Se kandidat

ID
14363

Offentlig profil

Skriv her de oplysninger, der skal fremgå af din offentlige profil i denne, og som interesserede kan fremsøge fx CEO, CFO, CTO, COO? Disse oplysninger bliver kun vist offentligt, hvis du trykker ja til det.

Ansættelsestyper
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Vil du kunne søges anonymt på vores Hjemmeside?
Ja
Bestyrelseskandidat
Ja
Nuværende stilling
CMO
Primære uddannelse
Cand. Merc. Int.
Joberfaring - antal år
24
Ledererfaring - antal år
18
Typer af stillinger
CMO, CCO, COO
Kort Resumé

I min karriere har jeg arbejdet med markedsføring og salg og haft ansvaret for fantastiske brands. Jeg har udviklet og implementeret digitale strategier inden for energi-, telekom-, finans-, service- og rejsebranchen på både B-t-B og B-t-C markedet.

Jeg har tung erfaring med udvikling og implementering af forretningsmodeller, salgskanalstrategier/omnichannel-strategi, business intelligence, innovationsprojekter, kontaktpunktstrategier og har et 360 graders syn på kunders møde med virksomheden.

Jeg er en robust og entusiastisk leder, der elsker udfordringer, og som med stor gennemslagskraft har vist evnen til at motivere, skabe retning og resultater på både top- og bundlinje. Nøgleordene for mig er at skabe relationer, innovation og konkurrence– drevet af en analytisk og ambitiøs tilgang til arbejdet.

Vil du i kontakt med en kandidat?

Skriv til os her. Angiv venligst kandidatens id-nr, som fremgår af tabellen.