Søg gratis blandt ca. 2000 kandidater

Find din næste medarbejder, leder  el. direktør her
Neden for finder du gratis nogle af vores mange karrierekandidater. De er alle anonyme, idet ca. 80 % er i beskæftigelse og nu parat til et karriereskift. Kandidaterne søger Interime (midlertidige) og/eller faste stillinger, samt bestyrelsesposter.

Du kan søge på uddannelse, nøgleord mm. Det er hurtigst at bruge søgefeltet.

Når du har fundet én eller flere kandidater, som jeres virksomhed finder interessante, så udfyld formularen under tabellen og husk at angive ID-nummer/ID-numre. Herefter kontakter vi dig for nærmere præsentation. Finder du ikke den kandidat du søger, har vi tillige en intern database og et betydeligt netværk såvel nationalt som internationalt. Kontakt os på 7026 6144 for yderligere dialog.

 

23. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Operation Service and Analytic Manager
Bachelor/Master Niveau
20
20
Operation Management / Optimering / Robotificering

Operation management, Service management & Turn arounds.

Ledelse og coaching af medarbejdere og ledere, både generalister og specialister, indenfor Finans/Bank, Call Centre og IT.

Salgs og kvalitetsfokuseret personlighed med stærke analytiske, procesorienteret og menneskelige egenskaber, som er kreativ, opfindsom og løsningsorienteret.

Er god til at starte og beskrive projekter og følge dem til dørs, magter at have mange "bolde i luften", uden at tabe dem, forstår kundens behov og skaber løsninger der modsvarer dem.

23. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Distributionschef
Bachelor i ledelse/organisation
30
22
Lederjobs indenfor produktion, logistik og servicefag

Jeg er 48 år gammel og bor sammen med min kæreste og 2 teenagepiger Freja 13 og Julie 16 år.
Vores livsstil leves i en bedst mulig balance mellem sund kost, motion, rejser og nære venskaber.

Foruden mit fuldtidsjob, har jeg virke som direktør for et ejendomsselskab i Roskilde.

Min ledelsesstil og lederprofil er af andre blevet beskrevet som værende: God forståelse for værdien af relationer i organisationer på alle felter, værdien af kontinuitet i arbejdsprocessen, stærk på eksekvering af strategi og forretningsplaner, god balance mellem det holistiske og detaljen, en god kommunikator såvel mundtligt som skriftligt, motiverende og med et stort drive.

I diverse test værktøjer Adizes, MBTI, DICS er retningen ganske tydeligt, nemlig at jeg besidder et højt energi niveau, som sammenholdes med et stort entreprenør gen.

 

 

23. marts 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Ledig
Kemiingeniør
35
25
Adm. direktør, VP salg, general ledelse, CEO

Jeg er 59 år gammel, gift med Ann som er sygeplejerske. Jeg er uddannet kemiingeniør og har siden 1986 haft ledende stillinger hovedsageligt inden for project salg herunder turn-key fabrikker, O&M kontrakter. Jeg har i mit arbejdsliv altid haft mellem 100 og 150 rejsedage per år.
Jeg har arbejdet inden for følgende industrier, frysetørring, industrigasser, tjæredestillation, impregnering, genindvinding af opløsningsmidler, fødevareindistri, vindmølleindustri, papirindustri, mineindustri, cementindustri og køleindustri.

I perioden 2007 til 2014 har jeg boet og arbejdet i Schweiz og Malaysia, med salgsansvar for Asien inklusiv salgskontorer og datterselskaber i Kina, Korea, Indien, Indonesien og Australien. Salg til papir industrien, O&M kontrakter samt turnkey projekter.

Jeg har gode sprogkundskaber i engelsk, tysk og skandinavisk, samt et begrænset, men brugbart fransk. I mit arbejdsliv og liv har jeg kun gode erfaringer med at kommunikere og omgås mennesker i alle kulturer.
Jeg er fleksibel med hensyn til arbejdssted.

23. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Head of HR Operations & Development
Handelsskoleeksamen + Mini MBA
20
17
HR Manager I HR Chef

Forretningsorienteret HR Manager

Jeg er et udadvendt og entusiastisk menneske, der motiveres af at udvikle organisationer og mennesker, der skaber resultater. Som HR chef i den danske del af den nordiske logistikkoncern Bring gennem 5 år, har jeg opnået en bred erfaring med HR i alle aspekter. Jeg har etableret et Shared Service Center Løn & HR for de 4 juridiske selskaber. Jeg har stor erfaring i forandrings- og udviklingsledelse samt personalejura. I dag er jeg Head of HR Operations & Development i dagligvarekoncernen Dagrofa.

Jeg kan gennem HR tilføre værdi for forretningen ved at sikre processer for rekruttering, onboarding og fastholdelse med fokus på forretningens strategi og behov. Som person er jeg vedholdende og engageret, mit fokus er strategisk og taktisk organisationsudvikling samt operationelt HR.

Kompetencer:

Organisations- og lederudvikling

 Kvalitet, processer og optimering

 Rekruttering, fastholdelse og Employer branding

 HR operativ, taktisk og strategisk

 Personalejura og forhandling

 Forandringsledelse og kommunikation

Ring eller skriv gerne for et uforpligtende møde.

22. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Vice President FAE Europe
Merkonom i Virksomhedsledelse og Markedsføring
30
25
Adm. Direktør, Executive niveau, General Manager

IoT og Industry 4.0 erfaring på Internationalt Executive niveau

Jeg har mere end 30 års erfaring indenfor telekommunikationsbranchen, hvoraf de sidste 10 år har været fokuseret på Internet of Things og Industry 4.0 teknologi. En solid baggrund med international erfaring og et bredt globalt kontaktnet.

Et konstant fokus på resultater har bragt fremgang på både top- og bundlinje for de virksomheder, jeg har arbejdet for. Mit høje sociale engagement har bragt sammenhængskraft, i de organisationer jeg har været ansvarlig for, resulterende i en højt ydende organisation med udvikling og vækst.

Jeg brænder for udnyttelsen af ny teknologi til brug i virksomheder og markeder, hvor den bringer fremgang og vækst. Samtidig er jeg en trendspotter, der forstår at identificere potentialet i ny teknologi, hvilket har resulteret i tidlig involvering og dermed sikring af markedsandele, for de virksomheder jeg har arbejdet for.

22. marts 2018
Fast stilling
Ja
Senior Partner
MBA
30
25
Direktør, country manager
21. marts 2018
Fast stilling
Ja
Projektleder
Diplom i ledelse
26
15
Ledelse, projektledelse, undervisning

Arbejdsprofilen

Hvis jeg skulle anvende DISC modellen til at beskrive min arbejdsprofil, så ville jeg være I, men med en god social forståelse for de mennesker jeg arbejder med. Jeg trives med at inspirere, motivere og innovere, alene og sammen med mit team.

I de roller, hvor jeg har haft personaleansvar, har det altid været værdier som teamånd, sammenhold, personlig udvikling og trivsel, der har løst opgaven. Jeg er lederen der opnår resultater gennem og sammen med teamet, men alligevel er i stand til at vise vejen.

21. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
jobsøger
Økonomiassistent
0
0
regnskab, kontor (Nordsjælland)
21. marts 2018
Fast stilling
Ja
Supply Chain Executive
Bachelor in Supply chain and logistics
7
2
Job indenfor logistik og supply chain

Jeg har en solid bagrund indenfor supply chain management. Min erfaring inkluderer arbejdet med forskellige former for supply chain og logistik projekter til erfaring med den operationelle drift. Derudover har jeg to års erfaring med at lede og opbygge en afdelingen indenfor supply chain.

21. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Projektleder
Civilingeniør
16
5
Projektchef, ledende stilling

- 16 years experience in management, operation, maintaining and development of real estate.
- 16 years experience as project manager on a variety of local/international projects, with focus on
management and execution of a wide range of construction, civil works and machine system automation projects.

- Solid technical background, combined with a thorough understanding of commercial, contractual and financial aspects.
- Pragmatic, direct, communicative, target oriented approach to handling challenges.
- Hands-on mentality, dedication and practical experience allows for quick assessment of technical issues and decision making.
- High social competence and inter-cultural skills, diplomatic leadership.

21. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Fritstillet
BSc Engineer & HD(O) fra CBS
20
18
CTO, Director, Head of

Leder med 18 års erfaring i ledelse af tekniske organisationer som R&D, Pilot, Technology Development, Ramp up og Produktion. Effektiv og struktureret leder der sætter retning og skaber resultater gennem teamet. Erfaring med nvolvering, delegering og udvikling af medarbejdere

21. marts 2018
Fast stilling
Ja
Frem til januar 2018 - ansat som udstationeret administrerende direktør i Vietnam
Grafisk uddannet i 1992
30
18
Jeg søger en ledende stilling hvori jeg kan udnytte mine ledelseskvalifikationer, og gerne i en virksomhed med et internationalt snit.

Udpræget energisk, empatisk og synlig leder, med stor erfaring for forretningsforståelse. Jeg er handlekraftig, konstruktiv, og strategisk tænkende med flair for, og erfaring med, samarbejdet imellem private virksomheder og politiske organisationer.

I perioden december 2014 - januar 2018, ansat som udstationeret administrerende direktør i Vietnam for den danskejet medievirksomhed Minh Graphic Co. Ltd. Som administrerende direktør, var mine primære arbejdsopgaver i samarbejde med selskabets bestyrelse samt det lokale lederteam, at drive og sikre selskabets drift. Herunder også, at udvikle selskabet på tværs af kulturen imellem Danmark og Vietnam

Jeg søger en ledende stilling hvori jeg kan udnytte mine ledelseskvalifikationer, og gerne i en virksomhed med et internationalt snit. Jeg vil i en ledende stilling kunne bidrage positivt med mine erfaringer samt et stort engagement, og med fokus på det sociale aspekt og generelle arbejdsklima.

 

Med venlig hilsen

Thomas Frederiksen

21. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Director Global Supply Chain
APICS Operations Manaagement (USA)
27
10
Supply Chain, Logistik

10 år i ledende stillinger i komplekse internationale virksomheder med ansvar for supply chain.

Erfaring fra flere industrier med ansvar for end2end supply chain. Tæt samarbejde med alle funktionelle områder samt produktion / montager i DK, DE, SE, LV, UK og CN.

Min hverdag i en virksomhed er kendetegnende ved stor forståelse for forretning og kultur for at tilsikre at vi sammen skaber de resultater der leverer ind til strategien.

VÆRDITILFØRSEL SOM ANSVARLIG FOR FORSYNINGSKÆDEN:

 • Stor erfaring med at nedbryde og kommunikere strategi så den bliver operationel.
 • Erfaring med implementering af Sales & Operations Planning processen.
 • Stor erfaring med den menneskelige adfærd i forandringsprojekter.
 • Dokumenteret besparelser og øget konkurrence kraft gennem datadrevet og analytisk tilgang.
 • Stærke kommunikative og samarbejdsmæssige evner.
 • Opbygning af nye funktioner samt outsourcing af funktionelle områder til lav løns lande.
 • Effektiv planlægning samt optimal udnyttelse af udstyr og ressourcer.
 • Besparelser vha. Make / Buy analyser samt outsourcing.
 • Erfaring med udvidet leverandørsamarbejde og indførsel af leverandørejet lagre.
 • Vant til at arbejde med kulturelle forskelligheder.
 • God til at tilsikre de rette menneskelige og faglige kompetencer i en organisation.
 • Erfaring med implementering af løbende forbedringskultur og Lean værktøjer.
21. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Project Manager
BEng (Honors), PRINCE2
19
4
Construction or Infrastructure Project Management

Construction Project Manager, with a proven track record on a variety of projects. Most recently
working in the complex environment of a Post-Earthquake Rebuild in Christchurch. My work has
included working on award winning projects and implementing new approaches to construction
management.
Prior to this I worked as a Civil Engineer, for 10yrs. This provides a significant breadth and depth of
experience which enhances my decision-making and the contribution I can make to a team. My
background includes road, rail, structures, residential and commercial packages.
I am calm, considered and adaptable, ensuring that projects are well-managed and successful. I have
excellent communication skills and enjoy working with a wide range of people, building strong
rapport and influence at all levels of the project team. I have shown myself to be effective, versatile
and competent in a challenging environment.

21. marts 2018
Fast stilling
Ja
Head of Online
Cand. Comm + Akademimerkonom i Ledelse
9
8
E-Commerce manager, online marketing manager, digital marketing manager

Jeg har en digital, kommerciel tankegang. Og min erhvervserfaring inden for online marketing, ledelse og forretningsudvikling, kombineret med en kandidatuddannelse i kommunikation samt en akademimerkonom i ledelse, har givet mig en holistisk tilgang til at videreudvikle, rådgive og markedsføre virksomheder på bedst mulig vis inden for E-commerce.
Efter at have arbejdet i flere iværksættervirksomheder, er jeg vant til at tingene går stærkt, og jeg har lært at eksekvere opgaver hurtigt samt strukturere arbejdsopgaver for at optimere effektiviteten. Jeg har fået værdifulde erfaringer ved at skulle opbygge alt fra bunden i flere virksomheder.

20. marts 2018
Fast stilling
Ja
Jobcenterchef
Cand. merc i strategi og ledelse
15
10
Leder eller chefstillinger - offentlig administration, konsulentydelser og lignende

Jeg har de sidste 15 år arbejdet indenfor beskæftigelse – de sidste godt 10 år som leder/chef. Jeg har været med til at styrke og forbedre beskæftigelsesindsatsen både i offentlig regi samt hos et privat konsulentfirma.

Jeg har erfaring med ledelse af ledere - og ledelse af medarbejdere. Jeg er vant til at have det overordnede ansvar for at sikre en solid, økonomisk forsvarlig og succesfuld administration.

Jeg er vant til at sidde med mål og budgetter samt at blive målt og vejet. Gode resultater er altafgørende, og jeg arbejder bedst ud fra veldefinerede mål. Målet har altid mit primære fokus, derefter finder jeg vejen dertil. Det er vigtig for mig at fremstå professionel samt ordentlig.

Jeg udøver ledelse med respekt i alle relationer. Min lederstil er åben, ærlig, tillidsfuld og kontant, når det er nødvendigt. Jeg er god til at uddelegere og tror på, at mennesker ’vokser’ og tager ansvar, når man giver frihed under ansvar.

Jeg ved, hvordan man begår sig i en politisk verden og er vant til at skulle samarbejde på tværs af mange interessenter.

Jeg er en energisk og engageret person med en høj selvdisciplin, som altid starter med en positiv tilgang til tingene. Jeg er social og udadvendt og trives bedst, hvor der er humor, en ligefrem tone, og hvor en ekstra indsats gør en forskel. Jeg tager initiativ og sørger for, at opgaver bliver løst efter bedste overbevisning.

Jeg er 42 år, gift og har 2 skønne børn.

20. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Partner
Accounting
35
20
Open

I am looking to join an organisation where I can have an impact, both on the business and related stakeholders. I am loyal, hard-working and adaptable. I have a track record of leading teams and developing business.

I have been operating largely in the professional services area, but am open to all options, particularly where I can apply my skills and experience to improving the business. I see challellenges for businesses in several areas currently - ethics and culture, capitalising on sustainability and diversity, transparency in terms of risk and non-financial data.

I have a broad background in the subject matters of auditing and accounting, internal controls, anti-corruption and most recently sustainability and ESG screening. For the last 20 years, I have been responsible for developing business, mostly in PwC but also in my own business.

20. marts 2018
Fast stilling
Ja
Manager, Content Marketing
Masters in Business Administration
5
3
Content Marketing, Marketing Communications, Brand Management, Marketing Project Management
19. marts 2018
Fast stilling
Ja
General Manager Nordic
Tekniker
35
21
VP, General Manager, MD

Passionate and dedicated manager, with great hands-on approach to motivate the team. Is very visible in the local areas and are using leading by example, as one of the tools to support the employees and the business

 

I am independent and a quorum and called my surroundings as a dynamic and committedperson who can inspire and motivate employees to achieve the set goals. Have a large network and excellent networking skills and able to work at all levels.

 

 

19. marts 2018
Fast stilling
Ja
Executive Assistant
MSc. SOL (Strategi, Organization & Leadership)
10
3
Business development, forretningsudvikling, Kunder/salg/marketing

Profil

Jeg har et klart og logisk mindset med en praktisk tilgang til problemløsning, og evnen til at sikre en hurtig og solid implementering.

Jeg har en god forståelse for detaljen, og jeg søger hele tiden ny læring.

Jeg værdsætter store og komplekse udfordringer, og jeg går altid den ekstra meter der skal til for at få tingene til at ske.

Personlige styrker

Selvstændig, ambitiøs, analytisk og nysgerrig.

Holistisk og handlingsorienteret, metodisk og fleksibel.

Ansvarsfuld, empatisk, rolig, positiv og sætter en stor ære i fuld fortrolighed.

20. marts 2018
Fast stilling
Ja
Centerchef
Cand.scient.Soc., Master of public policy og HPL
31
20
Chef stilling, offentlig virksomhed, privat virksomhed eller interesseorganisation

Erfaren chef med knap 20 års ledelses og cheferfaring i kommune, amt og region. Cheferfaring på flere niveauer med ansvar for den overordnede ledelse af komplekse driftsorganisationer, erfaring med servicering af det politiske niveau, omstilling af organisationer og ledelse og udvikling af ledergrupper. Dertil kommer mange års erfaring som aktiv kommunalpolitiker

15. marts 2018
Fast stilling
Nej
teamleder
cand.scient.pol
8
3
ledelse
15. marts 2018
Fast stilling
Ja
Global Commercial Leader
Masters in Business
13
11

Dear sir/madam,

I am contacting you to let you know that I have now started to look actively for a new challenge within Sales, Marketing or Business Development. If you have an opening that could benefit from a motivating leader with a strategic mind-set and strong, forward-thinking business acumen, then look no further than the enclosed CV.

I am currently with GE where I am the Commercial Leader globally for a product line offering software, hardware and services to the energy and industrial sector.

Throughout my 13-year career, I have established a reputation as a transformational leader who is driven to seize new business opportunities, improve channel performance and energise teams. My expertise encompasses all aspects of developing go-to-market strategies, creating value propositions and leading commercial activities. Further, my ability to manage and inspire teams within matrix organisations, whilst instilling trust and loyalty has been repeatedly proven.

 Please consider the following highlights of my qualifications:

·         Developed go-to-market strategies and value propositions when creating a new service line by leading a team of six senior staff members, initiating overall pipeline and improved margin targets.

·         Closed deals averaging USD 20M per annum, driving contribution margin by 15 percentage points.

·         Grew Nordics’ channel sales by establishing a channel performance model, thus increasing channel sales by 10% per annum.

·         Accelerated turnaround of proposals by driving the improvement of commercial processes for interest to order (ITO).

 I look forward to hear from you should you have an opening that is matching my qualifications.

 

Yours sincerely,

Rickard Danielsson

Phone: +46 705 61 22 53

15. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
director of corporate affairs and vaccines
cand scient pol
16
5
pharma, medico, biotech. men andet kan også være interessant

I bring over 15 years of experience in industry organizations, Public Affairs/Market Access and Pharma from Brussels and the Nordic Region. I’m used to working in matrix and international organizations and leading projects and smaller teams.

I can add value by:

 

- Articulating an ambitious strategic vision: I have led the development and roll out of external and internal communications strategies for 3 companies since 2007 (SPMSD, Telenor, Bayer Scandinavia). In all 3 roles, I have worked closely with senior management to define and develop strategies. Results

have included a clear understanding of the respective companies and their products among external stakeholders. Prior to this I have worked 6 years for the Confederation of Danish Industries lobbying the interests of business in both Copenhagen and Brussels.

 

- Delivering integrated narratives and public affairs/market access campaigns: To ensure success, I focus the strategy on a strong, cohesive narrative, which tells the brand story whilst linking to broader trends in the market as well as the specific needs of the stakeholders. I translate the narrative into key messages and implement it across a relevant mix of activities.

 

- Working with senior leaders and country leads to achieve our common goal: To ensure an

efficient collaboration, I draw on my experience of working across geographies and diverse cultures. Using my structured approach and analytical skills I track and report results, and ensure these are

used to optimize activities nationally and regionally. Finally, I use my experience of managing complex stakeholder relations groups in all roles to build and manage strong relations with BU Leads, Therapeutical Area Leads as well as senior management.

 

Amongst friends and team mates, I am known for my hands on approach and my natural ability to adapt

to change while keeping an eye on the end goal. A former colleague once noted that I “set the bar high

and do not yield before I reach my goals”. My international background and professional experience

mean that I have an intrinsic global mindset and strong cross-cultural sensibilities, which have helped me

build strong relationships both personally and professionally in Denmark and internationally.

 

14. marts 2018
Fast stilling
Nej
Field Sales Manager / Key Account Manager
HH
29
10
Field Sales Manager / Key Account Manager/ Distriktchef

Jeg er resultatskabende salgschef / Key Account Manager med mine 28 års erfaring i detail, hvor jeg har op bygget gode kunde relationer og skabt flotte resultater. Jeg er motiveret af at skabe udvikle gode resultater gennem nye tiltag, samt at arbejde sammen som et team for at nå målet. Jeg tilfører gå på mod og godt købmandskab, men ikke mindst er jeg godt til at skabe og opretholde de gode relationer.

Som person er jeg meget struktureret, energisk og udadvendt. Målet /opgaven tages utroligt seriøs. Med mig ombord er jeg sikker på at vi sammen vil nå de målsætninger som bliver udstukket.       

13. marts 2018
Fast stilling
Ja
CFO
cand.oecon
20
17
CFO, Økonomidirektør

 

Udviklingsorienteret og analytisk stærk CFO med højt drive og resultatfokus, der levere sikker økonomistyring på både kort og lang sigt, og som deltager aktivt i udvikling og implementering af strategier og forretningsplaner.

Dygtig leder som kan motivere sit team til at tage selvstændigt ansvar og initiativ, og som kan gøre økonomifunktionen til en værdiskabende og fremtidsorienteret forretningspartner.

Inspirerende kommunikator, som kan gøre økonomiske emner forståelige i alle dele af organisationen, som kan begå sig på alle niveauer.

 

13. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Sr. Director - Head of Sales Management
HD / Udenrigshandel
14
5
CCO, Direktør, Head of sales, Commercial director, Head of digital,

Senior management candidate, for driving company growth and agenda of changing business models. Self-driven with a professional profile posses good people skills and holds a strong experience with strategy, commercial business development, digital transformation, B2C GTM and synergy and cost optimization. Will contribute with significant value to any management team

13. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Director, Product Development and Projects
CBA - Certificated Business Administration
36
20
Ledelse, Forretnings- og Produktudvikling, Projektledelse, Digitalisering

Jeg har sammen med stærke teams, skabt signifikante resultater inden for forretningsudvikling, kundeservice, salg og ledelse. Min evne til at tænke ud af boksen som en daglig disciplin, har været grundstenen i de gode resultater. Jeg har haft effektive partnerskaber, hvor gensidig respekt og forståelse, overfor både medarbejdere, kollegaer og de eksterne partnere, altid har været min drivkraft for succes.
Jeg brænder for at arbejde med- og motivere mennesker og løse spændende opgaver
og komplekse problemstillinger.
Jeg favner diversiteten og forskellighederne der er i min hverdag og arbejder derfor
altid struktureret og planlægger helst i god tid.
Jeg vil gerne undgå misforståelser og derfor forventningsafstemmer jeg altid løbende med mine interessenter.

 • Stærklederprofil
 • Energisk og vedholdende
 • Udadvendt, positiv, frimodig og empatisk
 • Ser mulig heder og udfordres af problemstillinger
 • Ildsjæl
 • Holdspiller og motivator
 • Netværker
 • Ukompliceret
13. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
eMBA
22
15
CEO, CSO eller COO

Ambitiøs kommerciel leder, med lang erfaring indenfor generel ledelse herunder af salg, produktudvikling og projektstyring i It- og tekstilbranchen.

Har arbejdet med applikations salg, direkte og igennem partnerkanaler. Salgsledelse af salgsteams, samt egne key accounts i både IT- og tekstilbranchen

Har en bred indsigt i hele værdikæden igennem de forskellige roller, som jeg har haft.

Jeg ønsker, at fortsætte min karriere i et miljø, hvor jeg kan bruge mine egenskaber indenfor indkøb, afsætning og ledelse. Det er væsentligt for mig, at jeg arbejder med en virksomhed i udvikling, spændende opgave og har mandatet til selv at præge mulighederne og fremdriften.

 

13. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
COO
MBA
30
29
CEO, COO el. Divisionsdirektør

Jeg retter henvendelse til jer, da jeg godt kan have interesse i en interim-opgave på direktørniveau inden for den nærmeste fremtid.

Som det fremgår af det vedlagte CV, har jeg indtil udgangen af februar i år siddet som COO i Danske Fragtmænd A/S med ansvaret for en kundeportefølje på DKK 1,8 mia. eller ca. 70 % af den samlede forretning i koncernen. I denne funktion har min opgave primært været at klargøre virksomheden til salg til Posten Norge/Bring, hvilket blandt andet har indbefattet følgende opgaver:

(1) Nedlæggelse af de fire decentrale regioner og samlet driften under en fælles ledelse, hvorefter vi har fået standardiseret og ensrettet de mangeartede processer og procedurer med udgangspunkt i ”value stream mapping” og ”best practice”.

(2) Effektivisering af terminalproduktionen med godt 10 % og mellemtransporterne med 15 %, hvilket p.t. har medført en samlet årlig besparelse i omegnen af DKK 80 mio. eller 10 % af omkostningsbasen.

Mine spidskompetencer ligger således inden for generel ledelse i service- og/eller logistikvirksomheder, der opererer i det lavmarginale område typisk med mange timelønnede medarbejdere. Her har jeg især har stor erfaring med udfærdigelse og eksekvering af forretningsplaner, strukturtilpasninger og effektiviseringstiltag på tværs af organisationen samt forhandling med de underlagte vognmænd og faglige organisationer.

Da et 100 % salg af Danske Fragtmænd A/S desværre ikke bliver til noget for nærværende, føler jeg at min opgave i virksomheden nu er tilendebragt. Vi er derfor blevet enige om, at jeg stopper i mit virke som COO, således at jeg kan hellige mig min fremadrettede jobsøgning.

Jeg håber, at I finder min henvendelse interessant og stiller mig naturligvis til rådighed for en uddybende samtale.

Venlig hilsen
Tim Normann
Tlf. 6128 6737

12. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
HD
30
25
CEO / CCO / COO

Brand equity / digital transformation / big data driven T Shaped executive with extensive change management, business development and multicultural leadership experience from Fortune Global 500 Lifestyle / Sport / FMCG companies.

At strategic level proven ability to early “sense” market changes and to quickly “act” on them.

More than 30 years of tactical/operational experience from within the whole value chain brings holistic strategies, that solve “problems” in an organized way. Ability to steer profit and to strive for optimum outcome without compromising long term views.

Direct, committed and with good interpersonal skills at all level within an organization. Develop / motivate staff to become High Performance and to deliver Operational Excellence.

Specialties: e-commerce, Retail & Franchise Strategy - Category Management - Supply Chain - Purchasing / Product Development - IT.

A Myer-Briggs ENTJ type

12. marts 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
CEO
Student, Merkonom
30
25
Ledelse,

Bred kommerciel ledelseserfaring i detailbranchen med overordnet Ledelse, Salgs & Service og forretningsudvikling som primære ansvarsområder. Dette både på detail- og importniveau, hvilket har givet mig en unik indsigt og forståelse i detailbranchens processer og udfordringer.

Mine ledelsesopgaver har bl.a. omhandlet daglig kædedrift og udvikling af en større bilkoncern, med fokus på detailhandel, processer, systemer, personaletrivsel samt kundetilfredshed. Ligeledes importøransvarlig for at drive og implementere retailstrategien samt stå for den operationelle udvikling og optimering af større forhandlernetværk.

Jeg lever og arbejder efter min personlige værdier: Respekt, Engagement og Kvalitet. Min lederstil er ligetil og er samarbejds- og resultatorienteret, hvor motivation og udvikling af mine medarbejdere er en selvfølgelighed.

11. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig - sidste stilling Global Marketing Manager Mattel
Markedsøkonom
17
12
Marketingledelse, ledelse, marketingdirektør, marketing vice president, head of marketing,
 • Kreativ, strategisk og visionær marketingleder der brænder for brand udvikling, og med et skarpt øje for implementering af marketingplanen.
 • 15 år international erfaring i global markedsleder indenfor FMCG brands
 • Trives med kompleksitet og jeg er kendt for at have en innovativ tankegang og motiverende lederstil, men team'et i centrum

 

9. marts 2018
Fast stilling
Ja
HSE manager
Cand. scient.
13
2
Manager, HSE, kvalitet, miljø - industri, pharma

Jeg er HSE manager for 100 ansatte i en produktionsvirksomhed, cand. scient. fra Københavns Universitet, har solid loverfaring som embedsmand og konsulent og har projekterfaringer fra det offentlige, private og VILLUM & VELUX Fondene.

Mine ansvarsområder er al compliance og rapportering på KPI'er m.v. indenfor miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed - desuden leder af AMO-organisation, REACH/RoHS/Konfliktmineraler, ISO 14001/9001, energiområdet.

Jeg er lead auditoruddannet i ISO 9001:2015 (kvalitetssikring), arbejder med ISO 14001:2015 og har haft kurser i GMP og LEAN, og kender til SOP'er fra NNIT.

Jeg er meget erfaren som underviser og sparringspartner for enkeltpersoner såvel som i grupper og forsamlinger. Rådgivning foretager jeg løbende.

Jeg har arbejdet meget på tværs af organisationer, fagligheder og nationaliteter. Jeg ser det som én af mine styrker at kunne kommunikere både fagligt og konstruktivt med kollegaer med forskellige baggrunde og arbejdsopgaver samt at få skabt win-win situationer.

9. marts 2018
Fast stilling
Ja
Salgschef
Akademimerkonom Uddannelse i ledelse, CBA
29
3
Salgsdirektør, Country Manager, Salgschef

jeg har mere end 10 års erfaring med teknisk-salg på højt niveau til bygge- og industribranchen.

 • Salgsledelse
 • Projektledelse
 • Udarbejdelse af salgsstrategi for virksomheden og kunder
 • Implementering af strategien
 • Salg til virksomheder nationalt og internationalt.
 • Teknisk know how – forstår at formidle dette internt og til kunderne.
 • Key Account Management.
 • Mange års erfaring inden for teknik og salg af tekniske løsninger.
 • Synlig leder.
 • Global Key Account Management

 

9. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Salgschef
Cand.Comm.
12
10
Kommerciel ledelse, gerne med Start up islæt, Salg, forretningsudvikling, food sektoren eller tech/media

Erfaren kommerciel leder. Mine kompetencer ligger indenfor: Optimering af komplekse salgsorganisationer. Opbygning af nyetablerede virksomheder. Løsningssalg og langstragte kunderelationer. Online og offline markedsføring.

9. marts 2018
Fast stilling
Nej
Arbejdsmiljø-sekretariatsleder
Bachelor i spansk og engelsk samt Prince 3 projektlederuddannelse
24
1
Projektleder, projektchef, sekretariatsleder, sekretariatschef, projektkoordinator, arbejdsmiljøleder, direktionsassistent, Executive Assistant, proceskonsulent.

Via mine erfaringer med ledelse af strategiske projekter indenfor en bred vifte af områder kan jeg bidrage med effektiv projektledelse i alle projektfaser - med fokus på kvalitet, høje standarder og overholdelse af deadlines. Herudover har jeg erfaringer med sagsrådgivning omkring arbejdsmiljø indenfor en større koncern. Mit stærke fokus på detaljer og præcision gør, at det er naturligt og ukompliceret for mig at sætte mig ind i nye fagområder. Jeg har sans for at samarbejde og kommunikere på alle niveauer af organisationen og altid fokus på at møde folk i øjenhøjde.

8. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Funktionsleder, uddannelse og implementering
Civiløkonom, HD(F)
33
5
Forretningsudvikling, kompetenceudvikling, salgsudvikling, uddannelse og implementering, undervisning, relationsopbygning, netværk-facilitering, finans, pension & forsikring.

Jeg hedder Michael Reber Knudsen, er 54 år, og har i 9 år været ansat som funktionsleder for uddannelse og implementering i Letpension A/S. Er endvidere ansat som ekstern lektor på Copenhagen Business Academy.

Derudover har jeg i 6,5 år været ansat som kontorchef, projekt-/teamleder i Finans Danmark (tidligere Finansrådet) med hovedansvar for udvikling og implementering af nye branchefælles uddannelser til den finansielle sektor. Har ligeledes varetaget salg af Finansrådets kursusudbud.

Mine faglige kompetencer relaterer til udviklingsprojekter indenfor uddannelse (udvikling, implementering og gennemførsel) samt forankring af forandringer efter kompetence-udviklingsforløb. Jeg har stor erfaring med salg og relationsopbygning fra forskellige stillinger; teamledelse; politisk arbejde; samt erfaring med projekt- & procesledelse. Stor underviser-erfaring særligt indenfor det finansfaglige område.

Mine personlige spidskompetencer kan beskrives som relations-skabende, pædagogisk, troværdig, empatisk, humoristisk, ser muligheder; samt god til at afdække interessentbehov.

8. marts 2018
Fast stilling
Ja
Driftsleder
Redder
28
10
Ledelse.

Motiverende og kreativt leder 
Jeg brænder for det at være leder! At skabe noget sammen med andre, at gå foran og skabe resultater, motivere og skabe et godt arbejdsklima. De redskaber, jeg bruger og har succes med, er bl.a. dialog, forretningsforståelse og gennemslagskraft på en positiv og konstruktiv måde, således at de personalemæssige ressourcer udnyttes optimalt.

7. marts 2018
Fast stilling
Nej
Pricing & Revenue Manager
Gymnasiel
11
4
7. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Senior Corporate Brand Manager
Masters in Business Communications
14
3
Head of Communication, Head of corporate Branding unit, Senior Corporate Brand Manager , Senior Communication Manager, kommunikationschef, senior projektleder

Strong senior branding and communication professional looking for next career adventure

I’m a branding and communications professional with +12 years’ experience looking for my next career opportunity - a leadership or senior position within corporate branding, market or corporate communication.  I come with a strong background from large global companies – mainly from the pharmaceutical industry.

A key denominator for my career focus has been on creating strong positions for companies and brands ensuring maximum business value and reputation. I have a strong passion for corporate branding but also offer a broad set of skills within both strategic and operational corporate and market communications, strategy and project management.

I thrive in a dynamic and ambitious environment and am highly motivated by setting direction – and translating this into action and results using my leadership skills and professional toolbox. I’m a teamplayer and like to bring people together to create great solutions. For my future workplace, it is important that the company has a strong value-set and a long-term ambition.

6. marts 2018
Fast stilling
Ja
Partner & Head of analysis
Cand.Merc. FIR
5
1
Leder stillinger indenfor Business development eller project management roller i samarbejde med ledelsen

Daniel har en erhvervsmæssig baggrund indenfor forskellige typer af stillinger, som både har haft et kommercielt og økonomi fokus. Daniel har blandt andet arbejdet som management konsulent i Deloitte Consulting i CFO services, som leverer ydelser indenfor økonomistyring, finans strategi mv. Derudover arbejdede Daniel i aktieanalysen i Handelsbanken Markets, hvor han hjalp med at værdiansætte danske virksomheder. Samtidig har Daniel erfaring fra Falck som Strategy Manager i strategikontoret hvor han hjalp med strategi samt som executive assistant for CCO'en. I 2016 startede Daniel en Fintech virksomhed, som han overtog CEO rollen for i oktober 2017. Her havde han ansvaret for 6 ansatte.

6. marts 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Nej
HR Interimkonsulent
Cand.merc.HRM
15
6
HR Business Advisor, HR Specialist, HR Recruiter, HR Partner, HR Konsulent, HR rekruttering, udvikling, processer, administration m.v.

Igennem min karriere har jeg været vant til at sætte mig ind i komplekse HR-mæssige problemstillinger, skabe overblik og gode løsninger til gavn for den enkelte og organisationen. Det vil jeg også kunne gøre i din organisation!

Med en bred HR profil mestrer jeg opgaver lige fra det operationelle til det strategiske plan. Kunder og kolleger vil i særlig grad kunne nyde godt af min behagelige personlighed og ikke mindst mine sær-kompetencer indenfor rekruttering, forandrings- og trivselsledelse, leder/medarbejdersparring samt effektiv juridisk og administrativ support. I tidligere projekter har jeg blandt andet bidraget med:
- at udvikle rekrutteringsprocessen fra en mailbox til en moderne, digital rekrutteringsenhed
- at halvere sygefraværet for 145 timelønnede
- at forhøje medarbejdertrivslen fra 3,4 til 4,2 (5-skala)
- at halvere personaleomsætningen for organisation med 350 medarbejdere

Jeg arbejder ud fra troen på, at relationer + kompetencer + god adfærd = resultater på bundlinien. Livsglæde og taknemmelighed karakteriserer mig som person. Jeg har en god situationsfornemmelse, er pålidelig og elsker et godt grin. Et uhøjtideligt arbejdsmiljø med frihed under ansvar er, hvor jeg trives bedst. Omdrejningspunktet for enhver opgave er for mig altid 'kunden' intern som ekstern, og det vigtigste er, at løsningen skaber værdi og mening i organisationen.

5. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Produktionschef
Maskiningeniør
30
26
Produktionsdirektør/fabrikschef/produktionschef

Resume

Som inkarneret, professionel og rutineret erhvervsleder har jeg gennem hele min karriere haft ledelsesansvar inden for kvalitet, sikkerhed, arbejdsmiljø, produktion/montage, lager, logistik, LEAN og personaleledelse.

Nøglekompetencer:

- Produktions- og logistikerfaring
- LEAN-erfaring
- Forandringsledelse
- Løbende forbedringer
- Erfaren personaleleder
- Resultatorienteret
- Naturligt motiverende
- Stærk kommunikerende
- Synlig ledelse på alle niveauer
- Sammenarbejde

Som person er jeg resultatorienteret, målrettet, struktureret og vedholdende såvel som aktivt lyttende, åbensindet og utraditionel. Min lederstil er autentisk, situationsbestemt og synlig, ligesom jeg er beslutningsdygtig, klart kommunikerende og motiverende. Jeg stiller store krav til mine kollegaer, medarbejdere og mig selv med det formål at skabe et positivt og produktivt arbejdsmiljø. Mit udgangspunkt er at intet er umuligt, et positivt livssyn og et godt humør.

5. marts 2018
Fast stilling
Ja
Salgsdirektør
Cand.Merc. International Marketing and Management
23
16
Salgsdirektør, Business Unit Director, Adm. Dir., Country Manager. Primært i relation til byggebranchen, men også industrien

Jeg er en åben og udadvendt person med fokus salg og ledelse. Jeg er meget resultatorienteret og trives med at levere resultater igennem andre. Jeg vil gerne arbejde med strategi, men også være med til at implementere den, så derfor også arbejde operationelt.

Jeg lærer hurtigt nye organisationer, mennesker og produkter at kende. Jeg trives med afvekslende opgaver og mange bolde i luften.

4. marts 2018
Fast stilling
Ja
IT-Direktør
Ingeniør, HD - Organisation
35
35
IT-Chef, IT Direktør

Søger udfordringer på ledelses plan:

Jeg har opbygget ledelseserfaring fra virksomheder som Hewlett Packard, ATEA, IBM og senest som afdelingsdirektør i IBM og KMD.

Min erfaring bygger på ledelse af organisatoriske enheder, P&L, projekter og kunderelationer. De organisatoriske enheder har haft en størrelse fra 15 til mere end 500 medarbejdere.

Jeg er kendt for at tænke i helheder og kunne operationalisere strategien. Jeg er synlig, troværdig og handlekraftig leder, der brænder for udvikling. Jeg sætter retning og samler organisationen.

Personlige egenskaber:

 • Resultatorienteret og beslutsom
 • Struktureret og analytisk
 • Udadvendt / gode samarbejdsevner;
 • Motiverende, begge ben på jorden
 • Gå-på-mod
3. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Proceskonsulent
Ejendomsmægler
28
10
Interim Management / Ledelse

Resultats orienteret, karismatisk, autoritær tillidsvækkende
fremtoning, loyal og deadline-orienteret person med mere end
10 års ledelseserfaring og over 25 års salgserfaring.

Herudover har jeg mere end 7 års erfaring med salgstræning,
samkørsel og coaching.

Stærke skriftlige og verbale kommunikationsevner i både
dansk og engelsk samt udvidet PC/Officebruger.

Det sidste 1 1/2 år har jeg arbejdet som processkonsulent,
med min hovedopgave hos Energi Fyn på en interimkontrakt
som fungerende Kundecenterchef for 40 medarbejdere med
ansvar for fiber og el-kunder.

Under disse samarbejder og fra ejendomsbranchen, har jeg
udviklet en stor og afbalanceret kombination af forståelse,
erhvervserfaring og personlige egenskaber.

3. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
uddannelsesleder
Teknonom, officer, gastronom, pædagogisk diplom uddannelse
22
13
Direktør, forrretningsudvikler, innovationschef, projektchef, Rektor.

Jeg er præget i høj grad af lysten til at udvikle med og omkring mennesker.

Udpræget sans for at læse mennesker og se komplekse sammenhænge i organisationer.

Innovativ højt engageret menneske med stor forståelse for projekter, drift, udvikling, uddannelse, kurser, gastronomi samt økonomi og budgetter.

Stærk i virksomheds udvikling og løbende kontakt med virksomheder og eller projekter.

2. marts 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Søger ny udfordring
Master of Science in International Marketing
20
15
CEO, COO, MD

PROFILE

 • Theoretical background is a MSc in International Marketing.
 • 15 years of experience in working in international B2B environments, latest as CEO of JØRGEN KRUUSE A/S.
 • Strong in management, international sales, branding, financials, strategy and negotiations.
 • Hands-on leader, who likes to lead from the front. Sales and results oriented and financially focused, and set clear goals for the team.
 • An ability to analyze business situations, diagnose solutions; and then plan and execute initiatives that drive outcomes.
 • Hard-working, focused and quick to analyze and explore complicated contexts.
 • Not a "pleaser" and willing to take difficult/unpopular decisions leading both up and down the chain of command.

 

2. marts 2018
Fast stilling
Ja
Head - Business Development and Fundraising
MBA from IIM Calcutta
11
7
Business Strategy, Investment Advisory & Due Diligence, Business Development, Fund raising, Account Management. Area : Greater Copenhagen and Zealand

I am MBA and Engineering Graduate from India's Top Business & Engineering Schools with work experience of about 11 years across Management Consulting, Automobile, Skill Development, Healthcare Sectors. My Key Skills include, Business Strategy, Investment Advisory & Due Diligence, Fund Raising, Business Development & Key account Management

1. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Direktør
HD, Strategisk ledelse og virksomhedsudvikling
20
15
CEO, COO, salgschef - indenfor salg og ledelse
1. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Procurement manager
Handelsuddannelse HH/merkonom
40
10
strategisk/ledende indkøb

Indkøber med stort I, dvs engageret og entusiastisk forhandler, som altid søger den bedste løsning til den stillede opgave under givne forudsætninger. Mangeårig bred erfaring med international sourcing, herunder indkøb til teknisk produktion samt projekt- og udviklingsarbejde.

Stor erfaring med strategiske langsigtede samarbejdsrelationer.

1. marts 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Senior Officer Alliances & Partnerships
Bachelor's Degree in Financial Accounting & Auditing
14
4
28. februar 2018
Fast stilling
Ja
Vikar
MSc. Bioteknologi
5
0
Bioteknologi

Jeg besidder en Bachelor of Technology og en Master of Science i bioteknologi. Mine studieprogrammer har været meget intensive, det har udviklet mine evner inden for forskning, analytisk tænkning, diagnose og projektledelse. Jeg nød samspillet med et selvstændigt arbejde og samme tid være en del af et multikulturelt team, hvor vi sammen delte viden, nye inputs om, hvordan vi kunne løse komplekse videnskabelige problemstillinger, der opstår i forbindelse med R&D projekter.

Jeg er vant til at trives, i et arbejdsmiljø, hvor vi supportere hinanden, og ikke mindst i et udfordrende og videnskabeligt miljø. Jeg kan tilbyde fem års forskning og bioteknologiske erfaringer, som jeg har udviklet i min karriere. Jeg startede som QC praktikant i Biological E Limited dernæst tog min Master i Sverige i Chalmers Universitet, også til en forskningsassistents rolle på DTU.

Jeg håber, at det overnævnte har vakt en interesse hos jer, til at jeg kan få muligheden for at præsentere mig selv til en samtale.

I mellemtiden tak for jeres tid, jeg ser frem til at høre fra jer.

28. februar 2018
Fast stilling
Nej
Salgsdirektør
Salgsledelse/Mægler
20
20
Salgsdirektør, CEO

Kompetencer fra erhvervserfaring

✓    Erfaring med Ledelse

✓  Erfaring med Ledelse af mellemledere

✓   Erfaring med Supervision

✓  Erfaring med Opstartsvirksomheder

✓  Erfaring med Budgetplanlægning

✓   Erfaring med Salg (kold kanvas)

✓   Erfaring med Rekruttering ✓   Ekstrovert og serviceminded

✓   Erfaring med Coaching

✓  Selvstændig, struktureret og systematisk løsning af arbejdsopgaver.         

 

✓  Præcis, modtagerorienteret, mundtlig og skriftlig informationsformidling

✓   Erfaring med IT og netværk

 

 

Personlige kompetencer

 

✓   Analytisk og hurtig til at få overblik over problemstillinger og deres mulige løsninger.

✓   Ansvarsfuld og vedholdende.  Jeg sætter en stor ære i at løse mine opgaver ordentligt.

✓   Humoristisk. Humor er vigtigt for mig og et stærkt redskab for mig både socialt og ift. til    at håndtere en travl hverdag.

✓   Fleksibel. Jeg har en forstående kone og ingen børn, som gør mig fri til at give arbejdet ekstra tid når det er påkrævet.

 

           

 

     

 

        

28. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
ledig
Ingeniør
30
23
Salgsdirektør, salgschef, Managing Director. industry, Marine, Energy

Strategic Market Planning / Global Ventures / Profit Optimisation

Process Improvement / High Growth and Established Organisations / Diverse Products and Services

Seasoned, ambitious sales director with a strong record of achievement developing and directing strategic national and international marketing initiatives in ever-changing, dynamic environments. Intuitive leader with acute business acumen and expertise in channel development and international market penetration; excels at aligning core business, revenue, and growth goals to enhance profitability. Solid history of success in product development and marketing, cost control and reduction, budget administration, and key account development.

Areas of Expertise:

·        Strategic Planning and Implementation

·        New Business Development

·        Strategic Account Management

·        P&L

·        Team Building and Leadership

·        Sales and Marketing Strategy

·        Consultative and Solution Selling

·        Contract Development / Negotiations

·        Operations Analysis / Process Redesign

·        Staff Development Programmes

28. februar 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Nej
Projektmedarbejder
cand.merc
10
0
Marketingkonsulent

Jeg har med mine ti års erfaringen indenfor marketing, online markedsføring og kommunikation i forsikringsbranchen og senest i ét af Danmarks største advokatfirmaer opnået en bred erfaring indenfor mit felt – dét kombineret med en stærk faglig profil (international cand.merc. og certificeret projektleder) gør, at jeg selvstændigt eller i teams positivt kan bidrage til virksomheds markedsføring – alt bliver gjort med stort engagement og godt humør.

27. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Jobsøgende
HD Afsætning & International Business
15
10
Generel ledelse og international salg
27. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Butikschef
HD Organisation og ledelse
6
3
Salgsledelse, rekruttering, HR.

Som person er jeg selvstændig, vedholdende, innovativ og med et stort salgsdrive.
Jeg har udpræget vindermentalitet og giver mig altid 110% for at opnå virksomhedens såvel som mine egne mål. Som leder har jeg en passion for at udvikle medarbejdere og få dem til at yde deres bedste hver dag.
Den erfaring jeg har opbygget, kombineret med mine teoretiske baggrund gennem mit HD-studie gør, at jeg træffer mine beslutninger ud fra et stærkt teoretisk fundament sammenholdt med min erhvervsmæssige erfaring.

26. februar 2018
Fast stilling
Nej
Key Account Manager
HD (A)
27
0
Key Account Manager, salg af services/tjenesteydelser

Key Account Manager bosiddende i Københavns området. Søger fast stilling inden for salg. er stærk på relations opbygning og har erfaring fra Finans, logistik og forsikring. Sidste 12 år i SEB KORT (Eurocard, Diners Club).

Jeg ønsker mig en stilling hvor jeg sælger services eller low tech fysiske produkter.

Jeg har rejst en del på Færøerne og Grønland og har kendskab til folket og kulturen.

Ser frem til at høre hvis i har noget relevant

Med venlig hilsen

Michael Thøgersen.

 

16. marts 2018
Fast stilling
Nej
Director for Global Component Processes & Development
Cand. Merc. International Afsætning
23
10
Logistikchef, personaleleder, LEAN chef, kvalitetschef, kundeservicechef, planlægningschef, produktionsplanlægningschef, supply chain manager, strategichef

Jeg har 10 års erfaring med personaleledelse fra The LEGO Group inden for produktionsplanlægning, logistik og distributionsreklamationer.

I en global organisation har jeg haft ansvaret for højtspecialiserede medarbejdere og ledet ledere. Det var høj kompleksitet, da vi samarbejdede med mange forskellige områder. Både inden for og uden for Supply Chain, eksempelvis inden for områderne produktudvikling, markeder, forecasting, produktion, værktøjsudvikling med flere.

Eksempler på mine kompetenceområder:

• Personaleleder
• Ledet ledere
• Supply chain
• Produktions planlægning
• Logistik
• Distribution
• Reklamationer
• Kundeservice
• Kvalitet
• LEAN
• Global
• KPI drevet
• Strategiudvikling og -implementering
• Team orienteret
• Globalt tværorganisatorisk samarbejdende

Jeg er kendt som en stærk leder, menneskekender, og en som fejrer resultater, men som hurtigt efter igen leder efter, hvor vi kan forbedre kvaliteten, nedbringe omkostningerne, blive hurtigere, højne arbejdssikkerheden og øge personalets motivation. Det er værdiskabende, og det giver mig høj tilfredshed.

Resultaterne skaber vi som hold og ved at gå i samme retning. Jeg går efter ejerskab og højt engagement hos såvel jeg selv som mine medarbejdere.

23. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Jobsøger
Merkonom Indkøb
31
19
Indkøb, SCM, Logistik, Administration, Optimering, Ledelse

Mit hjerte banker for Indkøb, Supply Chain Management og Optimering.
Jeg er en analytisk ambitiøs kapacitet med en naturlig nysgerrighed og jeg brænder for og har flere års erfaring med effektivt indkøb, logistikledelse og løbende forbedringer.
Som person er jeg proaktiv, konstruktiv, vedholdende og samarbejdsorienteret. Jeg er synlig, involverende, har en anerkendende ledelsesstil og evner at skære igennem.

23. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ledig/virksomhedsejer
HA, Post graduate ceritificate in Manangement
20
13
Økonomi- salgs- og general ledelse

Min nuværende situation er, at jeg har opsagt min tidligere stilling som Business Development Manager pr. 31.12.2017, idet jobbet ikke levede op til mine forventninger.

Jeg har en baggrund indenfor økonomi først som revisor, hvor jeg startede som elev hos Deloitte & Touche i 1995, og sidenhen har jeg arbejdet i over 6 år som økonomichef hos gaffeltruck virksomheden Jungheinrich Danmark A/S.

I 2011 fik jeg muligheden for at skifte karriere til en stilling indenfor salg som Regional Manager Nordics, International Key Accounts hos Jungheinrich AG (moderselskab) i Hamburg. Dette skifte var bl.a. drevet af et ønske fra min arbejdsgivers kunde Arla Foods om at udvide samarbejdet fra Danmark til Europa og med mig som Key Account Manager.

I 2015 opstartede jeg egen virksomhed i forbindelse med, at jeg flyttede fra København til Vejle og har derigennem arbejdet som konsulent og interim General Manager, indtil jeg blev headhuntet til stillingen som Business Development Manager i januar 2017.

23. februar 2018
Fast stilling
Ja
Commercial Manager
Handelsuddannet
28
20
Salgs- / indkøbsdirektør. Åben for alle brancher.

Jeg motiveres af at skabe udvikling og opnå resultater gennem nye tiltag, og igennem de sidste 9 år i min tidligere ansættelse i TDC, har jeg været med til at gennemføre vækstprojekter, flere turn-arounds og effektiviseringer med succes.

Jeg har stor erfaring i hele værdikædeforløbet fra indkøb til slutsalget, kædedrift, herunder ansvaret for salgsprovision og øvrige salgsskabende initiativer, strategiudvikling, procesoptimering, salgsstyring og præcis eksekvering.

Mit MBA-lignende forløb tilrettelagt i TDC regi i forbindelse med min udtagelse til Corporate High Potentials holdet, har givet mig ekstra værktøjer til at kunne agere i et stærkt konkurrencepræget marked, hvor et uformindsket pres kræver konstant tilpasning og forandringsvillighed.

Jeg kommunikerer præcist og på alle niveauer, og kan navigere i en organisation med mange interessenter.

22. februar 2018
Fast stilling
Nej
Kædechef
HD-O
12
9
Kædechef, funktionschef, business manager eller lignende.

Empatisk, energisk og motiverende leder med fokus på resultater og vækst.

22. februar 2018
Fast stilling
Nej
VP Group Finance
Cand. scient. oecon
27
15
CFO, økonomidirektoer, økonomichef

Jeg har læst matematik og økonomi og har altid arbejdet med økonomi, heraf ca. halvdelen på CFO/økonomichef niveau. Min erfaring omfatter efterhånden alt indenfor økonomi og er opnået igennem en række jobs i hovedsagligt internationale virksomheder med arbejde i såvel datterselskaber som koncernfunktioner.

Min familie og jeg har haft fornøjelsen af at bo og arbejde i forskellige lande, hvilket har bibragt en bred international erfaring.

Jeg har indgået i ledergruppen i en række virksomheder, og sætter stor pris på at deltage aktivt i at udvikle virksomheden, og har i flere sammenhænge haft et tæt parløb med den adm. direktør.

 

21. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CMO, strategy consultant
Cand. negot, PMP
25
16
CMO, CCO, COO, CSO, Program manager, Strategy consultant, digital transformation

Seasoned Commercial Leader Driving Growth and Change Agendas in international Organisations:

 • With 15+ years of marketing leadership experience, I have in-depth understanding of the full value chain from tech/IT and innovation-driven industries, working in top-tier companies such as GN Netcom (Jabra), Maersk Line, Synsam Nordic, Bang & Olufsen and 3M.
 • 360° know-how of the sales and marketing disciplines B2B and B2C, driving up- and cross sell activities throughout the full array of digital and conventional channels.
 • Go-to-market expertise: Managing innovation projects E2E in cooperation with R&D/ product management and used to embracing complex and ‘techy’ products/ portfolios.
 • Orchestrating lead generation, conversion and customer retention programs and executing campaigns with Sales to B2C and B2B markets: distributors, (r)e-tailers, partners, system providers/integrators and franchise Network
 • People and project manager (certified PMP®) with international mindset:
 • Direct and indirect management of specialist teams with mixed nationalities and professional backgrounds e.g. sales, marketers, creatives, IT, researchers.
 • Change agent: Scaling and ground-up establishment of new teams and functions.
 • Managing cross-functional and –organisational programs and projects with multiple stakeholders at both central HQ and regional affiliates.
 • Strong linguistic skills in English, French, ‘Scandinavian’, German.
21. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
In Field Excellence Mgr
sygeplejerske, merkonom
34
13
Salgschef, Country Mgr,

Mine jobønsker går i retning af et job med ledelse primært enten af et salgsteam eller som Country Manager af et mindre firma. Mine ønsker er at fortsætte indenfor Life Science 

Igennem mange år har jeg passioneret arbejdet med at opbygge succesfulde teams gennem motiverende lederskab, coaching og personale udvikling.

Min baggrund kommer fra små som store firmaer og jeg har arbejdet med salg, salgsledelse, Sales Excellence, marketing, projektledelse. 

Siden 2010 har jeg fokuseret på tværfagligt organisationsudvikling i en matrix organisation kombineret med Sales Force Excellence.  

Jeg har ledet utallige projekter indenfor CRM, Business Analytics systemer, og har stået for træningen og udviklingen af træningsmateriale både lokalt og i flere tilfælde også globalt. 

Min erfaring er både på det strategiske såvel som det operationelle niveau. Af personlige kompetencer arbejder jeg struktureret, fokuseret, giver ikke op overfor udfordringer, men søger løsninger. 

Jeg er samarbejdsorienteret, tror på at sammen kan teamet nå det utrolige; jeg er vant til at arbejde i et internationalt miljø med mange kulturer og baggrunde. 

Min personlige lederstil er lyttende, respektfuldt og tilpasset den enkeltes situation/kapacitet/faglige niveau. 

21. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Business Controlling Manager
Cand.Merc.Aud.
30
20
Økonomistyring, Økonomiledelse, Controlling
Professional skills and Experience:
Transforming Finance aligning with business needs

Accounting and finance leadership and management

Financial consolidation and group accounting

Developing and executing on management reporting, KPI’s and other analysis

Preparing annual statutory financial report

Budgeting, forecasting and controlling

Shaping lean processes ensuring good internal control environment

Project management

Construction contract accounting (EPC projects) production accounting

MS Excel super-user (not VBA programming)

 

Career Path Summary:
Apr-17    –    Dec-17

Dec-15   –     Apr-17

Mar-08   –   Dec-15

Dec-06   –    Mar-08

May-04  –    Nov-06

Sep-03    –   Apr-04

Oct-99    –   Aug-03

Jun-96    –  Sep-99

Sep-86    –  May-96

Business Controlling Manager (Bus, DriveNow) at Arriva Danmark A/S

Interim Manager (Self-employed)

Finance Manager at Alfa Laval Copenhagen A/S

Finance Manager & Group Controller at DKI-Plast A/S

Finance Manager Nordic at Diesel Motor Nordic A/S & AB

Interim Manager (Self-employed)

Accounting Manager & Group Controller at A/S GEA Farmaceutisk Fabrik

Accounting Manager at Scanbox A/S

Pursuing my career in the auditors’ business

 

Educational background:
2015

2009

2004

1993

1990

MBA minor / MBA diploma (7 months course)

Leadership and People Management

Base course in Philosophical thinking

MSc in Business Economics and Auditing (Cand.Merc.Aud.)

Graduate Diploma in Business Administration, Finance and Management Accounting (HD-R)

 

Language skills:
Danish

Swedish/Norwegian

English

 

German

Native

Comfortable and experience working in a Scandinavian environment.

Professional level. Comfortable and experienced working in an English-speaking working environment.

Understand German rather well. Orally rusty.

 

Personal characteristics:
Hands-on and pragmatic

Analytical and structured

Result and action oriented

Self-motivated team-player, that takes the lead

Sociable and easy going

Good communication skills

 

20. februar 2018
Fast stilling
Ja
Global Manager
HHX
16
14
Leder, Chef, Salg, Ledelse
19. februar 2018
Fast stilling
Nej
Afdelingschef
Cand.Merc. IMM
9
7
Ledelse, Operational Excellence, Forretningsudvikling

Solid, engageret og forandringsbegejstret leder med tysk baggrund. Uddannet inden for marketing/kommunikation. Manglen på direkte og synlige resultater gjorde, at jeg søgte over i en driftsorienteret virksomhed, hvor jeg sad som faglig ansvarlig i en HQ funktion inden for miljø, arbejdsmiljø, kvalitet og CSR. Her arbejdede jeg med ledelsessystemet, interne processer, videndeling og compliance, altid med målet for øje om at understøtte forretningen mest muligt.

De seneste år har jeg haft ansvaret for en stor industriel driftsenhed, hvor opgaven har bestået af ledelse, forretningsudvikling og procesoptimering. Jeg har en bred kontaktflade, både inden for og uden for virksomheden, og har ansvaret for nogle af vores største kunder.

Jeg søger en spændende ledelsesopgave, der indeholder både strategiske og operationelle elementer. En opgave, hvor det handler om at flytte en afdeling/enhed og skabe begejstring for de muligheder teamet sammen kan skabe.

19. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Salgsdirektør, fritstillet
MBA executive
20
18
salgsledelse

Resultat- og kommerciel orienteret leder der opnår succes gennem og sammen med mit team.

Mine styrker ligger i: performance ledelse, strategi, forretningsudvikling, salgsoptimering & driftsoptimering.

Søger opgaver indenfor ledelse og salg i en dynamisk virksomhed, hvor der udformes ambitiøse målsætninger og strategier. Ingen branche præferencer.

Solid leder der kan udvikle, motivere en organisation og skabe resultater. Jeg performer optimalt, når jeg har medindflydelse på retning og proces. Foretrækker, at der bygges bro mellem afdelinger og enheder for at styrke hele værdikæden.
Som person er jeg ambitiøs, resultatorienteret og struktureret.

Min filosofi er, at man ikke får noget foræret og opnår resultater gennem en velovervejet, vedvarende og struktureret indsats - via positiv ledelse, krav, ærlighed og respekt.
Jeg tror på, at man får succes gennem og sammen andre.

19. februar 2018
Fast stilling
Ja
Business Development Director
Cand. Jur.
20
17
CEO, COO, CCO, Divisions Direktør, Regions Direktør

Executive - Corporate Strategy, Digitalisation, Change Management, Complex Project Management, M&A Transactions, Organisational restructuring, Market Share Growth   

 • Business transformation including digital
 • M&A and growth management
 • Business and strategy execution/development
 • Corporate governance and multi jurisdiction and functional compliance
 • International C-level leadership experience
 • Change management
 • Project implementation and execution
 • Leading and developing high performance teams across levels and functions

Diverse commercial, legal and financial toolbox through positions as Business Development Director at Hello Great Works, Regional Chief Commercial Officer at Saxo Bank A/S, Regional Director at ISS A/S and M&A lawyer at Kromann Reumert. Have worked B2B and B2C.

International leadership experience, managing and aligning group, regional, and country expansion and strategic projects with focus on Europe, North and South America.

19. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Jobsøgende
HD i Finansiering og certificeret systemisk coach
30
7
HR Business Partner eller HR Ledelsesudvikling

Mit fundament er en solid forretningserfaring og -forståelse. Jeg arbejder både strategisk og operationelt og er drevet af at skabe en rød tråd op mod strategien og udmønte dette i konkrete tiltag, der skaber værdi for forretningen og HR.

Af særlig relevans har jeg:

 • 8 års intern konsulenterfaring på seniorniveau indenfor HR, ledelse og udvikling, hvor jeg har rekrutteret, coachet, konceptudviklet som projektleder, faciliteret forandringer, testet og undervist ledere/talenter i at opnå endnu bedre resultater.
 • 7 års egen ledelseserfaring indenfor salg og partnerskaber, hvor jeg selv har opnået ambitiøse salgsresultater gennem andre (Ledelse af medarbejdere).
 • En stærk grundlæggende forståelse af - og passion for – at skabe gode kundeoplevelser, en systemisk coachinguddannelse, en igangværende Master i Business Coaching samt HD i Finansiering.
19. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig pr. 28/2 2018
Radiohandler
35
20
Ledelse, udvikling

Jeg er uddannet i detailhandlen og har 20 års erfaring fra både kædedrift på leder niveau og som selvstændig.

Gennem hele min karriere, har jeg arbejdet med at drive detail virksomheder effektivt og lønsomt. Det er blandt andet sket, gennem optimering og øgning af salg, motivation og uddannelse af personale, reduktion af omkostninger og markedsføring.

Kombinationen af mine erfaringer fra de forskellige kæder gør, at jeg kan bidrage positivt og fremadrettet med min viden og kompetencer.

Jeg er forandringsorienteret, har en sund kritisk sans, god empati og er struktureret.
Jeg er viljestærk, handlekraftig, selvstændig, resultatorienteret og når mine mål.
Jeg lægger vægt på resultater til tiden.
Jeg tager beslutninger og ikke mindst ansvaret for dem.
Som person er jeg den, der starter, koordinerer og afslutter

Jeg har erfaring med udvikling og ledelse, af ledere og personale.
Jeg udvikler medarbejdernes talent gennem motivation, uddannelse og træning.

19. februar 2018
Fast stilling
Nej
Salgsdirektør
Management
10
8
Direktør/Chef niveau, Salg og service

Through my experience, I am extremely good in generating sales strategies that improve sales performance, customer and employee satisfaction. I have eight years of management experience, developing both managers and employees.
-Skills: Strategy development, Performance management, Change management and Business development.
-Personal characteristics: Ambitious, visible, result driven, executing and energetic, proactive mindset.

18. februar 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Freelance IT leder og IT projektleder.
Ingeniør
30
20
Interim IT leder, Freelance IT projektleder

IT leder stillinger i forskellige danske og internationale organisationer gennem 20 år.

De seneste 3 år har jeg arbejdet freelance som interim IT leder og som projektleder på internationale ERP projekter.

Mine spids kompetancer og erfaring:

 • IT ledelse - herunder optimering og re-organisering af IT organisationen.
 • Udarbejdelse af forretnings orienteret IT strategi og IT roadmap.
 • Program- eller projektleder på ERP eller CRM projekter:
  • Intern repræsentant og sparringspartner.
  • Valg af system og leverandør
  • Indgåelse af  kontrakt.
  • Agil implementering
  • Overordnet løsnings arkitektur.
  • Projektsyring på økonomi, tid, ressourcer, scope, testing. (certificeret projektleder)
 • Rådgivning i forbindelse med IT organisation, cloud strategi og forretningsorienterede IT projekter.

 

 

16. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Looking for new oppertunities
MBA
6
0
IT in Danmark

                                                                                                                                               15-02-2018

Competencies: C #, .NET, Office365, SharePoint Developer (Workflows, Info-Path, etc.) CSS, HTML, Microsoft Dynamics CRM (2011, 2013, 2015, 2016, Dynamics 365, Online and On-Premise), Plugins, SDK, SOAP, REST, Web API, MS SQL, T-SQL, C #, .Net Framework, WCF, JavaScript, Agile / SCRUM Methodology, Scribe.

 

PROFILE :

An innovative IT developer with + 5 years of experience and has all the opportunities to carry out multiple project development and design. Good experience in delivering motivation and project leadership to my team. Throughout my IT experience as Developer, I have been constantly challenged to develop creative system design to turn requirements into specific solutions. At all times I strive to strike the right balance in elegant design and practical simplicity to maintain cohesion between structural elements. This helps me evolve as an analytical person and two approach solutions from multiple perspectives to deliver the right solution for each customer.

16. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Marketingchef
HA Almen (civiløkonom)
21
14
Marketingchef, Marketing Manager, Marketingansvarlig, Branding chef, Brand Manager - og lignende. Områderne kan være online og offline BtB marketing, web, sociale medier og corporate identity - gerne en kombination af det hele

Jeg er en BtB marketingprofil med hands-on erfaring i alle typiske marketingdiscipliner
- både online og offline. Arbejdsstilen er energisk og struktureret kombineret med kreativitet.

Med ihærdighed, stabilitet og loyalitet har jeg deltaget i flere succesfulde fusioner, opkøb og rebranding processer. Jeg stortrives i en omskiftelig hverdag med mange opgaver og ansvarsområder, gerne som en del af en smal stabsfunktion.

I en personalelederrolle skaber jeg høj medarbejdertilfredshed og produktivitet ved inspirerende ledelse, uddelegering og klare mål for afdelingen.

16. februar 2018
Fast stilling
Ja
CFO
HD(R)
24
24
CFO,Økonomiansvarlig

Jeg har en empatisk tilgang til mennesker. kan godt lide at lede og få det bedste ud af en medarbejder. Er analytisk og regnskabs udannet. Er ikke for fin til de små opgaver. Har et stort drive.

16. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Fundraiser
MBA
7
0
HR
 • BSc i IT fra India og MBA from Kolding med mere end 6 års erfaring.
 • Erfaring i kalenderhåndtering, omkostningsstyring, rejsehåndtering.
 • Gode erfaringer i at udarbejde dokumenter og præsentationer.
 • Erfaring med interne bevægelser og siddeplan.
 • Besidder effektive interpersonelle kommunikationsfærdigheder
 • Gode til at tage mig af daglige praktiske opgaver og forespørgsler.
 • Gode erfaring med at holde workshops / seminarer og arbejde med teams om performance opdatering og ledelse.
 • Erfaring med møder og arrangementshåndtering af konferencer, møder, workshops og sociale sammenkomster.
 • Erfaring med ombordstigning og ombordstigning af medarbejdere.

 

16. februar 2018
Fast stilling
Ja
Teamleder
Folkeskolelærer
30
15
Personaleledelse, driftsansvar, projektstyring.

Personale og driftsleder søger nye udfordringer.

Forsvarets lederuddannelse, folkeskolelærer, Projektleder med Prince2 Certificering og diplomleder. Mand 51 år.

Ansvarsbevids og arbejdsom leder søger nye udfordringer. Jeg har erfaring indenfor områder såsom ledelse, projektledelse, service, logistik, driftansvar og undervisning. Jeg er vant til at arbejde sammen i et lederteam. Er god til 'hands on' ledelse, har et stort overblik, og sørger for at tingende sker.
Jeg har en fortid som befalingsmand i forsvaret, viceskoleinspektør, distributionsleder, personaleleder og her på det seneste som afdelingsleder i Kalundborg jobcenter. Jeg søger udfordringer, hvor jeg kan gøre brug af mine kompetencer indenfor personaleledelse, driftsansvar, projektstyring, lede, inspirere, motivere og videreudvikle relationer til medarbejder, kollegaer og kunder.

 

15. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Jobsøgende
HD Regnskab & Økonomistyring
40
25
Økonomi og administration

Jeg har en lang og bred erfaring med ansvar for og ledelse af drift, økonomi, administration og controlling – både Financial og Business controlling. Erfaring med ledelse af indkøb, logistik, IT, kundeservice og HR samt ejendomsadministration. Arbejder også gerne i teams og skaber ro, stabilitet og udvikling såvel inden for økonomi som inden for forretningen som helhed.

15. februar 2018
Fast stilling
Ja
Head of Creative and Project Operations
Mini MBA – Master in Business Administration
23
12
Leder, Kundechef, product manager, produktions leder indenfr Marketing eller Consumer products

Jeg er en Dedikeret, kreativ, Loyal og Ambitiøs leder med et kæmpe Drive og Stor forståelse for mine Kunders Behov og ikke mindst mit teams. Jeg har solide færdigheder inden for kommunikation, kundeservice og forretningsforståelse. Jeg har en Stærk og Struktureret tilgang til opgaverne kombineret med et Kreativt og Analytisk mind-set. Og Jeg elsker ny viden og udvikling både personligt og fagligt og at motivere mit team!

15. februar 2018
Fast stilling
Ja
Global Commercial Manager / Head of Commercial
Cand. Jur
20
14
General counsel, Commercial DIrector, business development (M&A), generel ledelse

Erfaren virksomhedsjurist med stærk forretningsorineteret profil. Betydelig erfaring med og interesse for at håndtere komplekse kommercielle udfordringer med mange stakeholders. Stærk evne til at lede og koordinere forskellige faggrupper. Betydelig erfaring med public affairs, lovgivningsprocesser og komplekse forhandlinger.

På udkig efter en ledende stilling I en mindre/mellemstor organisation med forskelligartede ansvarsområder og international udsyn

 

15. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Indkøbschef
MBA & Master of International Commercial Law (2018)
29
12
Ledelse

Erfaren leder og specialist med stor erfaring i udvikling og implementering af nye forretnings modeller, koncepter og løsninger, indenfor Indkøb/Logistik og Supply Chain Management hvor jeg gennem 25 år har opnået stor erfaring på alle niveauer af virksomheder og gennem gennemførelse af optimerings- og forandrings-projekter har skabt gode resultater både nationalt og internationalt.

De sidste 15 år har jeg været beskæftiget i lederstillinger med fokus på drift, turn-around og process-udvikling, og herigennem selvstændigt drevet udviklingsprojekter med fokus på implementering af Supply Chain koncepter, organisations udvikling og optimering samt proces udvikling, hvor projekterne ofte er startet i ideudviklingfasen, hvor min teoretiske ballast giver mig et stærkt forretnings orienteret udgangspunkt for at udvikle, drive og implementere de koncepter, processer og løsninger der er udarbejdet.

14. februar 2018
Fast stilling
Ja
Director
MBA
12
8
Director, chef stillinger, eller Head of departments

Søger nye udfordringer indenfor ledelse.

Erfaring indenfor Medico.

teknisk uddannet og med Solid leder uddannelse efterfølgende (Diplom uddannelse i Ledelse samt Master of Business Administration).

Erfaring først som afdelingsleder, derefter leder for flere afdelinger, nu direktør for produktion

14. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Project Manager
B.Sc, EBA
24
15

Jeg er en erfaren leder, med stærkt focus på værdi baseret ledelse, med erfaring fra energibranchen, med fokus på projekter.

jeg er tidligere project director, med bred erfaring på både den strukturelle side, men også den oprationelle.

jeg er en stærk kommunikator, der kan kommunikere på forskellige niveauer I organisationer

 

14. februar 2018
Fast stilling
Ja
Analytics consultant
cand.oecon.
9
4
Manager / Mellemleder

Tidligere iværksætter; drevet af kontinuerlig forbedring.
Med Fintech, business analytics og data analyse i værktøjskassen, arbejder jeg for at skabe finansielle løsninger, der fungere godt i praksis, giver indsigt i performance og gør en forskel på bundlinjen. Jeg prioritere godt samarbejde meget højt og går meget op i god kommunikation, planlægning og styr på detaljerne. Det er vigtigt for mig at finde løsninger, fremfor problemer, samarbejde fremfor konflikt og i det hele taget skabe mere ud af mindre.
Mine store styrker er økonometri, driftsøkonomi, finansiering, statistik, analytics/data analyse og økonomi.
Derudover har jeg megen erfaring med startup virksomheder, projektstyring og udvikling af IT systemer, samt en stor interesse for makro økonomi og politik.

14. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
ledig
videregående uddannelse
6
3
ledelse eller kontorarbejder

Til hvem det måtte vedrøre:

Mit navn er Yevhen Kryvych. Jeg tillader herved at sende en ansøgning til en ledelsesstilling i jeres virksomhed.

Som i kan se i mit CV , var jeg salgschef Philip Morris Ukraine i 6 år, så jeg har en stor erfaring med administration og salg.

Jeg er meget motiveret til at udvikle min viden og færdigheder, Udvikle produkter, aktivt salg, teamhåndtering.

Mit danske er ikke så godt, men jeg vil gøre mit bedste for at forbedre det.

Jeg er god til at kommunikere med kunder fra Ukraine, Rusland, Belarus, Estland, Litauen, Letland, både på Russisk og Engelsk

Vedlagt finder i mit CV med alle mine tidligere erfaringer og kvalifikationer i større detaljer.

Jeg er frem til en uddybende samtale. Med venlig hilsen
Yevhen Kryvych

www.linkedin.com/in/yevhen-kryvych

13. februar 2018
Fast stilling
Ja
Ledig
Indkøb, salg, planlægning
30
10
Salg, salgsledelse
Salgsprofil, der skaber værdi for en virksomheden og som forstår både at lede
og indgå i et team, gerne i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor mennesker
er i fokus.

Effektiv energisk proaktiv hunter. Brænder for salg, salgsledelse og -udvikling,
opbygning og vedligehold af relationer.

 

13. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
HR Development Manager
HD(O)
27
10
HR

Altid med forretningsstrategien for øje og stærkt motiveret af at gøre en positiv forskel med alle mine HR-kompetencer - særligt indenfor disse udvalgte eksempler/områder:

Procesoptimering og konceptudvikling
-  HR processer
-  Ledelsesprocesser (fx i skiftet fra årlige til kontinuerlige medarbejdersamtaler)
-  Implementering af ledelsesværdier som pejlemærker for god ledelse i organisationen
Organisationsudvikling
- Ansvarlig for High Performance Teams (forløb til udvikling af ledelsesteams)
- Facilitering af workshops (fx  om samarbejde, kommunikation og opfølgning på medarbejdertilfredshedsanalyse)
Ledelse
- Betroet sparringspartner/coach for ledere
- Erfaren og vellidt leder af medarbejdere
Rekruttering
- Stærk erfaring med hele rekrutteringsprocessen - fra behovsafdækning til persontest og kontrakt
- Rekruttering på alle niveauer - fra timelønnede til direktører
Jura og overenskomster
- Mange års praktisk erfaring fra både fagforening og virksomheder
- Ansvarlig for flere masseafskedigelser både i Danmark og Norden

Min motivation og mine kompetencer kommer bedst i spil ude i organisationen i direkte samspil med ledere og medarbejdere. Kort sagt ønsker jeg et job og et ansvarsområde, hvor jeg kan arbejde med min passion for at udvikle organisationer gennem mennesker ved altid at bidrage værdiskabende og forretningsorienteret.

12. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Divisions Økonomidirektør
Cand. oecon
19
18
Økonomidirektør, CFO, Finance Director, adm direktør, general manager

Forretningsorienteret økonomiprofil med 19 års erfaring fra internationale virksomheder.

Stor forandringsledelse- og turnaround erfaring. M&A samt fraslag erfaring. Har således været ansvarlig for dialog, due diligence, forhandling, integration samt frasalg.

Optimeret processer og value added fra finansteams i mine jobs. Har ofte overtaget teams der ikke var forretningorienteret, og derfor måtte ændre teams og fokus således at finans leverede værdi til forretningen og blev set som en vigtig partner for lederne i forretningen.

Empatisk og udadvendt leder med fokus på at udvikle og empower mit team. Sætter stor krav til mine medarbejdere, men støtter og involverer dem meget.

Som finansperson har jeg altid været tæt på forretningen for at kunne forstå hvordan den fungerer, samt skabe relationer til kollegaer på alle niveauer.

Strategisk tænkende og har været med til at ændre strategisk retning i flere virksomheder.

12. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
lager/logistikchef
folkeskolen
33
29
lager/logistik, produktion

Jeg har stor erfaring med lager og logistikaftaler, lagerstyring, optimering af arbejdsgange, rutiner, samt kvalitetssikring af produkter og høj leveringsikkerhed af leverancer.

Jeg har skabt gode resultater inden for lager optimering via LEAN og ABC analyser, samt indkøb af transport og lagerudstyr.

Jeg sætter en stor ære i at optimere samarbejdet internt i organisationen, hvilket er med til at sikre en høj service til kunden og gods til tiden.

Som leder lægger jeg stor vægt på at inddrage personalet i de daglige processer, da alle ansatte har stor indflydelse på det endelige resultat. Medarbejderne skal føle de gør en forskel.

Med mit engagement for hver dag at yde mit bedste og min vilje til at samarbejde, kan jeg love, at I vil få en stabil, ansvarsbevidst og selvstændig arbejdende person.

2. marts 2018
Fast stilling
Ja
Administrerende Direktør
Mellem lang
38
30
På Direktør niveau, og I FMCG, B2B - B2C

Hvem er Anders Engdahl?

Faglighed og drivkraft
Jeg har over 30 års erfaring inden for catering- og foodservicebranchen, kun afbrudt af en afstikker på 2 år til værditransportbranchen.

Siden 1984 har mit arbejdsliv handlet om fødevarer, service, logistik, Change Management og ikke mindst det at gøre en forskel.

Med en solid grunduddannelse inden for fødevareproduktion tilført efteruddannelser inden for økonomi, ledelse, salg og bestyrelsesarbejde, har jeg gennem min karriere brugt flittigt af alle mine kompetencer for at kunne skabe positive forandringer i de spændende jobs, som jeg har siddet i.

Jeg har arbejdet for nogle af verdens største catering- og fødevarevirksomheder, herunder blandt andet Sodexo, Aramark og Nestlé.

Jeg er drevet af, at skulle gøre det bedre år for år. Min styrke er, at jeg ser muligheder i stedet for problemer og netop derfor er Change Management blevet mit varemærke. Jeg har gennemført Change Management i alle de virksomheder, som jeg har været en del af gennem min karriere. Alle som én har de udviklet sig positivt gennem kontrolleret Change Management. Jeg opererer gerne ved at udnytte de kompetencer, der allerede er tilstede i virksomhederne, men for at kunne indfri fremtidens mål til virksomhedens bedste, tilfører jeg ofte nye og bedre kompetencer på udvalgte nøglepositioner.

De økonomiske mål, der skaber væksten og bundlinjen, er det essentielle mål med Change Management. Hver virksomhed har haft deres egne udfordringer, men er alle endt ud med bedre resultater efter jeg har været gennem min proces med Change Management.

Alle de små knapper, der skal drejes på, for at nå det fuldendte mål, er gjort ud fra planer og eksekvering. Når planen er lagt, skal der hurtigt og effektivt eksekveres, så jeg kan performe optimalt.

Jeg har refereret til administrerende direktører og bestyrelser både indenlands såvel som udenlands.
Henviser ligeledes til Executive summery

12. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Associated Partner
Civiløkonom
32
29
Sales,Marketing &Service management + Commercial Excellence på Sjælland

I'm an experienced and internationally oriented Sales & Marketing Executive.
I have worked the last 11 years within Mechanical/Electrical Engineering (BtB and Project Sales). Before that, my career has covered Health Care (BtB and BtC) and FMCG (BtC).
Today I'm part of Tasty Town, a start-up company active in catering of Street Food delivered by Food Trucks.

Background & Experience

Sales, Marketing & Service management
Business Excellence and Change Management
Leading country organizations from 25 to a 100 employees with full P/L responsibility and revenues from € 10 million to more than € 100 million
20+ years of overseas living - Scandinavia, South Europe and Japan combined with significant work responsibilities globally
Board positions in fully owned companies with multiple stakeholders
Turn-arounds, Strategy development and business development based growth
Acquisitions and Post-merger integration
Project Management

12. februar 2018
Fast stilling
Nej
Heaf of Operations
Cand. jur.
10
8
Direktør, underdirektør, chef. Operations, strategi, udvikling
11. februar 2018
Fast stilling
Ja
Salgs Chef
Cand.mag. og Ph.d.
15
2
Jeg søger arbejde inden for områderne ledelse, salg og markedsføring

Min erfaring og personlighed gør, at jeg er god til at slå døre ind og opbygge relationer, ikke mindst med væsentlige aktøre på markedet.

Min spiskompetens ligger inden for komplekst salg, konceptudvikling og strategi - områder hvor jeg har skaffet rigtig gode resultater for min nuværende virksomhed (EnergiLeg og Vindby) og i min tidligere ansættelse hos Hellerup Finans.

 

11. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Selvstændig/ledelseskonsulent
BScEE og MPO
25
15
HR relaterede og/eller tekniske ledelsesstillinger

Jeg er en erfaren leder, R&D HR Manager og konsulent, om brænder for at optimere organisationers resultater baseret på ambitiøse mål, autentisk ledelse samt topmotiverede og engagerede medarbejdere.

Min uddannelse som ingeniør i kombination med min organisationspsykologiske uddannelse, giver mig et unikt og godt fundament, til at analysere, forstå og intervenere på virksomheders udfordringer og potentiale.

Jeg trives med mange forskelligartede opgaver og tager ansvar for at komme godt i mål, sammen med de forskellige interessenter. Min empati har altid hjulpet mig til at skabe involvering og engagement samt bidraget til god kommunikation på såvel direktørniveau som fx udvikler- og teknikerniveau.

I mine forskellige roller, har jeg altid været vant til at skulle sælge nye initiativer, på basis af en vurderet værdiskabelse, med efterfølgende opfølgning på baggrund af performance indikatorer.

9. februar 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Adm. Direktør
Cand.merc DCM
16
15
Executive Management

Focus

Authentic and holistic Director with international experience who can optimize organisations and results!

Competences

Analytical, hard-working, responsible, dynamic, high level of drive and initiative, easy to be around, independent, I don’t shy away from conflicts, careful, committed, ambitious, loyal, honest, sense of  humour, service-oriented, good interpersonal skills and have a positive outlook on life.

/ Per

 • Kontakt os