Se kandidat

ID
14328

Offentlig profil

Skriv her de oplysninger, der skal fremgå af din offentlige profil i denne, og som interesserede kan fremsøge fx CEO, CFO, CTO, COO? Disse oplysninger bliver kun vist offentligt, hvis du trykker ja til det.

Ansættelsestyper
Fast stilling
Vil du kunne søges anonymt på vores Hjemmeside?
Ja
Bestyrelseskandidat
Ja
Nuværende stilling
CEO
Primære uddannelse
Cand. Merc. (IMM)
Joberfaring - antal år
18
Ledererfaring - antal år
10
Typer af stillinger
CEO, CCO, CMO og lign.
Kort Resumé

Jeg er en passioneret leder med en markant track record i at skabe vækst og levere fantastiske resultater.

Jeg har i flere medlems- og abonnementsbaserede virksomheder udviklet entusiastiske performance management kulturer med ambitiøse og udfordrende KPI’er og et klart fokus på ROI. I den forbindelse har jeg haft ansvaret for P&L, Marketing, Salg, Produkt, Loyalitet/CRM og Digital.

Min hovedkompetence er forretningsudvikling (el. turnaround) - dvs. at sikre markant vækst i en virksomhed, hvor der eksempelvis kan være behov for organisatoriske ændringer, en repositionering af et brand, produktudvikling (horisontal el. vertikal), udvikling af nye salgskanaler el. etablering af nye profitable samarbejder.

Min generelle tilgang er entreprenant og resultatfokuseret og jeg trives godt i et dynamisk og agilt forretningsmiljø, hvor det går stærkt og udfordringerne er mange.

Endelig er jeg struktureret, systematisk, analytisk, ærekær og en meget målrettet person, som motiveres af vanskelige mål.

Vil du i kontakt med en kandidat?

Skriv til os her. Angiv venligst kandidatens id-nr, som fremgår af tabellen.