadership, in making the mission clear, visible and understandable for everyone in the organization and in hard and target work towards the goals.
I’m a people manager, operational focused with a constant link to the overlaying strategies. I have significant experience in business (product-, brand- and market-) development, efficiency and optimization processes, culture change and with working in international organizations.

It’s the strategic objectives that drive me, but it’s my operational focus that pulls it thru!

Keywords & Skills:
Management, People, Entrepreneurship, Start-ups, Business development, Turn-around management, Business acumen, Brand Activation, Retail, Operations, FMCG, B2C, B2B, Franchise, strong negotiation skills, Global player, International/Nordic, Hands on attitude.

15. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
ledig indtil oktober 2018. CEO
HG, MBA, ErhvervsCoach
23
8
Stillinger jeg søger: CEO, Country Manager, Salgsdirektør, Afdelingsleder, Direktør, Salgschef. Jeg søger ikke specifik en branche eller område. Jeg er god til at vækste fimaer, resultater på bundlinjen, coachende leder og skabe resultater

Som person er jeg målbevidst og mine ansvarsområder lærer mig, at skabe resultater og have flere bolde i luften samt stille krav til mine evner til, at være struktureret og skabe overblik. I mit job sætter jeg pris på selvstændige opgaver og teamwork, da jeg passer godt ind i et arbejde som er krævende og udviklende. Jeg har energi og karisma med humor og engagement. Jeg er ikke bange for at tage fat, er ansvarsbevidst og lærenem, har masser af gå på mod og er social.

Jeg er en resultatskabende, sælgende leder med mere end 20 års erfaring og succes med, at opbygge virksomheder, kunderelationer, skabe salgsstrategier og sikre vækst på bundlinjen. Jeg er motiveret af at skabe succes igennem andre – skabe udvikling og resultater gennem innovative og nye tiltag, og finder det meningsfuldt at bidrage med mine performende kompetencer til implementering, vækst og udvikling.

Som den coachende leder, kan jeg bidrage med stort DRIVE og ENERGI, effektivitet, lønsomhed, loyalitet og engagement og ikke mindst min erfaring med ”vækst-strategi” - som jeg har stor succes med. Jeg er kendt for at have en coachende ledelsesstil, der skaber effektive og motiverede medarbejder/kunder.

15. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Nysgerrig efter nye udfordringer!
Cand. merc.
26
3
15. november 2018
Fast stilling
Nej
Senior Sales Meeting- & Event Coordinator
Receptionist
18
1
Koordinator, Receptionist, Kontor & Administration

Jeg ser mig selv som engageret og i besiddelse af gode samarbejdsevner. Arbejdsmoralen er høj og jeg værdsætter et stabilt men levende arbejdsmiljø. Ydermere har jeg en analytisk og struktureret tilgang til opgaverne, jeg arbejder selvstændigt og er vant til at have mange bolde i luften imens deadlines overholdes. Jeg er ikke bange for at yde en ekstra indsats og kvaliteten af mit arbejde er høj. Med en god portion humor samt en gensidig respekt, formår jeg at byde ind med en god stemning. Jeg er ekstremt detalje orienteret og har øje for de små ting der kan løfte opgaven.  Nye systemer og arbejdsgange lærer jeg hurtigt og er altid åben for indlæring.

15. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Head of Bank Branches
MBA
18
16

Jeg er en erfaren, positiv og udadvendt leder som fokuserer på at skabe forudsætninger for, at medarbejderne skal lykkes med de opsatte mål for såvel firmaet som for dem selv. Igennem at være synlig og tydelig sørger jeg for at opretholde og udvikle niveauerne løbende.
Min engagerede tilgang bidrager til et godt og uformelt arbejdsmiljø. Kombinationen af min nysgerrighed og min evne til at lytte bidrager til at ledere og medarbejderne føler sig involveret og tager ansvar for, at vi som et team løser opgaverne ordenligt og til tiden.

14. november 2018
Fast stilling
Ja
Business Development Director
Executive MBA - General Management
30
18
Sales Management

As a person, I am results-oriented, analytical/reflective, structured, logical and communicative. I am extrovert, and I like to interact with colleagues and customers.

I am visionary, commercially minded and creative in relation to the challenges that I face, and I have many years of experience within technical Sales and Marketing on Executive level.

I have had Management responsibility for +18 years, typically for organizations between 5 to 50 employees. My primary area of experience is within the B2B market, - with sales budgets up to +300 mio. DKK.

I have an Executive MBA background from Coventry University, combined with a degree as an Examined Exporter (Sales & Marketing) from the Danish School of Exports & Marketing. I consider my strategic and commercial toolbox to be intact.

Global experience working with multiple cultures and organizations, including working in sales organizations spread out over multiple countries and locations.

14. november 2018
Fast stilling
Nej
Salgschef
Akademiøkonom og HD 1. del
27
8
Salgschef, projektledelse, senior KAM

Jeg har 8 års erfaring som leder indenfor udvikling af medarbejdere og forretningsmuligheder, samt budgettering og opfølgning på disse. Jeg har mere end 20 års erfaring med salg og marketing relateret hertil. Jeg er en helstøbt og ambitiøs person med fokus på resultater og en analytisk, struktureret og fokuseret tilgang til opgaverne. Jeg har en troværdig fremtoning med gennemslagskraft. Særligt her jeg talent for at se nye forretningsmuligheder, forfølge disse samt en god evne til at få tingene til at fungere, binde enderne sammen mellem flere interessenter/samarbejdspartnere. Jeg har et stærkt kommercielt mindset og nemt ved at skabe relationer og fastholde dem. Er god til at omsætte og formidle den ledelsesmæssige strategi til operationelle tiltag og skabe ”fælles fodslag”, og har også et godt blik for, hvad der på praktisk niveau kan være hindringer til at følge strategien/holde motivationen, og formidle dette til toppen.

14. november 2018
Fast stilling
Nej
Executive Assistant
B.A. Rhetoric & Communication Studies
11
4
Executive Assistant, Project Management, Internal Communications

I am a proactive problem solver using my background in project management, communications, administration, and service to create solutions that support my senior leadership, as well as key stakeholders and customers alike.

Nationality - American. Werkvergunning noodzakelijk - relocation / tax assistance is not.

Main Competencies:
// Communicative
// Content Creation
// Organization
// Responsible
// Flexible
// Independent

14. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Distributions- / Logistikchef
CBA
32
30
COO, Logistik/Transport

Jeg er resultatdrevet og drives af muligheden for at opnå resultater, som kun få tidligere har kunnet præstere. Jeg er en god kommunikator og i kraft heraf også god til, at skabe forståelse og følgeskab under store forandringer.

Jeg er udadvendt og god til at skabe og fastholde relationer. Jeg trives på direktionsgangen såvel som i driften og nyder på den måde, at skabe sammenhæng mellem det strategiske perspektiv og basisdriften. De fleste af mine nære kolleger og samarbejdspartnere beskriver mig som en visionær og kreativ manager med et godt humør, stort drive og engagement – der mærkes og smitter!

Mine faglige erfaringer knytter sig til Supply Chain, produktion og distribution af Fast Moving Consumer Goods - hvor leveringspræcision er altafgørende. Desuden er min faglige ballast støttet op af en række teoretiske uddannelsesforløb bl.a. MBA og bestyrelsesuddannelse.

14. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
General Manager
MBA
18
10
CEO / direktør / bestyrelsespost

Passioneret leder med business mindset, stort mod og talent for transformation!

Mine spidskompetencer indenfor ledelse/strategi, udvikling og krisehåndtering.

Jeg når mine resultater ved at fokusere på retning, kommunikation og organisationshastighed.

Jeg er selvstændig, har et højt drive og evner at gennemskue og håndtere problemstillinger med høj kompleksitet. Jeg er positiv, åben og udadvendt. Jeg sætter stor pris på humor og en uformel omgangstone.

 

13. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO under fratrædelse
MBA, HD(A), Civ.ing.
30
25
Adm. direktør evt. bestyrelse indenfor Udstyr og maskiner (til fødevarer eller Pharma) eller engineering

Jeg er en strategisk, visionær, kommerciel, meget resultatorienteret og erfaren topleder med en 20-årig kontinuerlig historik af fremragende kommercielle og økonomiske resultater fra globale engineering- og projektvirksomheder, der udvikler, sælger, producerer, installerer og servicerer avancerede procesanlæg til primært fødevareindustrien men også til olie og gas, pharma, power og marine. Jeg kan transformere organisationer til højt ydende globale markedsledere gennem analyse, strategisk positionering, udvikling af entusiastiske teams, kundefokus, innovation, skabelse af stærke kunderelationer og optimal drift samt ikke mindst teamwork.

13. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Salgschef
Mellemlang
30
18
salgschef,salgsdirektør
13. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Director Business Development
MSc, HD, MBA
-26
20
Tung international forretningsudvikling, ledelse, energi, business to business, løsninger

Analytisk og hands on

Ledelse og bestyrelses erfaring

Tung forretningsudvikling, strategiske partnerskaber, erfaringer fra Kina, Japan, Syd Korea, USA, Rusland, Europa, bor i Tyskland.

Energi, Renewables, Automatisering, Løsninger

 

 

13. november 2018
Fast stilling
Ja
Business Development Director
Cand. Polyt (Bioengineering)
20
5
Strategisk Forretningsudvikling eller Salg indenfor Biotech/pharma

Mine primære styrker ligger i forretningsudvikling/salg, tværorganisatorisk ledelse, strategiudvikling og portefølje prioriteringer. Jeg har arbejdet en del med innovation og 'early stage' produkter og har et godt øje for hvad der skaber værdi.

Vil også være interesseret i at arbejde med mere modne porteføljer såfremt der er tale om en strategisk turnaround og optimering.

 

12. november 2018
Fast stilling
Ja
Senior Finance Manager
HD (R )
25
15
CFO, Finance Director, Finance Manager i Københavns området

With an education as HD(R) from 1998 supplemented with the education as Registered Accountant from 2003 and with more than 20 years of international and national experience within finance and accounting, hereof 15 years with staff and projects responsibility, I have obtained comprehensive experience within:

 • Leadership
 • Stakeholder Management
 • Business Partnering
 • Financial Management and Processes
 • Budgeting

I achieve my results with an effort characterized with the following personal competences:

 • Articulate
 • Structured, Systematic & Analytical
 • Responsible
 • Good, considerate, empathic and business-oriented leader
11. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Head of Projects
HD(O)
20
16
Salg, markedsføring, forretningsudvikling

Sucess med at overgå omsætning og indtjening. Stor erfaring i forretningsudvikling indenfor start-up, turnaround og konsulideringsvirksomheder. Rutineret i at opbygge relationer med beslutningstagere, afsøge problemområder og skabe løsninger og lederskab. Lede teams op til 430 personer, P&L ansvar samt budget på over DKK 500 millioner. Spidskompetancer indenfor kommerciel ledelse og afsætning.

 

9. november 2018
Fast stilling
Ja
Interim CFO
Cand Merc
20
15
CCO, CFO, CEO

I’m a result determined individual who drives uncompromisingly for higher performance. I thrive in a fast- paced environment where focus is on the ball and getting things done. I’m passionate about understanding and dissecting business models to identify areas of value creation/destruction. I position customers in the center of all I do and embed a culture of innovation and creative thinking to create new commercial opportunities. I’m fascinated by digitalization and how data insight can be leveraged to optimize impact from marketing/branding effort. I find purpose in my work from developing high impact corporate strategies by bridging business fundamentals to industry drives and long-term commercial/brand objectives.

I have an informal and grounded communication style aimed at resolving conflicts and making decisions. I’m focused on maintaining strong relationships and genuinely care about the wellbeing of my colleagues, business partners and consumers/shoppers. Empowerment is a key part of my leadership style as it fully unlocks the potential and performance of talented people. I insist on high team performance and health by facilitating a culture embracing diversity, inclusion, openness, humor/fun and clearly defined priorities and accountabilities.

9. november 2018
Fast stilling
Ja
Afdelingsleder
Maskinmester
16
5
Ledelse - indenfor teknik, produktion, GMP, eller andet spændende.

Jeg er en resultatorienteret person der sætter en ære i at yde et veludført arbejde og en meget vellidt person. Jeg er meget pålidelig og har nemt ved at skabe gode kontakter og relationer til andre personer. Som leder lægger jeg stor vægt på at inddrage medarbejderne i udviklingen af nye tiltag, da jeg mener, at motiverede medarbejdere er nøglen til at opnå gode resultater. Jeg lægger desuden vægt på at være en synlig og troværdig ledelse og sætter en ære i, at der er overensstemmelse, mellem det jeg siger, og det jeg gør.
Jeg er en stærk teknisk leder og det er væsentligt for mig at være med der hvor de strategiske beslutninger tages. I min hverdag anvender jeg LEAN med hovedfokus på KPI og tavlemøder. Jeg har mange års erfaring med GMP, særligt med fokus på dokumentation ved implementering af nyt produktionsudstyr. Min erfaring har lært mig, at vigtigheden i at have en god dokumentation, er afgørende i arbejdet med GMP.

9. november 2018
Fast stilling
Ja
Salgschef
Kort videregående uddannelse
30
20
Salgschef, salgsdirektør, direktør, chef, leder, manager

Jeg har en solid og resultatskabende salgs- og ledelseserfaring (BtB/BtC) fra onsumer-, bygge- og underholdningsbranchen. Herunder KAM, netværk og relationssalg. Primært stærke kvalitetsvaremærker i meget konkurrence-prægede markeder.

Jeg har stor succes med kunderelationer. Min ledelsesstil er kommunikerende samt motiverende. Jeg er initiativrig, empatisk, velstruktureret, vedholdende og bevarer overblikket selv i pressede situationer blandt andet gennem en knivskarp prioriteringssans selv med mange bolde i luften. Jeg motiveres af at skabe gode resultater og få tingene til at ske i teamsamarbejde. "Har med-arbejderne succes, får jeg succes". Jeg lægger vægt på, at være en synlig og troværdig leder.

Solidt købmandsskab og tillidsskabende.

8. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Jeg uddanner mig
HH/HD
26
18
Teamleder, chef, direktør, kundeservicechef, kundeservicedirektør, customer service manager, customerservice director, salgschef, salgsdirektør

Jeg er en resultatskabende og kvalitetsbevidst leder med mere end 24 års erfaring og succes med at opbygge & drifte kundeservice/support/call center, skabe strategier, analyser, struktur og skabe kundeoplevelser og kunderelationer og sikre kvalitet. Jeg er motiveret af at skabe resultater og udvikling gennem medarbejdere og ledere og udvikle deres kompentencer, så vi kan levere de bedste resultater og de bedste kunde og serviceoplevelser samt af innovation og at bruge styringsredskaber, implementere digitale løsninger og målværktøjer til at nå de fastlagte mål og sikre et højt fagligt niveau. Jeg kan bidrage med indgående kendskab til proffesionel driftsstyring, kundeservice, procesoptimering, projektledelse af forandringsprojekter, forretningsudvikling af servicekoncepter, loyalitetsprogrammer, CRM-aktiviteter, udvikling af digitale løsninger, ledelse, udvikling og motivering af medarbejdere og ledere samt en evne til at skabe resultater på baggrund af strategier og – implementering. Jeg har en inddragende, motiverende og inspirende ledelsesstil, der er åben og ærlig og skaber rum til alle i et vindermiljø, hvor begejsting og interesse for mennesker er en naturlig del.

Om min person kan jeg oplyse, at jeg er en analytisk og struktureret orienteret person, der selv kan tage initiativer og arbejde selvstændig, tager ansvar på alle områder og som har stor beslutsomhed, handlekraft & drive. Jeg har et positivt ressourceoverskud til at skabe og give den enkelte medarbejdere troen på, at alt kan lykkes og skaber derved vinderkultur og resultater gennem mine medarbejdere og ledere. Jeg er åbensindet, sjov og lydhør – ser andres perspektiver og imødekommer andres behov, samtidig med at jeg er i stand til at træffe hurtige beslutninger og sikre fremdrift. Jeg er inspirende & motiverende og skaber altid fælles fremdrift

 

8. november 2018
Fast stilling
Nej
International Influencer and Social Media Associate
Cand.merc
7
2

I have a diverse background with combination of digital marketing, consultancy and pharmaceutical industry. My interests include digital marketing, project management,  and business development. I speak Chinese(Native), English(Fluent) and Danish(intermediate).

With deep knowledge of online marketing, I am expert user of various digital tools, such as Google Analytic, Meltwater, Global Web Index, Crimson Hexagon, etc, always ready to learn something new.

I have accumulated solid project management experience. In some of the projects I worked closely with C level stakeholders from international clients such as Uber, P&G, B&O, Volvo, etc, ensuring smooth external and internal communication.

8. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Unemployed
Masters in Finance
10
2
Analyst, Controlling, Procurement, Supply Chain, Financial Market Investments, Business Intelligence, Audit, Consultant

Experienced working on Finance departments. I have a passion on Financial analysis of companies, where in my professional experience I worked closely for 10 months in developing tools to understand the finances of the company and 9 months for risk analysis (eg: segregation of duties, reports checks).  Two years professional experience working with Excel (also with application of VBA), SQL and working with Big data.

8. november 2018
Fast stilling
Ja
Adm. direktør
cand.oecon
25
22
CXO og bestyrelse

Jeg har en fortid som økonomidirektør for C25-virksomheder og administrerende direktør for en stor dansk transportkoncern. De seneste år har jeg været direktør i en specialiseret konsulentvirksomhed, hvor jeg bl.a. har realiseret en vækst på 100% over 4 år.

 

Jeg er åben for nye udfordringer. CXO-jobs i større virksomheder, men også bestyrelsesarbejde. Er p.t. både formand og medlem af en række bestyrelser, primært inden for investeringer, ejendomme og energi.

8. november 2018
Fast stilling
Ja
General Manager
Cand.merc.
25
20
CEo, COO, CSO, General Manager/divisionsdirektør

Executive management with 20+ years of successful international experience. Commercial and result oriented
General Manager with P&L responsibility.
I will characterize myself as smart, energetic, empathic and I have a
positive mindset with a motivating influence on people.
I understand how to drive results through others via great leadership,
clear objectives and teamwork.
I am well liked by employees, colleagues, customers and I am
visionary and see myself as a motivator and a hard-working achiever
who gets things done.

8. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Fratrådt afdelingschef
Cand.scient. (humanbiologi)
15
6
Operations, lean, forretningsudvikling, digitalisering

Kundefokus, analyse og lederskab

Strategisk forandring

Mine styrker ligger i at udvikle og implementere strategi for brugeroplevelser og processer.  Det vigtigste for mig er at søge kernen af den strategiske vision og bryde dem ned til velkendte elementer.  Så kan man nemlig formidle det i hverdagen og handle direkte på det.  Det gør jeg gennem intelligente KPI’er, et grundigt kendskab til hverdagen og uddelegering af ansvar.  Dertil den gode kultur for at kunne planlægge, eksekvere og undgå micromanagement.

 

Udviklende ledelse

Få ting giver mig større tilfredsstillelse end at være med til at forme et højtperformende team og en fremragende udviklingskultur.  Det har jeg gjort ved at tale ambitionerne op, at sætte klare mål og sikre en fælles vision, alt sammen med kunden i centrum.  Et fast, men fleksibelt koncept, der kombinerer hverdagens realiteter med blikket for fremtiden.

 

Processer, digitalisering og effektivisering

Gennem otte år har jeg specialiseret mig i processerne, der udgør administrationens pulsslag:   design, risikostyring, master data, automatiseringer, og offshoring.  Jeg skubber organisationen mod nye destinationer ved at drive, lede og rådgive om træning, IT-løsninger, implementeringer, softwareløsninger (inkl. robotter), operational risk, lean, projektledelse, forretningsudvikling, driftsledelse, GDPR og forandringsledelse.

7. november 2018
Fast stilling
Nej
Head of Web Development
cand.merc.dat.
31
18
Development Manager

Through my different positions during my 32 years in IT, I have gained a deep insight in various businesses both as a customer and as a vendor.

I manage to work under high pressure, having the courage to take tough decisions in difficult situations.

I have been able to overcome complex challenges by working closely together with high skilled IT competencies and many external IT vendors.

I excel when given the challenge to

 • build and lead high-skilled development teams through modern principles of autonomy and coaching
 • lead design of a new development architecture & (Open Source) technology stack
 • execute on a business strategy created on the newest design thinking principles

My main domain is SMBs where the individual driving force are more important than following formalized processes.

6. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Head of Operational Excellence
Cand. merc.
18
15
Driftsledelse, Driftsoptimering, Serviceledelse

Jeg er en erfaren leder, der trives med at skabe rammerne for førsteklasses kundeoplevelser, der kan udføres på en konsekvent, effektiv og rentabel måde. Jeg opnår dette mål gennem inkluderende lederskab samt kompromisløs fokus på konstant af forbedre kundernes samlede oplevelser og den operationelle præstation på tværs af kunderejsen.

Jeg har brugt det meste af min professionelle karriere på transformationer eller på at bygge nye funktioner op fra bunden. Jeg har dermed stor erfaring med praktisk forandringsledelse. Faktisk eksekvering og det at holde tingene simple ligger også højt på min prioriteringsliste.

Jeg har en bred og solid ledelsesbaggrund. Jeg startede som 22-årig i min studietid med personaleansvar i et telemarketingbureau, og har siden været leder for op til 50 personer, leder for ledere, leder for højtuddannede vidensmedarbejdere, leder for håndværkere, leder for administrativt personale mv. Jeg brænder for ledelse, og synes det er en helt særlig udfordring at motivere og skabe resultater gennem andre.

Personligt er jeg analyserende, informerende, modig, udviklings-begærlig og har et stort drive for at skabe gode og profitable kundeoplevelser.

6. november 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Nej
Factory Supply Chain Manager
HD-SCM, CBB Six Sigma, Master Lean, Projektledelse på IPMA c niveau samt Coaching
29
5
Proces optimering, Projekt ledelse, SCM og Produktions ledelse

Siden 2004 har mit arbejdet været fokuseret på proces optimering, samt senere også facilitering af Lean og Six Sigma filosofierne i praksis. Jeg har gennem tiden opnået stor succes på området, ligesom jeg har fungeret som både mentor, auditor og underviser indenfor Lean Six Sigma.

Jeg kan bidrage med stor praktisk erfaring og viden omkring Projektledelse, Lean, Six Sigma, Supply Chain samt facilitering af processer og filosofier i hightech produktion såvel som FMCG.

6. november 2018
Fast stilling
Nej
Nordic Key Account Manager
Kort videregående
22
1
KAM, Sales Manager, Business Manager, Business Development

 

5. november 2018
Fast stilling
Nej
Account Manager
Cand. Mag. /BA
20
0
Key Account Manager, Account Manager, Salgschef/Sales Manager, Team Lead, Distriktsansvarlig sælger, Salgsansvarlig

Mine primære styrker og erfaring ligger i strategisk og løsningsbaseret BtB salg, porteføljeansvar samt kunde- og relationspleje kombineret med særdeles gode evner inden for kommunikation, rådgivning og
forhandling.

Er en stærk kommerciel, agil og proaktiv profil, der samtidig besidder solid teknisk indsigt og forståelse via mangeårig joberfaring fra teknisk, tunge brancher med stort kvalitetsfokus.

Min filosofi bygger på at skabe værdi og gode oplevelser for kunden, og jeg sætter en ære i at arbejde struktureret mod at nå denne målsætning. Arbejder yderst selvstændigt, målrettet og
fokuseret og er bestemt rutineret i kommunikation på mange niveauer, sprog og på tværs af teams.

Betroet medarbejder, der ofte fungerer som eksekutiv sparringspartner ifm. strategiarbejde.

5. november 2018
Fast stilling
Nej
Insights Team Manager, YouGov
Cand.comm i Kommunikation og Kultur- og Sprogmødestudier (RUC)
12
4
Lederstilling (team-/afdelingsleder) eller rådgiver inden for strategi, innovation, insights, research, kommunikation

Mit navn er Marie Christiansen Krøyer, jeg er 38 år og uddannet cand. comm. i Kommunikation og Kultur- og Sprogmødestudier fra RUC.

Under studierne havde jeg en stærk drejning over i det antropologiske felt med en særlig interesse for at undersøge og forstå menneskers handlinger, tanker, adfærd, fællesskaber mv. Den interesse har jeg bragt med ind i mit arbejdsliv, hvor jeg har arbejdet med markedsanalyse de seneste 10 år.

Efter studierne startede jeg som konsulent hos analysevirksomheden YouGov, blev forfremmet til seniorkonsulent efter tre måneder og varetog den rolle i seks år, før jeg fik min nuværende rolle som Insights Team Manager, som jeg har haft i knap fire år.

Selvom jeg er glad for min nuværende stilling, ønsker jeg nye og større udfordringer i en virksomhed, hvor jeg kan udfolde mine talenter inden for ledelse, rådgivning, strategi, innovation, insights og kommunikation endnu bedre. Om det er en i lederrolle eller i en mere operationel funktion er sammen med fagområdet og virksomhedstypen i virkeligheden underordnet så længe, stillingen er fyldt med spændende udfordringer.

Pt. leder jeg leder et team af insights-konsulenter, som gennemfører og bidrager til at sælge primært kvantitative, men også kvalitative analyser, evalueringer og målinger til et bredt spektrum af nationale og globale kunder i både privat og offentligt regi. Jeg har transformeret vores tilgang til analyse markant ved at insistere på, at mit team altid indtager en aktiv, rådgivende partnerrolle over for kunderne og leverer klare og visuelt lækre insights, som føder direkte ind i kundernes udfordringer, strategiprocesser og beslutningstagen.

5. november 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Vice President, Projects & Technology
Ingeniør, HD-A og MBA
25
20
Projektledelse, PMO, forandringsledelse

Jeg har 20 års leder erfaring fra anerkendte internationale virksomheder som Danfoss, B&O, AP Møller-Mærsk og Nordex Energy.

Jeg har massiv international erfaring, og behersker forandringsledelse mellem mange forskellige kulturer og niveuaer.

Jeg er super stærk i projektledelse; har været mange år i maskinrummet, men endnu flere år, hvor jeg har uddannet og udviklet såvel projektledere, som funktionsledere.

Jeg sætter en kæmpe ære i at holde fokus på at leverer på aftalte KPI'er, men med overskriften: som 1 team. Det er vigtigt for mig, at holdet føler sig som et stærkt og dedikeret team. Her er min værktøjskasse stor.

Jeg er gift, har 3 børn, går på jagt og løber maraton.

 

5. november 2018
Fast stilling
Ja
Innovation Manager (konsulent)
Kandidat I virksomhedsledelse (cand.scient.soc.)
17
5
Innovation, udvikling, kunderejse & oplevelse, brand, marketing, ledelsesudvikling, manager, change manager, mv.

Som professionel innovationsmanager og kundeoplevelsesekspert har jeg
løst strategiske, konceptuelle og digitale forretningsmæssige udfordringer
for B2C og B2B i forskellige industrier. Den systematiske tilgang til innovation er f.eks. at bruge betydelige ubrugte data og viden vedrørende kundefrustrationer, trend og fremtid og generationsprofiler, inden man udfører sin hackathon, sprint eller design-thinking proces.

Jeg er motiveret af at skabe og udføre ’next practice’ indenfor produkt og service vækststrategier, og levere nye og bedre kundeoplevelser, der skubber grænserne for hvordan en virksomhed skiller sig ud og når deres mål. Jeg er meget ambitiøs omkring mit arbejde og sætter en ære i at afbalancere brugerindsigt, bæredygtige forretningsmuligheder, tekniske begrænsninger og designudvikling.

Jeg har erfaring med : Bygge og styre ’cross-border’ projekter og kreative teams i et struktureret rum - Skabe innovationsmuligheder ved at udnytte data - Beslutte retninger ved at udnytte data - Gennemførelse af TrenDNA & GenMap projekter - Kundefokuseret udvikling ved UX & UI forbedring - Facilitere Hackathons, Designthinking - Tilrettelægge systematiske innovationsworkshops - Skabe og designe positiv ’step change’ - Lede større innovationsprojekter - Markting, Brand & Event

Jeg tror på et team er stærkest, hvor alle har en stemme. Et diverse team vil altid skabe en bedre løsning på lang sigt. Jo mere et projekt bliver udfordret, jo bedre er det crash-testet på forhånd.

Hver person har sine specifikke evner inden for hans eller hendes område – en vis grad af frihed skal gives til at omfavne disse evner, så innovationsudvikling kan ske i en kontrolleret verden. Jeg er drevet af at være social, men når overblikket skal skabes i en strategisk opgave, går jeg ind i et stille rum, f.eks. når rammerne skal sættes for et innovations-projekt. -proces eller -integration.

Som leder er jeg empatisk, så længe deadlines overholdes og forventningerne er afstemt - det er trods alt en arbejdsplads.

5. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Selvstændig/CEO/Bestyrelsesmedlem/Mentor/Træner/Forretningsudvikling
Selfmade iværksætter
25
15
Leder rolle

Efter mange år som selvstændig og i en position hvor relationer er altafgørende for succes, har jeg opnået en god evne til at indgå i hvilken som helst situation med en nysgerrig og positiv attitude. Jeg har en initiativrig iværksætter i maven og det har jeg nok altid haft. På mange områder er jeg selfmade og kan ikke fremvise en masse diplomer og eksamensbevis. Min styrke ligger i de stillinger og virksomheder som jeg har skabt eller været en del af at skabe.

Jeg er en god historiefortæller og rollen som underviser og leder inspirerer mig. Jeg har et dybtliggende behov for at medvirke til en positiv udvikling, dette værende i enkeltpersonen eller i organisationer. Jeg har lært mig tålmodighed, dog er min naturlige styrke utålmodighed. Jeg kan lide at få ting gjort, jeg nyder direkte tale og ærlighed. Min respekt for andre mennesker, medfører at jeg er til at stole på og altid forsøger at finde løsninger som giver mening for alle involveret.

De mange meget forskelligartet opgaver som selvstændig, har udviklet et overblik i pressede situationer, som jeg nyder godt af nu. Jeg lader mig sjældent skræmme, da jeg i min karrierer har været i mange situationer, såsom udbredelse af helt ukendt træningskoncept i DK, vigtige håndboldkampe, medarbejder samtaler, økonomiske udfordringer og salgssituationer, som har krævet overblik og snarrådighed. Jeg anser mig selv for at have prøvet det meste og for at være modig i situationer hvor det kræves, eftertænksom og analytisk, når der er behov og med en stor evne for empati og forståelse for den menneskelig psyke.

5. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Salgsdirektør
Cand. Merc.
-25
-20
Salgsdirektør, salgschef, marketingdirektør, marketingchef, kundedirektør, CEO

Jeg er en ambitiøs og kommercielt orienteret salgsdirektør med højt drive og stor gennemslagskraft, der skaber synlige salgsresultater. Har mange års succesrig erfaring med kommerciel ledelse, virksomheds- og forretningsudvikling, strategi og innovation på B2B markedet med fokus på online salg og strategisk salg. Herunder specielt transformation af virksomheder med stabilisering af modne forretningsområder og vækst for nye forretningsområder. Ekspert indenfor løsningssalg, krydssalg og  online salgskoncepter, der gør det nemt at være kunde i virksomheden.

Fra mine stillinger som CEO, salgsdirektør og salgschef har jeg meget stor erfaring med motiverende og coachende ledelse gennem ledere, ledelse af salgs- og kundeserviceteam og den vigtige synlige ledelse af medarbejdere i hverdagen. Dette kombineret med godt købmandsskab og indgående forret- ningsforståelse gør mig i stand til at sætte ambitiøs retning, foretage den nødvendige opfølgning og agere synligt i forhold til målsætningerne hos virksomheden.

2. november 2018
Fast stilling
Ja
Advokat
cand.jur
4
2
Jurist/advokat, in-house i privat virksomhed

Jeg har drive, lyst til at drive forandringer og finde løsninger i en kommerciel kontekst. Jeg har stærke analytiske evner, og arbejder altid målrettet og resultatorienteret. Min tilgang til mit arbejde er karakteriseret ved min grundighed og stærke engagement.

Jeg er advokat og har speciale i fast ejendom, herunder særligt ejendomstransaktioner, projektudvikling, erhvervslejeret, lejeret og projektsalg. Igennem min tid som jurist i advokatbranchen har jeg beskæftiget mig med både generel selskabsret, retssagsførelse og diverse andre retsområder. For den rigtige stilling er jeg klar til at prøve nye retsområder.

Min kommende arbejdsplads må gerne byde på udfordringer og rejseaktivitet. Jeg er en udpræget pragmatist med et roligt overblik.

1. november 2018
Fast stilling
Ja
Jobsøgende (senest Distriktschef)
cand.merc.jur
9
6
lederstillinger eller jobs indenfor jura

Jeg er af natur udadvendt, smilende og relationsorienteret.

Jeg gør meget ud af, at være i stand til at kommunikere på alle niveauer.

Jeg er ambitiøs, og er god til at holde hovedet koldt i en travl hverdag, hvor jeg også er i stand til at prioritere mine opgaver.

Jeg har fået lederansvar i en ung alder, hvilket har rustet mig til at evne at styre "frihed under ansvar". Mit ambitionsniveau tilmed, gør at jeg altid får noget for hånden. Jeg trives ikke ved at sidde stille og ikke have noget at lave, jeg tror på at man altid kan forbedre sig.

1. november 2018
Fast stilling
Ja
Manager for Digital Marketing
Multimediedesigner
11
2
Mit næste naturlige karrieretræk vil være som marketingchef, digital marketingchef, head of digital - kært barn har mange navne. Det afgørende for mig er ikke titlen, men ansvaret og muligheden for at gøre en reel forskel - gerne med eget budget og

Gennem en lang årrække med ansvar i marketingafdelinger på både kunde- og bureausiden, har jeg oparbejdet en bred erfaring med digital markedsføring, forretningsoptimerende arbejde og branding.

Herunder både i arbejdet med Digitale Strategier, Marketing Automation, Lead Generering, konverteringsoptimering på tværs af kanaler og lande - samt underliggende marketingdiscipliner.

På baggrund af min +10 års erfaring, og helst med udgangspunkt i data, tager jeg beslutninger indenfor digital markedsføring. Beslutninger der skal understøtte forretningens øvrige strategi og direkte understøtte væksten (gennem målbare aktiviteter).

31. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Business Manager
Produktions ingeniør
24
15
Head of Innovation, R&D Manager, Project Manager, Country Manager, Product Manager

Erfaren Head of Innovation og Business manager med baggrund i international virksomhed – uddannet produktionsingeniør

Det at være pioner i opbygning af nye organisationer og processer samt nøgleord som facilitering, disruption og optimering er for mig grundlæggende for hvordan jeg driver projekter og ledelse.

Nytænkende og motiverende leder, med mere end 20 års erfaring inden for den mekaniske industri med et vælg af forskellige produkter og materialer.

Jeg inspireres af at arbejde med mennesker og bringe dem sammen, og jeg finder min motivation i at få ting til at ske. Jeg arbejder dedikeret og loyalt og har et stærkt fokus på virksomheden.

31. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Senior Account Executive Financial Services, SAS Institute Nordic
Bachelor of Commerce
30
12
Lederstilling indenfor salg eller marketing. Eller tung account manager stilling (account executive, Director stilling)

Jeg har arbejdet med salg og marketing gennem mere end 30 år. Jeg har 12 års erfaring indenfor salgsledelse og generel ledelse. Jeg har haft ansvaret for afdelinger med op til 40 ansatte med P&L ansvar for hele værdikæden.

 • Bred kommerciel erfaring med en årelang indsigt i komplekse løsningssalg.
 • Indgående erfaring og succes med ledelse og udvikling af medarbejder
 • Dokumenteret resultater med forandringsledelse, adfærdsændringer og situationsbestemt ledelse
 • Relations skaber med et særdeles bredt netværk i både den offentlige og private sektor
 • Diplomatisk flair for at få samarbejder på tværs til at fungere både intern og ekstern
 • Fingeren på pulsen i forhold til nye trends på markedet og samfundet

Mit digitale DNA er opdyrket i IT og softwarebranchen, hvor jeg pt. har min gang og beskæftiger mig med Analytics, IoT, BI, Artificial Intelligence, Augmented Reality og mange andre interessante områder der kommer til at ændre den måde vi arbejder, bygger, lever og samarbejder på.

Ud over det faglige, er jeg et videbegærligt og udadvendt menneske med interesse for mine omgivelser og med en evne til at få det optimale ud af de mennesker jeg omgås. Jeg er opmærksom på værdien i anerkendelse og har fokus på hvad der motiverer den enkelte.

30. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Process Development manager
Civil Ingeniør Proces og materiale teknik
30
20
Business and strategy development, Innovation, Global project Management, Technology Development

Since 1998 I, as Director and International Manager have been in charge for developing and building new companies working with innovative high-technology processes. My experience has taught me to handle and lead complex projects from the development phase to the final establishment of a technology or a company.

I have worked 4 years in Germany for a global organization with successful implementation of a new innovative technology.

In my recent job as Manager of DanSpray A/S, I once again have been responsible for a company, strategy development and business development which has resulted in following:

 • More than 10 new major Customer Relationships in USA and Europe.
 • Turnover increase from 0-12 mill. dkk within the first 2 years.
 • Created a value growth to the Group of 20%.

My ability to formulate and implement successful strategy and business development, as well as knowing the realistic implementation time, is thus positively reflected in both the business operations and the established value set in the Group. This is due, inter alia, to My ability not only to act as the Managing Director, but also as a visible and acknowledging leader, showing the way forward and creating new contacts.

I am passionate about innovation and commercial business development, and therefore, in my future work, I want to help companies whose goal is to create value through new strategy, business and technology development of new products and processes. Also, to be used as a product specialist/advisor in collaboration with a sales organization and drafting new strategies.

30. oktober 2018
Fast stilling
Ja
CEO / COO
3 x MBA
20
15
CxO

Jeg er nysgerrighed af natur, og tre gange er jeg dykket ned i en MBA (2011, 2015 og 2018) for at blive klogere på mig selv, og ikke mindst klogere på, hvordan organisationer skaber high performance. Lige nu nørder jeg i Corporate Entreprenuership, med fokus på at udvikle nye forretningskritiske kompetencer, udvikle evnen til at praktisere ledelse af mennesker i et turbulent forretningsmiljø.

Ønsker til fremtidigt jobindhold

 1. Strategi / forandring / udvikling
  Som leder tændes jeg af at forstå en forretning, sætte ord på visionen, konkretisere det i missionen og sikre, at alle medarbejdere er med, for igennem high commitment skabes high performance, der er det ypperste, en organisation kan levere. Det gør ikke noget, at vi skal noget andet i morgen, end det, vi troede vi skulle.
 2. Ledelse

Jeg er hardcore i strategi, men undrede mig ofte over, hvor svært det var at kommunikere til medarbejdere og samarbejdspartnere, hvad det var, vi som ledelse havde besluttet i en given situation. Denne forundring gjorde, at jeg ville lære at forstå den anden side. Psykologien. Hvorfor jeg i 2015 dykkede ned i Business Psychology.

 1. Størrelse

Jeg har været EMEA salgsdirektør i en af verdens største IT virksomheder, og været COO / CEO i virksomheder med 15-50 ansatte, samt været selvstændig. Jeg vil gerne skalere, vækste og være sammen med bestyrelse eller ledergruppe, der ikke er bange for at tænke nyt. Det kan være som ansat eller som medejer.

 1. Branche

Jeg har erfaring fra IT (PIM, PLM, ERP, POS, BTB, B2C, SFA) – både projektsalg og projektstyring. Senest fra handels- produktion og lagerførende virksomheder. Jeg nyder tilgangen som ikke værende branche-blind, hvilket har skabt rigtig store resultater. Senest hos Nordic Game Supply GmbH.

 1. Internationalt udsyn

Jeg taler engelsk flydende, og har været Geschäftsführer i Tyskland siden 2017. Mit talte spanske er stort set forsvundet. Jeg er vant til at rejse og havde i 2005-2006 bopæl i Danmark, men kontor i New York, hvor jeg rejste ud mandag morgen og hjem torsdag aften. Kultur, politik og sprog interesserer mig.

Og nu formuleret i en sætning:

Jeg drømmer som leder om at fokusere på udviklingen af det professionelle lederskab, der fører organisationen ud af den vante kultur og de vante arbejdsprocesser – sætte en kurs, hvor medarbejdere får ansvar og bliver nysgerrige.

Så kommer resten af sig selv.

30. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
R&D Manager Specsavers
Audiologist
34
22
CEO, VP, Director, manager

Chef / adm. direktør med solid erfaring i ledelse af virksomheder med fokus på service og kundeoplevelser indenfor det sundhedsfaglige område. Jeg er resultatorienteret og har qua min baggrund i detailverdenen en dyb forståelse for finans- og økonomi. Jeg har solid erfaring med organisk vækst og M&A. Ligeledes med turn around af virksomheder. Trives vældig godt i ”kaos” og har en stor tilfredshed med at bringe orden og struktur i organisationer.

Jeg betragter medarbejdere som et vigtigt aktiv og vurderer, at jeg er god til at skabe et miljø hvor professionalisme og kommerciel forståelse går hånd i hånd med at skabe en arbejdsplads og et miljø, hvor medarbejderne trives og udvikler sig og hvor de tør tænke det utænkelige og gøre det umulige. Jeg er på ingen måder bange for at gå forrest og vise vejen - tværtimod.

8. november 2018
Fast stilling
Ja
CCO
erasmus university + IMD
30
20
CEO, CCO

Efter 12 år i udlandet, ønsker jeg nu at vende hjem til Danmark og ideelt set arbejde for en dansk virksomhed med internationalt snit. Mit drømmejob er at tage en virksomhed og vækste den til salg.
Gennem de seneste 5 år, har jeg drevet et internationalt board som divisionschef med 10.000 medarbejdere i 62 lande. Jeg er commercielt fokuseret og fokuseret på bundlinie resultater.

29. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Junior Assistant / Studerende
Cand.Soc Politisk Kommunikation & Ledelse
4
0
Deltid, Fuldtid - Kommunikation / Marketing

Stud.cand. Politisk Kommunikation & Ledelse (PKL) ved CBS. Jeg har, trods jeg er studerende, allerede over 4 års erfaring med kommunikation og marketing fra forskellige brancher. Jeg har arbejdet i konsulentbranchen, telco-branchen, medicoindustrien, i en politisk organisation og nu for verdens største erhvervsejendomsrådgiver

29. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Group CEO & Founding Partner
Cand. Merc. Int. afsætning
20
13
Direktør / Director

Fratræder efter eget ønske min stilling som øverste ansvarlige i et nordisk digital marketing bureau, som jeg de seneste 10 år har bygget fra 1 til knap 70 medarbejdere.
Tidligere har jeg 9 års Salg / Marketing erfaring fra Carlsberg.

27. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Partner Program Manager
MSc EBA - Innovation and Business Development
3
3
27. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HR Direktør
HD og Bachlor i psky
32
25
HR og ledelse

Bor i København med min mand i gennem 30 år og vores 3 børn, som alle er voksne. Jeg er 53 år. I min fritid er jeg aktiv med venner og sport, som golf, yoga, tennis, fitness m.m.  Jeg har arbejdet i SAS, Sika og Canon alle store internationale virksomheder. Har alle tre steder været HR ansvarlig og været  ansvarlig for HR strategien og dens samspil  med forretningen. Har med stor succes opbygget HR teams, som alle steder har været meget velfungerende. Har været ansvarlig for eller dybt involveret i store transformationer i alle tre virksomheder som omstrukturering, virksomhedssammenlægning, og udflytning af produktion til udlandet. Har fast stilling i Canon, men  søger nye udfordringer.

15. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Leder / Manager
B.Sc, HD(O)
23
11
Interim Manager, Leder / Manager, Projectleader inden for lægemiddel-, fødevare eller teknologibranchen

Som uddannet ingeniør og HD(O) har jeg beskæftiget mig med mange alsidige aspekter af industrien, både som support/produktions teamleder hos Novo Nordisk A/S, teknisk afdelingsleder i Chr. Hansen A/S, samt i tekniske stillinger som projektleder samt udviklingsingeniør.

Med denne erfaring kan jeg hurtig indgå som leder i et team/afdeling og sætte mig ind i eksisterende problemstillinger og skabe god værdi for området.

Som leder har jeg stor erfaring i at sætte rammerne for, at afdelingen/teamet sammen med nøgleinteressenterne fastlægger og når motiverende og værdifulde mål. Som del af dette understøtter jeg eksisterende værdifulde strukturer og opbygger nye, hvor det er nødvendigt. Min største passion er at få mennesker til effektivt og med god holdånd at spille sammen og blive en succes for forretningen.

Ledelsesmæssige nøglespecialer / erfaring
Involvering, motivation, roller og ansvar, ændringsprocesser, ansvarlighed, visuel ledelse, synlig prioritering, struktur, LEAN, ’SMARTE’ mål, visuelle KPI’er, resultatorienteret, cost/benfit vurderinger, forretningsforståelse, Insourcing, outsourcing, tværorganisatorisk vidensdeling, projektledelse, root cause analyser, innovation, leverandøraftaler, pharma/GMP, food/HACCP.

25. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Sales manager
Teknisk salg / diplom i ledelse
18
8
Sales manager/director, business development ect. B2B salg

Insisterende tålmodighed, diplomatisk gennemslagskraft, direkte kommunikation samt dialog i øjenhøjde er kendetegn i min profil. Jeg er modig uden at være dumdristig, har en stor grad af robusthed og formår at bevare mine gode menneskelige egenskaber under pres. Som menneske hviler jeg i mig selv, og trives med udfordringen der ligger i det lange seje træk, som sikrer succes. Jeg formår at omsætte og kommunikere strategi så den bliver en klar, målbar værdi og retning for alle. Mange års erfaring fra både eksternt og internt salg samt ledelse heraf, sikrer god forståelse for hele salgsprocessen, således vi hele tiden bruger vores kompetencer rigtigt.

I samarbejdssituationer tilfører jeg konstruktiv energi baseret på min evne til at tænke nyt, lytte, analysere og beslutte. Jeg besidder stor grad af velovervejet handlekraft. Stærk relations skaber, og jeg begår mig ubesværet på alle niveauer hos både kunder og i egen organisation. Jeg kommunikerer tydeligt og formår at samle mit hold omkring mig, hvilket giver mig muligheden for at udvikle både marked og organisation. Jeg arbejder altid med helheden.

Begge ben solidt plantet på jorden, oprigtig interesse, troværdighed og en tilpas portion ydmyghed er med til at skabe en åben og positive kultur. En kultur som skal være medvirkende til, at vi sammen når vores målsætninger.

23. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Head of Technical Service & Academies
B.Sc. Mechanical Engineer / EMBA
12
5
Senior Manager, indenfor R&D, Engineering, Technical Service

I am a dedicated Senior Manager with a strong background within management, service, mechanical design and process development. My competence set is founded on a professional craftsman background, supported by several high level educations within mechanics, business administration and general management.

23. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Operation Manager
MBA
29
15
Supply Chain Manager ell. lignende

Clear and concise communication
Calm, confident and trustworthy.
High delivery capability. Strong drive and result-oriented.
Able to influence others and gain influence.
Team-oriented leadership with ambition to involve all stakeholders
Long-term and strategic thinking
Very good learning ability.

I have quite a systematic approach and a good overview which ensure that we obtain review of the total workflow.

Good experience in change management and I have a clear theoretical understanding of the parameters that should be used to create a transformation over time.

My patience will ensure that we get everyone on board and my many years of management experience contributes in the transition phase which for many is a difficult time.
I have success because I just love my job and the people in it.

Typically I make the best results in a company with a desire to be "best in class". A company with a fighter spirit and a company that is on some kind of a missions with a high level of ambition. preferably a larger company with international contacts. The more complex the better.

23. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Udviklingskonsulent
Cand.mag. dansk og virksomhedskommunikation
13
0
Konsulentstillinger, ledelsessupport, teamledelse, udviklingsarbejde, projektarbejde og tværsektorielle projekter

Stærk kommunikations- og udviklingsprofil, der altid har blik for optimering og effektivisering ud fra et blødt synspunkt: kommunikation og evnen til at forklare projektretning, incitamenter og behovet for forandring. Jeg vinder hurtigt folks fortrolighed og ser folks kompetencer i lyset af, hvordan de bedst sættes i anvendelse og udnyttes til fordel for organisation og medarbejder. Har en meget stor båndbredde - dygtig til at eksekvere og lytter indgående til andres faglighed og kvalificerer løsningen udfra de input. Kan bedst med konkrete ambitioner og mål og ærligheden omkring, hvordan man lykkes bedst som tværfagligt samarbejde. Humoristisk, konstruktiv og ærlig - får mange ideer, men vil kun søsætte dem, som andre bakker mig op i.