Søg kandidater

Leder du efter en potentiel ny medarbejder. Så søg her i vores omfattende cv-database. Her kan potentielle kandidater uploade deres cv og skrive relevante informationer om sig selv.

Er du interesseret i at få kontakt til en eller flere af kandidaterne, så kontakt os. Angiv ID-nummeret til kandidaten, så kan vi finde frem til uddybende oplysninger om kandidaten.

22. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
In between jobs
P- Ingeniør, General Management Program Cedep
32
29
Generel Ledelse: Salg, Service, Drift, Produktion

Stor og bred ledelseserfaring indenfor drift, produktion, salg, logistik og aftersales & service med solid løsnings– og resultatorienteret forretningsforståelse og stort indblik i hele værdikæden.
Solide kompetencer inden for udarbejdelse og opfølgning af budgetter/driftsregnskaber, strategier, sparring og forretningsudviklings koncepter med fokus på vækst, resultater og bundlinje.

Jeg er en stabil og troværdig teamplayer, som arbejder med høj grad af uddelegering af ansvar, og jeg fokuserer i min ledelse på ærlighed, loyalitet og menneskelighed uden at tabe mål og resultater af syne.
Jeg arbejder systematisk, vedholdende og er vant til og trives godt i et tvær-organisatorisk samarbejde – og har let ved at tilpasse mig en given situation, forandring og forhandling.
Jeg anses for at være en synlig, engageret, viljestærk, motiverende og positiv leder/medarbejder, som er serviceminded og særdeles ansvarsbevidst.

22. september 2017
Fast stilling
Ja
Group Financial Controller
cand.merc.aud
7
0
Finans - økonomi (specialist/mellemleder-niveau)

Igennem mit arbejde som revisor, Financial Controller og min uddannelse som cand.merc.aud., har jeg opnået en generel viden inden for økonomi og finansiering.

Jeg har flair for IT og har en god indsigt i hvordan analyse- og økonomisystemer fungerer, og jeg har erfaring med at analysere og dokumentere eventuelle manglende eller uhensigtsmæssige interne kontroller til et selskabs øverste ledelse i en given kontekst. Jeg har derfor en god forståelse for, hvordan interne såvel som eksterne rapporteringsværktøjer fungerer, og jeg forstår vigtigheden af nøjagtig rapportering for at kunne reagere økonomisk forsvarligt i rette tid.

Foruden mit modersmål, dansk, taler og skriver jeg flydende engelsk.

21. september 2017
Fast stilling
Nej
Operations Development Manager
MiniMba / Akademi Merkonom i Ledelse
20
16
Ledelse,HR,Strategi,Proces optimering,Udvikling

Stærk kommunikativ leder drevet af mennesker, udvikling, effektivisering, optimering og forandringer

Min profil er både solid og bred indenfor Human Ressources i projekt og operationel ledelse i den finansielle branche, med veldokumenterede resultater indenfor rekruttering, optimering, effektivisering, proces og systemimplementering samt udvikling af ledere såvel som medarbejdere samt virksomhedsopbygning gennem innovativ –”ud af boksen” tænkning.

Jeg er vant til at arbejde tværorganisatorisk og har stor viden og erfaring fra flere virksomhedsopkøb og kulturforandringer med efterfølgende opbygning, stretegi og forandringsledelse. Jeg er dygtig til at omdanne opgaver og projekter til handlinger, og samtidig få folket bag med, idet jeg er i stand til at kommunikere med alle typer af mennesker uanset niveau og løber aldrig tør for energi.

20. september 2017
Fast stilling
Nej
Salgs- og marketingchef
Diplomuddannelse
20
5
Salgsdirektør, Salgschef, kundeservicechef, afdelingsleder, business unit manager.

Erfaren salgs- og ledelsesprofil med stor fokus på at skabe resultater gennem mennesker. Gennemgående meget energisk med højt tempo og motiveres af nye måder at gøre tingene på. Fremragende udvikler af nye idéer og processer og hurtig til at tilegne mig ny og kompliceret viden. Stærk på forandringsledelse og motivation af medarbejdere, herunder også udvikling af både interne og eksterne sælgere med afsæt i DISC Profiler.  Imødekommende og åben over for andre og med en evne til at opnå tillid og respekt. Analytisk og struktureret i min tilgang og med gode kommunikationsevner. Min praktiske erfaring er sideløbende suppleret med både en akademileder uddannelse og en diplomuddannelse i International handel og marketing. Med disse har jeg et stærkt teoretisk afsæt der gør mig til en bedre leder der kan operere på både stratetisk og taktisk niveau.

20. september 2017
Fast stilling
Ja
Marketing, Events, Brand Activation
BA International Management
11
8
Marketing, Consulting, Events, Client Service, Sponsorship, Education

Driven, creative, and proactive Marketing and Events professional with 11 years experience in the Middle East, HK and Mainland China, and an excellent candidate for mid to senior marketing-related roles.

Building on my impeccable client service, strategy, and project management skills, I am open to project-based work or full-time opportunities either Agency or Client-side.

I am immediately available and happy to send over further evidence of my work and references.

20. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Konsulent
MBA, HD(O) og Cand. negot
23
20
CEO, CCO, CMO, VP Salg & Marketing, Country Manager. Små- og mellemstore virksomheder, start-ups. Branche ikke afgørende (tech., produktion, m.v.)

Kommerciel og vækstfokuseret leder med 20 års international erfaring inden for digital transformation, ledelse, salg og forretningsudvikling, markedsføring, kommunikation og strategi fra  B2B, B2C og PE-ejede virksomheder.

Opgaverne har været forbundet med ledelsesansvar, budget og bundlinje dvs. forretningsmæssigt implementeringsansvar.

Er interesseret i følgende stillinger:

 1. salgs- og marketingdirektør (CCO, CMO, VP) i en mellemstor/stor virksomhed
 2. adm. dir. (CEO) i en lille/mellemstor virksomhed eller
 3. medejer i en mindre virksomhed (evt. opstartsvirksomhed)

Hvad tilbyder jeg?

 1. Strategi og udvikling: evner at tænke strategisk og omsætte beslutninger i konkrete planer
 2. Resultatorienteret: formår at skabe vækst i såvel omsætning som indtjening og er drevet af at gennemføre markante forbedringer
 3. Ledelse: skaber via synlig ledelse forståelse for mål og vision samt motiverer og coacher teamet til at arbejde for det fælles mål
 4. Relationer og netværk: evner at bygge relationer på alle niveauer såvel internt som eksternt
 5. Salg, forretningsudvikling og marketing: erfaring med salg, forhandling, opkøb og integration af virksomheder, branding og digital marketing
 6. Sprog: stærke sprogfærdigheder i f. t. fransk, engelsk, tysk og skandinavisk

 

20. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Jobsøgende
Merkonom
38
25
Sales Manager, Key Account Manager, Sales

Erhvervserfaring

2016               Konsulent, interim                                Fredensborg Teknik – Eden Springs

2014 - 2015    Terminalchef                                         Sügro A/S, Greve.

2011 - 2012    Salgschef                                                 Viruma ApS, Næstved.

2009 - 2010    Salgschef                                                Candy King, Randers.

2006 - 2008    Sektionschef                                         Brdr. A.O. Johansen, Albertslund.

1999 - 2006    Key Account Manager                         Garant Udlejning, Glostrup. (LejNu A/S.)

1996 - 1999   Key Account Manager                            Toms Danmark, Ballerup.

1987 - 1996    Salgschef øst - Key Account Manager     Cloetta, Slagelse.

1986 ‑ 1987    Salgskonsulent                                           Premier Is A/S, Glostrup.

1979 ‑ 1986    Salgskonsulent                                           Carlsberg A/S, København.

20. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
HD, Informatik og Økonomistyring
30
25
IT Driftschef, IT Infrastrukturchef, Outsourcing ansvarlig

Resultatorienteret, forretningsfokuseret leder der skaber stabilitet og stolte medarbejdere

Jeg har mere end 20 års erfaring med ledelse i roller som IT Driftschef, IT teknikchef, Infrastruktur ejer, IT change manager og lignende i større virksomheder. Min uddannelsesmæssige baggrund indeholder blandt andet en HD IØ, en EDB-assistent og en skibsfører uddannelse.

Som leder er det vigtigt for mig at skabe resultater, og sikre den rigtige forretningsmæssige prioritering af samtlige opgaver. Det er vigtigt at både medarbejdere, processer og værktøjer løbende udvikles for sikre en effektiv understøttelse af organisationens behov.

 

Jeg tror på en opdeling mellem processer og projekter, således at der kan skabes udvikling og ændringer uden at det påvirker den kørende forretning negativt.

 

Som person er jeg resultatorienteret, pligtopfyldende, selvstændig og loyal team player med godt humør, som skaber overblikket, men som samtidig har sans for detaljerne. Jeg er organiseret og struktureret og er meget omhyggelig og grunding med de ting jeg udfører. Jeg er vant til at kommunikere globalt med mine kunder og kolleger.

20. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Between jobs
HD & Handelsakademiet - Marketing & Management
23
18
Marketing Director / Management & Business Development & Senior Project Management

Working 20+ years with B2C/B2B marketing, business development and communication – at local, regional and global level. I  have build up a broad business understanding, solid international brand building experience, project management skills and a high involvement leadership style.

I am an energetic and positive frontrunner. Feeling at home in an organisation, where focus is on business growth based on insights, building brands and empowering leadership. Thriving in a role influencing the business decisions.

For AkzoNobel - world leading within Coatings - I worked on defining the global brand strategy. With the team formed and implemented ‘purpose’ brand platform and a number of growth initiatives. The global work took AkzoNobel into no. 1 position on Dow Jones Sustainability Indexes, delivered 7% revenue growth and ‘The Marketing Award of Excellence’ for communication platform, campaign and process.

In my position at Jacobs Douwe Egberts – global coffee manufacturer with Nordic market leader position – I have set up the Nordic Market Research & Category team and structure. Conducted category revision, to identify business gaps and form the strategic ‘game plan’.

 

19. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Head of Planning, Reporting & Controlling
Statsautoriseret Revisor
24
15
økonomichef, CFO, koncernregnskabschef, Finance Manager, Finance Director

I have 15 years of experience in leadership positions in different finance roles in multinational companies, and 8 years of experience from a Big4 Audit firm. As a result, I have a strong base in the technical skills in finance as well as significant experience in leading finance teams and in working with the business teams.

7. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Commercial Director Nordic Operations
MBA & fysioterapeut
25
20
Direktør, Adm. dir, Business unit director, salgsdirektør,

For the past 10 years I have been General Manager, Managing Director or Commercial Director in various health companies with the responsibility of streamlining and growing business of up to 250 mdkr. within the Nordic and European region. Prior to my top-management experiences, I have had various management positions within marketing and product management for another 15 years.nThroughout my professional career, I have enjoyed the benefit of combining healthcare and business within the arena of MedTech, Medical devices and Rehabilitation products. nMain focus in my business career has been with sales and marketing, growing the business and hands-on management of the sales results.

18. september 2017
Fast stilling
Nej
Økonomi- & Administrationschef
mini MBA, Virksomhedsøkonomi, EG
27
17
Leder- / mellemlederniveau indenfor økonomi og regnskab

HVAD KAN JEG TILBYDE?
Økonomi- og Administrationschef med mange års erfaring indenfor regnskab, ledelse og HR i internationale koncerner. Jeg engagerer og motiverer mine omgivelser med tillid, dialog og en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang. Jeg er stærk inden for felterne rapportering, budgetter og forecasts, og projektimplementering, som jeg med succes har arbejdet med igennem mange år.

MIN ERFARING
✦ Ledelse af økonomiafdelinger og kundeserviceafdelinger
✦ Økonomistyring og økonomirapportering
✦ Udfærdigelse af regnskaber, budgetter og forecasts
✦ Human Resources og lønadministration

NØGLEKOMPETENCER
✦ Økonomirapportering og resultatopfølgning
✦ Budgetter og forecast
✦ Projektledelse og implementering
✦ Procesoptimering og udvikling af forretningsgange

SOM PERSON ER JEG
Jeg drives af at opnå resultater både direkte og sammen med mine kollegaer, og motiveres af et åbent og ærligt arbejdsmiljø, hvor engagerede kollegaer arbejder sammen for at nå de opstillede mål.  Jeg er ærlig og tillidsvækkende, og har styr på detaljerne inden for mine ansvarsområder.

18. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Salgschef
Cand Merc
29
19
Salg/marketingschef, country manager,jylland/fyn

Proaktiv jysk købmand, med fokus på målet/resultater, men gerne gå nye veje for at opnå dette. Basis: Cand.merc i Afsætning/udenrigshandel, Århus.

Branche kendskab:  Fødevarer, tekstil, industri BTB/BTC, men størst relationsnetværk indenfor byggebranchen.  (Arla Foods, Danisco, F.Engel, Kansas etc)

Generalist med fokus på salg/marketing. Glad for at kunne præge hele værdikæden, og skabe overordnede strategier for virksomheden i samarbejde med øvrig ledelse, men samtidig også være aktiv i gennemførelsen. Har gennemført flere Feasibility Studies for Arla Foods , som udgangs punkt for nye investeringer - primært udland.

Arbejder ofte med relationsbearbejdning på key acc niveau/kædeniveau, men er også ofte ude hos selve kunden, og nyder jordforbindelsen.  (Kunder:  Stark, Xl Byg, Bygma, Harald Nyborg etc)

Resultater skabes igennem mennesker, hvorfor teambuilding, uddelegering af ansvar med et lille stænkt af humor har en høj prioritet hos undertegnede.

Både vedholdende og kreativ i tilgang til nye opgaver.

 

18. september 2017
Fast stilling
Nej
Head of Digital Analytics and Performance
Bachelor - Communications
25
11
Commercial Director, Marketing, Digital

I aspire to bring strong growth to commercial performance at a reputable B2C company where a broad range of skills from leading people within digital, marketing, sales and consultancy can be utilized. I will put customer’s digital experience front and center, using data to guide where and how improvements can be made.
My ambition is to be a Commercial, Marketing or Digital Director

18. september 2017
Fast stilling
Nej
Teamleder
Handelsskole/Merkonom
25
7
Ledelse, Salgsledelse, Key account management

Skarp leder der brænder for forretningsudvikling personalepleje, kundeoplevelse og salg.

Den røde tråd i min karriere har været salg, ledelse, kundeoplevelse samt optimering af forretning og jeg har flere års ledelseserfaring.

Jeg bliver drevet af målsætninger og krav, der er målbare og tilbyder ubetinget loyalitet og dedikation.

Ledelse er ikke et must for mig men udover selv at lykkes, er der en kæmpe tilfredsstillelse i at skabe resultater gennem andre og bruge min erfaring til at hjælpe andre til succes.

18. september 2017
Fast stilling
Nej
Accountiong Manager
Registreret revisor
31
18
Økonomichef, regnskabschef, CFO

Erfaren Økonomichef/ regnskabsansvarlig

registreret revisor, M 52 år, Region Midtjylland, Østjylland, nr. 1215700

Jeg er en positiv person, som formår at opnå resultater uden at give afkald på det gode humør.Jeg er yderst engageret og meget erfaren indenfor regnskab. Jeg er 100% Team-Player men også bevidst om hvem der har ansvaret for opgaven. Jeg er vant til at arbejde under pres og bliver aldrig stresset.
Jeg er ansvars- og kvalitetsbevidst og meget struktureret.

Gift er gift med Annette på 23. år, hun er Fuldmægtig hos Horsens Kommune. Sammen har vi 2 børn: Martin 20 år og Mette 18 år.

Jeg er revisoruddannet med efterfølgende ansættelse i Danmarks største revisionsselskab – KPMG – hvor jeg opbyggede en stor viden omkring regnskaber, skattelovgivning, revision samt ikke mindst dokumentation og kvalitetsstyring i regnskabet.

Ansættelse som CFO hvor jeg var ansvarlig for regnskabs- og økonomifunktionen i en mellemstor danskejet koncern samt var IT ansvarlig i perioden 1998-2012. Koncernen ekspanderede under min ansættelse fra at omfatte 1 selskab med 6 kontoransatte og 40-50 montører til i dag at omfatte 15 selskaber fordelt med 9 danske og 6 udenlandske selskaber samt 2 udenlandske filialer. Det har været mit ansvar at opbygge økonomifunktionen i alle datterselskaber Worldwide. Ekspanderingen har givet mig en stor erfaring med etablering og drift af virksomhed samt kultur i andre lande. Jeg har stor erfaring med regnskabs-, skatte- og lønmæssige forhold i Danmark og en del andre lande. Jeg deltager selv i alle aspekter af regnskabet, udarbejder budgetter, udfører controller opgaver, udfører lønbehandling for funktionærer samt udfører rutine og Ad hoc opgaver på tværs af koncernen. Jeg har været ansvarlig for aflæggelse af årsregnskabet i alle selskaber. I Danmark udarbejdede jeg en lang årrække selv årsregnskaberne og afleverede de færdige regnskaber til revisor. De senere år er det sket ved udlæsning af fil fra ERP-systemet til revisors rapport-generator. Da koncernen har datterselskaber i alle verdensdele, er koncernsproget engelsk, men med datterselskaber i Tyskland og Sverige har disse sprog også været en stor del af hverdagen.

31 års joberfaring, 18 års ledererfaring,

 

17. september 2017
Fast stilling
Nej
Senior Category Manager
Cand Merc Jur
18
9
Mellemleder

I am a performance-driven customer marketer with more than 17 year’s experience in shopper marketing, brand management, category development, customer relationship management, innovation commercialization and strategy development. I am motivated to drive development based on insights and trends, and to develop and embed strategy in the entire organization. I am known for practicing a leadership style that allows freedom to succeed within clearly defined strategic priorities.

 

17. september 2017
Fast stilling
Ja
Eksport Manager
PRE-MBA
16
7
Eksport, salgslededelse, fødevarer, salg, coaching
15. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Salgs- og Servicedirektør
Ha-jur
25
20
Chefniveau - kommercielt ansvar

Robust kommerciel forretningsudvikler. Strategisk tænkende og handlingsorienteret eksekverende. Excellent forandrings- og salgsleder. Markante og dokumenterede resultater i nogle af de væsentligste virksomheder i DK.

 

15. september 2017
Fast stilling
Ja
Senior Director, Commercial Operations
Civ.Ing, Ph.D. (elektro), og HD(R) 1. & 2. del
14
12
Senior roller, gerne indenfor det kommercielle - og gerne i B2B sammenhæng

 Global management experience – both with front-line teams and at strategic level
 Commercial excellence and line management
 Business development and transformation

14. september 2017
Søger Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Ejer og konsulent
Maskiningeniør IWE
24
17
Interim / projekt / global produktion / Leverandørudvikling

Jeg rådgiver indenfor kapacitetsudvidelser og hjælper virksomheder med etablering af ny egenproduktion i udlandet og med at source ved internationale leverandører.

Jeg løser opgaver indenfor bl.a.

 • Problemløsning på kunders fabrikker
 • Kapacitetsudvidelser
 • Leverandørstyring
 • Etablering af KPI’er og rapportering
 • Projektledelse på opgavebasis / Interim management

Du er også velkommen til at tage et kig på min webside www.gmsup.dk

14. september 2017
Fast stilling
Nej
Udarbejdelse af Projekt-idé og projektbeskrivelse til ”Ansat i eget projekt”
Cand. Merc., HRM - kommunikation, Organisationskultur, Innovation
27
0
Seniorkonsulent - drifte udviklingsopgaver

Se vedhæftet

14. september 2017
Fast stilling
Nej
First counsellor, men søger job på baggrund af mit seneste job i Danmark som vicedirektør
cand.oecon
21
8
top ledelse i en offentlig eller semi-offentlig organisation

Faglig profil

 

Jeg er analytisk og strategisk stærk, men stor erfaring i ledelse, herunder ledelse af ledere og opbygning af ny organisation. Jeg lægger vægt på at finde bæredygtige løsninger, hvilket indebærer at søge brede samarbejder og tænke innovativt og fremadrettet. Jeg er en opsøgende netværker, tillidsskabende og god kommunikator, især i forhold til komplekse problemstillinger. Jeg har således mere end 18 års erfaring i at rådgive diverse ministre og politikere.

 

Af natur er jeg nysgerrige, åben og glad, og trives med tætte samarbejder og under stort arbejdspres. Jeg er således rolig og robust og god til at holde overblik. Samtidigt har jeg et bredt udsyn og lader mig gerne inspirere af løsninger og processer fra andre felter end mit eget arbejdsområde. I såvel professionel som privat sammenhæng er jeg som oftest igangsætteren, inspiratoren og sidste mand, der forlader skibet, men også diskret om egen rolle, da jeg stortrives med at være en del af et hold.

14. september 2017
Fast stilling
Nej
Fritstillet
HD Regnskabsvæsen og Økonomistyring
36
24
Økonomichef til international virksomhed

Jeg er 52 år og pt. fritstillet efter 24 år som økonomichef i Unilever Danmark A/S. Økonomifunktionen blev efter flere års transformation samlet for Norden i Stockholm. Efter endt overdragelse har jeg været fritstillet siden 31. august.

Dermed er jeg klar til nye udfordringer og kan starte efter aftale.

Ønskejobbet er leder af en mindre økonomifunktion, hvor jeg kan bidrage med min mangeårige erfaring indenfor financial controlling.

Mine præferencer for en kommende arbejdsgiver er den danske del af en international virksomhed inden for handel/produktion – gerne beliggende på Københavns Vestegn.

Jeg håber på at komme i betragtning ved fremtidige rekrutteringer og er naturligvis til rådighed for uddybning af mit CV mm.

 

14. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Between jobs
HD(R)
29
20
CFO, Økonomichef mv

Strategisk, forretningsorienteret og proaktiv CFO med stor erfaring inden for udvikling, effektivisering og drift af virksomheder. Stor forståelse for samspillet mellem drift og udvikling. Har gennem min karriere arbejdet med alle væsentlige områder inden for økonomistyring og regnskab. Indgående kendskab til IT og udnyttelsen heraf.

14. september 2017
Fast stilling
Ja
Adm. Dir.
HD (U)
20
15
Marketingdirektør, Administrerende direktør, kommerciel direktør

I am a result orientated and commercial executive with an extensive experience within sales, marketing and media as well as corporate management and strategy.

With a strong focus on performance management and accountability I have successfully been leading different companies with a consistent delivery of growth in both top-line and bottom-line business results. As a strategic advisor and with a profound experience from advanced analytics and data management, I have also successfully been developing complex businesses within several industries such as Retail, Media & Entertainment, FMCG, Travelling, Tech & Telecom and Finance, both locally and on international markets with delivery of efficiency improvements from media and marketing investments as well as price strategy.

13. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Interim Manager
HD R
30
20
Finance, Business, Controlling, CFO, Interim - alle områder

Energisk og humoristisk med solidt erfaringsgrundlag inden for områderne ledelse, økonomistyring, controlling, organisationstilpasning, projektstyring, turn-arounds, implementering og optimering af rutiner/procedurer samt rapportering.

Udpræget service niveau, gode kommunikationsegenskaber, coaching- og undervisningskundskab samt evne til at være, hvor der er behov for mig.

13. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Interim Manager
Cand Merc., HD (R), HD(O), HD(A), Black Belt Lean & Six sigma
12
4
Økonomi, IT, SCM, business development, Strategy

I have a strong theoretical background in: HD (R), HD (A), HD (O), a master degree in Business Performance Management and Black Belt in Lean & Six Sigma. My education has given me the right approach for most challenges, enabled me to think outside the box, as well as provided me with the insight and tools to analyse problems from different organizational perspectives. That being said, one of my greatest strengths is the ability to connect with employees at all levels in an organisation.

13. september 2017
Fast stilling
Nej
Head of E-commerce
HD Afsætning, CBS
19
14
Digital Marketing Manager, E-commerce Manager, Digital Manager (udvikling/transformation)

+19 års digital erfaring på strategisk og også operationelt niveau inden for e-handel, digital strategi, online markedsføring, online analyse, PR, UX, customer experience, marketing automation / e-CRM, søgemaskine optimering (SEO/SEM), sociale medier, mobil og apps. Brancher: telekommunikation, medier og detailhandel på tværs af markeder i Nord- og Østeuropa.

 

+14 års ledelseserfaring af specialiserede medarbejdere på strategisk og taktisk niveau, hvor digitale strategier skal sikre den overordnede strategi. Kendt for at have en motiverende ledelsesstil baseret på engagement, involvering og coaching.

 

Solid forretningsforståelse og en stærk digital forhandler. Byggede den første webshop (telebutikken.dk på Intershop CMS) i TDC i 2001. Relancerede Bonnier Publications’ hjemmesider på en ny open source-planform (Drupal) og gennemførte e-handelsstrategien og implementeringen. Relancerede shop.cph.dk på ny platform (EPI Server) og stod for den digitale strategi og roadmap, E-businesscasen og Omni-Channel projektet for Københavns Lufthavne, hvor data bindes sammen på tværs af digitale enheder, så som fordelsprogram, personaliseringscloud, app og websites, samt med butikkerne via POS/skærme. Stærke færdigheder i budgetstyring og ROI-beregning.

 

Solidt internationalt fokus gennem hele min karriere. Både via egen organisation men også via virksomhedens mange interessenter og samarbejdspartnere.

 

Stærk analytisk, datadreven, vedholdende, opfindsom, energisk og i godt humør. Kører et højt tempo og forventer det samme af mine medarbejdere. "Det skal være sjovt at gå på arbejde, da ønsket om at arbejde med det digitale område, driver de gode resultater via interessen"

12. september 2017
Fast stilling
Nej
Salgs- og marketingdirektør
HD Afsætning
23
10
Salgs- og marketingdirektør, kommerciel direktør, CEO

Jeg er 44 år gammel, gift og har 2 børn på 6 og ½ år.
Jeg brænder for, at gøre en forskel for den virksomhed jeg arbejder for (eller står i spidsen for).
jeg stræber for at mine medarbejdere har det sjovt når de går på arbejde.
Dedikeret og loyal.

 

12. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Between jobs
MBA
21
12
CFO

“GROWTH and SHAREHOLDER VALUE driven CFO”

Commercially-oriented international finance execute with wide experience and solid results in driving change and performance. As a strong partner to the CEO, I help push and deliver sustainable Profitable Growth through M&A and Performance/Portfolio Management. I constantly challenge the finance function on how to deliver and secure maximum Shareholder Value through Finance Business Partnering, Transformation and Risk Management.

Within M&A I have run several acquisitions, mergers and divestments from A-Z. The largest acquisition (USD 800 mill.) doubled the size of the company. In terms of Transformation, I effectively reduced the finance organization in my Region from 209 to 72 employees by offshoring accounting activities to shared service centres. Besides tangible financial results delivered together with the business, the Finance Business Partnering framework I established for my Region, was made the global standard.

As a consequence of my analytical and result-oriented nature, larger strategic projects and business challenges tend to land on my desk to get resolved. I am passionate and curious about the business – not just finance – and confidently engage on strategic and tactical matters. I take great joy in seeing my team develop and succeed.

13. september 2017
Fast stilling
Ja
Senior Konsulent
Maskinmester & Master In Management of Technology
25
15
COO - VP - Management - Executive Manager

Med afsæt i min tekniske baggrund og løbende uddannelse, har jeg opbygget og ledet af en række drifts- & serviceorganisationer på national og international plan. Ofte er dette sket i krydsfeltet mellem projekt- & etableringsfasen og den operationelle fase med eksterne stakeholders i ejerkredsen. Dette har givet mig erfaring med forretningsudvikling, benchmarking, optimal produktions planlægning og en kommerciel tilgang med operationelle og forretningsmæssige KPI styrede mål som en naturlig del af organisationsudviklingen. Har et konstant øget strategisk fokus gennem joint ventures, advisoryboard & bestyrelsesposter. Dette medfører jeg blandt andet besidder kompetencer indenfor følgende

 • Forretningsudvikling
 • Kommerciel & erfaring med B2B salg
 • Kontrakt management
 • Ledelse inklusiv distance ledelse og I forskellige kulturer
 • Organisationsopbygning & udvikling
 • Projektledelse
 • Strategi & koncept udvikling
 • Struktureret & proces orienteret
 • Supply Chain Management & logistik
 • Tværfagligt samarbejde
12. september 2017
Fast stilling
Nej
Interim CSO & CPO
Cand.merc.SOL
4
2
12. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
IT Director
Cand. Merc. International Business
20
15
IT, forretnings IT

Jeg er en erfaren IT leder med stor motivation for at arbejde tæt sammen med forretningen og bringer teknologi- og forretnings-muligheder sammen. Jeg trives godt med at arbejde både strategisk og som udførende IT-leder. Det inkluderer forandringsprogrammer og at bygge den rigtige it-platform for at opfylde fremtidens forretningsmål.
Jeg har erfaring fra et internationalt miljø, på tværs af kulturer og forskellige forretningsområder. Jeg nyder udfordringen med Change Management og transformation. Min erfaring omfatter samarbejde med senior management i komplekse, stærkt regulerede forretnings- og it-miljøer. Jeg har stærke analytiske og problemløsende færdigheder.

13. september 2017
Fast stilling
Ja
Head of Credit and Loans Services / Danske Bank
Officer, Kaptajn
28
23
Ledelsesopgaver i relation til Supply Chain, operations og service, logistik, kvalitet, procesoptimering og programledelse, eller som intern konsulent i tilsvarende, og gerne i områder hvor IT og mennesker mødes.ledelsesopgaver i relation til Supply Cha

Jeg er en karismatisk leder der inspirerer og motiverer. Jeg er struktureret i min tilgang, og arbejder på såvel det operationelle som strategiske niveau, jeg er analytisk og står mentalt stærkt i alle situationer. Med min pragmatiske tilgang til opgaverne, forudseenhed og mentale overskud sikres eksekvering og levering.
Min ledelseserfaring fra mange forskellige stillinger har vist at jeg hurtigt tilegner mig ny viden, og sikre god ledelse i alle miljøer.

Jeg har erfaringer og gode resultater med større omstruktureringer og organisatoriske ændringer og justeringer, samt outsourcing af opgaver til andre lokationer.
Der ud over har jeg erfaring med LEAN i et backoffice/operations miljø, og har gennemført flere LEAN projekter med henblik på procesoptimering og forøgelse af produktivitet.

På den tekniske side har jeg både været systemejer, og har ledelsesmæssigt arbejdet meget med automatisering via robotter(RPA), samt anvendelse af work-flow (BPM) til at forbedre kundeoplevelsen og generel automatisering af processer.

 

12. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Country Director
Cand. Oecon (MBA) + Mag. Art. East Asia Area Studies
23
16
Country Director, Regional Manager, Business Development Manager, General Manager, Product Manager, Procurement Manager

Jeg er som person motiveret af at nå de mål der bliver sat for mig og virksomheden og jeg tager ansvaret for mine handlinger både personligt og gennem mine medarbejdere. Jeg vil gerne arbejde med en virksomhed med en stærk identitet, gode værdier og gerne med et brand, hvor jeg kan udnyttet med erfaring fra tidligere ansættelser.
Med 23 års joberfaring, heraf 15 år som leder, søger jeg et job hvor jeg kan være med til at påvirke virksomheden strategi, mål og retning. Jeg har i mit tidligere virke været glad for at motivere, vokse, udvikle og samarbejde med kollegaer og medarbejdere. Det vil jeg også gerne fortsætte i forbindelse med nye udfordringer.
Sidst men ikke mindst vil jeg gerne lære noget nyt.

12. september 2017
Fast stilling
Ja
Kreativ direktør
Cand. comm.
20
12
Kommunikation og markedsføring

20 års erfaring fra reklame- og kommunikationsbranchen - de seneste 10 år som kreativ direktør på ét af Danmarks største reklamebureauer, hvor jeg også var en del af ledelsen.

Besidder dyb erfaring med branding, marketing, kommunikationsstrategier og forretningsudvikling samt generel ledelse.

Har arbejdet med såvel danske som internationale virksomheder som bl.a. Arla Foods, Carlsberg, Forsvaret, Kraft Foods, Arbejdernes Landsbank, Mondelez og British American Tobacco.

Flere af mine kampagner og arbejde har vundet priser i både Danmark og udlandet, bl.a. i Cannes.

Se desuden https://staalby.myportfolio.com

12. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Director, Portfolio- & Project Management
Kemiingeniør
20
16
Direktør, afdelingschef, manager, VP, COO, farma, fødevare, kemi, fremstillingsvirksomhed, teknik, agrikemisk

Jeg har mere end 15 års erfaring med afdelings- og personaleledelse, herunder budget- og KPI ansvar, og derved opnået et solidt kendskab til og erfaring med en bred vifte af udfordringer relateret til daglig drift. Særligt har jeg udvist talent for ledelse af tværorganisatoriske og internationale projekter, foruden optimering og forenkling af forretningsgange og processer.

Aktiv deltagelse i ledergrupper med fokus på budget, strategimplementering og -eksekvering, samt kontraktforhandling har givet mig den fornødne kommercielle indsigt i at drive en rentabel virksomhed.

Jeg sætter stor pris på en hverdag med bred kontaktflade såvel internt som eksternt.

Min ledelsesstil er anerkendende og delegerende. Jeg kender værdien af højt motiverede medarbejdere og ved hvad der kræves af en moderne leder for at nå de mål, jeg selv eller andre har sat for mig.

11. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
CFO
HD(R)
28
20
Økonomidirektør, CFO, økonomichef ell. tilsvarende

Jeg har i hele min karriere arbejdet i virksomheder, hvor service og support har været i høj sædet og har ageret business partner for organisationen.

 

Min faglige værktøjskasse er i top, hvilket betyder, at jeg er vant til, at levere stærke finansielle informationer, herunder KPI, management rapportering, business cases m.m. og arbejder med skarpe deadlines. Jeg arbejder både på operationelt såvel som på strategisk niveau.

Jeg er forhandlingsvant og en stor del af min karriere har jeg været beskæftiget i Internationale vækst virksomheder, hvortil proaktiv og innovativ tankegang altid har været nøgleordene, som netop er indgangsvinklen til nyskabelse, effektivisering og modernisering.

På den faglige side har jeg karakter af at være forretnings- og resultatorienteret, som står i spidsen for at præge virksomhedens konkurrencevilkår og fremtidige forretnings muligheder.

 

11. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Salgsdirektør
HA-Jur og HD-A
28
25
Salgs -og driftsdirketør

Salgsdirektør med solide resultater fra strategisk salg

 Relevante resultater

 • Ansvar for opbygning og ledelse af Manpowers Key Account afdeling- vi blev kåret som den mest effektive Key Account afdeling i Manpower EMEA
 • Udvikling af den største strategiske vikar-kunde fra nul til en omsætning på 120 millioner gennem personligt salg, velfungerende kundeteams og professionelle tilbud
 • Succesfuld implementering af en stor løn og HR-outsourcing til nordisk forsikringsselskab i Aditro
 • Genforhandling af outsourcing aftaler i ISS på baggrund af højt serviceniveau, dokumenterbare effektiviseringer og løbende rådgivning af kunderne

Planlægning af indsatser og aktiviteter fører til resultater

Lange salgsprocesser på strategisk niveau kræver både vedholdenhed og en begavet sammensætning af indsatser; veldefinerede værditilbud, personlige møder med både beslutningstager og interessenter, men også mere indirekte salgspåvirkninger tilpasset den enkelte kunde. Jeg har gode erfaringer med at anvende accountplaner, som et vigtigt værktøj til at give salget retning og sikre overblik i en salgsproces med mange faser. I det opfølgende og vedligeholdende salg er velbeskrevne Service Level Agreement og fastlagte KPI med til at fastholde en høj kundetilfredshed og dermed loyale kunder.

Delegerende og involverende leder med stor handlekraft

Jeg er en synlig leder, der kommunikerer, coacher og støtter mine medarbejdere. Jeg er meget bevidst om, at medarbejder der trives, skaber de bedste resultater, og jeg har altid fået gode ledervurderinger i mine People Surveys. Min ledelsesmæssig styrke er at sætte de overordnede mål og understøtte medarbejderne i at når deres mål. Jeg har et højt drive og trives rigtig godt med at have egne kunder og være en aktiv del af salget. De ledelsesmæssige discipliner med bl.a. budgettering, løbende opfølgninger og MU samtaler er en naturlig del af min værktøjskasse.

Aktiv deltager i ledergruppen med fokus på hele virksomhedens succes

Jeg har i mange år været medlem i den øverste ledelse, og jeg er en aktiv og ærlig medspiller, der altid loyalt arbejder for hele virksomhedens succes. Jeg er også en engageret kollega, der bevidst skaber netværk på tværs af organisationen, idet jeg tror på at gode samarbejdsrelationer skaber hurtigere og bedre løsninger. I tidligere job, har jeg med succes deltaget i flere tværgående projekter på tværs af landegrænser i Norden.

Jeg håber, at ovenstående ret generelle præsentation vil give anledning til en uddybende samtale.

Venlig hilsen

 

Lone Vinther

 

10. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Fabrikschef
Tekniker - Teknnom
35
23
Fabrikschef, Produktionschef, Supply Chain Manager, Indkøbs- & Logistikchef
10. september 2017
Fast stilling
Nej
Fabrikschef
Produktionsingeniør + HD-O
23
22
CEO, SCM, Logistikchef, Produktionschef. Har erfaring bredt fra mange brancher, og er derfor åben for alle områder.

Jeg er på udkig efter en ny lederstilling, og jeg vil derfor gerne stille mig til rådighed for jeres kandidatbank – vedhæftet fremsendes CV.

 Jeg er uddannet produktionsingeniør og HD i organisation og har 23 års erfaring inden for produktionsledelse, Supply Chain Management – herunder produktion, logistik, kvalitet, indkøb, lager, kundeservice og ledelse i små og mellemstore virksomheder.

Jeg har gennem årene, som medlem af direktionen, bl.a. deltaget er i et bredt spektrum af opgaver og ikke mindst stået i spidsen for:

-          Re-organisering og udvikling af organisationsstruktur

-          Effektivisering af logistik- og produktionsprocesser mm.

-          Strategiske ledelsesbeslutninger

-          Forandringsledelse

-          Projektstyring

samt gennemført flere projekter indenfor produktionsudvikling og virksomhedsoptimering. Dette er gennemført både ved direkte ledelse og ledelse gennem ledere og medarbejdere.

 Rapportering af de væsentligste forhold bl.a. inden for produktion, SCM, økonomi, logistik, kvalitet, HR mv. har altid været en naturlig del af mit professionelle virke.

 Mine vigtigste personlige, faglige og ledelsesmæssige kompetencer er:

-          Engageret, innovativ og resultatorienteret

-          Strategisk og analytisk tænkende med stort overblik

-          Positiv, udadvendt og god til at kommunikere på alle niveauer

-          Har evne til at skabe resultater på baggrund af strategiudvikling og efterfølgende implementering

-          En ledelsesstil, der skaber rum til nytænkning og ejerskab

Som person er jeg tålmodig, åben og ukompliceret. Jeg udviser arbejdsomhed og vedholdenhed i forhold til at opbygge relationer og nå definerede mål.

Jeg er resultatorienteret, på en ligefrem og tydelig facon, med lige dele analytisk evne og diplomati. Jeg er forretnings- og udviklingsorienteret og har en god økonomisk sans. Jeg kan begå mig på det strategiske såvel som på det operationelle plan.

 Jeg betragtes af mine medarbejdere og kolleger som menneskeorienteret og jordnær.

 Jeg ser frem til at høre fra Jer og står gerne til rådighed for en telefonsamtale eller et møde.

  

Med venlig hilsen

Lars Overgaard

7. september 2017
Fast stilling
Nej
ikke i job
markedsøkonom
20
16
Marketingdirektør, Kommerciel direktør, marketing manager

Jeg arbejder gerne med hele marketingpaletten på alle niveauer og platforme og har stor erfaring indenfor E-commerce. Det være sig indenfor både strategi, planlægning, implementering, kundeloyalitet og ikke mindst effektmåling.

Udarbejdelse af content marketing strategier har været en betydelig del af min hverdag. Jeg har arbejdet med relevant og segmenteret kommunikation, som skaber relationer og tillid. Det har haft stor betydning i mit arbejde for at opbygge loyalitet og dermed skabe øget omsætning.

Et stort drive, en god teamplayer og meget passioneret er ord, som ofte bliver brugt om mig. Dette tror jeg også har været medvirkende til de resultater, som jeg har skabt igennem min karriere.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ragioneria (accounting and computer science education)
20
7

 Ability to manage IT Service, ensuring an adequate support without waste of time or work for our users

 Ability to manage both Company and Corporate projects

 Ability to organize an excellent IT support that meets SLAs / KPIs requirements for a great IT service, the best possible for my company

 Management and implementation of staff training procedures, in both languages

 Natural aptitude for problem solving

 Developing strategies for service improvement

 Planning of the IT asset life cycle and related purchases

 Analysis and reporting of the achievements with statistical reports and periodic analysis in order to improve service

 Ability to handle ordinary situations, even under pressure moments

 Good interpersonal and organizational skills used to work in an international context with colleagues all around the world

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ragioneria (accounting and computer science education)
20
8

 Ability to manage IT Service, ensuring an adequate support without waste of time or work for our users

 Ability to manage both Company and Corporate projects

 Ability to organize an excellent IT support that meets SLAs / KPIs requirements for a great IT service, the best possible for my

company

 Management and implementation of staff training procedures, in both languages

 Natural aptitude for problem solving

 Developing strategies for service improvement

 Planning of the IT asset life cycle and related purchases

 Analysis and reporting of the achievements with statistical reports and periodic analysis in order to improve service

 Ability to handle ordinary situations, even under pressure moments

 Good interpersonal and organizational skills used to work in an international context with colleagues all around the world

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Akademiingeniør 1990
27
20

 Erfaren IT-chef

 Velfunderet i teknik og processer

 Har leveret it under regulatoriske forhold indenfor GMP/Life Science og laboratoriedrift

 Lærer hurtigt, får knækket komplekse sager og får dem fra hånden

 God kommunikator, vellidt på både gange og gulve

 Ledelse af it-organisation i virksomheder op til 1.500 brugere

 Personaleansvar op til 25 FTE

- Anskaffelse af it-systemer, herunder udbud, leverandørvalg og implementeringsprojektledelse

- Udarbejdelse af SAP/Microsoft it-strategi baseret på forretningsbehov og –prioriteter

- Modning af it-infrastruktur, herunder opbygning af it-organisation, superbrugerorganisation og etablering af it-sikkerhedsorganisation

GMP- og DANAK akkrediteret systemdrift på infrastruktur, SAP-R/3 og LIMS systemer

- Vedligeholds- og implementeringsprojekter af SAP- og Microsoft miljøer

5. september 2017
Fast stilling
Nej
HD(R)
16
10

Økonomichef med stor erfaring fra internationale koncerner samt med opkøb, integration og frasalg.

Forretningsorienteret og profitoptimerende fokus gennem motiverende ledelse.

Altid engageret, positiv og resultatorienteret.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
HD-R
31
18

Økonomichef med 18 års ledelseserfaring. Loyal og pligtopfyldende med stort engagement og arbejdskapacitet. Forandringsparat og omgængelig. ERP-implementering og superbruger i Excel

5. september 2017
Fast stilling
Nej
HH
29
22

Øko.dir. med ansvar for økonomi samt produktion. Erfaring med implementering af nyt produktionsapparat samt økonomisystemer. Erfaring med produktions- og arbejdsgangsoptimering.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Tømrer
30
0

www.clagsi.dk

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Cand. Mag
21
5

Worked over 15 years in international scientific publishing out of Denmark, Japan and currently the UK. While working in scientific publishing I have engaged with and built extensive networks in a very wide range of subject areas in order to launch and develop products that had the endorsement and involvement of the some of the world leading experts in their respective fields.

These range from medicine to life sciences and physical sciences. Products include journals, books, conferences, community websites, workshops and conference publications.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Geologi
25
8

Within many technical and engineering based industries there has always been an apparent dichotomy between the ‘line’ (i.e. operations) and Human Resources Management. My career goal is to bridge the gap between these two seeming parallels. I have acquired extensive Training and Career Development experience in the oil and gas industry and my last position was as Snr General Manager for Maersk Training’s Nigerian subsidiary. I plan to take my career to the next level by exposing myself to other industries and creating a synergy between technical training and human capacity

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Marketing & Leadership, USC, Marshall School of Business
19
6

With more than 18 years’ experience in the Danish IT industry, I have a strong understanding of sales dynamics in a multi-channel environment.

I´m a team player and a leader by example and I find it very easy to establish contact with people no matter where they are in an organization, both internally and externally. I believe in open and honest communication.

I ´m a builder, very goal & result-oriented and a strong executer, understanding the dynamics between product management, sales & marketing and I want to push things ahead to strive for more/better results. I am experienced in building and executing on strategies.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
HD
20
10

With me you get a strong modern leader with a solid strategic and operational experience in leading and improving sales and sales teams internationally. I have profound experience in developing, implementing and executing sales and market strategies, including market material, follow-up tools and reporting structures. Working with, supporting and driving other business units ensuring that everyone achieves budgets and customer satisfaction, is part of my daily work. I have gained experience from the hospitality industry, spares aftermarket, as well as other industries within highly complex solution and outsourcing areas, but also on a highly competitive transactional sales level.

I drive sales and sales people!

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Diploma in Leadership
30
25

With experience from different types of businesses, typically in the service/support sector, the read thread in my career have been leadership development, business development, change management, as well as customer and sales optimization.

Thorough international experience from China and Czech, working with global teams and distance leadership.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
cand. brom
10
7

With 12 years of experience as Principal Regulatory Affairs Professional, Medical Writer and Quality Specialist in the pharmaceutical industry; and 8 years of experience as a Quality Specialist and a Laboratory Manager in the food industry, I have developed solid core skills within Regulatory Affairs, Strategy Development and Execution, and Project Management.

I have long-term experience in regulatory submissions in EEA countries, Switzerland, Turkey, Russia, Australia and North America, which include dialogues with the authorities and/or partners.

As Project Manager I have successfully executed regulatory strategies by being a strong team player, structured, energetic, business oriented and pragmatic.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ejendomsmægler (finansiel / juridisk)
30
18

Via min mangeårige erfaring i ejendomsmæglerbranchen med højt betroede og fagligt udfordrende stillinger har jeg solid erfaring med administration, it-, økonomisk- og juridisk support, projektstyring, udarbejdelse af rutiner og dokumenter, intern, faglig oplæring, kundeservice og -rådgivning, sagsstyring, berigtigelse af ejendomshandler samt kommunikation. Har de seneste 18 år været en del af ledelsesteamet i flere virksomheder og deltaget i såvel overordnede og strategiske beslutninger som i medarbejderforhold, men jeg laver også gerne kaffen.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Cand.Scient.Med
2
0

Unique profile with a master in health economics, a bachelor in medicine and experience from pharmaceutical sales. Extrovert and people person.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Eksportingeniør
5
0

Ung og ambitiøs eksportingeniør med solid international erfaring med forretningsudvikling og teknisk salg på det amerikanske marked. Jeg byder ind med enormt drive og en målrettet og organiseret tilgang til opgaven, samt stor forståelse for både tekniske og forretningsmæssige forhold.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Forsyningskæden - HA
0
12

Udvikling af indkøbs- og logistikfunktionen har været en af de primære opgaver i de virksomheder jeg har været ansat i. Mit arbejde har foruden ledelse også været styret af projekter, som netop har kunnet optimere logistikprocesserne.

Samt leverandør kontakt i forbindelse med udvikling og produktion af nye produkter.

Det har altid været en væsentlig egenskab, at jeg har været i stand til at fokusere på de mangeartede opga-ver jeg har skulle løse, også selv om der har været mange ”bolde” i luften samtidig.

Jeg vil kunne bidrage væsentligt vedr. følgende punkter:

• Generel udvikling af logistikfunktionen

• Optimering af lagerbindingen og omsætningshastigheden

• Strukturere arbejdsprocesserne vedr. indkøb

• Lede/deltage i tværorganisatoriske projekter

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Manager Diploma in Management
25
31

Udover det der fremgår af mit cv vil jeg gerne fremhæve min evne til at opbygge forretningsforståelse. Jeg er meget mål- og resultats orienteret, og selv om min værktøjskasse er stor, har jeg heldigvis bevaret mit blik for at finde nye metoder/løsninger for at nå de opsatte resultater.

Jeg er forandringsorienteret, som er et resultat af at være udviklings- og resulteret orienteret.

Jeg er god til at opbygge relationer, både fordi jeg er imødekommende og lydhør over for andre løsningsmuligheder end mine egne.

Mit energi niveau og engement er højt i udførelsen af mit arbejde, hvilket sætter krav til mine leder og ansatte.

Som kommunikator har jeg altid tillagt det stor vigtighed, og derfor brugt meget tid på at blive bedre og bedre. Behovet for kommunikation ændres konstant, så løbende opdatering er nødvendigt.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Grafiker
19
0

Uddannet grafiker med ekstraordinær kreativ sans. Har god teknisk forståelse og tillærer mig derfor hurtigt nye programmer og platforme.

Skrap til digital markedsføring, sociale medier, video- og bannerproduktion. Erfaring som tekstforfatter.

Min passion er at formidle et budskab ud til de rette, i det øjeblik de er mest motiveret til at modtage.

Ynder at bruge humor hvor jeg kan komme afsted med det.

Jeg er altid omstillingsparat og opdaterer gerne mig selv fagligt når der er mulighed for det.

Jeg tror på intuition, analyse og nyeste teknologi.

http://helmannlouise.wixsite.com/portfolio

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Læring og HR
18
0

Uddannelseskonsulent med speciale i læring og uddannelse. Jeg har 18 års erfaring med operationel og konceptuel kompetenceudvikling i erhvervslivet.

Jeg har haft succes med at udvikle og implementere læringsforløb og uddannelseskoncepter, e-learning, fremmødekurser, video, web-baserede værktøjer samt certificeringskoncepter.

Jeg er erfaren i at undervise, facilitere workshops og gennemføre ide-udviklingsprocesser.

Mine kolleger beskriver mig som forretningsorienteret, empatisk og anerkendende, nysgerrig og udadvendt.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Kandidat i International Virksomhedskommunikation
0
0

Udadvendt og proaktiv rekrutterings-entusiast! Jeg har fornylig færdiggjort min kandidatuddannelse i International Virksomhedskommunikation med gode karakterer og et forskningsprojekt (EliteModul) med i bagagen. Jeg er løsningsorienteret, ligefrem og ønsker at arbejde som rekrutterings- eller virksomhedskonsulent. Jeg vil gerne ansættes, hvis I ønsker en ildsjæl, som er selvstændig, lærenem, ikke bange for at tage ansvar og har højt humør. Jeg er åben for virksomhedspraktik med henblik på senere ansættelse. Jeg sender gerne CV ved forespørgsel. Læs den og ansæt mig!

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Cand.oecon
16
10

Udadvendt og glad person der er meget dedikeret til sit job, og jeg er fleksibel, når der skal løses opgaver inden for en stram deadline. Jeg holder af at lede og sparre med andre mennesker og forventer et højt engagement.

Jeg har været mange år i it-branchen, hvor jeg har arbejdet med diverse produktet inden for økonomi/revision, webudvikling og apps.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Handelsskole
33
22

Troværdig, robust, positiv, ambitiøs og selvkørende leder med et højt niveau af energi

Evner til at motivere og inddrage kolleger og medarbejdere

Bred teknisk indsigt inden Serverdrift (Fysisk, Virtuel og Cloud), Desktop Management, Configuration Management, SCCM og Datacenter.

Har udarbejdet og implementeret ITIL og LEAN baserede processer, og serviceaftaler

Ageret sparringspartner for kunderne i samarbejde med relevante interessenter

Stor fokus på:

• Forandringsledelse:

Gennemførsel af svære forandringer og optimeringer

• Medarbejdertilfredshed

• Effektivitetsforøgelse

• Kundeservice

Gennemgående kendskab til udarbejdelse og implementering af visioner, strategier og målsætninger

Har gennemført effektiviseringer og kvalitets-opfølgning

Rapportering og opfølgning på mål, nøgletal, SLAer og KPIer

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Diplomuddannelse i Ledelse, CPH Business
30
11

Torben Vestergård

Født 1961

Gift, 4 voksne børn

Bor i Nordsjælland

Hobby: Motionsløb, mountainbike, skiløb

Erfaring med ledelse og organisation, budget- og økonomistyring, strategi, kontrakt og byggejura, personaleudvikling, tilbudsberegning, arbejdsmiljø og sikkerhed, salg og markedsføring.

Personlige kompetencer

• Nærværende og interesseret

• Analytisk

• Struktureret og præcis

• Vedholdende og stabil

• Udadvendt

Faglige kvalifikationer

• Stor ledelseserfaring

• Gode samarbejdsevner

• Løsnings- og handlingsorienteret

• Åben og ligefrem kommunikation

• Forretningsorienteret

• Motiverende, anerkendende og ligefrem ledelsesstil

• Fokus på styring, processer. Ledelse og læring

• Produktivitet gennem mennesker

Har god ledelseserfaring med forretningsudvikling og forandringsledelse.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Cand Mag
15
7

Topsælger og professionel netværkskaber. Ekspert i Social Selling og forretningsudvikling af nye og eksisterende kunder. Massiv erfaring indenfor relationsbaseret salg, marketing, netværk, sponsorater og events.

Beskeden, ydmyg og nysgerrig. Pligtopfyldende, ansvarlig og pålidelig. Præstationsorienteret, kreativ og målrettet. Positiv og stærk teamplayer. Netværksorienteret. Forandringsparat. Forretningsforståelse. Relationsskaber.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Cand.mag i engelsk
14
9

Top 5 hard skills:

Customer Service - Project Management - Administration - Sales Support - Business Development

Top 5 soft skills:

Passionate/energetic - Innovative/solution oriented - Extrovert/communicative - Social skills - Commercial and technical understanding

Looking for:

Opportunities to make things happen, to make things better and/or bigger. Opportunities to practice more of what I am good at, opportunities that also challenge me in new directions. Examples: Business Developer, Sales Support, Senior Project Manager, Customer Service Manager, Delivery Manager, Solutions Architect, Consultant.

I thrive really well in a dynamic work environment with big ambitions, lots of courage, and a flat hierarchy. I like companies where everyone is heard and where quick decisions are made.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Univesritet
35
5

To Whom It May Concern:

My name is Mr. Anders I. Lejon; an Economist from Malmö looking for new opportunities in Copenhagen, with 30 years international experience and latest from work in China as Banking Consult/Financial Teacher, parallel running a business in Guangzhou/Canton together with the owner; a Swedish colleague and old childhood friend that has lived permanent 25 years in the Guangdong Province in China. Before that, I worked as Equity sales & trading for investment banks and broker houses in Russia, Germany, United States and Sweden. I started my career in the early 1980s at the Armed Forces responsible for Healthcare as a Lieutenant, that led later to work as Mental Nurse in hospitals. After that, I began in the mid-1980s to study economics at Stockholm University with parallel work at Hq in Svenska Handelsbanken.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Univesritet
35
5

To Whom It May Concern:

My name is Mr. Anders I. Lejon; an Economist from Malmö looking for new opportunities in Copenhagen, with 30 years international experience and latest from work in China as Banking Consult/Financial Teacher, parallel running a business in Guangzhou/Canton together with the owner; a Swedish colleague and old childhood friend that has lived permanent 25 years in the Guangdong Province in China. Before that, I worked as Equity sales & trading for investment banks and broker houses in Russia, Germany, United States and Sweden. I started my career in the early 1980s at the Armed Forces responsible for Healthcare as a Lieutenant, that led later to work as Mental Nurse in hospitals. After that, I began in the mid-1980s to study economics at Stockholm University with parallel work at Hq in Svenska Handelsbanken.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Leder-, konsulent- og coachudd.
30
15

Til rette vedkommende

Står en af jeres kunder og har brug for én, der kan:

• Lede forandringsprocesser og projekter sikkert i mål

• Tilrettelægge udviklingsprocesser, der både øger kvaliteten, effektiviteten og trivslen

• Være coach og sparringspartner for dig og dine medarbejdere

• Være knivskarp i sin analyse og sætte fingeren på det, der gør en forskel

• Omsætte visioner og mål til handling

Så lad os mødes til et uforpligtende møde.

Jeg har stor viden, erfaring og kompetencer inden for bl.a. ledelse, projektstyring, coaching/sparring og organisationsudvikling.

Til denne uopfordrede ansøgning er der vedhæftet CV og anbefalinger.

Mvh.

Gert Dremark

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
lærer-, leder-, konsulent- og coachuddannelse
30
15

Til Holmsgaard Management

Står en af jeres kunder og har brug for én der kan:

Lede forandringsprocesser og projekter sikkert i mål

Tilrettelægge udviklingsprocesser, der både øger kvaliteten, effektiviteten og trivslen

Være coach og sparringspartner for dig og dine medarbejdere

Sætte fingeren på det, der gør en forskel

Så lad os mødes til et uforpligtende møde.

Jeg har stor viden, erfaring og kompetencer inden for bl.a. ledelse, projektstyring, coaching/sparring og organisationsudvikling.

Mvh.

Gert Dremark

5. september 2017
Fast stilling
Nej
cand.merc
2
0

Til dette resumé, henviser jeg til i starten af mit cv, hvor jeg har et kort brief her. Sig endelig til hvis I vil have noget andet.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Grafiker & kurser i ledelse
10
8

Ti års erfaring med produktion, design og servicering af websider & webshops for virksomheder.

Stor erfaring med ledelse og udvikling af high performance teams.

Effektivitets- og kvalitets forbedringsprocesser.

Projektledelse og implementering af nye tiltag.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
HD(R)
22
17

Thomas Åberg, Forretnings- og resultatorienteret økonomichef med sans for detaljer.

Jeg har en baggrund som revisor hos KPMG, og efterfølgende mange års erfaring som økonomichef i meget dynamiske og ambitiøse selskaber. Jeg har været daglig leder under ejerens fravær i 9 år, og har haft det overordnede ansvar for udvikling af forretningen. Derudover har jeg arbejdet som Finance Controller og Director of Finance i rene finans-/økonomipositioner.

De fleste af de selskaber jeg har arbejdet i, har været med datterselskaber i udlandet, primært Europa og USA.

Som person møder jeg mine opgaver med en struktureret tilgang og overblik, og sætter en ære i at levere mit bedste hver gang. Jeg er ansvarsfuld, resultatorienteret og fokuseret på de opgaver der skal løses – også under stramme deadlines, uden samtidig at miste min sans for humor.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Kok og Tjener samt leder efteruddannelse
32
26

The goal has always been to lead and explore with others new ways to make a positive impact in the business, that pays my salary. This has come true in all the companies I have worked for; be it Søllerød Kro, Rask Vin and STC Wine Racks. Not only has the team and I achieved positive tangible results; we have also had fun and learned a lot at the same time.

I like and believe in building culture and diversity with the right people and have worked in different countries, A beautiful melody is after all made of different tunes.

As my brother and I are very close, we have started up a few companies which are doing well, very challenging, but a lot of fun.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
MBA (Information Systems)
10
5

Ten plus years of experience, worked in MNCs like Philips Healthcare, IBM and Lenovo. I am a hands on professional with a unique blend of technical skills, strong business acumen and stakeholder management. With the ability to apply them on data analysis to help solve the most complex business problems and achieving business results. I have worked majorly in Sales and Marketing domains with practical knowledge in predictive analytics, tableau dashboards and stakeholder management.

Reason for applying for a job in Copenhagen, is that my girlfriend lives here and we are looking at starting a new life together.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Maskinmester, El-installatør
34
24

Teknisk stærk leder.

Jeg er uddannet maskinmester og el-installatør og dette kombineret med 30 års erfaring indenfor management, teknologi, kommercielle og maritimt relaterede områder har givet første klasses resultater i et internationalt miljø.

Som person er jeg blandt andet en robust, ekstrovert, entusiastisk, professional og motiverende leder med en proaktiv ledelsesstil. Jeg sætter en ære i at levere gode resultater uanset opgavens omfang og kompleksitet. Jeg er organiseret og struktureret, kvalitetsbevidst, grundig og ansvarlig samt korrekt i min egen adfærd og i relation til andre.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Befalingsmand med diverse kurser jf. CV
28
25

Teknisk stærk forretningsorienteret IT chef, med stor ledelseserfaring. Væsentlig ERP og projektledelseserfaring.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Forsikring
13
3

Søger primært job inden for forsikring, men er åben for muligheder. Er en profil med stærke analytiske evner, detaljer/kvalitet, processer. Er god kommunikativ - både i skrift og tale.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Merkonom ledelse
16
9

Søger nye udfordringer indenfor salg og ledelse. Med solid ledelses erfaring indenfor både Retail og call centerbranchen har jeg en stor værktøjs kasse til, at skabe resultater og udvikling.

Ledelse af ledere, specialister og medarbejdere - også på distancen er min spids kompetence. At skabe resultater igennem andre ved, at sikre den rette tilstedeværelse af talent udvikling, opfølgning og træning er nøglen til succes.

Min erfaring spænder bredt.

- Operations Manager - Ansvaret for et call center site med + 200 medarbejdere, og 8 ledere i direkte reference. Salgsansvar på tværs af flere lokationer/lande.

- Teamchef - Ansvaret for salgstræning og udvikling i en større retail organisation.

- Salgschef - Ansvaret for salgsudvikling i afdeling. Træning, salgsledelse, medarbejderudvikling.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
produktudvikling og teknisk integration
1
1

Søger i en frisk ung engageret og dedikeret 23-årig produktudivkler, der kan bidrage med bred erfaring inden for mange forskellige områder, og er kendt som målrettet, lærenem, kreativ og yderst hjælpsom - Så læs endelig videre.

Som det fremgår af mit CV blev jeg færdiguddannet I år med en professionsbachelor I produktudvikling og teknisk integration, og har blandt andet en baggrund som produktionsteknolog og teknisk designer. Her har jeg opnået ekspertise inden for CAD, design, produkt- og -konceptudvikling, materialeanvendelse og bæredygtighed.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Kort videregående
20
7

Søger en stilling med start snarest muligt. Gerne ikke senere end 1. maj.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
HD (SCM)
19
12

Synlig leder med erfaring fra roller på afdelings-, funktions- og organisationsniveau. Jeg arbejder strategisk og taktisk med forandringsledelse, kulturforandringer, drift, optimering og udvikling af organisationer. Jeg har i den forbindelse både identificeret, designet og eksekveret en række initiativer inden for centralisering af aktiviteter, digitalisering af processer og værktøjer og andre former for transformations projekter.

Jeg har arbejdet med en bred tværfunktionel kontaktflade internt som eksternt og på alle niveauer af organisationen.

Som leder opbygger jeg højtydende teams ved ansættelse, udvikling og motivering af dedikerede medarbejdere. Jeg er dynamisk, involverende og kommunikerende. Jeg er overbevist om at et stærkt motiveret team er den eneste måde at få succes på. Jeg tager ansvar og er altid ”leading by example”.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
cand.merc.
30
4

Supporting HR executives/business managers deliver superior talent, performance and business results.

Senior Advisor and HR professional with more than 15 years of experience from HRD and HRM functions in major companies. I have a strong record of achievements and proven strategic experience impacting corporate performance through HR business initiatives.

SPECIALITIES IN A FEW HEADLINES:

- Strategic Human Resources Development and Management

- Leadership development (including program design and delivery), 360 degree surveys etc.

- Performance Management

- Organisational Development, Employee Engagement surveys including design and facilitation etc.

- Talent Management with local and/or global reach

- Change management, process optimization (including LEAN) etc.

- Leadership coaching

- Strategic recruitment

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Officersuddannelse
28
15

Stærk på adfærds regulerende træning/ledelse. stærk påmotivation, og gennem coaching, at få medarbejdere til at performe bedre, få salget til at stige (optil index 168)

Salgs og ledelses træning med fremragende resultater.

Har været med til at vende minimum på store virksomheder, fra minus til plus.

Er fleksibel, har god energi og er vedholdende, vant til at arbejde selvstændigt, men er også en udpræget holdspiller.

Positiv ledelse, positiv træning, positive salgstal og positive medarbejdere

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Cand.it
23
6

Stærk projektleder og forandringsmotor med digital lærings som speciale!

Mine kernekompetencer er projektledelse, konceptudvikling, kompetenceudvikling, formidling og change management. Jeg har omfattende viden om og erfaring med undervisning, læremidler, læringsforløb, digital læring, e-læring og digitalisering inden for dette område - senest fra en ansættelse som forretningsudviklingschef. Jeg har min viden og erfaring fra forlagsbranchen og undervisningssektoren. Jeg kan lide at organisere processer og projekter med inddragelse af mange parter og interessenter og at drive dem konstruktivt frem. Jeg er kreativ, struktureret, analytisk, målrettet og arbejder vedholdende til projektet er i mål.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Handelsskole / merkonom
25
3

Stærk forhandlingsvant salgs person med bred erfaring i B2B salg. kunde kontakt niveauer spænder bredt, fra adm. Direktører over salgs og indkøbschefer til salgs og drift ledere. kunde typer: grossistkæder, OEM, og slutbrugerkunder. kunde omsætning i marked fra 10 mio DKK til ca. 2 mia DKK samhandels omsætning. fra 1 til 90 mio DKK pr. år. Som person besidder jeg evnen og erfaringen til analytisk og pædagogisk at opstille og fremføre salgs fremmende initiativer, udarbejde handlingsplaner og etablerer specifikke kundeprojekter, samt arbejde på planlægnings, strategisk og operationelt niveau.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Merkonom
33
5

Stærk forhandler/Relationsskabende/Resultatorienteret/Projekterfaring/

Struktureret/Analytisk

Min næste virksomhed kan forvente en stabil og loyal medarbejder der bidrager positivt til bundlien, da jeg er målrettet og resultatorienteret, og dette sammen med mit drive gør at jeg altid når mine mål og resultater.

- Jeg bidrager positivt til bundlinjen

- Jeg når mine mål indenfor deadline og de økonomiske rammer

- Jeg inddrager og dele viden med mine kollegaer.

- Jeg er kommerciel stærk og helhedstænkende, med en struktur og overblik, der sikre gode resultater.

- Jeg kan skabe langvarige relationer på alle niveauer.

Jeg søger ny branche, og jeg ved, at jeg kan skabe gode resultater i en ny branche, så hvis du ¨tør¨ ansætte en kompetent medarbejder uden erfaring fra din branche, så skal jeg bevise, at du traf det rigtige valg.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Exce. Master Corporate Communication
20
10

Stærk baggrund inden for marketing og kommunikation efter at have arbejdet nationalt og internationalt med både etablerede og up-and-coming brands. Mere end 10 års erfaring som afdelingsleder. I tillæg 20 års erfaring med at udarbejde marketing- og kommunikationskampagner. Indgående kendskab til opbygning af brands, og lancering af services og nye produkter. Erhvervserfaring fra Danmark, Norge, Sverige, Frankrig og Schweiz.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Exec. Master Corp. Comm.
20
10

Stærk baggrund inden for marketing og kommunikation efter at have arbejdet nationalt og internationalt med både etablerede og up-and-coming brands. Har en resultatorienteret tilgang til marketing og kommunikation med dokumenteret resultater. Mere end 10 års erfaring som afdelingsleder. Derudover 20 års erfaring fra marketingkampagner og kommunikation. Har indgående kendskab til opbygning af brands, og lancering af services og nye produkter. Har været medvirkende til at drive nytænkende kommunikation og branding.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Cand. Scient i Biokemi
0
0

Struktureret, selv-motiverende, pligtopfyldende og meget hårdtarbejdene. Jeg er positiv og villig til at lære. Masser af gåpåmod. Venlig, smilende og vellidt af kollegaer.

5. september 2017
Søger Interim Management (midlertidig ansættelse)
Nej
Merkonom - HD 1. del Dataanalyse - HR
25
5

Strategisk, taktisk og operationel HR Manager/Business Partner med solid erfaring indenfor samtlige HR funktioner i internationale virksomheder.

I partnerskab med ledelsen supporter jeg kritiske forretningsmæssige prioriteter gennem udvikling og implementering af effektive HR processer indenfor fastholdelse, udvikling, rekruttering, uddannelse, performance management, compensation & benefits, mergers & aquisitions og afvikling for en medarbejderstab på mellem 150-350 medarbejdere dækkende 1-4 sites.

Stærk lederskab med evne til at inspirere og drive forandringer. Ansvarlig, analytisk, kompetent, entusiastisk, resultatorienteret – højt energiniveau samt god humoristisk sans. Arbejder struktureret og har gode kommunikations- og samarbejdsevner. Evne til at opbygge tillid og relationer på tværs af niveauer og kulturer.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Indkøber på Stockholms Handelssakole
25
3

Stort drive. Har skabt 3 forskellige succesfulde karrierer i brancher som til synes var umulige. Ser muligheder og potentiale hvor andre giver op. Er kreativ og realistisk. Vant til at arbejde i store organisationer, men har også erfaring af at drive busisnes fremad og generere økonomisk vækst relativt på kort tid. Jeg elsker at arbejde, og forstår at bidrage både fagligt og socialt til virksomheden. Har boet i udlandet og arbejdet internationalt siden 1995.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Civilingeniør / Master of Science, Electronic Engineering
23
12

Stor IT erfaring med en passion for at sikre en strategisk effektiv platform der løfter virksomhedens effektivitet.

Over 10 års erfaring med

- IT ledelse (ledelse af både medarbejdere og ledere, udvikling af medarbejder og sikring af effektivitet)

- Enterprise Arkitektur (strategisk alignment af forretning og IT)

- IT strategi (forretning-IT transformation, teknologi strategier samt strategi for IT-funktionen)

- Projekt- og programledelse

- IT-arkitektur

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Salg
30
15

Stor erhvervserfaring fra IT og Telebranchen inden for områderne Salgsledelse og Key Account Management, hvor jeg er forhandlingsvant på strategisk/taktisk niveau, og har en solid erfaring indenfor både den offentlige, og den private sektor.

En bred kompetenceprofil indeholdende stor viden omkring HW, SW og IT ydelser, kombineret med en god evne til at formidle for kunder såvel som medarbejdere har været kendetegnet for min karriere.

Som person er jeg udadvendt, resultatorienteret og med et godt overblik. Jeg opfattes som åben, imødekommende og lyttende. Integritet, empati og ansvarsbevidsthed er nøgleord for mig.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
Produktionsingeniør
14
0

Sparring med ledergrupper og udvikling af ledere

Nedbrydning af strategier til praktiske tiltag bl.a. vha. narrative principper og ved at lytte til ansattes erfaringer og bekymringer

Lean specialist gennem 14 år

Erfaring fra ind- og udland samt produktion til fødevareindustrien

Jeg er loyal og vedholdende med drive og humor.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
cand merc
25
16

Som selvstændig erhvervsdrivende har jeg en stor viden og erfaring omkring den samlede drift af en butik. Har endvidere interesse for indkøb og salg. Har det bedst med frihed under ansvar.

5. september 2017
Fast stilling
Nej
cand.scient.adm.
20
6

Som sekretariatsleder i Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS) er jeg den øverste leder i en organisation med 10 medarbejdere. Jeg refererer til bestyrelsen.

Mit fokus i jobbet har været på at professionalisere organisationen. Det har betydet udvikling og implementering af en finansierings- og fundraisingstrategi, der har gjort os mindre afhængig af offentlige midler. Det har også betydet et øget fokus på interessevaretagelse og public affairs.

Min primære arbejdserfaring er fra centraladministrationen før jeg i 2010 startede i DFS. Derudover har jeg erfaring fra ledelsen af et politisk parti.

Mine primære styrker er public affairs, networking, beslutningskraft, ordentlighed og stor arbejdskapacitet.

Jeg er cand.scient.adm. fra RUC og har en diplomuddannelse i ledel

 • Kontakt os