Se kandidat

ID
14375

Offentlig profil

Skriv her de oplysninger, der skal fremgå af din offentlige profil i denne, og som interesserede kan fremsøge fx CEO, CFO, CTO, COO? Disse oplysninger bliver kun vist offentligt, hvis du trykker ja til det.

Ansættelsestyper
Fast stilling
Vil du kunne søges anonymt på vores Hjemmeside?
Ja
Bestyrelseskandidat
Ja
Nuværende stilling
COO
Primære uddannelse
Diplomuddannelsen i ledelse
Joberfaring - antal år
33
Ledererfaring - antal år
28
Typer af stillinger
COO
Kort Resumé

Jeg er en beslutsom og energisk leder med en hands-on tilgang, der fungerer både på kontoret/i mødelokalet og på fabriksgulvet. Med en demokratisk (ikke konfliktsky) lederstil, samarbejder jeg godt med de fleste og skaber gode relationer. Jeg er helhedsorienteret og har en god kommerciel forretningsforståelse.

Jeg kan motivere mine ledere og medarbejdere så alle trækker i samme retning gennem involvering, uddelegering og god kommunikation.
Jeg kan udarbejde en strategi, organisere, systematisere, skabe flow og følge op på KPI’er, så målene nås og strategien følges.
Jeg kan gøre en forskel indenfor personaleledelse, produktionsstyring, procesoptimering, kvalitetsstyring og dokumentation, logistik og arbejdsmiljø.

Jeg vil skabe resultater ved at udvikle mine ledere og medarbejdere, samt skabe et godt og sundt arbejdsmiljø, for derigennem at sikre at alle har lyst til og mulighed for at arbejde for fælles succes.

Jeg har siden februar 2018 været ansat i Tyskland i en nødlidende virksomhed med det formål at lave en turnaround. Det går i den rigtige retning og jeg er dermed i gang med at overflødiggøre mig selv.

Derfor søger jeg nye udfordringer. Jeg har en måneds opsigelse og kan dermed starte med kort varsel.

Vil du i kontakt med en kandidat?

Skriv til os her. Angiv venligst kandidatens id-nr, som fremgår af tabellen.