Se kandidat

ID
14324

Offentlig profil

Skriv her de oplysninger, der skal fremgå af din offentlige profil i denne, og som interesserede kan fremsøge fx CEO, CFO, CTO, COO? Disse oplysninger bliver kun vist offentligt, hvis du trykker ja til det.

Ansættelsestyper
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Vil du kunne søges anonymt på vores Hjemmeside?
Ja
Bestyrelseskandidat
Ja
Nuværende stilling
Selvstændig konsulent
Primære uddannelse
HH + SIMI
Joberfaring - antal år
35
Ledererfaring - antal år
25
Typer af stillinger
CEO, CTO, COO
Kort Resumé

Jeg er energisk, positiv, empatisk og udadvendt person, som er god til at skabe kontakt til andre mennesker. Jeg besidder et fremragende humør og har en veludviklet humoristiske sans. 

Jeg medbringer stor erfaring indenfor opbygning og drift af salget i en ekspanderende global organisation. Flydende i både dansk og engelsk (skriftligt som mundtligt) og med et stort internationalt netværk, kommer jeg med den nødvendige forståelse og indsigt i hvordan man opbygger en organisation skabt til global vækst. Jeg kender processerne og ved hvorledes medarbejdere og partnere håndteres fra forskellige kulturer. Ligeledes er jeg rejsevant og trives rigtig godt i en lufthavn eller på landevejen 🙂 Jeg har både arbejdet og boet i Sverige og Norge og haft bygget salget op på både det amerikanske og europæiske/afrikanske kontinent. 

Jeg er en en typisk igangsætter og entreprenør og do’er i min tilgang med både hjerte og sjæl.

Vil du i kontakt med en kandidat?

Skriv til os her. Angiv venligst kandidatens id-nr, som fremgår af tabellen.