Se kandidat

ID
14372

Offentlig profil

Skriv her de oplysninger, der skal fremgå af din offentlige profil i denne, og som interesserede kan fremsøge fx CEO, CFO, CTO, COO? Disse oplysninger bliver kun vist offentligt, hvis du trykker ja til det.

Ansættelsestyper
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Vil du kunne søges anonymt på vores Hjemmeside?
Ja
Bestyrelseskandidat
Nej
Nuværende stilling
Regnskabschef
Primære uddannelse
Statsautoriseret revisor
Joberfaring - antal år
25
Ledererfaring - antal år
11
Typer af stillinger
CFO, Økonomichef, regnskabschef
Kort Resumé

Jeg kan med mine mange års erfaring indenfor økonomi og ledelse bidrage positivt til en effektiv rapportering og controlling samt optimering af processer i og omkring økonomifunktionen.

 

Jeg har 11 års erfaring inden for ledelse af økonomifunktioner indenfor forskellige brancher og på forskellige niveauer, og jeg har opnået en bred vifte af kompetencer indenfor bla. følgende områder:

  • Intern og ekstern rapportering herunder konsolidering.
  • Budgettering og budgetopfølgning.
  • Bankforhold herunder bankskifte.
  • Finansiel og business controlling.
  • Deltagelse i it-projekter.

 

Som leder er jeg tilhænger af uddelegering og samarbejde. Jeg udstikker gerne retningen og hjælper mine medarbejdere og kollegaer med at nå virksomhedens mål gennem sparring og opfølgning.

 

Som person er struktureret, analytisk og kvalitetsbevidst. Jeg er udadvendt og god til at opbygge relationer og trives bedst i miljøer med mangeartede opgaver, hvor man løfter i flok.

 

Jeg har 14 års erfaring som revisor, hvor jeg har fungeret som generalist-revisor med kunder indenfor mange forskellige brancher. Jeg har været revisor for mindre ejerdrevne virksomheder og store børsnoterede selskaber. Min tid som revisor har lært mig at kommunikere på alle niveauer i en organisation og vigtigheden af altid at fokusere på kunden og dennes behov.

Vil du i kontakt med en kandidat?

Skriv til os her. Angiv venligst kandidatens id-nr, som fremgår af tabellen.